MotoGP

Sedma Balanca: Rossijeva čelada ima novega lastnika

Ljubljana, 27. 05. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Gaber Keržišnik, Boštjan Skubic
Komentarji
5

Tokratna sedma epizoda spletne oddaje Balanca prinaša cel kup zanimivih informacij o aktualnem dogajanju pred začetkom sezone motoGP. Spraševali smo se, ali bi Valentino Rossi morda naslednje leto zares lahko sedel na Suzukijevem dirkalniku ali pa je vse skupaj le poceni medijski trik za zviševanje branosti italijanskih spletnih portalov.

Preverili smo, kako so pri španski Dorni spremenili pravila za veljavnost prvenstva v kriznih razmerah in se o začetku sezone razreda superbike ekskluzivno pogovarjali z Yamahinim tovarniškim dirkačem. Britanec Alex Lowes je podal tudi svoje mnenje o Špancu Marcu Marquezu in komentiral nedavni predlog rojaka Jonathana Ree, da bi se dirkači razreda superbike z Marquezom pomerili na njegovi domači stezi v Barceloni.

V tokratni Balanci načenjamo tudi verigo pogovorov, kjer analiziramo posamezna moštva in proizvajalce motociklov v razredu motoGP.  Začeli smo z Ducatijem, kjer se naša komentatorja Gaber Keržišnik in Boštjan Skubic sprašujeta, zakaj je Ducati ob močnih pokroviteljih in številnih zmagah do sedaj uspel osvojiti le en naslov prvaka v razredu motoGP?

V sedmi oddaji smo razkrili ime dobitnika čelade s podpisom Valentina Rossija.
V sedmi oddaji smo razkrili ime dobitnika čelade s podpisom Valentina Rossija. FOTO: 24ur.com

Pa ne samo to! Napočil je veliki trenutek: pregledali smo vaše odzive in komentarje na naše delo in analizirali vaše predloge za prihajajoče teme ter vsebine naše spletne oddaje. Izmed vseh smo izbrali tistega, ki si zasluži čelado Valentina Rossija.  Preverite, če ste morda tisti, ki bo na svojo polico lahko postavil čelado, ki jo je osebno podpisal devetkratni svetovni prvak in dirkaški doktor.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

werner111
27. 05. 2020 14.47
+0
Tok zanimiva oddaja da bi se lohk predvajala na RTV
Špartanec
27. 05. 2020 11.40
+3
Od tistih treh, ki so gledali oddajo je eden zadel čelado. Nice.
Mottodedi
28. 05. 2020 13.48
-2
Torej si bil ti tretji, za mano? Ps, zelo dobra oddaja!
iga_biba
03. 06. 2020 20.20
res? Je še kdo zraven njiju gledal balanco?
Callux
27. 05. 2020 10.43
+2
Zanimiva epizoda, še posebej lepo se je bilo spomniti Ducatijeve zgodovine, čez kaj vse so šli da so prišli do današnje točke.. Osebno upam reči, da Ducati dela pravo potezo s tem, da bodo dali Jacku Millerju priložnost.. Petrucciju na drugi strani se odpira možnost pri Aprilii, ki pa je odvisna od uspešnosti pritožbe Andree Iannoneja.. Je pa treba omeniti, da se Aprilia za usluge Petruxa zanima že zadnjih nekaj let.. Jorge Martin niti približno ni edina opcija pri Pramacu, seznam je tako dolg, da se bo v bistvu težko odločiti kako in kaj, saj je na listi vsaj 5, če ne še več dirkačev.. Marqueza bi bilo zelo zanimivo videti na Superbike dirki v Barceloni, bi bil dobra popestritev..