MotoGP

Bo Joan Mir vnesel nemir v motoGP?

Jerez, 24. 05. 2018 13.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Aktualni svetovni prvak razreda moto3 Joan Mir, ki v letošnji sezoni svetovnega prvenstva, nastopa v srednjem tekmovalnem razredu je dokazal, da je njegova prihodnost v razredu motoGP zelo blizu. Španec ima predpogodbo podpisano s Hondo, na mizi pa ima tudi ponudbo Suzukija. Mir bi tako lahko vplival na prihodnost Jorgeja Lorenza.

Joan Mir v Le Mansu dokazal, da bo letos kandidat za zmage
Joan Mir v Le Mansu dokazal, da bo letos kandidat za zmage FOTO: Marc VDS

Joan Mir je vzhajajoča zvezda svetovnega motociklističnega prvenstva. Aktualni svetovni prvak razreda moto3 je lani dokazal svoj nesporni dirkaški talent, z odličnimi vožnjami v razredu moto2 pa je tega le še potrdil in poskrbel, da so se za njegove usluge začela zanimati moštva med elito. Mladi Španec, 1. septembra bo dopolnil 21 let, je v krsti sezoni v srednjem tekmovalnem razredu potreboval le pet dirk, da je osvojil prve stopničke. Na VN Francije v Le Mansu je osvojil tretje mesto, še bolj pa je navdušil s svojil slogom vožnje in delavnostjo, ki je v novodobnem motociklizmu izjemno pomembna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Miru motociklistični strokovnjaki iz Španije in Italije napovedujejo svetlo prihodnost, in to v razredu motoGP, kjer ga številni vidijo že v naslednji sezoni. V svetovno prvenstvo je prodrl skozi Red Bullov pokal novincev, po dobrih predstavah pa je z njim predpogodbo podpisala Honda. Toda glede na rezultate, ki jih dosega, ni zagotovila, da bo postal moštveni kolega Marca Marqueza. V boj za talentiranega Majorčana sta se vpletla tudi Suzuki in Ducati.

"Da, želim iti v motoGP. Nisem pretirano zainteresiran, da bi osvojil naslov svetovnega prvaka v razredu motoGP, raje bi prestopil v kraljevi razred," je o morebitnem odhodu iz moto2 povedal Mir.

Cilj je razred motoGP

"Če se bom še naprej tako hiter in v formi kot sem bil v Le Mansu, potem želim oditi v motoGP. Na voljo je še nekaj zanimivih prostih mest. Mislim, da bi bilo kar vredu, če bi v razmaku dveh letih iz moto3 napredoval v motoGP. Trenutno v mislih nimam posebne želje glede motorja, skupaj z menedžerjem se bom pogovoril in našel najboljšo rešitev za vse," je še dodal dirkač, ki je v moto3 odpeljal dve polni sezoni in eno dirko.

Kam bo pot Španca vodila v sezoni 2019, k Suzukiju, Ducatiju ali Hondi?
Kam bo pot Španca vodila v sezoni 2019, k Suzukiju, Ducatiju ali Hondi? FOTO: Marc VDS

Toda niso vsi tako naklonjeni glede njegovega hitrega vzpona, ki spominja na tistega, ki je uspel Marcu Marquezu. Njegov menedžer Paco Sanchez malce umirja strasti, toda dodaja, da je njegov odhod v motoGP v sezoni 2019 neizogiben: "Menim, da je Joan Mir pripravljen na veliki skok, čeprav bi raje videl, da bi v moto2 ostal še eno sezono. Toda, ker bodo naslednjo sezono srednji razred pretresle številne spremembe. Triumph bo dobavljal tri-cilinderske pogonske agregate, okvir motorja bo nov, kar pomeni, da bodo dirkači morali prilagoditi slog vožnje. "

Mir preveč talentiran dirkač, da bi ostal v moto2

"Zato menim, da bi bila potrata časa ostati še eno sezono v razredu moto2. Če je dirkač hiter je hiter, zato je bolje izkoristiti učno leto v razredu motoGP, saj je tveganje glede nazadovanja, ob teh novostih v razredu moto2 enostavno prevelika," je še dodal Sanchez, ki ima zdaj težko nalogo izbrati pravo moštvo za njegovo debitanstvo sezono med elito.

Jack Miller je v motoGP prišel naravnost iz moto3
Jack Miller je v motoGP prišel naravnost iz moto3 FOTO: motoGP

Od Mira se v prvi sezoni zagotovo ne bo veliko pričakovalo. Kot primer je lahko Jack Miller, ki je v kraljevi razred prišel neposredno iz moto3. Za dokončen preboj je Avstralec potreboval dve sezoni in pol, da je prišel do prvih stopničk in zmage. Iz svoje lupine pa je po rezultatih stopil šele letos kot član Pramac Ducatija.

Toda Španec naj bi bil po mnenju mnogih velik dirkaški talent, ki bi lahko postal serijski zmagovalec, tako kot Jorge Lorenzo, ki prav tako prihaja iz Majorke. Za nameček, ki lahko Mir zabil hud žebelj v krsto sootočana. Če bi podpisal pogodbo za sezono 2019 s Suzukijem ali Ducatijem bi tako petkratni svetovni prvak ostal v nemilosti, z izjemo tovarniškega mesta pri Ducatiju, namreč ostalih resnih mest v karavani tako ne bo več. Joan Mir je tako vnesel resen nemir v karavano motoGP.
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (156)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Achilleus
29. 05. 2018 13.37
+11
Evidentno je, da se jezdimir in nightifly spopadata z lastnimi težavami, ki ji nikakor ni videti konca. Jasno je, da bosta taljansko dirko izgubila, mi pa suvereno zmagali. In se bo njun začaran krog vrtel naprej, vse do bridkega konca. In sam bog ve, kako hudo bo takrat z omenjenima škratoma.
Honday
29. 05. 2018 17.24
-1
nightifly
29. 05. 2018 10.10
-11
jezdimir 28.05.2018, 22:21:25 -7 Nightifly pri španskih hlapcih so evidentne balkanske korenine, še sreča da niso sposobni za nikamor, nam vsaj sramote ne delajo po svetu...hehehe//////////////ti moram kar pritrditi /Glede na to Kaj in Kako pisejo me cisto nic ne preseneca -jo njihove korenine / Ne -ti pa niso nasi / Oni dan sem napisal -da se mama Miriam Potrbin -pa do pred kratkim nisem vedel kdo to je - kar mocno stiska z Rossijem -pa je izgleda to izzvalo celega vraga in plaz samo njim vsecnih opazk in bestemij -torej se clovek raje umakne -da se ne naleze kaksnega vonja --- ;) lep dan - nazdravil bom spirom -ki pa zal ne bo Union - pa ravno tako dobrim /
HladnoLaško
29. 05. 2018 11.09
+13
S tem udrihanjem po naših južnih sosedih si še enkrat dokazal, da si človek brez karakterja. Kot bivši komunist si jim lezel v tazadnjo, zdaj pa se jih sramuješ. Človek brez obraza.
moto-gp
28. 05. 2018 18.35
+14
Gre kdo za vikend v Muggelo? Pridite, luštno nam bo...spijemo skupaj eno "hladno laško" pa mal čevapčičev spečemo zvečer:-) Bi vas bilo lepo spoznati..:-) Obvezna toaleta: vsak s svojo barvo čepic!...Glih "stepli" se ne bi, je dovolj redarjev:-)..No?
Honday
28. 05. 2018 21.11
-20
Zaplankani španski hlapci še nikoli nikamor niso šli, same lape so vas...hehehe
HladnoLaško
28. 05. 2018 21.31
+1
Moto-gp, kako te najdem? Blond, dolge noge, kiklca? :-))
nightifly
28. 05. 2018 21.56
-15
Mugello -je Mugello ! ok ,naj bo lapsus mano ali scripta --karkoli / Je pa za ´´znort´´ -da Slovenec vlece slovensk pir in bosanske cevapcice v Mugello - dezelo -zibelko evropske kulture k jer je doma ena najboljsih kuhenj . / Ne tega pocenjat -moped gp - vzamite samo Diners plasticno kartico s seboj nasmesek za kuharje in kelnerje in uzitek vam je zagotovljen - gurmanski climax -orgazem /Hrana - Vino je tako crème de la crème - naj vas nic ne boli glava - popolni uzitek - sproti pa lahko pogledate se dirko drugi dan / ----------saj ni treba reci hvala za nasvet -keer vem da tega ne boste cenili - clovek mora biti malce kultiviran za take escapade uzitkarstva / na koncu koncev Slovenec -ki gre v tujino predstavlja svojo dezelo tujcem - in seveda predstavi predvsem sebe najprej / To pa ze veste verjetno iz mnozicnih potovanj -ki jih opravljate vsako leto na dirkalisca Evropske Unije in izven -je tako ?
HladnoLaško
28. 05. 2018 22.47
+11
Če se vidva osla tam pojavita, bodo deca cvilili od groze - Frankenstein in njegov hlapec hahahahohoho
moto-gp
29. 05. 2018 07.21
+8
Dobro jutro, na hitro... "NIghti", ja lapsus...oprostite...Nikar ne znorite, če Slovenec s seboj vleče karkoli...Od Nemca nikoli ni bilo ene markice, tudi vodo so pripeljali s seboj..pa pustiva..Glede na vaš nasvet predvidevam, da še nikoli niste bili na kakšni dirki...in se vam sanja ne, kakšna gužva je povsod in še kako prav pride hladno laško in karkoli za obrnit na žaru... gremo s camperjem in vem, da nam bo lušno...Gurmanski užitki, vino,provanske lepote....vse to že nekajkrat videno in verjamem, da ne zadnjič...Vaše nasveti pa bodo mogoče prišli prav nekomu, ki še nosa ni pomolil iz svojega stanovanja...sedaj pa hitro v službo...lp
HladnoLaško
29. 05. 2018 08.57
+13
Pravilna ugotovitev, draga motogpjka. Že kratka psihoanaliza teh dveh nergačev nam poda jasno sliko, da še svoj živi dan nista od blizu videla nobene dirke, kaj šele preživela dirkaški vikend v Camping placu. Še pred tremi leti sem imel v Brnu postavljen kamper cel vikend, na strehi sem montiral vezano ploščo in tako smo imeli "naravno tribuno", marelo in mizo z 5 stoli. Nori občutek, vse dokler en pajdaš ni pikiral na tla, zlom kolka in prava veselica, če me razumete. Ampak, ja, brez ćevapčičev in piva ne gre, toda tema dvema rukloma tega ne morš dopovedat.
Honday
29. 05. 2018 10.00
-5
Korl to da si iz višine padel ti povsem verjamem, posledice so hude in nepopravljive...kar se pa tiče moto dirk pa vsi vemo da te ne zanimajo, kvečjemu si bil na shodu kjer ste nori občutek doživljali z večbarvno zastavo v rokah, samo mislimo si lahko na kakšen način so te rinili iz višine...hohohohehehe
HladnoLaško
29. 05. 2018 11.12
+4
Od 1000 brucov na Fakulteti za psihologijo bi te v štartu vseh 1000 glede na tvoje zmazke tule okarakteriziralo za homoseksualno osebo. Temu se seveda pridružujem, ker bolj v nebo vpijočega dokaza pa o teh zadevah res ni.
moto-gp
29. 05. 2018 13.46
+2
Ha, ha.. noro... No, mi smo bili v Mugellu pred sedmimi leti, spali v bližini, naporno, vroče... ves ljubi dan na skoraj enem mestu, pod ne-ljubim nebom/ sonce/...Zato pa letos camper, bolj "komot" za vse, tudi za sedemletnika, ki vneto navija za MM:-)... bomo videli kako bo.. če nič drugega, bomo doživeli vzdušje...in poskusili priti v soboto do box- ov...
Achilleus
29. 05. 2018 13.50
+7
Muha..ne opevaj Mugello...ker tam boste prvi samo na tribunah...na stezi pa nikakor ne. In muha...steza je pravi pokazatelj dirkaškega znanja.
moto-gp
29. 05. 2018 14.26
+0
ha, ha... bi morala sina vprašat:-) toda mislim, da je bilo v Parisu:-)...
Honday
29. 05. 2018 16.26
+3
Hahaha kera plitka, ko ne veš ne kje ne skom, si lahko samo španski hlapec...hehehe
moto-gp
29. 05. 2018 17.37
-3
" Bog, odpusti jim! Saj ne vedo, kaj pišejo, kaj delajo....Kaj mislijo, če bi imeli s čim..." Slovenija je bila in še vedno je dežela hlapcev..Pa tukaj ne bi o tem...Vi "jezd" pa ste najubožnejši hlapec samemu sebi...Dobro vidim le v tem, da se tega ne zavedate. In prav je tako.
Honday
29. 05. 2018 17.43
+3
Na tvojo žalost nobena beseda ne upraviči tvojih pokvarjenih zmazkov, ki jih puščaš v sodelovanju s žlehtnim Korlom...hehehe
moto-gp
29. 05. 2018 21.56
-2
..haha..pa, nežno naj jih dobi..to bolj boli:-)...
Honday
29. 05. 2018 22.22
+2
HladnoLaško
28. 05. 2018 14.45
+7
Ah, tolko mam dela, pa vendar mora ravno tale nadležna Muha prileteti naokrog in trositi same nesmisle in izmišljotine. Tale MIR.ko je res talent, ampak , da bi se zarad njega ravno tresla tla v motoGP , tako hudo pa spet ni. Honda je seveda perfektno organizirana institucija, ki je pametno vezala nase talent, dragulj, biser stoletja MM93 in nima niti najmanjše potrebe za naslednjih 10 - 15 let iskati kakšnega zelenca na tržišču pilotov. Stadion Stožice je sramota Slovenije, koliko malih podjetnikov in firm je bilo potisnjenih v finančni prepad zaradi tega Zokijevega spomenika. Ramos je igralec, ki pusti za svoj klub Real telo in dušo na igrišču in si ga želi prav vsak klub na svetu. In ker je Salah ravno mislil dvigniti roke k Alahu, mu je Ramos to prijateljsko preprečil, da se po tekmi ne bi kdo pritoževal o vsiljevanju muslimanske vere Evropejcem. Štajerci pijemo Laško, ker je to najboljše slovensko pivo, Union pa je dober za močvirnike, ki ne znajo ne piti in ne igrati nogometa (Krona je Štajerc, Abbas pa Afričan). Še kaj? Aha, jezdimir pazi na Ljubljančanke, tako da se jih v velikem loku izogiba...hohohohohoho
HladnoLaško
28. 05. 2018 17.33
+8
Se opravičujem za izraz močvirniki, saj imam v Ljubljani dosti prijateljev, pa tudi Union je v redu pivo. Problem je, ker mi ta frdamana Muha vedno dvigne pritisk s svojimi zmazki in se spozabim. Sicer pa imam tudi Ljubljančanke zelo rad, vprašate jezdimirjevo punco.... hohohohehehe
Honday
28. 05. 2018 21.25
-4
Korl vem da so tile zmazki posledica tvoje žlehtne puhle votline, ki ni zmožna priznanja najboljšim športnikom. Olimpija je najbolši nogometni klub v Sloveniji pa če se v Dravo vržeš ne bo drgač...hohohohehehe
CevNorc
30. 05. 2018 15.16
-2
Slovenija sploh nima dobrga kluba, ne v fuzbalu, ne v kosarki, vcasih smo mel olimpijo, pa se to sam KK Union Olimpija in to v casih ko je bil Union se dobr. Lasko pa tud ni noben presezek vec, dolga je od srebrne medalje na dnevu piva.
Achilleus
28. 05. 2018 10.06
+7
nightifly...če bi kaj bil vreden, bi se spopadal sam. Pa še zate eno preprosto vprašanje: Zakaj za komentiranje potrebuješ pomoč in oporo iz ozadja? Si tak strahopetec, da niti komentirati ne zmoreš sam? Kar očitno kaže na to, da si soma zaprt, opazuješ ženice, ko obiskujejo cerkev in se jim posmehuješ....pa še sam ne veš zakaj. Poskusi stopit v svet samostojno in pokončno! In ne misli, da te bo to naučil jezdić...samo na njegov način življenja se ozri, pa ti bo vse jasno! Čeprav mi je kristalno jasno, da ne bosta nikoli našla poti...vseeno....pustimo se presenetit, da ne bomo presenečeni...
Honday
28. 05. 2018 13.05
-5
Ahil sej te ni nihče nič vprašal, ti se sprožiš kar tja v en dan, brez razloga...dej si prosim najdi pošteno delo, ko boš od dela utrujen ti ne bodo več šle traparije po glavi...hehehe
Achilleus
28. 05. 2018 13.21
+6
jezdić...zelo enostavno vprašanje, ki pa mu nisi kos. Tebe se tiče...pa nimaš dovolj v sebi, da bi odgovoril. In ti bi rad komentiral motoGP...
Honday
28. 05. 2018 13.35
-5
Ahil za tvoje tegobe mi je prav malo mar, navš verjel...hehehe
HladnoLaško
28. 05. 2018 14.56
+8
To ni res, ti prežiš kot lisica na kuro na Ahilove komentarje, da bi z hitro repliko vsaj malo omilil posmeh, ki ti je namenjen. Pa še tu klamfaš ene in iste zlajnane fore ko star gramofon.
Achilleus
28. 05. 2018 16.01
+2
jezd...odgovor je otrocje lahek Si ze dosegel otrocje sposobnosti...
Honday
28. 05. 2018 21.46
+0
Ahil tudi če je otročje lahek odgovor ga ti in Korl ne zastopta, žal...hehehe
HladnoLaško
27. 05. 2018 18.53
+10
Po končanem finalu Champions Lige se je spet lepo pokazalo, kakšen vase zaljubljeni egoist je Ronaldo. Ker mu pač v enem zadnjih napadov Bale ni podal in tako ni dosegel zadetka, je na podelitvi pokala imel čobo do tal. Kot da bi bil enojajčni dvojček od Valentina. Tudi ta je ista primadona in ko mu ne gre, so vsi drugi krivi. In ja, uganili ste, jezdimir je Ronaldov veliki občudovalec.. Nič čudnega, glihni ptiči skup letajo....
Honday
27. 05. 2018 19.48
-14
Korl vem zakaj te hudobija daje, a je res tako težko priznat da je nogomet v Ljubljani doma...upam da si navš kaj naredil, še vedno čakam da se končno pojaviš v Ljubljani, da te peljem na hladno Union pa pol klobase, pol pa še na ogled najlepšega stadiona v državi , pa da ti vidiš kje se bo igrala liga prvakov...Olimpija!!!....hehehe
Celjan74
27. 05. 2018 19.54
+10
Hahaha,Hladno...pa še res je..pravi nosobrc je mel ja
Honday
27. 05. 2018 20.41
-7
Koga brigajo pokvarjeni igralci Reala, predvsem pokvarjeni španci kot smo jih vajeni v motoGP, Salaha so namenoma poškodoval, če bi navijači Liverpoola na stadionu videli posnetek prekrška nad Salahom ne vem kako bi se končalo...drgač pa Olimpija šampijon!...hohohohehehe
HladnoLaško
27. 05. 2018 21.42
+6
Saj te ni treba bit sram, če se ti Ronaldo dopade, jezdič. Zaupaj se nam in lažje ti bo. Ko boš rešen tega bremena , bodo od tebe prihajali tudi lepši komentarji, ne bo več tega sovražnega bevskanja, predvsem proti ženskam, pa tudi manj minusov boš fasal.
Honday
27. 05. 2018 21.53
-3
Korl vem da ti je hudo, Maribor se ti je potopil, sam se ti zjokaj...hehehe
nightifly
28. 05. 2018 08.28
-11
Oooo ,pozdravljen jezdimir !! Vidim-da se kar sam spopadas z bevskajoco ´´ciurmo´´ / No -zdaj po nekaj dneeh pocitka in uzitka gremo lahko novim zmagam naproti -a ne ! Sem prisel samo pozdravit -ti zelim lep zacetek tedna / O ja ,,,, moram ti pa dati medaljo za pohvalo stadiona ceprav ga znotraj se nisem videl / Moram izreci vse pohvale ljublj -zupanu -ker je tudi moje mesto se bolj polepsal kot je ze bilo in seveda ----- Union -Union pir - fantje . //// Svetovno pivo- vedno in samo -Union se je pilo . Jezdimir -pazite mi na Ljubljano ---in Ljubljancanke seveda /
nightifly
28. 05. 2018 08.33
-7
jezdi ---ko pa si ze omenil tekmo ----delno smo jo gledali s prijatelji in vecina nas se je strinjala -da je ramos -krivec za izid -ni prvic -da je pokazal svojo podlost in surovost / Ze v zacetku -ceprav sem bil cisto nevtralen - smo nekako rekli -upajmo -da ne bo startov na kreatorje igre in fimalizatorje ---in prav to se je zgodilo -jasno / Salah ni smel igrati do konca -Vsaj cel ne /ramos je ze lani -pa se ne spomnim kje naredil podobno -se hujso poskodbo / brez posledic -kot sedaj / Ni kaj - veliki vlozki -veliko denarja - velik izplen -veliko umazanije /
nightifly
28. 05. 2018 08.39
-8
Ce sem ze potegnil kaksno vzporednico ,bom zakljucil s trikotnikom -pa ne ljubezenskim - Ob gledanju tekme sem se spomnil na sezono 2015 - pa tudi zdajsnjo Argentino - potem na Verstappna ,ki mesari v F1 / Torej trije razlicni incidenti -kjer so kar nekaj casa in se vedno gledajo krivcem skozi prste in cakajo -da bo se kdo polomljen / No Verstappna so deloma -tako kot v Argentini (cudno) -malce ustavili /Se bolj so mu jih napeli v R Bullu in mu dali ultimat - dr Marko - in upajmo -da bodo ustavili tudi Spanca Mm !
nightifly
28. 05. 2018 08.45
-6
No-ker ze pise tu o Mir-u naj povemo se to -tako pisejo glavni cajtngi ( da ne bo pretiranega Bevskanja) -da je Honda ´´ izpustila priliko´´ vezati nase Mir-a -ki je imel ze podpisano predpogodbo z njimi / Le kdo ve zakaj !! No ja - to je treba spostovati /
HladnoLaško
28. 05. 2018 14.47
+4
Prosim Muha, spoštuj tudi ti nas bralce te strani in se ne pojavljaj več s svojimi lažmi in podtikanji. Hvala.
Honday
28. 05. 2018 21.09
+2
nightifly z lahkote se sam spopadam s španskimi hlapci, na mojo srečo so nerazgledani, pa tudi o motorjih in motoGPju nimajo pojma...hehehe
Achilleus
27. 05. 2018 14.44
+14
jezdimir...eno preprosto vprašanje: Zakaj čudiš dolžnost ali potrebo po tem, da se prijavljaš z: jezdimir, jezdimirr, jezdiimir, minister, kaktusx, bojc46, burner???? Čemu vse to, vsi nicki, ki kažejo zelo jasno, da gre zate. In zakaj misliš, da se kaj drugače sliši jezdimirr, jezdiimir ali jezdimir??? i, r,.....čemu???
Honday
27. 05. 2018 19.39
-4
Ahil ubožec, povej kje te tišči, vidim da si v hudih težavah...hehehe
Achilleus
27. 05. 2018 20.27
+2
HladnoLaško
27. 05. 2018 20.39
+6
Ahil, to je isto, kot bi enga v norišnici vprašal, zakaj cel dan tolče z glavo ob zid.
Honday
27. 05. 2018 20.43
+1
Ahil na izmišljotine si sam odgovarjaj, kapiš...hehehe
Achilleus
28. 05. 2018 07.13
+1
jezdimir...odgovori na vprašanje! Iz arhiva se vidi, da si se prijavil z mnogo nicki. Razloži zakaj!
Honday
28. 05. 2018 07.19
+1
Hahaha, ti revež tud spat ne moreš, a te mora tlači, sam vprašam...hehehe
Achilleus
28. 05. 2018 08.00
+0
Ne jezdić...samo preizkušam, do kje si zmožen. Zelo enostavno vprašanje...zakaj jezdimir, jezdimirr, jezdiimir??? Zelo enostavno...bo šlo?
Honday
28. 05. 2018 08.07
+3
Ahil pomoč si poišči, ni druge...hehehe
Achilleus
28. 05. 2018 10.01
-2
Honday
28. 05. 2018 12.57
+4
Ahil enostavno si nedorasel, sam ti ne veš...hehehe
Achilleus
28. 05. 2018 13.22
-2
jezdić....čemu vsi nicki in igrice z i-ji in r-ji...???? Pa upam, da ti res ni pretežko....odgovor?
Honday
27. 05. 2018 11.06
-23
Kvazi nogometaša Ahil in Korl, sta spet zgrešila stran, ampak bistvo vsega je da ne premoreta spoštovanja do največjih športnikov sveta, kar kaže kako sta zavrta in nesposobna, kajti nimata pojma o nobenem športu, še najmanj pa o motoGPju, njuni zmazki nimajo nič skupnega s športom, v bistvu promovirata lastno žlehtnobo in neznanje! Verjamem sicer da sta s svojimi lažmi že tako globoko zabredla da že en drugemu verjameta, ampak to ni naš problem, zato so ustanove ki so zadolžene da jima izbijejo nepotrebno nesnago iz votline, če ne zlepa pa zgrda. Dejstvo je da sta potrebna socializacije, v nasprotnem primeru jih je potrebno izolirat pred okolico v dobrobit družbe, enako velja tudi za samo enega njunega puhlega podpornika, ki dela največjo sramoto moto-GPju s tem ko zlorablja ime v nicku(moto-gp) in pod tem nickom pušča pritlehne prostaške zmazke...hehehe
moto-gp
27. 05. 2018 11.24
+19
...kakšno bogastvo besed...."jezd"...napredujete, pohvalno...
Honday
27. 05. 2018 11.35
-21
moto-gp
27. 05. 2018 11.49
+20
...še dodatek..Ko so nas modrosti učili, sicer se jo mora vsak sam, so nam povedali: " najslabša možna kombinacija je biti hudoben in istočasno omejen"...takih se je nujno potrebno izogibati in jih pustiti v svojem svetu..imajo vso pravico biti...
Honday
27. 05. 2018 12.38
-22
Prav o tej temi sem pisal zgoraj(beri zavrt in omejen oziroma žehtnoba in neznanje), kapnilo ti bo pa čez en teden. Res imate pravico živet v svojem svetu, to pomeni da nas vseh ostalih ne obremenjujete z nesmisli iz lastnega zavoženga življenja, potrebni ste izolacije, tudi to sem napisal, pa trikrat preberi da dojameš, če ne gre pol pa odnehi, še osel gre sam enkrat na led, vi trije pa nikakor ne zmorete dol iz ledu, kdo je pol nor se ne rabimo spraševat, je evidentno...hehehe
moto-gp
27. 05. 2018 14.23
+17
hm..... je evidentno...ja, res je:-)...:):)
HladnoLaško
27. 05. 2018 18.11
+4
Hahaha ženska ga j*v živi mozek, on pa ne šteka ...hohohohoho kakšen štor
Celjan74
27. 05. 2018 20.05
+1
Za takšne obstajajo čisti in urejeni zaprti oddelki na določenih ustanovah...a ne g.jezdirator
Celjan74
27. 05. 2018 20.08
+2
Al boš zopet brisal komentar?hahahah revše bogo rumeno
Honday
27. 05. 2018 20.48
+4
Kot sem zgoraj napisal, če ne razumete ko tretjič preberite se lepo umaknite ne pa se iz sebe norca delat, a vas res ni sram take zmazke pisat...hehehe
Achilleus
27. 05. 2018 08.37
-1
Še napihnjenec CR7 je dojel, da je čas za umik iz največjih tekmovanj. Kdaj bo VR46 prišel do tega? jezd...nighti...imata odgovor na to???
Achilleus
27. 05. 2018 09.56
-3
Jah...CR7 je v svojem moštvu tako nepotreben, kot naprimer VR46 v Yamahi. Favorizira se ju, zato je vse narobe. Real ne rabi Ronalda...Yamaha ne rabi Rossija.
Honday
27. 05. 2018 11.40
-3
Bolj nepotreben v družbi kot sta vidva ni nihče nikjer, jasno....hehehe
toti mišek
26. 05. 2018 22.51
+8
Bomo videli, so rekli ta slepi!
Arkeen
26. 05. 2018 19.13
-9
Še en španc...ne hvala...
nightifly
26. 05. 2018 11.51
-18
Mir je blizu Suzukija ,,,, Jorg pa si zeli Zarcotove Yamahe / Zakaj pa ne -s 25 mio € lahkega zasluzka je tudi lazje razmisljati -a ne ! Go Vale !!!
HladnoLaško
26. 05. 2018 12.13
+19
Tudi Go Vale je lepo pokasiral pri Ducatiju, pokazal pa še manj kot Lorenzo.
Arkeen
26. 05. 2018 19.14
-12
Svetovna razlika med tem motorjem ki ga ima Lorenzo in pa tisto kanto ki je imel Rossi.
nightifly
26. 05. 2018 19.33
-7
Achilleus
26. 05. 2018 20.15
+6
Nighti...si spet prijavil nick, s katerim sebe podpiras? To je bolano dejanje.
HladnoLaško
26. 05. 2018 20.41
+4
Ja, on ali pa jezdić, to jima je še edina uteha.
Mottodedi
26. 05. 2018 22.01
+7
Svetovna razlika med tem motorjem ki ga ima Lorenzo in pa tisto kanto ki je imel Rossi. Svetovno razliko kaze Zarco na stari kanti samooklicanemu! To je to Pika
Achilleus
26. 05. 2018 09.58
+14
HladnoLaško zna lepo pokazat, zakaj nighti in jezdić nikakor ne moreta razumet nas..prave poznavalce motoGP in zakaj ne bosta nikoli dosegla prve stopnice, ki se nahaja na dnu naše lestvice. Govorim o lestvici človečnjakov. Naziv g. Achilleus...ali g. HladnoLaško nam pravi, kako velika razlika je med nekom, ki je življenju dorasel in med nekom, ki to ni. In pred nighti in jezd to nikakor ne spada. To ta le dva falota, ki jima navijaška usmeritev ne da miru in jima kazi že tako neljubo podobo.
HladnoLaško
26. 05. 2018 11.07
+12
Saj vedno pravim, da ni lepšega kot debatirat z razumnimi izobraženimi ljudmi, kot so Achilleus, Ben, otancici, jebesvoju, moto-gp, resnica, Popstar in še ogromno je tukaj prijetnih sogovornikov. Kot na vsaki njivi se pa najde tudi plevel. Hvalabogu ga je malo in ti trije, štirje nepridipravi na čelu z Muho in jezdičem vsebinsko sploh niso opazni. Popljuvani in izobčeni vsak večer s sklonjeno glavo ob 23.00 zapustijo tipkovnico.
Achilleus
26. 05. 2018 11.23
+7
nighti nedvomno svoj beden vsakdan preždi prat tu. Je pa res, ko nima podpore, samo prebira in v strahu opazuje dogajanje. Je pa vedno prisoten. Ko je mu pridruži jezd in njegovi nicki...takrat tudi za nighti vzide sonce. To je vse o njem in jizdiću.
moto-gp
26. 05. 2018 11.28
+9
+++++ uaw...kakšno "globoko", lahko bi se reklo duhovno razmišljanje..."ločiti zrnje od plev"...Čestitke!
Honday
27. 05. 2018 11.14
+7
Vi trije ste dokaz kako enostano je poneumljanje in kako malo je treba da ste na dnu človeške lestvice, praktično bredete že tako globoko, da vas veliko živalskih vrst z lahkoto prekaša...hehehe
HladnoLaško
25. 05. 2018 22.50
+21
Danes mineva 1 leto odkar nas je zapustil dirkač z velikim srcem. Nicky Hayden, počivaj v miru, legenda.
Otancici
26. 05. 2018 09.02
+15
Res je, me pa prav zanima kdaj ti bo kasen od crnosrajcnikov stisnil kak minus, tako kot meni za komentar o Rabatu. Ne mores verjet kaki primati so tukaj.
HladnoLaško
26. 05. 2018 11.09
+6
Ah pusti te pokvarjence, saj vidiš, da jih praktično več ni, še Muha je drastično reduciral svoje zmazke.
moto-gp
25. 05. 2018 20.39
+6
za "hladnolaško"...laško je vedno zakon":-) ...Ti bom povedala na fb- ju na strani moto gp slovenija.... Sicer imam navado reči: "To je to!", še posebno, ko je res to- to....:-)
HladnoLaško
25. 05. 2018 20.56
+4
moto-gp
26. 05. 2018 08.50
+6
...tri srca... reklama za radensko:-)...kako se znajo raznežiti " španski hlapci", pa tudi pisanje jim je položeno v zibko....ni kaj, kdor zna- pač zna...kdor je dober, je dober v vsem:-)
HladnoLaško
26. 05. 2018 11.57
+5
Predvsem smo "dobri" do žensk :-)), kar je v bistvu tudi glavna prepreka med nami in rumenkoji. Če že njihov poglavar javno kaže pripadnost Ucciju in z neskončnimi selfiji in poziranji z plačanimi Escort spremljevalkami skuša javnosti zamolčati ljubezen do moških, seveda z njegovimi navijači ne more biti drugače. Že pri jezdimirju opazimo, da se surovo obregne ob vse, kar je ženskega spola, Muha pa v svojih esejih kvasi take, da je vsakomur jasno, da še ženske videl ni od blizu. Sicer, pa lep vikend, draga moto-gp.
moto-gp
26. 05. 2018 13.26
+0
Hvala, enako! Po martinčkanju ob morju, bo kmalu zapasalo eno "laško":-) Užijte proste urice...
Honday
27. 05. 2018 10.40
+6
Korl rad bi videl tvoj ksiht ko se srečaš na štiri oči z mu..donjo od moto-gp, pa da vidimo pol kdo je zavrt do žensk...hohohohehehe
HladnoLaško
25. 05. 2018 19.35
+6
Kako nimajo nič skupnega z moto sceno? Jaz sem lepo objasnil okoliščine Rossijeve brce, ki mu jo je dala Honda v smeri Yame, g. Ahil pa je vsem nepoznavalcem motoGP - sem spadata tudi vidva z Muho- pojasnil, da ne bo 10. naslova Rossija. Saj to je ja bistvo tega športa, medtem ko ti nekaj flancaš o nekih ustanovah, ki pa jih verjetno kar dobro poznaš. Od znotra...j hohohohohoho
Honday
25. 05. 2018 22.01
+1
Glej Korl, moj komentar je bil namenjen vsem razumnim ljubiteljem motorizma in motoGPja, kar zagotovo vidva z Ahilom nista. Žal ne morem narisat, vedel pa sem da vidva ne bosta razumela, da vajino šloganje prihodnosti in namišljene zgodbice nikogar ne zanimajo, mi živimo v realnem svetu in to fjst dobr, fantazije so nam nepotrebne....vem da ti ni nič jasno ampak tko je...hehehe
Achilleus
25. 05. 2018 22.40
+3
HladnoLasko...problem je ker tvoj um mocno presega vse rumenkote...jezd in nighti pa sta zaslepljena, kot v najvecji megli. Njuna desetka ni bila nikoli realna. Sanje...rumenkti...le sanje.
Honday
25. 05. 2018 18.58
-10
Prosim vse nedolžne da ignorirajo popolnoma nedopustne zmazke Ahila in Korla, kajti nimata pojma o moto sceni in njuni zmazki nimajo nič skupnega z motoGPjem, ki naj bi bil tukaj glavni predmet debate in bi moral združevati motoristične navdušence. Verjamem sicer da sta s svojimi lažmi že tako globoko zabredla da že en drugemu verjameta in se posledično en drugemu klanjata, ampak to ni naš problem, zato so ustanove ki so zadolžene da jima izbijejo nepotrebno nesnago iz votline, če ne zlepa pa zgrda. Dejstvo je da sta potrebna socializacije, v nasprotnem primeru jih je potrebno izolirat pred okolico v dobrobit družbe...
HladnoLaško
25. 05. 2018 18.20
+3
Prvo bi dal priznanje g. Achilleusu, da vztrajno matira spodaj omenjena nepridiprava Muho&jezdiča, ki zganjata vsakodnevne umazanije na tem portalu, čeprav verjamem, da ima Ahil polno drugega in pomembnejšega dela, kot je disciplinska vzgoja dveh starih oslov. Sam sem bil svojčas Abonnent švicarskega Motorsport Aktuell časopisa in se prav dobro spominjam, ko je bilo takrat govora o Rossijevem odhodu od Honde k Yamahi. Ko ga je Honda postavila pred vrata, je zviti dohtar uspel pregovoriti Burgess Team, da so mu sledili k Yamahi, verjetno se je poslužil tudi laži in podtikanj, od tod tudi glavna zamera Honde do VR46 kluba. Seveda mu je Jeremyjev Dreamteam izvrstno pripravil Yamaho, v bistvu bi brez njih težko osvojil kakšno titulo. Da bi pa Rossi odšel od Honde iz dolgočasja zaradi prelahkih zmag, pa je izmišljotina na nivoju gozdne veverice.
Achilleus
25. 05. 2018 18.02
+4
nighti in jezd očitno vse bedno življenje preždita na 24. jezd občasno nekam odpotuje (v svoji glavi jasno)...in to je nekako vse. nighti pa je brez konkurence, ko je govora o ritju in brazdanju polja. Vseeno pa oba verižna poraženca in skoraj gotovo jima še dolgo ne bo jasno, kako najti pravo pot. Bom pa malo bolj razumevajoč do njiju...čeprav si ne zaslužita! Čestitam vama ob NEDOSEGU 10 naslova prvaka. Pri tem bo tudi ostalo in najbolje je, da se s tem dejstvom sprijaznita. Drugače bo še hudo...
erlapsus
25. 05. 2018 16.50
+16
Mir drugi dirkač Suzukija...Pernat rihta Aprilio IAN...PED verjetno ostaja...LOR-u ostane VDS Yamaha za katerega se zavzema tudi Ezpeleta..v paket spada popolna tov.podpora