MotoGP

Dall'Igna o prvi dirki Marqueza na Ducatiju: Obetaven začetek

Doha, 15. 03. 2024 12.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nova sezona dirkanja v motociklističnem razredu motoGP je v teku in na prvem dirkaškem vikendu sezone smo že lahko videli prve obrise razmerja moči. Tako kot lani bodo tudi letos daleč najbolj konkurenčni dirkači na Ducatijevih motorjih, med katerimi je letos tudi Marc Marquez. Šestkratni prvak elitnega razreda je na VN Katarja zasedel peto mesto na sprint dirki in četrtega na nedeljski dirki, kar je po besedah šefa rdečih Luigija Dall'Igne obetavno.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Bagnaia upravičil naslov dvakratnega svetovnega prvaka
    02:36
    Iz 24UR: Bagnaia upravičil naslov dvakratnega svetovnega prvaka
  • Iz 24UR: Francesco Bagnaia znova na prestolu
    03:00
    Iz 24UR: Francesco Bagnaia znova na prestolu
  • Vrhunci dirke za VN Katarja razreda MotoGP
    04:58
    Vrhunci dirke za VN Katarja razreda MotoGP
  • Pogovor Eve Koderman Pavc z Marcom Marquezom
    01:14
    Pogovor Eve Koderman Pavc z Marcom Marquezom
  • Iz 24UR: Jorge Martin prvo preizkušnjo končal z zmago
    03:28
    Iz 24UR: Jorge Martin prvo preizkušnjo končal z zmago
  • Iz 24UR: Nova sezona MotoGP
    02:36
    Iz 24UR: Nova sezona MotoGP
  • Vrhunci sprinterske dirke za VN Katarja
    04:40
    Vrhunci sprinterske dirke za VN Katarja

Za Ducatijem je sanjski vikend v Katarju, saj je italijansko moštvo slavilo na obeh dirkah v Katarju. Sobotno sprint dirko je dobil specialist za kratke preizkušnje Jorge Martin, nedeljsko glavno dirko pa aktualni prvak Francesco Bagnaia, s čimer je zelo zadovoljen generalni menedžer Ducatija Luigi Dall'Igna: "Jorge je bil bojevit kot vedno. Že od samega začetka je potrdil svojo borbenost na kvalifikacijah in sprint dirki, pa tudi v nedeljo, ko je kazal hitrost, ki jo pri njem dobro poznamo. Kdor koli se bo boril za naslov, bo moral paziti nanj, to je gotovo. Pecco pa je na nedeljski dirki prevladoval z avtoriteto prvaka, saj je takoj določil tempo, ki mu drugi niso mogli slediti, in pokazal največjo moč ravno takrat, ko je bilo to potrebno. Za Bastianininija je razveseljivo, da je osvojil točke, ki so potrebne, da ostane med najboljšimi, in čaka, da se vrne v vlogo protagonista, ki si jo zasluži."

Luigi Dall'Igna
Luigi Dall'Igna FOTO: motogp.com

Ob tem je bilo veliko oči uprtih v še enega Ducatijevega dirkača, in sicer debitanta pri italijanskem moštvu Marca Marqueza. 31-letni Španec je na svojem prvem dirkaškem vikendu po razhodu s Hondo zasedel peto mesto na sprint dirki in nato četrto na nedeljski dirki. Oceno predstave Marqueza je podal tudi Dall'Igna: "Obetaven začetek sezone zanj. Marc je s svojo sposobnostjo prilagajanja pokazal svoje znanje in talent. Na zanj novem motociklu je bil prvi izmed dirkačev na GP23 in takoj pokazal, da bo letos tekmec, ki se ga je treba bati. Ima veliko izkušenj in miselnost prvaka in vem, da ima veliko željo po še enem naslovu, kar je lahko tej novi pustolovščini odločilno."

Marc Marquez
Marc Marquez FOTO: MotoGP

Marquez je na obeh preizkušnjah v Lusailu med Ducatijevimi dirkači zaostal le za Bagnaio in Martinom, prehitel pa je vse dirkače na motociklih lanskega modelnega leta (GP23): brata Alexa Marqueza, Franca Morbidellija, Marca Bezzecchija in Fabia Di Giannantonia, kot tudi dirkača tovarniške ekipe Ducatije Eneo Bastianinija, ki je bil v Katarju obakrat tik za Marquezom (šesti na sprint dirki in peti na nedeljski dirki). "Bastianini dirk ni začel, kot smo pričakovali, vendar je razveseljivo, da je nedeljsko dirko končal na petem mestu ter takoj začel zbirati točke, potrebne za obstanek med najboljšimi, kjer lahko čaka, da se vrne v vlogo protagonista, ki si jo zasluži."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Za konec je šef rdečih poudaril še, da je sezona še dolga, zato Ducatijeve dirkače čaka še veliko dela: "Vsaka dirka je zgodba zase. Veliko je neznank, s katerimi se je treba spopasti, poleg tega pa so nasprotniki v zadnjih mesecih pokazali, da so napredovali in jih ne gre odpisati. Ključno je, da ne popuščamo, saj nas lahko le trud in predanost nagradita z zmagami, kot sta ti dve, ki smo ju dosegli ta vikend."

motoGP sezona 2024, skupni seštevek (1/21):
1. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) ... 31 točk

2. Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) ... 29 točk
3. Jorge Martin (Prima Pramac Racing) ... 28 točk
4. Marc Marquez (Gresini Racing) ... 18 točk
5. Enea Bastianini (Ducati Lenovo Team) ... 15 točk

5. Aleix Espargaro (Aprilia Racing) ... 15 točk
...

Sezona motociklističnega dirkanja se bo nadaljevala prihodnji konec tedna, ko bo na sporedu VN Portugalske.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AchiIIeus
20. 03. 2024 13.43
+7
Marc, a tole naj bi bila borba za prvaka?...ma daj spelji se v penzijo sicer te bodo mladci dokončno osramotili.
Luigi Taveri II.
21. 03. 2024 20.32
+0
Seve da to ni bila borba za naslov prvaka. Borbo za naslov prvaka je POKAzal Luca Marini, če smo realni.
dolgi
20. 03. 2024 12.09
-7
Napoved Aleixa Espargara o Marcu Marquezu je grozeča za tekmece MotoGP Aleix Espargaro je komentiral napredek Marca Marqueza pri Ducatiju in upe na naslov MotoGP Aleix Espargaro je ponudil napoved o sezoni Marca Marqueza , ki bi lahko skrbela njihove tekmece v MotoGP . Portugalska MotoGP v Portimau, drugi krog sezone 2024, bo ta konec tedna. Marquez se še vedno prilagaja svojemu leto dni staremu Ducatiju, toda uvrstitev na P4 na otvoritvi sezone v Katarju je predstavljala napredek v primerjavi z njegovim dolgočasnim zadnjim letom s Hondo. Klepet v paddocku govori o tem, kako daleč lahko gre Marquez, ko se popolnoma navadi na svoj novi motor. "Marc je brez dvoma najbolj nadarjen kolesar v prvenstvu," je Espargaro, ki ga pozna že od otroštva, citirala Marca . »Z najboljšim motociklom na lestvici ... ena plus ena je enako dva. "Videli bomo, koliko časa bo potreboval, da pride tja, vendar bo eden najmočnejših ... »Ekipo Gresini dobro poznam, saj sem dirkal z ekipo Aprilia Gresini. »Ekipa je zelo domača in prijetna. Ima vse, da pokaže, da lahko zmaga.” Toda Espargaro se tudi zaveda, da je formo in konstantnost aktualnega prvaka Francesca Bagnaie težko premagati. Tovarniški Ducatijev dirkač Bagnaia, ki je letos vozil razvit GP24, je zmagal na prvi letošnji veliki nagradi in tako začel obrambo naslova na vrhu. "Pecco ima veliko višjo raven, kot ljudje verjamejo," je vztrajal Espargaro. »Ker je osvojiti dva zaporedna naslova ob rivalstvu, ki obstaja, zelo težko. "On je človek, ki ga je treba premagati." Znano je, da je Epargaro tesen prijatelj z Jorgejem Martinom, njegovim kolegom Špancem, ki je zadnji dan leta 2023 izpustil prvenstvo. Pramacov Martin je zmagal v sprintu v Katarju in je takoj najbližja grožnja Bagnaii. "Od zadnjega dela sezone leta 2023 do zdaj je pokazal zelo visoko hitrost," je dejal Espargaro. "On bo tudi človek, ki ga bo treba premagati." Kaj pa Espargarovi lastni upi? Leta 2022 je končal na četrtem mestu, kar je njegov najboljši rezultat doslej. Lani je bil šesti. Najstarejši dirkač na lestvici, star 34 let, si najprej prizadeva, da bi Aprilio postavil kot najbližjega tekmeca prevladujočim Ducatijem. Toda glede tega, kako bi se Espargaro odrezal v tej sezoni, obstaja optimizem. "Cilj je končati med prvimi tremi v prvenstvu," je dejal. "Zadnji dve leti sva si blizu, upam, da je to pravi čas." Espargarov prvi vikend v letu 2024 je bil nenavaden. V nedeljo v Katarju se je po sijajnem zaključku sobotnega sprinta zbudil v prepričanju, da lahko zmaga. Toda oprijem zadaj ga je nepričakovano pokvaril in domov je pridrvel kot osmi. Portimao ta vikend ponuja naslednjo priložnost za vtis.
dolgi
20. 03. 2024 12.26
-6
ste videli grezničarji? Marc je najbolj nadarjen "kolesar" - jaz pravim raje dirkač, najbolj nadarjen kolesar je namreč Pogačar. Vem, težko gre kaj v glavo polno tistih vonjav, zato je tudi vse kar odpade od vas na takem nivoju...
Jezdimir...hehehe
20. 03. 2024 13.07
+8
Podrepnikom še kar prihaja na kilave predstave Kilavega93, morda jih smrad drogira?
Jezdimir...hehehe
20. 03. 2024 13.38
+9
Marc je sedaj končno padel na realna tla, borbo za prvaka lahko samo še sanja, njegov domet je slediti novincu Acosti, pa še to verjamem da ne dolgo, mali se hitro uči, že naslednjo dirko zopet sledi lekcija. Taka je realnost pa tudi če se skoz zapiraš v greznico ne bo nič drugače!
sektor1
19. 03. 2024 11.20
-15
MM93 se pelje navkljub vsem jokanjem rumenih navijačic , bwahahaha jokice ene.
Kaktus-x
19. 03. 2024 14.03
+16
Pelje že pelje ampak za zmage je treba dirkat, kar pa Kilavi93 ni sposoben, jasno kot beli dan!
Jezdimir....hehehe
18. 03. 2024 21.53
+20
Kolk ene sramote so si nakopali Markec in njegovi podrepniki zadnjih skor 10 let je za nas normalne ljudi nepredstavljivo, verjam da če bi morali vsak svojo sliko objavit v avatar, da bi podrepniki od sramote čudežno poniknili, če smo realni...hehehe
Luigi Taveri II.
18. 03. 2024 21.38
-26
Lepo je videti Luco Marinija, ki je bil na svojem debiju v motogp na Hondi celo boljši od Valentina Rossija. Valentino Rossi je leta 2000 sedel na , Hondo, ki je imela zadnjih 6 naslovov v zadnjih 6 let !?
Jezdimir...hehehe
18. 03. 2024 21.44
+25
Lažnivc na žalost si tipični podrepniški primitivc.
Luigi Taveri II.
18. 03. 2024 21.25
-23
Novi športni direktor Ducatija Mauro Grassilli se je pridružil mnenju 55 milijonom Italijanov , da ima Marc Marquez izjemno karizmo
Jezdimir...hehehe
18. 03. 2024 21.46
+25
Podrepnikom zopet prihaja na kilave predstave Kilavega93.
Callux
18. 03. 2024 20.25
+4
Mogoče bi bilo dobro napisat tudi članek o tem, da je Fermin Aldeguer z Ducatijem podpisal pogodbo do vsaj sezone 2028 in bo v naslednji sezoni že dirkal na njihovem motorju, čeprav ekipa še ni znana.. In pa da tudi BMW pozorno spremlja dogajanje glede novih pravil in preučuje možnosti za vstop v razred MotoGP v prihodnjih nekaj letih..
belidirkac
17. 03. 2024 21.27
+1
Gigi Dall'Igna velja v paddocku za enega najboljših strokovnjakov. Ducatiju se je pridružil 2013 in počasi začel preporod znamke. Takrat,2014, je bil Ducati v Open class,kar pomeni da so bili deležni določenih ugodnosti( več pogonskih agregatov,več goriva,mehkejše pnevmatike,višje vrtljaje...). Gigi,kot stari lisjak, je nenehno iskal sive cone in luknje v pravilniku FIM. Edini pogoj je bil uporaba standardnega ECU. Še leta 2015 je imel Ducati vse te ugodnosti,česar niso razumeli šefi ostalih ekip."Pravila so pravila," je takrat skomignil z rameni športni direktor Ducatija Paolo Ciabatti. Leta 2016 je Ducati imel prvi uporaben aero paket in prvič po letu 2010 dosegel dve zmagi,vse ostalo je zgodovina. Pred letošnjo sezono je ekipo zapustilo več strokovnjakov(Yamaha,KTM). Kljub temu so ustvarili vrhunski dirkalnik,ki pripada dvema ekipama(Lenovo team in Pramac). Davide Barana,tehnični direktor Ducatija pravi: "Mislim, da bo razlika med GP24 in GP23 večja kot razlika med GP23 in GP22.Glavna razlika je v moči pa tudi pri aero". Tako imamo nekako dve tekmovanji znotraj Ducatija,štiri dirkače na novi in štiri na lanski specifikaciji. GP24 se bo med sezono še posodabljal,GP23 je svoj razvoj končal. Ne vemo pa ali imajo dirkači na GP23 osnovni motocikel iz začetka lanske sezone ali tistega,ki je bil deležen vseh posodobitev do konca sezone. Razlika pa je jasna in bo na stezi tudi vidna.
dolgi
18. 03. 2024 08.44
-22
seveda imajo tistega s konca sezone, kljub temu je GP24 velik korak naprej od tega. skok naprej so napravili tudi drugi, tako da GP23 je zdaj nekako povprečje med vsemi in nič kaj več. vseeno pa veliko bolje kot honda in yamaha.
Kaktus-x
18. 03. 2024 09.49
+18
Recimo Kilavemu93 lahko daš avion pa ga bo zarinil v pesek, skratka nič od nič od njega in to že skoraj 5 let, dobr zanj da ga sploh še gledajo da odžira sedež mlajšim perspektivnejšim.
dolgi
18. 03. 2024 10.01
-18
smradimir lahko ti menjaš nicke, izda te vonj po greznici.
FIRBCA
18. 03. 2024 10.33
+25
belidirkac. To si napisal predolgi komentar in dejansko stanje Duceta. Zal pa 99.9% folka tu ne more tako dolgega brati ker ze pozabijo kaj so brali.
Kaktus-x
18. 03. 2024 12.32
+21
Predvsem dolgi je tipični mazohist kateremu tudi dve črke ne gredo v glavo, lahko se mu da pomagat z lajšto, ni pa nobene garancije.
dolgi
18. 03. 2024 14.26
-19
prava dva se oglašata, če vaju imenujem za polpismena grezničarska idi o'ta je to skoraj pretirana pohvala za vaju.
AchiIIeus
18. 03. 2024 21.50
+20
Taki zmazki nastanejo ko se dolgi zabiti podrepnik promovira.
prost1
17. 03. 2024 17.56
-24
Se pravi, brez Ducatija trenutno nimaš šans dobiti sezono, še posebno če je to 2024. Marc je na svoji prvi dirki res veliko pokazal. Če bo to dosti za kaj več kot tretje mesto na koncu, je pa že drugo vprašanje. Upam na kakšno zmago in še kaj.
Jezdimir...hehehe
17. 03. 2024 18.30
+23
Marc je sedaj končno padel na realna tla, borbo za prvak lahko samo še sanja, njegov domet je slediti novincu Acosti, pa še to verjamem da ne dolgo, mali ga bo v kratkem degradiral.
Ice_Cat
17. 03. 2024 18.47
-21
Tud ti si padu na realna tla....veckrat! Pa se bos.
Kaktus-x
17. 03. 2024 18.49
+25
Ice_Cat
17. 03. 2024 21.48
-22
Pagliaccio 46
17. 03. 2024 13.57
-28
Obetavno nadaljevanje pa se obeta Luci Mariniju, odličnjaku z akademije VR46, ker slabše ne more nadaljevati.
Pagliaccio 46
17. 03. 2024 13.58
-30
Vse skupaj bi lahko jemali z rezervo, če ne bi vozil Honde, ki jo je razvijal Dani Pedrosa do te mere, da je lahko z njo vsak prvak, ki je fizično zdrav.
Jezdimir...hehehe
17. 03. 2024 18.31
+26
Lažnivc med tem ko se podrepniki še kar ne zmorete poslovit od Legende vseh legend, enega in edinega Doktorja dirkanja Valentina Rossija, nas ljubitelje tega prečudovitega športa zanima sedanjost in prihodnost, recimo ali bo Peco že sredi poletja prvak, pa recimo kdaj bo Acosta dokončno pošolal enega in edinega Marca Marqueza in ali se bo ta odzval z masakrom Ducatija tako kot se od njega pričakuje, to so podatki ki so trenutno aktualni, ublanje na Rossija ljubitelje motoGP-ja ne zanima, brez debate!
FIRBCA
17. 03. 2024 10.36
+6
Lugi si simpaticen mozak in lepo zavijas v vato. Vsi smo dobro videli na ravnini kaksen motor ste mu dali. Hitrost Yamahe ne gre kar ljudje vidimo.
dolgi
17. 03. 2024 11.07
-25
Pagliaccio 46
17. 03. 2024 13.50
-19
Firbca, kar ljudje res opazimo, da "vama" leposlovje ne leži
FIRBCA
17. 03. 2024 18.08
+17
paglavec ti dobro ves kaj te od rojstva muci. Se mal ko odrastes bos marsicesa razumel.
FIRBCA
17. 03. 2024 18.08
+18
dolgi.dolgo bos rabil,da bos razumel kaj je igla v senu al glavi.
Jezdimir...hehehe
17. 03. 2024 18.27
+20
Takoj se opazi da je g. FIRBCA v svojem razmišljanju prezahteven za obične podrepnike.
Ice_Cat
17. 03. 2024 18.49
-19
jezni tomos......a ni boljs, da obisces kksno xxx stran pa opravis tam ...kt pa da to delas tukaj
Jezdimir...hehehe
17. 03. 2024 18.55
+19
Mucek, na žalost si obični podrepniški primitivc.
Jezdimir...hehehe
17. 03. 2024 18.56
+23
Mucek in dolgi še kar obolevata, mar res ne vesta da zaudarjata?
Luigi Taveri II.
16. 03. 2024 20.52
-20
Oba sta svoj debi na Ducatiju imela v Katarju. Marquezu 4. mesto na prvi dirki z Ducatijem , Valentinu Rossiju pa celo 7. mesto s tovarniškim motorjem. Valentino Rossi je svoj mevžasti nastop sicer opravičeval s poškodbo desne rame, ki še traja. Rekel je, da ga pomanjkanje moči stane pol sekunde na krog. To so bili časi , ko si se še lahko opravičeval. Po letu 2020 niti 4 zaporedne operacije ne morejo biti izgovor za 7. mesto
Jezdimir...hehehe
16. 03. 2024 21.52
+21
Lažnivc med tem ko se podrepniki še kar ne zmorete poslovit od Legende vseh legend, enega in edinega Doktorja dirkanja Valentina Rossija, nas ljubitelje tega prečudovitega športa zanima sedanjost in prihodnost, recimo ali bo Peco že sredi poletja prvak, pa recimo kdaj bo Acosta dokončno pošolal enega in edinega Marca Marqueza in ali se bo ta odzval z masakrom Ducatija tako kot se od njega pričakuje, to so podatki ki so trenutno aktualni, ublanje na Rossija ljubitelje motoGP-ja ne zanima, brez debate!
Pagliaccio 46
16. 03. 2024 20.32
-19
Luca Marini pa menda potrebuje čas ...pa Night fly tudi
Jezdimir...hehehe
16. 03. 2024 21.50
+21
Lažnivc na žalost si tipični podrepniški primitivc.
Ice_Cat
17. 03. 2024 21.49
-17
Barni3
16. 03. 2024 13.22
-23
Jabres je problem ta mm93..sel ke z stratosferske honde na poltovarniski ducati z letnico 23 (sam da pomnim vr46 je sel na tovarniskega) in je bil 4ti na dirki, brez padca cel vikend...verjamem da haterje boli....mogoce se ne bo boril za naslov prvaka si pa upma usaj kako zmago napovedat...
Jezdimir...hehehe
16. 03. 2024 17.27
+25
Med tem ko se podrepniki še kar ne zmorejo poslovit od Legende vseh legend, enega in edinega Doktorja dirkanja Valentina Rossija, nas ljubitelje tega prečudovitega športa zanima sedanjost in prihodnost, recimo ali bo Peco že sredi poletja prvak, pa recimo kdaj bo Acosta dokončno pošolal enega in edinega Marca Marqueza in ali se bo ta odzval z masakrom Ducatija tako kot se od njega pričakuje, to so podatki ki so trenutno aktualni, ublanje na Rossija ljubitelje motoGP-ja ne zanima, brez debate!
Jezdimir....hehehe
16. 03. 2024 10.04
+22
Kolk ene sramote so si nakopali Markec in njegovi podrepniki zadnjih skor 10 let je za nas normalne ljudi nepredstavljivo, verjam da če bi morali vsak svojo sliko objavit v avatar, da bi podrepniki od sramote čudežno poniknili, če smo realni...hehehe
Ice_Cat
16. 03. 2024 10.12
-22
Jezdimir....hehehe
16. 03. 2024 11.25
+22
Muci, a moraš biti tipični prostak podrepniški?...še tvoj bivši Korl je prišel k pameti...hehehe
Ice_Cat
16. 03. 2024 11.38
-22
prost1
15. 03. 2024 21.38
-20
Dall'igna bo že vedel, najbrž ima vpogled v Marquezovo telemtrijo. Tako kot jo ima Audi , ki je z Marcom že podpisal bogato sponzorsko pogodbo. Začetek je , kaj bo pa naprej, bo pa pokazal čas.
Jezdimir...hehehe
15. 03. 2024 20.15
+18
Marc je sedaj končno padel na realna tla, borbo za prvak lahko samo še sanja, njegov domet je slediti novincu Acosti, pa še to verjamem da ne dolgo, mali se hitro uči, že naslednjo dirko zopet sledi lekcija.
dolgi
15. 03. 2024 19.33
-23
O Marcu seveda vsi govorijo z velikim spoštovanjem in izbranimi besedami. Razen seveda grezničarjev, oni spoštujejo le smrad.
Jezdimir....hehehe
15. 03. 2024 19.48
+19
Samo ugibamo lahko za koliko bi Acosta odzadaj pustil Markeca če bi sedel na enakem Ducatiju...mogoče pol kroga? Smrad znaš zračunat...hehehe
dolgi
16. 03. 2024 09.07
-18
toliko kot so ga pustili zadaj Bezzecchi, Digga, Alex M., Bastianini, Morbideli. btw povedal sem ti že, da je ktm boljši od lanskega ducatija. ne gre v glavo? se ne čudim.
Jezdimir....hehehe
16. 03. 2024 09.59
+19
Ker teslo, nikoli ne boš znal zračunat...hehehe
dolgi
16. 03. 2024 21.23
-12
Jezdimir....hehehe
16. 03. 2024 21.39
+12
dolgi
17. 03. 2024 09.52
-12
ja prav mi je, kaj pa s tabo komuniciram, sam sem si kriv. adijo smradimir, pa pozdravi klapo iz greznice in ne dvigajte več pokrova.
Jezdimir....hehehe
17. 03. 2024 11.41
+13
Ne bomo dvigali, kar bodite notri smhradi...hehehe
varČujem
15. 03. 2024 15.03
+17
Četrti ali pa dvanajsti isti ti je k_rac. Nič ni to za hvaliti...😂😎🤣🤣
Ice_Cat
15. 03. 2024 17.44
-21
Res je...#46 je to dobro prakticiru.... Pr njem je bolj blo....10ti al pa 19ti...isti ti je k_rqc....
Jezdimir....hehehe
15. 03. 2024 18.20
+21
Muci ne se sprenevedat, Dr. Rossi je bil pri teh letih, ko se je Markec uvrščal na 13 - 14 mesto, prvak ali pa v igri za prvaka med tem ko vsi vemo da se je Markec valjal po pesku...to pa pece podrepnike, če smo realni...hehehe
Ice_Cat
15. 03. 2024 20.33
-21
Ice_Cat
15. 03. 2024 21.07
-22
Jezdimir....hehehe
16. 03. 2024 21.40
+13
kodryn81
15. 03. 2024 14.23
-23
ni fer da ima Ducati 8 motorjev na gridu..najboljse bi bilo, da bi vsak proizvajalec imel max 4 motorje in da zraven pridejo se BMW, Kawasaki in Suzuki!! to bi bilo pravo svetovno prvenstvo..ampak žal tega verjetno ne bomo dočakali..še najverjetneje je, da pride leta 2027 BMW..Kawasaki in Suzuki baje kao nimajo dovolj denarja...
Protoc
15. 03. 2024 19.06
-25
Se strinjam s teboj popolnoma, gredo v smer F1. Danes stane "grid" in seveda če imas sponzorje..je pa meni moto gp bolj gledano kot F1. Tam kr zaspis od dolgacasa.