MotoGP

Dovizioso po zmagi v Misanu: Marquez je predaleč, mi pripravljamo napad za naslednjo sezono

Misano, 11. 09. 2018 16.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Andrea Dovizioso je s prepričljivo zmago na domači dirki za VN San Marina v Misanu, skočil na drugo mesto v točkovanju svetovnega prvenstva. Za vodilnim Marcom Marquezom vseeno zaostaja za velikih 67 točk in priznava, da letos ne računa na naslov svetovnega prvaka.

Andrea Dovizioso je po dirki priznal, da je to ena njegovih največjih zmag v karieri.
Andrea Dovizioso je po dirki priznal, da je to ena njegovih največjih zmag v karieri. FOTO: POP TV
Na dirki za VN San Marina v Misanu, je Andrea Dovizioso dosegel tretjo zmago v sezoni, s katero se je povzpel na drugo mesto v točkovanju za naslov svetovnega prvaka. S tem se je na vrhu razreda motoGP vzpostavilo razmerje moči, kakršnemu smo bili priča že lani. Marc Marquez je na koncu osvojil naslov prvaka, Dovizioso pa se je moral zadovoljiti s 'srebrno' medaljo. Tudi tokrat se zdi, da bo Španec osvojil naslov in tako še petič v karieri postal kralj elitnega motociklističnega razreda. Kljub temu, da je s 67 točkami, Dovizioso sedaj prvi zasledovalec aktualnega prvaka, se s tem ne obremenjuje. Sprijaznjen je, da bo tudi letos (najverjetneje) naslov romal v roke Katalonca, sam pa bo preostalih šest dirk izkoristil za pripravo motocikla na prihodnjo sezono, za katero so pri Ducatiju odločeni, da drugič v zgodovini moštva osvojijo naslov svetovnega prvaka. 

"Nisem obremenjen s stanjem v prvenstvu, saj ima Marc preveliko prednost. Mi smo skovali drugačno strategijo za zaključek letošnje sezone. Sedaj bomo delali na malenkostih, s katerimi bomo v prihodnosti še hitrejši in še bolj konstanti. Če nam uspe še letos ta korak, potem, bomo več kot zgolj pripravljeni, za naskok na naslov svetovnega prvaka," je zadovoljen po zmagi v Misanu pristavil Dovizioso, ki je bil tudi po lanski dirki v San Marinu prvi zasledovalec Marqueza v boju za naslov. Edina razlika je ta, da sta bila takrat pred zaključkom sezone točkovno poravnana, tokrat pa njegov zaostanek znaša velikih 67 točk. Je res, da matematično Marquez še ni potrdil naslova, saj je do konca še šest dirk, na voljo pa 150 točk. Dve napaki Španca in prvenstvo se lahko obrne povsem na glavo, a če smo se kaj naučili v zadnjih sezonah, je zagotovo to, da Marc ne počne več enakih napak, ki jih je, ko je bil še novinec v elitnem razredu. 

Andrea Dovizioso je v letošnji sezoni zmagal na treh dirkah in ima dve zmagi manj od Marca Marqueza.
Andrea Dovizioso je v letošnji sezoni zmagal na treh dirkah in ima dve zmagi manj od Marca Marqueza. FOTO: motoGP

"Sam vselej dirkam na zmago in tudi tokrat v Misanu je bilo tako. Ves čas sem bil na meji padca in tvegal veliko preveč. A tako pač je, če se ne predaš, lahko veliko pridobiš. In sam sem tokrat pridobil 20 pomembnih točk v boju za naslov prvaka. Cilj je bil povečati prednost pred dirko v Aragoniji in to mi je uspelo. Sedaj na domačo dirko odhajam poln samozavesti in sem prepričan, da lahko tudi na dirkališču v Alcanizu, ki mi ustreza, dosežem nov dober rezultat," pa je na vse skupaj dodal aktualni prvak, ki zavrača trditve, da je bitka za naslov prvaka že odločena. Dirkače namreč čaka še šest napornih dirk. Prva bo na sporedu že čez 12 dni, ko se bodo za točke pomerili na VN Aragonije. A prvenstvo se bo najverjetneje, kot vselej, odločilo na azijski turneji, ki je letos daljša še za eno dirko, potem ko se je na koledar uvrstila dirka za VN Tajske. Na naporni azijski turneji namreč dirkače v petih tednih čakajo kar štiri dirke.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (78)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nightifly
15. 09. 2018 11.39
-15
Oh , jezus marija , vidim ,da nekateri ne vedo kaj pomeni beseda argument . Najverjetneje mislijo ,da je to neka grda beseda in pomeni psovke ,kletvice . In ker tega ne vedo , je njihov produkt zbirek vsega tega , gerdih besed ,podlosti , kletvic ....cisto cel nabor nesmislov .Samo tistega ni ,kar bi moralo biti -argumenti . Tako pac je . Enkrat sem ze napisal ,da je skoda nucat svoj cas in energijo za take skratke . No ja , clovek vedno goji upanje , da bo na drugi strani zice nasel sogovornika . Nic od tega. Naj kar napisem ,da me njihova mentalna skropucala ne ganejo , ker imam svojo zavest na veliko visji ravni . Verjamem ,da si vsi ti vrabci , raven.i in podobni zelijo samo eno .Ribariti v kalnem , torej brez takih sobesednikov kot sem sam , pa jezdimira dodam in podobnih . Saj smo ze preizkusili to narediti ,pa je stran kmalu obstala .Je tako ? No , res je , da se ob besednem dvoboju okoli gnoja zbere veliko petelinov , in vsak od nih zeli prvi skociti na kup ,da se pokaze kokoskam kot zmagovalec .Izvolite .
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 21.29
+13
Muha, verjamem, da si mogoče v privatnem življenju gospod, uglajen in izobražen. Žal si se tukaj pokazal v tako slabi luči, da si med bralci izgubil vsakršen ugled in spoštovanje. Niti ne tako fanatična privrženost Rossiju, ki meji že na obseden Ost, dosti bolj si se bralcem zameril z izbruhi sovraštva v smeri MM93, do njega se obnašaš, kot da bi bil serijski morilec oziroma baraba najhujše sorte. Ni pa naredil nič drugega, kot malo vrnil ošabnemu nastopaškemu dohtarju milo za drago. In kje piše, da bi Rossi na vsak način moral osvojiti jubilejno deseto lovoriko? Je pač ni, saj ga je itak premagal Lorenzo z boljšo vožnjo v končnici sezone. In pa ja, s tem pohlevnim pritrjevanjem neumnosti dvornega norčka Jezdimirja si pa si tudi ornk umazal podobo. Torej se ne čudi, če te ljudje ne marajo. Mislim, da sem ti korektno in realno povedal, kaj je tvoj problem. Malo preštudiraj, mogoče pa boš le premagal tega demona, ki ga od 2015 nosiš v sebi.
.jezdimir
14. 09. 2018 22.49
-12
E moj Korl, nikol te ne bo pamet srečala...hehehe
nightifly
14. 09. 2018 21.22
-4
Napovedal sem , da bo ta stran dozivela pocasen zaton zaradi takih kot je raven in podobni ,,,ki zal menjajo vsak teden nick -revezi - ker jim stari ne pase vec in se ga sramujejo . Samo pogumni ljudje stojijo za svojimi argumenti . Pogumen clovek ne more nasut gnoja na ta portal in ponosno stati za njim z vilami . Ze zaradi tega ,ker smrdi . Argumenti prinasajo zlahtnost ........... niste vedeli tega ? No , dajte se petelina na vrh gnoja ,da se bo razkikirikal -----kot to pocnete v vasi bazi okoli vaske lipe .
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 22.41
+2
Jaz osebno lahko prisežem, da nisem nobenega nicka sam spreminjal, vendar če ti blokirajo en nick, je menda vsakomur jasno, da z drugim Accountom ne morš met isti nick.
.jezdimir
14. 09. 2018 22.51
-6
Korl spet lažeš al pa res nimaš blage veze...hehehe
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 22.59
+5
nightifly
14. 09. 2018 21.14
-3
Priznam , da proti animalisticnim izpadom nekaterih piscev spodaj , normalen besednjak pa tudi cloveska pamet ne najdeta primernega odgovora , pa tudi sama kultura pordi in jo postane sram ,da je nekje na tem svetu taka s.....a* .No , k sreci so -karkoli in kdorkoli so ze , zelo dalec v zatohlosti . Vsaj to .
nightifly
14. 09. 2018 21.18
-2
Ta njihova burna in nizka reakcija samo kaze ,da imam zelo prav , in ta prav je podprt z argumenti . Zal samo enostransko .Tile kljukci ne zmorejo skupaj spraviti vsaj nekaj pametnega in kredibilnega ---raje pacajo kaj * .To jim uspeva. Med pomenoma kredibilen in * je ogromna razlika . Joj ,upam ,da ne bo spet kriv moderator .
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 21.32
+0
Mimogrede, tvoji argumenti so zelo nerealni, ponavadi povzeti iz parol Rossijevih Fan Clubov, kjer se hujska proti MM93 po dolgem in počez.
NisteResni
14. 09. 2018 16.09
+2
Stari prdec in jeznimić sta dobila kost za glodat, BMW razvil samovozeč motor, to so zihr od GP tima Repsol kupil......
rr3
14. 09. 2018 21.24
+1
Motiš se tehnologijo uporablja Yamaha že nekaj časa. Ker so imajo dobre dobre rezultate v MotoGP, saj varno pripelje dementne do cilja so se pri BMWju odločili tudi za serijsko uporabo.
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 21.32
+0
NisteResni
14. 09. 2018 13.34
+1
vidm da me dva ni, pa se stari prdec takoj razpiše..... stari prdec, prosim vas nehajte, ker vas bom spet moral utišati, kot sem to že večkrat storil...... pa brez spisov, ki jih bere samo vaš cucek, ki nima za 49ccm prdulo
nightifly
13. 09. 2018 19.31
-13
NisteResni 12.09.2018, 14:56:09 +37 Ena sočna za Muhco in Jeznegamiča..... Izjava Rossija: Po čudežu sem tretji, sploh ne vem kako je to mogoče. Cilj je obdržati tretje mesto v skupnem seštevku, ampak mislim, da mi ne bo uspelo................. Zdej pa jok na drevo////////////////////To je bila izjava Rossija ? Se enkrat vam pisem in vas pozivam ,da se prepricate o tem .
FjallRaven
14. 09. 2018 11.18
+4
zblojenc....zanima me kolkim čistiš odprtino, da ti pustijo puščat tako bedne komentarje .....cpc
.jezdimir
14. 09. 2018 12.54
-5
Milančan v tvoje delo se mešata edino Korl pa Ahil pa mogoče otancici, tako da ne obtožuj po krivem...hehehe
FjallRaven
14. 09. 2018 13.13
+2
kaj mirko .....kriješ svojega lažnivca ...lepo od tebe....
NisteResni
14. 09. 2018 13.16
+1
Kr pozivaj, jaz sem to prebral v kredebilnem časniku, ti pa kr tlači glavo v pesek.....Takšni 'navijači', kot sta ti in jezdi, brukata ostale prave NAVIJAČE..... sta sramota za ta portal, pa vendar zaradi vajinih tisoče klikov na dan, popinovci to podpirajo.....
FjallRaven
14. 09. 2018 13.21
-2
sej ta lažnivec samo provocira.....on prebere ..potem si pa razlaga po svoje.....oz. mu gugl prevede nerazločno
nightifly
14. 09. 2018 15.33
-3
niste resni ........... poziv , da predocite argument je legitimno dejanje ,sploh pa na vase trditve .Jaz sem vas prehitel ,in objavil del clanka ,ki govori o tem kar ste vi trdil , in to sem objavil v original jeziku . Torej , bte kaj naredil ,ali siril naprej nekaj ,kar ni res .
nightifly
14. 09. 2018 15.35
-2
o kulturi tega osebka raven pa ne bi niti debatiral ,niti karkoli napisal ,ker je na ravni ---pravzaprav ene ravni niti ni . Poden .
NisteResni
14. 09. 2018 15.58
+0
stari prdec to izjavo sem zasledil v večih člankih, pri več medijih, ti pa mlat prazno slamo še naprej
NisteResni
14. 09. 2018 16.00
-1
Če pa misliš da bom šou zdej italjanščino prevajat v google translate se pa motiš, ker za razliko od tebe vem kaj je gugl trenslejt, en velik prdec, tak k ti......
NisteResni
14. 09. 2018 16.18
-1
pa kako si me lahk prehitel, če sem jaz prvi napisal izjavo in jo celo prevedel, za razliko od tebe, ki kopiraš nekaj, čemur še sam ne znaš repa in glave postaviti.... če pa misliš po smradu, potem pa fejst vodiš, sej si ti ta stari prdec.....
.jezdimir
14. 09. 2018 17.53
-2
JackSparrovwvw
14. 09. 2018 21.35
+0
Ne vidim razloga, zakaj ti tukaj fuflaš zrawn jezdič. Kot nadležna čivauva, ki bevska v naročju gospodarja, medtem ko se krega z pametnejšim od sebe.
.jezdimir
14. 09. 2018 22.54
-1
FIRBCA
13. 09. 2018 15.41
+6
bravo M.M. kako gajbo ima in se kosas z Ducatijem bravo.
nightifly
13. 09. 2018 19.36
-12
....ja , res je .Popolnoma se strinjam z vami in gajbo ....in to cist razstelano gajbo , torej poden od gajbe .Je tako ? Kar zacuden sem vsako dirko ,ko carovnik mmm pride na cilj s porivanjem te gajbe . In ne samo to . Pade z motorja in kar cudezno postavi gajbo na gumi in potiska naprej .....in pride prvi .Vodi v prvenstvu . Ampak kljub temu nekaj ne stima . Ali je v Alan fordu kaj narobe ,ali pa je kaj narobe s travo ...... no pa lep pozdrav ,grem zviti kaj drugega ...... ,,,ce je se kaj trave v sajtrgi .
Otancici
13. 09. 2018 20.14
+6
Firbca, Honda je zelo dober motor. Mogoce je trenutno res Duce v prednosti a letos je itak ze prepozno. Me pa zanima drugo leto brez Horheja in Stonerja v kaksni formi bo Duce.
.jezdimir
13. 09. 2018 20.19
-19
Me prav zanima če bo Honda tudi Horheju nudila sistem Riding Assist, ki je bil razvit izključno za podlega Markeca, ker je imel največ težav z ravnotečjem....hehehe
Otancici
14. 09. 2018 07.32
+9
Horhe ima v pogodbi zavedeno, da mu prvo leto pripada samo zadnje kolo. Tezave z ravnotezjem imas ti, mislim na psihicno ravnotezje. Se vidi po tvojem zanimanju, da je tam med usesi majhen nevroncek ki res ne ve kaj bi sam s sabo.
.jezdimir
14. 09. 2018 09.24
-7
Bučman tukaj se komentira motoGP, tvoji žaljivi zmazki nikogar ne zanimajo, upam da ti je jasno...hehehe
nightifly
14. 09. 2018 09.51
-8
otancici ,, veste , kolikor vem o Jorgu ,je zelo veliko odvisnega od tega kako bo Jorg sedel na motor in sploh vkljucil v ekipo .To je eden od najbolj zakomplexiranih dirkacev z eksplozivnim egom ,ki zahteva ,da se mu ustreze v vseh mogocih podrobnostih . Bral sem v casopisih marsikaj o njemu , ex snovalci njegovih kombinezonov so morali zavreci morje le -teh ,ker je bil kaksen siv malce postrani ali kaj podobnega ,,,,, skratka , tezak tip ,da bi mu v vsem ustregli . In zaradi nedoseganja uspehov so bili v boxih cudni prizori in slaba volja . Resilo ga je edino to ,da je dober voznik in ,da mu je v nekaj sezonah uspelo z naslovi . Brez drugega je dober . Vseeno pa gre v Hondo ,kjer ne bo pocenjal cisto vsega. Kako bo v Hondi je pa vse se prezgodaj . Kakorkoli , v Ducu je fasal 25 mio € in sele na koncu pokazal nekaj volje po zmagah , tocno po podpisu s Hondo .Kaj naj si mislimo ,da je to nakljucje , povracilo ducatiju .....karkoli . Glede na to,da je sposoben ,in glede na performanse Honde ,bi se moral po nekaj dirkah ze videti rezultat .
nightifly
14. 09. 2018 10.03
-6
jezdimir ,,,,, glej ,imas cisto prav glede assista . Naj bo v katerikoli elektronski obliki ,Hondi je uspelo nekaj fantasticnega . Nekaj podobnega so poceli fantje ze prej , zelo redkim uspelo . Brez assista ,torej electronike , ali sistema ,ki ti je v pomoc je nemogoce motor dvigniti . Tisti ,ki smo studirali fiziko na Askercevi , in to dobro svicali v njej , dobro vemo o vseh silah ,ki pri tem delujejo . Ce bi risal koordinatni sistem in vrisal vektorje vseh delujocih - direktnih ,rotacijskih sil , hitrosti , pospeskov ,pojemkov , teznostne sile , radialnih ,aksialnih hitrosti in podobno se clovek zmede . No ,vse to melje zdaj elektronika ,ki bdi nad cisto vsemi parametri delovanja Honde .....zdaj vemo tudi ,zakaj je MM tako zelo padal in nalasc vozil preko limita - res je izpostavljal svoje zivljenje -toda rezultati so tukaj ,Padcev ni vec ,kvecjemu kaksen zdrs - je tako ? No , tu ,vsaka cast ,spet ponavljam vsem tehnikom in inzenirjem boxa Honda . O ja , tudi MM se morajo Japonci zahvaliti , da je to pocenjal . In vsak ,ki zna opazovati ,vcasih pa tudi izmeriti sekvencne voznje malega markeca lahko vidi , da je Honda top motor ,vozna v cisto vseh pogojih tega dirkanja . Ce ne zmaga , gre verjetno za napacno strategijo pri izbiri gum ,to pa se zgodi ,ker vcasih res ne morejo montirati pravih gum ,ker se pogoji spremenijo . Ducati je vrhunski , vseeno pa mu manjka nekaj % -ne vec .
FjallRaven
14. 09. 2018 11.19
+5
ti lažnivec in tvoj kamerad mirko ......obadva sta potrebna brain assista.....patetika
.jezdimir
14. 09. 2018 12.52
-3
Dej mi povej a se ti javljaš med delom na milanskih ulicah, zagrenjenost pa izhaja od bolečin zadaj, sam vprašam, ker se mi zdiš zelo zmeden...hehehe
Otancici
14. 09. 2018 13.02
+4
Nigti, preberite prosim ta zmazek od vasega kamerata”Me prav zanima če bo Honda tudi Horheju nudila sistem Riding Assist, ki je bil razvit izključno za podlega Markeca, ker je imel največ težav z ravnotečjem....hehehe”. Kaj naj odgovorim na tako provokacijo? Sem proti zalitvam, sam ta osebek zna potegniti iz ljudi najslabse.
.jezdimir
14. 09. 2018 13.05
-2
Neverjetno, otancici skrajni čas da se soočiš z resnico, ne vem do kdaj si misliš še zatiskat oči!?...hehehe
FjallRaven
14. 09. 2018 13.14
+3
mirko...ti imaš bolečine....tako fizične kot psihične .....siromak
NisteResni
14. 09. 2018 13.24
-3
a je bil tist nevronček mal prevelika zaloga za jezdija, ki čim da je užaljen, naklada, da tu je motogp a sam žali vse po vrsti....kmalu pride na vrsto kemija jezdi, tam boš vse zvedel
FjallRaven
14. 09. 2018 13.28
-1
mirko pa .......k mu besednega zaklada zmanjka.....kar je hitro......napiše, da se tukaj komentira motoGP......tukaj pa pridejo na dan..... tiste bolečine od zgoraj
NisteResni
14. 09. 2018 13.56
-1
ti stari prdec, pa nehaj že nakladati, edina pomagala, ki bi jih rabl, so za vaju, kot prvo neka možganska sploh nebi falila, pol pa še ena pomoč, ki pa pride dost kmal, kokr vem 21., pol pa žurka, za dva dni na Rakitno rajdrje gledat, da se bosta loh pohvalila da sta rajdrja, sam upam da ne bo še gor vse v znamenju 93 in 99..... fizika ti je pa tud nekaj povsem logičniga, glih tko kot je logično, da sta 99 in predvsem 93 genija, ki jih motociklizem še ni imel.....
.jezdimir
14. 09. 2018 17.56
+0
Milančan ne sklepaj po sebi, jaz sem ok za razliko od tebe...hehehe
.jezdimir
14. 09. 2018 17.58
+2
Neresni a boš pripuzal na Rakitno, sam vprašam...hehehe
nightifly
13. 09. 2018 14.26
-14
​Dolzan sem odgovor temu sparovu .../////////​ ,,,, carlos sparrov hijo de pirat de mona , niste edini ,ki je prebral tisti clanek . Spanski novinarji so pa res enkratni ...... zdaj vem kje nasi prijatelji tu prevzemajo clanke ---- mogoce kar od FB - ki jih pise ocet Julia Markec ......... no preberite spodaj si in prevedite .Ampak to je samo ena cvetka . Toda dobite si prevajalca ,ker Gogol prevede v brco ,kick in podobno . Spanci ne poznajo kolenskih sklepov ,niti ne vidijo svojega pilota (glejte najnovejsi video ) markota skace ,kako malo upocasni ,potem pa pospesi direkt v motor in Rossija ,kr povzroci blokado prednje rocice (se se spomnite Fenatija v nedeljo ?) in padec markota . No temu so pritrdili tudi ze najvecjii majstri tega sporta ,vkljucno z Sitom Ponsom ,ki je ze v zivo komentiral napako Marqueza ,,,,in seveda napako VR ,ki je hotel mulca osvrkniti in nauciti manir na pisti -torej tam ,kjer se piloti pogovarjajo ,,,,jasno brez podobnih stvari ,kjer se lahko kdo poskoduje ...... (ex.Fenati -Manzi) .. .....kakorkoli , ,lahko mali markec ponuja roko komurkoli , svoje je naredil . Japonci vedno bolj gledajo ploscato -----moji prijatelji v Italiji pravijo , da njihove oci -´´occhi a madorla ´´ postajajo bolj ´´ semi di girasole . Ko v boxih pogledajo ven direkt na tribune vidijo samo se rumeno ---- no ,tako ali tako jih imamo za rumene , pa se nekaj rdecih Ducatistov je . Potem pa kaksna kapa 93 z navijacem spodaj . In japonci postanejo malce zalostni . El piloto italiano, tras una lucha de adelantamientos constantes durante cuatro vueltas, soltó una patada que hizo caer a Márquez al suelo ^
NisteResni
14. 09. 2018 14.00
-3
BBC , motosportmagazine, uradna stran motoGP......... je treba znat angleško, tebi ne pomaga, obvladaš sam fašiščino......
nightifly
12. 09. 2018 22.25
-23
NisteResni 12.09.2018, 14:56:09////////////////svetujem ,da preverite kar ste napisal . Tudi oni spazmaticni ´´Carloss sparowww grozen pirat´´ je nekaj blebetal o clanku v spanskem cajtngu ,pa je objavil eno cisto skropucalo . Prvo morate dobiti nekoga ,ki razume spansko 100 % ,potem morate to se dvakrat preveriti in sele potem poskusiti objaviti . Bodite profesionalen -vsaj to .
nightifly
12. 09. 2018 22.26
-21
Da ne pozabim,,,, mogoce bi bilo bolje ,ce vam prilepim kar dobeseden zapis izrecenega s strani VR , toda take ´´diciture´´ so tu prepovedane , kakor tudi linki .
nightifly
13. 09. 2018 19.30
-3
Glede na to komu je namenjen glas navijacev na tribunah na vseh dirkaliscih in izven ,,me vase pisanje lahko samo nasmeje . Je tako ?
nightifly
13. 09. 2018 22.32
-2
Ocitno pisec pred mano ne razlikuje objektivnosti ,se manj kaj naj bi npr.subjektivnost pomenila . No , naj vam razlozim ? Torej , objektivno gledano je VR sampion ,najvecji dirkac moderne novejse dobe - predvsem zadnjih 20 do 22 let . Tudi pogled vseh nas in Japoncev iz garaze na tribune je cisto objektiven ,ker pac drugace ne gre Je tako ? Ce so zastave vsem nam vidno rumene pomeni , da so rumene -razen daltonistom .Je tako ///// Poslusate dobro ,berete hitro ko pisem ? Dobro .Ce ste to kar sem napisal sprejel in razumel ,greva dalje . V subjektivnost . Zgoraj ste napisal , ////// Kar je izrečenega s strani VR so itaq samo laži, tako, Da se ni potrebno trudit, Nighty!///////////// oh ,kaj pa ,,,, zakaj pa se ne bi trudil ,zato ,ker vi to pravite ? No , torej sva pri lovi vrabca ,ujemi njegov drekec . To je vasa trditev ......da nekdo laze ,nimate pa enega vzvoda ,da bi to potrdil . S cim , s se kaksno trditvijo vasega kolega Vrabca Sparrowwa Carolsa ? Aja ? No , saj ravno v tem je problem ,ker ostali vrabci iz njegove skupine letijo gor in naj spuscajo kakce . Vidite , to je subjektivna misel ,ki mi je vsec ,verjetno pa se ne dogaja . Torej ,kaj naj narediva . Ce vam eden rece, da skocite s skale dol na skale bote to naredil ? Boste objektivno ali subjektivno skocil in naredil zahodnjaski sepuku ????Pa lep vecer .... vzemite si nekaj desetletij gledanja vseh mogocih dirk v zivo in se potem javite tu gor . Veste , ljudje , ki vsakic ko gredo na pisto in vozijo tja do 370 na uro v vseh pogojih verjetno nimajo volje lagati . Na pisti ,pa ne recem ,da vcasih ne naredijo kaksne podle .
NisteResni
14. 09. 2018 13.30
+0
ti boš objektiven, a sploh veš kaj je objektiuvnost..... mi za razliko od tebe priznamo veličino Rossiju, ti pa s svojimi zmazki o ridding assistih nisi na istem nivoju......ko boš priznal, da si brez razloga pljuval po Lorenzu, kot to sedaj počneš z Marquezom, takrat pa piši o objektivnosti....... sam tega itak nisi sposoben, ker si str prdec
NisteResni
12. 09. 2018 14.56
+37
Ena sočna za Muhco in Jeznegamiča..... Izjava Rossija: Po čudežu sem tretji, sploh ne vem kako je to mogoče. Cilj je obdržati tretje mesto v skupnem seštevku, ampak mislim, da mi ne bo uspelo................. Zdej pa jok na drevo......
mzvezda
12. 09. 2018 19.31
+24
V Palomi jim je narasla prodaja papirnatih robčkov in to samo zarad Jeznegamiča in Nightya....baje jokata neprestano.. :)))
.jezdimir
12. 09. 2018 21.53
-19
Nobeden ne prejoka tolk kot prejokate španski hlapci, meni recimo na kraj pameti ne pride da bi se sploh spomnil na bilo koga od vas pešakov, mi več pomeni prosti čas z družino in pa seveda motorjem...hehehe
iga_biba
12. 09. 2018 22.15
+11
kaj je bivši devetkratni, idol, živa legenda, ki že deveto leto čaka, končno spregledal?
Otancici
13. 09. 2018 08.31
+13
Jezdimir, tvoja druzina je ta portal, vse ostalo je namisljeno.
.jezdimir
13. 09. 2018 20.23
-2
Vem da je španskim hlapcem beseda družina tuja, niti je ne razumete, zato je prav da jo tudi ne komentirate...hehehe
NisteResni
14. 09. 2018 15.26
-5
jezdi tisti akumolatorski tricikli, ki so jih včasih mel na gospodarskem in smo se mi kot mulci z njimi vozili niso motor.....
nightifly
12. 09. 2018 13.40
-27
jezdimir 12.09.2018, 11:11:37 0 Korl sem vedel da ne boš zastopil, tvoj muci pod tabo pa še manj, le kje se tumeljni najdete se sprašujem...hehehe//////////////ves , ta beseda -tumpeljni -me je kar nasmejala . Ze dolgo let je nisem namenil nikomur ,,, se pa zdaj z veseljem pridruzujem . Se vedno me ti tump...... vedno in venomer presenetijo ,ker se namesto argumentiranega dialoga spustijo na prag bestialnosti ,torej osebnega obracunavanja in zalitev . Saj ne ,da bi me to kaj imponiralo ,ker kaze samo na to ,kaksni v resnici so . Naj recem -tumpeljni ? Nekdo od teh oni dan je omenil celo Svico .Le kaj ima ta alpsk sestricna Slovenije pri tem ,se sprasujem ! Je pisec zelo ´´faus´´ ,ker je ta drzava ,skupnost medse sprejela enega Janeza in to ze ogromno let nazaj ? Zanimivi so tile takoimenovani dirkaci ,ki se vedno obesijo na tistega ,ki zmaguje in se derejo -smo zmagovalci in to drugim skusajo dopovedati na najbolj pritlehen nacin . Dejà vu .
nightifly
12. 09. 2018 13.42
-25
Opayil sem,da je delno kar mirno .....a je ahil na morju ? Zato pa strasni pirat Vrabec skusa prestrasiti komarje . Prav ima .
NisteResni
12. 09. 2018 15.00
+35
Kok ste bogi dedek Muhca, vi v svojem popolnem življenju, ki je poln radosti in dobrot, ljubeče žene in ljubeznivih otrok, pa seveda s sanjsko firmo, tukaj cele dneve visite in pritrjujete slehrni besedi nebogljenega Jezdimirja, ki je več kot opazno dvorni norček...... A ti stari prdec res misliš, da ti kdo verjame?
poper00
13. 09. 2018 11.10
+4
A se nikoli ne vprašaš zakaj si svetovni rekorder v minusih.Verjetno imaš razlago ,da so vsi neumni le ti in še en patetik sta pametna.Če spoštuješ Rosija mu s svojimi nebulozami prav nič ne dviguješ ugleda.
motorist_mb
12. 09. 2018 07.39
+19
Že videno...na startu sezone spi pol pa kao prepozno...drugo leto ima šanso če se bosta v Hondi onadva med sabo ampak začet treba takoj ne na polovici sezone!
careizavogala
12. 09. 2018 08.14
+8
Absolutno se strinjam. Horhe bo začetek zamudil zaradi prilagajanja in spoznavanja motorja, zato ga pa ne smejo drugi!!
careizavogala
12. 09. 2018 07.34
+33
Verjamem, da so se dirkači sprijaznili, da smo prvaka praktično dobili. res je, da lahko pride do odstopa, kot zgoraj pišejo in je potem vse še odprto. Ampak to se vsakemu lahko zgodi. Marquez ni več tako divji, da bi zapravil razliko in resnično vozi po pameti.Kakor koli...dejstvo je, da je najboljši in točke ne lažejo. Ducati se fokusira na naslednje leto in tudi drugi se!! MM je kot maček in vedno znova se prilagaja situaciji...žal jim ta njegova prilagodljivost manjka in zato že vse diši po zmagovalcu 2018 MM.
JackSparowww
11. 09. 2018 21.26
+30
Po mojem mora DORNA nehati gledati skozi prste italijančkom, red je red! Že pokvarjenemu brcarju Rossiju so 2015 dali smešno kazen, na naslednji dirki štartati z začelja, če je že kdo pozabil. Jaz nisem, Šumi je za dosti manjšo zadevo pokasiral 1997 v Jerezu odvzem vseh točk tiste sezone, pa je edino malo popraskal bok Villeneuvovega Williamsa.
.jezdimir
11. 09. 2018 21.42
-49
O Korl važn da si ti nazaj, sem se že bal da si si kaj naredil, sej veš pijača je hudir. Zdej pa greva k bistvu, oba se strinjava da je dovolj sprenevedanja Dorne, zaradi očitnega spodbujanja nečednosti Markeca in posledic ki so nastale, so zdaj kjer so...v razsulu seveda, treba je naterat iz moto športa vse kar smrdi po špancih, drugače ne bo reda...hehehe
JackSparowww
11. 09. 2018 22.08
+39
Sem mislu, da se boš kaj poboljšal medtem, pa si spet rdeč minusar kot prej. Daj no jezdić, nehaj se že smešit, pa saj vidiš sam, kakšen genij je Markec - niti ne zmaga, prednost pa se mu veča. A ni to kul?
resnicaosvobaja
12. 09. 2018 07.28
+24
.jezdimir
12. 09. 2018 11.11
-19
Korl sem vedel da ne boš zastopil, tvoj muci pod tabo pa še manj, le kje se tumeljni najdete se sprašujem...hehehe
rr3
11. 09. 2018 16.35
+29
Hitro se lahko zgodi kakšen odstop, mogoče kakšen makaronar začne spet fuzbal špilat ali se zaletavat in mogoče se še cmerit po garažah in delat sabotaže, ker mu DORNA vse dovoli, pa je lahko še Rins letos prvak. Nič ni še odločeno.
.jezdimir
11. 09. 2018 21.44
-30
rr3 no take pa imaš posledice, ko nimaš lager za spomin...hehehe
nightifly
12. 09. 2018 14.27
-14
rr ,,, od vas je bilo pricakovati tocno to ,torej nobene pametne . Nobenega argumenta . Naj vam jaz povem kaj vec ..... v Misanu , torej v spagetariji , so slavili trojno zmago spagetarji ,v kraljevskem razredu celo na spagetarskem mopedu . Sklepam ,da imate doma kaj boljsega , ce se tako vehementno smejete tehnologiji vasih sosedov ....pa se vsem dirkacem obenem . Ste kot Fenati ,ce primerjav vase blodnje z nepredstavljivim gibom tega neodgovornega dirkaca ,ki ga je Valentino odslovil ze zdavnaj iz svojega mostva . Torej ..... rr ,ocitno vam zobniki se vedno skrtajo in moped ne starta ,drugace bi bil vas nick ---roaaaarrrrr . a ne ?
rr3
12. 09. 2018 14.57
+10
Sicer sem rekel da eni muhi, ki je malo zaostal revček ne bom odgovarjal še posebej zato ker so mi njegovi - po njegovem mnenju "prijatelji" - potrdili kakšna zbloda od smeti je in sem mi dejansko smili to revše in je vsakemu človeku kar malo pod čast da se sploh s takimi smetmi pogovarja in njegovimi "kolegi" tukaj... vseeno, da se vrnemo bom naredil izjemo in tebi odgovoril ker očitno ne znaš ali brati al razumeti.... ni važno. Kakšno vezo ima tvoj zmazek s skupnim seštevkom? Res ne vem kaj tiščiš nek Misano v to. Mogoče hočeš povedati da RINS matematično nima možnosti? Aja kaj tebe o logiki in matematiki sprašujem.. hahahaha, Dejstvo je samo eno in pri tebi tako očitno, da ti sploh ne veš kaj je motor in kako izgleda.. ker če bi imel vsaj promil pojma bi vedel what does rr stands 4.
NisteResni
12. 09. 2018 15.04
-7
Ti si ta ki obožuje fašiste in pljuva po naših starih bratih iz bivše Juge.... Frik en stari