MotoGP

Crutchlow z rekordom do prvega mesta v kvalifikacijah za VN Španije

Jerez, 05. 05. 2018 08.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V Jerezu so s kvalifikacijami opravili dirkači razreda motoGP. Najboljši izhodiščni položaj pred VN Španije si je privozil Cal Crutchlow, drugi je bil Dani Pedrosa, tretji Johann Zarco.

Več videovsebin
  • Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred VN Španije
    03:09
    Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred VN Španije
  • Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 pred VN Španije
    02:57
    Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 pred VN Španije
  • Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP pred VN Španije
    08:11
    Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP pred VN Španije
  • Vrhunci kvalifikacijske vožnje razreda moto2
    08:29
    Vrhunci kvalifikacijske vožnje razreda moto2

Prvi dan treningov v Španiji sta se najbolj izkazala Italijan Andrea Dovizioso, vodilni v točkovanju za naslov svetovnega prvaka, ki je bil najhitrejši na prvem treningu, na drugem pa je najboljši čas postavil Britanec Cal Crutchlow. Dovizioso ima sicer na lestvici le točko prednosti pred Marcom Marquezom in pet več od Mavericka Vinalesa.

Pred kvalifikacijami je dirkače najprej čakal tretji prosti trening, ko je postalo jasno, da ima velike ambicije tudi Marquez. Aktualni prvak je bil najhitrejši in je postavil rekord proge (1:37.702). Za njim sta se zvrstila Cal Crutchlow in Andrea Iannone. V prvi del kvalifikacij pa sta presenetljivo morala Andrea Dovizioso in Maverick Vinales. Jorge Lorenzo je bil na tem treningu peti, Valentino Rossi sedmi, mesto za njim pa Dani Pedrosa, ki je zmagal lani na VN Španije. Španec ima še vedno težave z zapestjem po operaciji. Ekspresno hitro se je vrnil v tekmovalni pogon, saj je le teden dni po operaciji nastopil na dirki za VN Amerik in zasedel sedmo mesto. Na petkovih treningih je najprej zasedel skromno 14. mesto, na drugem pa je zaostal le za najboljšim Crutchlowom.

Pred kvalifikacijami je dirkače čakal še zadnji, polurni četrti prosti trening. Najboljši čas je dosegel Iannone, ki je pokazal, da je hiter in želi hitro napredovati v drugi del kvalifikacij, kjer bo padla odločitev o najboljših startnih položajih. Drugi je bil Alex Rins, tretji Marquez, ki je zdrsnil v pesek, a brez posledic, četrti Pedrosa, peti Crutchlow, šesti Dovizioso, sedmi Tito Rabat, osmi Danilo Petrucci, deveti Maverick Vinales, deseti Pol Espargaro. Lorenzo je bil 11., Rossi pa šele 14.

Cal Crutchlow
Cal Crutchlow FOTO: AP

Crutchlowu 'pole position'
V prvi kvalifikacijski skupini (Q1) je šlo na začetku za troboj Doviziosa, Rabata in Vinalesa za prosti dve mesti v odločilnem delu kvalifikacij. Dovizioso je bil najhitrejši in ni imel težav s prebojem v hitrejšo skupino, bolj se je moral potruditi Vinales, ki pa je zasedel drugo mesto in prehitel na koncu Aleixa Espargaroja, ki se mu je najbolj približal na tretjem mestu.

V boju za najboljši startni položaj najboljše dvanajsterice je bil z (novim) rekordom proge najhitrejši Crutchlow, v prvi vrsti mu bosta družbo delala Pedrosa in Johann Zarco. Presenetil je Lorenzo s četrtim mestom, razočarala sta Marquez s petim mestom in Rossi z desetim mestom.

Kvalifikacije moto3 Martinu
Najprej so s kvalifikacijami opravili dirkači razreda moto3. Najhitrejši je bil vodilni dirkač v razvrstitvi svetovnega prvenstva Jorge Martin. Špancu bosta v prvi vrsti družbo delala Nemec Philipp Öttl in Italijan Fabio Di Giannantonio. Smolo je imel Južnoafričan Darryn Binder, kateremu je v kontaktu z enim od tekmecev dvignilo motor in je grdo padel. Na nosilih so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da si je izpahnil ramo.

V moto2 prvič v Jerezu do najboljšega izhodišča Baldassarri
Tudi v razredu moto2 smo spremljali zelo zanimivo kvalifikacijsko dirko, ki jo je za manj kot desetinko sekunde pred lanskoletnim zmagovalcem Jereza, domačim ljubljencem Alexom Marquezom (EG 0,0 Marc VDS), dobil italijanski dirkač Lorenzo Baldassarri (Pons HP40). To je za slednjega sploh prvi 'pole position' na tem prizorišču. Na tretjem mestu pa je končal trenutno vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, prav tako Italijan, Francesco Bagnaia (SKY Racing Team VR46). 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
motoGP VN Španije
motoGP VN Španije FOTO: 24ur.com
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (103)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Achilleus
06. 05. 2018 20.19
+6
mini80 06.05.2018, 15:53:43 bom jaz vam kar priporočala balinanje upam da ste se naužili ob gledanju zmage Marqueza, ker česa podobnega pri Rossiju ne boste doživeli, lp.............Ta komentar je bil namenjen nightifly............Čestitam za napisano:):):):)
CrushLow
06. 05. 2018 12.43
+1
eni in isti kavc strokovnjaki modrujejo ... pejte mal v realn svet pogledat kako motor sploh zgleda ... da boste vedl o cem pametujete ... pa kasne kohonase majo fantje ...
Achilleus
06. 05. 2018 10.24
+16
Achilleus 30.04.2018, 11:17:27 In da ne pozabim...če je Rossi res tak strokovnjak za tehnične komponente in razvoj teh, če je on zapustil super Hondo in Yamaho dvignil na podobno raven...Zakaj tega danes ni sposoben...sam ima največ besede pri razvoju in vodenju ekipe??? Bo kar držalo, kar sam pravim...O Rossiju je preveč mitov, premalo pa realnosti in resnice. Utopija, ki je hrana za sanje rumenih.
nightifly
06. 05. 2018 09.45
-19
Achilleus 06.05.2018, 7:48:53 +9 Achilleus 30.04.2018, 11:17:27 In da ne pozabim...če je Rossi res tak strokovnjak za tehnične komponente in razvoj teh, če je on zapustil super Hondo in Yamaho dvignil na podobno raven...Zakaj tega danes ni sposoben.//////////////////////ahil -spet ste se ujel v ZANKO / Ne razumete in ne razumete /Pocasi dobivam filing -da niste cist ´´atlih´´ -da vam kljub vsemu se nekaj manjka / Ce bi se spoznal na tehnoloske procese bi lahko vedel -da gredo vsi ti skozi fazo nadgrajevanja / Sam proces za svoje delovanje potrebuje input ! Recimo - da imamo nek sistem prve generacije - Ta sistem zadovoljuje samo do dolocene mere in je zmozen opraviti enostavne operacije ////Ce bi vi ne bil tako zaslepljen in studiral cele dneve samo to kako bi nekemu nigtifly -u napisal cimbolj zaljive besede -bi mogoce pogledal sirse in bolj globoko v problem -ki ga ima Yamaha /Danes ponoci sem bral obsezen in podroben intervju enega najboljsih novinarjev na obli z Rossijem prav o teh problemih -ki jih ima Yamaha / No -najbolj vazno je -da se vi in razni hardwhore-i znesete nad nekom in s tem zadovoljite vas EGO / Zal pa sebi niste naredil kaksne usluge -ker stopicate na istem mestu - o stvareh se ne poducite -ostane vam zato samo brezsmiselno pisanje rumenim z ze znanimi nameni //// no -naj vas ne skrbi / v zivljenju sem zobal cesnje z najbolj zadrtimi naciji in fasiji v tujini - in prezivel vse prepreke - torej ste vi kot lanska sapica / Gre za nacelo / Gre za nekaj -kar je mogoce za vas prevec -ker ne razumete / Verjamem -da je najlazje in najbolj sigurno v teh dneh tolci po Sampionu - ker ste pac samo toliko vzgojeni in mentalno odrasli //// Ne znate pa reci bobu bob / Se vedno je ta Sampion -za katereg vi in vasi podrepniki najdete vedno samo ´´najlepse´´ besede - se vedno spostovanja vreden clovek /// on je clovek -ce tega ne veste /// Ce pa tega ne znate napisati -potem vas upraviceno nekdo imenuje civci -civava -bevskalo - In se prav ima -To sem pa jaz / Kaj narobe ? Ne bi rekel / Svetujem badminton tudi vam /
FjallRaven
06. 05. 2018 10.01
+19
tebi svetujemo "uno" ...... pa še to je preveč kompleksno za tebe
Achilleus
06. 05. 2018 10.21
+20
nightifly...ne zameri, vendar nisem in ne berem tvoje komentarje. Vedno se nanašajo na isto...zato nima smisla se poglabljati v tvoje tavajoče misli.
nightifly
06. 05. 2018 09.31
-17
mini80 06.05.2018, 9:12:14 -1 poglej kako so se ljudje odzvali na tvoj komentar in se malo zamisli nad tem kaj govoriš. če želiš soditi ali kaj podobnega ne moreš biti fan VR46 ampak poglej na splošno iz perspektive pa se boš zavedal, da govoriš bedarije//////////////////////////////mini --- bravo /Uspesno ste upravicil svoj nick --- mini /In taka je tudi vasa zivljenska filozofija -MINI / Vidim napisano -da bi me morali skrbeti minusi - kaksni minusi -kateri minusi -cigavi minusi ? Kaj mene brigajo minusi nekaterih nekompetentnih osebkov -ki stresajo svoje hvalospeve suicidalnemu dirkacu !!/ Speve nekomu -ki ima pod seboj najboljso masino in lahko pobira stave kot za salo / Mene ne zanima vase mnenje ne misljenje / Jaz imam svoja merila in znanje -ki ju zagovarjam desetletja - ter me se niso izneverila / Kaj pisete vi in ostali podrepniki -ki niso se nikoli okusili trenutkov v zivo -vsaj po pisanju sodec - me zanima toliko kot lanski sneg ali pa vsaj toliko kot se sedaj rezijo majmuni v parku Kruger / Nada -zero -niente -nischts / En nasvet lahko dam mirne duse tudi vam / Ce ne razumete motociklisma - vam je na voljo badminton / Ce pa je tudi to prevec kompleksna zadeva -vam ostane metanje kamnov s pecine v kaksno reko / seveda je tudi za to potrebna dolocena mera previdnosti / Kamen zadaj v glavo tudi boli /
mini80
06. 05. 2018 15.53
+4
bom jaz vam kar priporočala balinanje upam da ste se naužili ob gledanju zmage Marqueza, ker česa podobnega pri Rossiju ne boste doživeli, lp
Achilleus
06. 05. 2018 07.48
+15
Achilleus 30.04.2018, 11:17:27 In da ne pozabim...če je Rossi res tak strokovnjak za tehnične komponente in razvoj teh, če je on zapustil super Hondo in Yamaho dvignil na podobno raven...Zakaj tega danes ni sposoben...sam ima največ besede pri razvoju in vodenju ekipe??? Bo kar držalo, kar sam pravim...O Rossiju je preveč mitov, premalo pa realnosti in resnice. Utopija, ki je hrana za sanje rumenih.
Achilleus
06. 05. 2018 07.58
+17
In še dopolnil bom svoj komentar iz pred nekaj dni: Zarco je končno spregovoril...Rossi mu je zaprl vrata v tovarniško ekipo Yamahe. Precej bolj racionalno za Yamaho bi bilo, da ima Vinalesa in Zarcoja v ekipi. Rossi pa bi se upokojil in nastopil kot vodja moštva in ne dirkač. Ne vem zakaj to ne stori in se umakne talentiranim dirkačem..kot so se v preteklosti umaknili njemu in mu pustili prostor pod soncem. Kot druge je zelo sporno to...da se Tech3 poslavlja od Yamahe...kljub uspešnemu sodelovanju. Poslavljajo se, da bo lahko ekipa VR46 dobila Yamahine bolide. To je sramota! Kot sem že rekel...Yamaha ne ukaže popolnoma noč...to počneta Rossi in Uccio! Potem pa se nekateri sprenevedate, ko pravite...kako je Rossi pred leti zapustil Hondo, ko bi še vedno lahko sodeloval z njimi...Takrat mu je ekipa ponudila, kar so želeli oni in ne Rossijeva ekipa. Pogojev jim mulc ne bo postavljal...kljub temu, da je bil ambiciozen in kakovosten dirkač. In prav je tako...posameznik ne sme nad tovarniško ekipo! Mirno bom povedal...Rossi in Uccio sta že delno in kmalu bosta do temeljev uničila Yamaho! Potem pa bomo videli, kako bosta sama shajala, ko jim ne bo šlo z motocikli v barvah VR46!!!!!!!!!!!! Uničujeta motocikel drugim in dolgoročno sebi. Upam, da se šefi v tovarni kmalu zdramijo in prevetrijo ekipo motoGP. Mislim, da ni potrebno naštevat imena, ki morejo nemudoma zapustiti svoje položaje. Uccio že danes...če Rossi ne zmore brez njega...tudi on.
careizavogala
06. 05. 2018 08.25
+14
Verjamem, da tvoj komentar boli in bo bolel še dolgo časa strastne navijače VR. ampak dejstvo je, da si napisal gola dejstva. Absolutno se strinjam z vsem, kar si napisal in se pridružujem napisanemu.
Achilleus
06. 05. 2018 08.43
+15
careizavogala...najbolj me moti to, da to vemo vsi že nekaj časa. In moti me, da se o tem ne govori na glas. Proti Rossiju si nihče ne upa povedati nič. Kot bi to bil greh. Bo pa vedno manj tega strahu. Zarco je že spregovoril, kmalu bo Vinales..ko bo imel vsega dovolj...Največ pa bomo svinjarij videli, ko bo moštvo VR46 nastopilo v elitnem razredu. Rossi bo odprl voljno proti svojim dolgoletnim sovražnikom...vojno, ki nekako hladno poteka že dolgo. Potem pa si nekateri upajo vse mogoče očitati Marcu in HRC...Marc je vitez, ki bo poskrbel, da bo Rossi kot dirkač in z moštvom v nekaj letih ostal v senci MM93. Počasi se bo vse zgodilo!
FjallRaven
06. 05. 2018 10.03
+9
Ahil ...točno tako .......na to sem že pred časom opozoril. Tech3 dobi leto stare motorje ......bo tudi rozekova ekipa dobila leto stare motorje ? katera ekipa bo dejansko tovarniška ? ....itd
toti mišek
05. 05. 2018 22.52
+7
Uff sm zeznu....sm mislu da je Rosana najhitrejši na treningu....goooooo 93!!!!!!!
AS1983
05. 05. 2018 21.58
+15
jutri se po moje obeta dobra dirka
ivanblagi
05. 05. 2018 20.22
-8
Tu tako hvalijo motor, hondo, da je najboljši. Torej je mm slab dirkač ima pač dober motor. Medtem ko je pri Rosiju obratno. Slab motor a dober dirkač!!!
poper00
05. 05. 2018 20.30
+30
Ja problem je le Zaco,ki Z lanskim motorjem fenomenalno leti.Tu bi se marsikdo lahko vprašal a je Yamaha tako slaba.Vse ostalo je nerealno navijaško nabijanje.
nightifly
05. 05. 2018 20.17
-36
Achilleus 30.04.2018, 11:17:27 In da ne pozabim...če je Rossi res tak strokovnjak za tehnične komponente in razvoj teh, če je on zapustil super Hondo in Yamaho dvignil na podobno raven...Zakaj tega danes ni sposoben...sam ima največ besede pri razvoju in vodenju ekipe??? Bo kar držalo, kar sam pravim...O Rossiju je preveč mitov, premalo pa realnosti in resnice. Utopija, ki je hrana za sanje rumenih.////////////////////////////////////////////// Prakticno je vse kar ste napisal -enostavno za v smeti - Cisto na kratko ///Rossi je Sampion -ki je naredil velike stvari /To je znano celemu svetu -samo vi in nekaj kekecev se trudi izniciti nekaj –kar vam ne bo uspelo –ker je nemogoce / SAMO NEKAJ SI POGLEJTE - PRIVRZENCE NA VSEH PISTAH -kjer vozijo / Drugo- prestejte naslove in njegove zmage / Lahko blatite njega –nas –vse skupaj kolikor vam srce da -kot to tudi pocenjate – dosezkov in priljubljenosti ne bote mogel izniciti / K sreci / Postavljate vprasanje o njegovi strokovnosti ? Ste vi resnicno klovn ali kaj ? Resen dirkac ali voznik motorja tega ne bi nikoli napisal - Zakaj pravim to ? Ker resen voznik motorja vsak meter poti -ki jo naredi z motorjem tvega / Iz vasih postov je lepo vidno -da niste nikoli vozil motorja –in lepo vas prosim – ne kontrirat -ker bi drugace cisto drugace sestavljali vase poste / Obregate se ob njegovo strokovnost ? Sem specialist strojne vede – kombiniranih procesov - hidro –pneumo - geo - elektro -elementov –ki medsebojno tvorijo recimo temu po domace en stroj -napravo / In prav lahko to primerjam z bolidom -moto –ali F1 in ostale kategorije -ndr –hybrid //// Ocitate Rossiju kaksen strokovnjak je ? N o -jaz pa vam lahko v tem primeru dam kar virtualno klofuto -ker pisete totalne nesmisle / Vam dam samo en primer - recimo –da izmed 800 parametrov -ki jih je mogoce nastelati v motorni elektroniki - na primer -inzenir zniza tlak v samo eni pnevmatiki za desetinko bara / No AHILAUS ,,, povejte mi -kaksne konsekvence to prinese celotni telemetriji motorja – no –bote napisal ? Sploh veste o cem pisete ? Vsi dobro vemo –da se zadnje mesece oz –ze kar od sporne sezone 2015 tu na forumu vrsi pogrom vas nekaj na nekega dirkaca ---oz –se bolje receno -na nekaj nas -ki vam kljubujemo –to pa zali in rani vas ponos –ego / AMICUS HUMANI GENERIS (no ? )
Uporabnik1085160
05. 05. 2018 21.13
+22
pa tut če bi bilo vse res kar si natresel, pa ni, koga briga kak “šampijon” je bil rosi pred XY leti. tekma je jutri ne pa 19XX. konc je z njegovim “šampijonstvom” in zadnja leta samo ** dela po motogp. pa bi blo za šport velik bolš da ga že vsaj 4-5 let ne bi blo več zravn. mogu bi it kot zmagovalec, šel bo pa kot zagrenjen makaronar.
poper00
05. 05. 2018 21.16
+12
Kdaj si nazadnje dobil plus za svoj komentar?A nabijaš,nabijaš,nabijaš......
poper00
05. 05. 2018 21.20
+15
Slučajno se ukvarjam z Konstrukcijo strojev.Če znižaš desetinko bara v kolesu noben hudič ne bo vedel za to.Ne nabijaj ,ker razen filozofiranja resnično nimaš pojma.
FjallRaven
05. 05. 2018 22.00
+11
lažnivi flajer .....kdo sploh bere tvoje sranje
mini80
06. 05. 2018 09.12
+5
poglej kako so se ljudje odzvali na tvoj komentar in se malo zamisli nad tem kaj govoriš. če želiš soditi ali kaj podobnega ne moreš biti fan VR46 ampak poglej na splošno iz perspektive pa se boš zavedal, da govoriš bedarije
šmajser1
05. 05. 2018 19.52
+24
GREMO MM JUTRI NOVI ZMAGI NAPROTI!
BenBostrom
05. 05. 2018 20.03
+26
Tudi stopnicke bodo velik uspeh.Bodimo realni,Dani je kljub poskodbi glavni favorit in bistveno je cim vec tock varno pripeljati domov.
Uporabnik458403
05. 05. 2018 19.30
+16
Vecina se vas ni dojela, da se tocke delijo le na dirki. V kvalifikacijah steje le najhitrejsi cas kroga, kar je nekaj cisto drugega kot dirka od starta do cilja.......
appollyon
05. 05. 2018 17.59
+11
GP1 Zna bit zanimiva dirka, je kr velik voznikov v 1 sekundi.
iga_biba
05. 05. 2018 19.38
+7
moto-gp
05. 05. 2018 17.51
+34
...sem bila že v skrbeh za Rossija, ker ga do konca kvalifikacij ni nihče niti omenil... niti ni bilo zaslediti, da je na pisti...no ja, tudi 10.mesto ni tako slabo..bolje kot 12-ti...jutri pa nov dan in dirka...gremo MM na stopničke...srečno vsem dirkačem!
bigturbo
05. 05. 2018 17.35
-22
toooo neprecenljivo...mulc zaletavi je porazen tooooo...jeeeeaaa...kako lepa sobota uawww...neprecenljivo...ajdeee bog moto gp ja jutri ga operi
moto-gp
05. 05. 2018 18.00
+25
...bolj poražen, kot je Rossi(če nanj mislite, kot boga moto gp)res ne more biti nihče od dirkačev...toda poraz je potrebno športno sprejeti..."jokanje" tu ne pomaga dosti...yamaha, motor, ki je vedno imel vse predispozicije za zmage tone v pozabo...morda ne yamaha,če bodo še pravočasno doumeli...., Rossi pa vsekakor....
BenBostrom
05. 05. 2018 20.04
+8
nightifly
05. 05. 2018 20.26
-16
matuargp ----- Rossi porazen ? doumeli , tone v pozabo ? O cem pisete - vi -ki se tako spoznate na moto dirke in ste baje navijac ! Ljubitelji dirk govorijo in pisejo kot to pocnete vi ?
moto-gp
05. 05. 2018 21.48
+4
aja, se opravičujem..vi pa niste ljubitelj in navijač moto-gp...ste aktivni dirač...hahaha..sicer sem le replicirala izjavo o "bogu" in "poražencu"...vsake oči imajo svojega malarja...in še...ne sodite, če ne poznate...in sprejmite, da "vaš" Rossi bo zaklučil svojo kariero bedno...sam si je kriv...
moto-gp
05. 05. 2018 22.02
+3
moto-gp
05. 05. 2018 22.03
+1
mini80
06. 05. 2018 09.16
+2
hahaha ta komentar pa me je danes res nasmejal. če bi bil Rossi (predvidevam, da misliš njega) bog motogp-ja pol bi zmagal vsako dirko. kaj pa se dogaja zadnjih nekaj let? sprijaznimo se z resnico, da Rossi ne more biti več konkurenčen današnjim dirkačem
erlapsus
05. 05. 2018 17.18
+25
...Yamahe z mehkejšo gumo ne pridejo do konca dirke..Ducati prav tako...MAR (ni pokazal vsega) in PED.. ter Suzukija vidim spredaj..sploh slednja z izbiro mehke gume ..Motor, ki deluje v Jerezu..deluje na večini dirkališč...Yamaha edina ni testirala tu..z novim asfaltom je to napaka..
legvan1
05. 05. 2018 17.18
+13
12 dirkačev v majn kot 1 sekundi, noro
budalaglupa
05. 05. 2018 16.42
+2
Lorencu gre bolje , a je se mozno da se bo kar naenkrat navadil dukati vozit in zmagoval , a to dukati pricakuje ? Saj to menda ne gre tak , a ne ?
jebalvisvoju
05. 05. 2018 17.02
+12
za 46 so tudi pravili da bo rabil 2 leti da se utece na Yami.. so pa ocitno pozabili dodat kako nulo se
jebalvisvoju
05. 05. 2018 16.42
+13
menjat dirkace pri Yamahahahahh.. absurd..bizarno..nehumano ju Zarco osramocuje..
PS2Xministri
05. 05. 2018 16.49
+0
JEBALBITVOJU...Samo če je res dobra.....Glede Yamahe ...Pa mislim da imaš z Cal Crutchlovom enak problem ....Osramotil je..TVOJEGA... največjega zaletavčka v karavani.
jebalvisvoju
05. 05. 2018 16.58
+4
ko sem cepaltvojo je padla izjava da sele zdaj ve in cuti kako se pocuti rossi ob markezu.. hehe slabic.. A 35 se bo ju3 moral izkazat kvalifikacije pomenijo dosti dirka se vec
Staritrg
05. 05. 2018 19.53
-1
cocoe
05. 05. 2018 20.41
+4
graf
05. 05. 2018 16.33
+28
Kvalifikacije so eno ...dirka je pa drugo ! Crutchlow je kvalifikacije res dobr odpeljal , na tekmi pa vprašanje če lahko vodi kaj več od kroga ali dva ...