MotoGP

Vinales s prvega mesta v Misanu, med Rossijem in Marquezom spet zavrela kri

Misano, 14. 09. 2019 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
T.Š./R.G./M.G.
Komentarji
122

V italijanskem Misanu se najboljši motociklistični dirkači na svetu merijo za najboljše izhodiščne položaje pred VN San Marina. Na tretjem prostem treningu razreda motoGP je bil najhitrejši Fabio Quartararo, na četrtem pa Marc Marquez, čeprav je padel. Kvalifikacije je dobil Maverick Vinales pred Polom Espargarojem in Fabiom Quartararojem. Valentino Rossi in Marc Marquez sta si v zadnjem krogu po "bližnjem srečanju" izmenjala nekaj gest.

Več videovsebin
  • Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred VN San Marina
    07:32
    Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred VN San Marina
  • Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 pred VN San Marina
    06:55
    Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 pred VN San Marina
  • Vrhunci četrtega prostega treninga razreda motoGP pred VN San Marina
    09:11
    Vrhunci četrtega prostega treninga razreda motoGP pred VN San Marina
  • Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP v Misanu
    03:38
    Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP v Misanu
  • Iz 24UR: Incident med Rossijem in Marquezom
    02:12
    Iz 24UR: Incident med Rossijem in Marquezom
  • Iz 24UR: Misano v rumenem
    02:23
    Iz 24UR: Misano v rumenem

V Misanu je na sporedu 13. dirka sezone, VN San Marina. Aktualni svetovni prvak Marc Marquez vodi v skupnem seštevku točkovanja, zbral je 250 točk, najbližji zasledovalec Andrea Dovizioso jih ima 172, tretji je Alex Rins (149). Na petkovih treningih je najboljši čas postavil dirkač Yamahe Maverick Vinales (1:32.775). Španec je bil najhitrejši na drugem prostem treningu, drugi je bil Fabio Quartararo, tretji pa Marquez.

Maverick Vinales
Maverick Vinales FOTO: motoGP

Na prvem prostem treningu je bila v ospredju tudi omenjena trojica, le vrstni red je bil drugačen: Quartararo je bil pred Marquezom in Vinalesom. Petek je bil dober dan za Yamaho, saj so bili zelo konkurenčni, na drugem treningu so bili med peterico štirje Yamahini dirkači (Vinales, Quartararo, Valentino Rossi in Franco Morbidelli), edini "vsiljivec" je bil Marquez.

"Res sem se dobro počutil, preizkusili smo nekaj novih stvari, vendar ni bilo jasno, ali so boljše, zato smo se vrnili na našo staro konfiguracijo. Imel sem dober oprijem z novo gumo in dober občutek. Vse je bilo zelo pozitivno, tako da moramo delo nadaljevati z enako miselnostjo," je bil zadovoljen Vinales.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vinales je bil tudi na tretjemu prostemu treningu dobro uvrščen, zasedel je drugo mesto (+0.356) za Quartararojem, ki je bil najhitrejši (1:32.081). Vinales je bil sicer dolgo časa na vrhu razpredelnice, a ga je nato Francoz v zaključku prehitel. Tretji je bil Pol Espargaro, četrti Marquez, peti Morbidelli, šesti pa Nagakami. Andrea Iannone in Aleix Espargaro sta padla, kar nekaj "udarnih" imen pa je ostalo praznih rok in so morali nastopiti že v prvem delu kvalifikacij: Cal Crutchlow, Jack Miller, Danilo Petrucci.

Pred kvalifikacijami je bil na sporedu še zadnji trening in prvič je bil najhitrejši Marquez, ki pa ni končal treninga, saj je padel. Na srečo je bil takoj na nogah, tudi motocikel ni bil poškodovan, vseeno je njegov čas ostal na vrhu, čeprav daleč od najboljših časov (1:33.265). Drugi je bil Vinales, tretji Quartararo, za njim pa Morbidelli, Rins in Rossi. V prvem delu kvalifikacij sta bila najhitrejša Johann Zarco in Joan Mir (+0.338), ki sta si zagotovila napredovanje v hitrejšo skupino, malce je zaostal Francesco Bagnaia (+0.341).

Vinales v zaključku do prvega mesta, med Rossijem in Marquezom zavrela kri
Odločilni del kvalifikacij pa se je razpletel po Vinalesovih željah. Kazalo je, da bo najhitrejši Pol Espargaro (+0.295), a ga je v zaključku kvalifikacij prehitel Vinales in si zagotovil "pole position", to je bil prvič po dirki v Katarju, tretji je bil Quartararo (+0.306). V drugi vrsti bodo Morbidelli, Marquez in Dovizioso, nato pa sledijo Rossi, Zarco in Rins. Zanimivo je bilo v zaključku kvalifikacij, ko sta skorajda trčila Rossi in Marquez.

Kvalifikacije je zaznamoval tudi manjši incident v zadnjem krogu med zvezdnikoma Italijanom Valentinom Rossijem z Yamaho in Špancem Marcom Marquezom s Hondo, ki sta se po nekaj prehitevanjih tudi dotaknila, sicer ostala na motorjih, a je med njima že na stezi prišlo do izmenjave gest. Oba dirkača sta že bila poklicana na zagovor, Mednarodna motociklistična zveza (Fim) svoje odločitve, izključena naj ne bi bila celo kazen za oba dirkača, še ni sporočila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Suzukiju kvalifikacije razreda moto3
Danes so bili na sporedu tretji prosti treningi v vseh treh razredih, nato so sledile kvalifikacije za najboljše položaje za nedeljsko dirko. Prvi so s sobotnim treningom opravili dirkači razreda moto3. Najboljši čas je postavil Gabriel Rodrigo (1'42.127), za njim sta se zvrstila Lorenzo Dalla Porta, vodilni dirkač v boju za naslov svetovnega prvaka, in Marcos Ramirez. Rodrigo je bil na petkovih treningih četrti in 14., oba treninga je dobil Alberto Arenas, ki je bil tokrat šele 21. 

V prvem delu kvalifikacij razreda moto3 je bil najhitrejši Niccolo Antonelli, pred Canetom, Suzukijem in Fenatijem, ki so napredovali v hitrejšo skupino, v drugem delu (Q2) pa je najboljši izid in "pole position" za dirko dosegel Tacuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) s časom 1:42.844, ki je prav tako moral že v prvi del kvalifikacij, nato pa je ugnal vso konkurenco. Drugi je bil Aron Canet (+0.121), tretji pa Tony Arbolino (+0.127). Dalla Porta je padel in je zasedel šele sedmo mesto. Kvalifikacij niso končali Rodrigo, Romano Fenati in Kazuki Masaki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marquezu trening razreda moto2
Na treningu razreda moto2 je najboljši čas postavil Alex Marquez, čeprav je imel po padcu nekaj težav z motorjem. Marcov mlajši brat, ki je vodilni dirkač v boju za naslov svetovnega prvaka v razredu moto2, je bil na petkovih treningih na osmem in drugem mestu. Najmanj je na treningu za njim zaostal Fabio Di Giannantonio (+0.026), tretji je bil Tecuta Nagašima (+0.179). S padcem sta trening zaključila tudi Marcel Schrötter in Mattia Pasini, oba sta se poškodovala in ostala brez nadaljnjih nastopov.

V prvem delu kvalifikacij za jutrišnjo dirko v razredu moto2 so se najbolje odrezali Luca Marini, Marco Bezzechi, Iker Lecuona in Jorge Martin, ki so se uvrstili v hitrejšo kvalifikacijsko skupino. Di Giannantonio, ki je na treningu zaostal zgolj za Marquezom, je španskega tekmeca v kvalifikacijah pustil za seboj in bo po odličnem drugem hitrem krogu jutri dirko začel iz najboljšega startnega položaja. Omenjenima voznikoma se bo v prvi vrsti pridružil še Augusto Fernandez, najhitrejši z drugega prostega treninga.

Ferrari do prve zmage v razredu motoE
V Misanu je tretjo letošnjo dirko razreda motoE, ki jo je zaznamovalo veliko število padcev, dobil Matteo Ferrari. Na zmagovalnem odru sta se 22-letnemu Italijanu pridružila Xavier Simeon, ki je bil nekajkrat tudi v igri za prvo mesto, s tretjim mestom pa se je moral zadovoljiti Hector Garzo. Simeon je z drugim mestom tudi prevzel mesto vodilnega v skupnem seštevku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
VN San Marina
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (122)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Otancici
15. 09. 2019 11.27
+7
Ravno sedaj poslusal Agostinija “Marc obkrozen z Yamahami, vsi se menjajo le on je vedno ower the top “.
Staritrg
15. 09. 2019 09.54
-8
Bogi so vsi tisti, ki postavljajo kvalifikacijski čas iz zavetrja!
Otancici
15. 09. 2019 11.24
+4
Odvisno staritrg, v primeru vr ja bi bilo to visek taktike, pri Marcu pa je zato ker je bogi a ne strojovnjak.
Staritrg
15. 09. 2019 12.24
-5
Še enkrat preberi-pazljivo in počasi kot so te učili v šoli. In ponovi tolikokrat, da boš razumel.
JackSSparowww
15. 09. 2019 12.34
+4
Še en stavek za ponavljanje zate, @Staritrg: Športni novinar mora poročati in pisati nepristransko. (osnovni novinarski kodex)
Julij Cezar
15. 09. 2019 09.29
+15
Čisto po nepotrebnem ,sta si kazala nekaj z rokami, oba sta bila pred vstopom v ovinek, videlo se je tudi da je Rossi veliko prehiter. In da oba ne bosta mogla iti po idealni liniji. Mislim pa da , se je Rossi zgolj z roko opravičil Marquezu , ker je bila njegova napaka . Nič zastrašajočega, novinarji pa itak samo čakate, kdaj se bosta stepla med seboj.
Roninax
15. 09. 2019 07.07
+5
mm93 bo danes spet rumenjakom v jajcih zmeso štrene
scorpion23
14. 09. 2019 21.51
+6
Mm93 je prvak.. Z dirke v dirko dokazuje..Champ💪👍 46ka nau vidla 10ga naslova.. MM ga pa bo boste vidl😉💪
LightningBolt
14. 09. 2019 20.29
+12
Tokrat se je MM spet vlekel za rossijem, ko pa je ugotovil, da on ne postavlja hitrih časov, ga je skušal prehitet in prevozil zeleno črto. Zakaj je potem še rinil v valeta? Vedel je, da njegov krog itak ne bo upoštevan, zaradi prevožene zelene črte. Obenem je vale še vedno vozil svoj kvalifakicijski krog. MM, tvoj karakter te je še enkrat pustil na cedilu.
LightningBolt
14. 09. 2019 20.34
+11
Ok, ravnokar izvedel, da je vale pred tem tudi že prevozil zeleno črto. Se opravičujem.
march76
14. 09. 2019 21.09
+7
Ti se meniš sam s sabo? Ja rumenjaki ste mal posebni...
LightningBolt
14. 09. 2019 21.16
+6
Lahko se menim tud s tabo. Pol smo že trije...
JackSSparowww
14. 09. 2019 21.29
+3
igornov
14. 09. 2019 21.30
+2
march76
15. 09. 2019 09.20
+3
Težka bo. Ne zahajam v slabo družbo....Zato se z rumenkotim ne srecujem
Rujevit
14. 09. 2019 20.25
+25
Mi je prav zanimiva izjava Rossija, da ni vedel, da je v ovinku 6 povozil zeleno in je torej bil preprican, da je še zmeraj v hitrem krogu, po drugi strani pa je bil tudi preprican, da je Marquez vedel, da je povozil zeleno in bo torej spustil gas in da je zato poskusal s prehitevanjem, pri katerem pa je, kot je iz posnetka razvidno, sel v ovinek povsem vzravnano, brez poskusa nagiba telesa v ovinek.
LightningBolt
14. 09. 2019 20.22
-8
Kaj je poanta tega, da skušaš osvojiti pole position, tako da se v kvalifikacijah švercaš v zaveterju.? Ali je lahko potem dirkač sploh vesel prvega štartnega mesta, ko pa ve, da je ves trud vložil dirkač pred njim, on pa se je vlekel za njim? Point kvalifikacij je v tem, kdo je sposoben najhitreje odpeljat krog. To postaja že smešno. Enako so se v prejšnjh kvalifikacijah čakali, kdo bo prvi potegnil.
Otancici
14. 09. 2019 20.45
+8
Tsuki, pobrskaj malo po spominu, koliko krat je Vini se na Suzukiju slepal vrja. Ti si eden redkih tukaj s katerim bi z veseljem spil pivce, me pa jezi kako radi vsi pozabite vse, kar se je dogajalo v preteklosti, predvsem ko gre za Marka. Pa brez zamere.
LightningBolt
14. 09. 2019 21.13
+3
No, moj spomin je na žalost kot preluknjan sir. Ti verjamem na besedo. Drgač pa lahko rečem na splošno, da mi šlepanje ni kul, ne glede na dirkača. Imaš pa prav, tole zgoraj sem pisal predvsem v mislih na MM. Sam pomoje bi mogla dorna stvar mal zabremzat, včasih šlepanje postavi pod vprašaj poanto kvalifikacij. So pa te situacije zanimive, gledljive, adrenalinske... Tudi meni je v tistem trenutku čist ok. Samo ko pa mal pomislim o vsem skupaj... No kakorkoli, tole dirkanje so gladiatorske igre, in ja, mi se ob tem zabavamo. Bi pa bilo fajn najti eno ravnovesje med dirkanjem in cirkusom.
LightningBolt
14. 09. 2019 21.14
+0
JackSSparowww
14. 09. 2019 21.16
-1
LightningBolt
14. 09. 2019 21.19
+0
JackSSparowww
14. 09. 2019 21.30
+3
Sem nehal pit. Pojutrišnjem bo en dan, odkar ne pijem.
LightningBolt
14. 09. 2019 21.34
+2
Die einemaister
15. 09. 2019 09.15
+0
nightifly
14. 09. 2019 19.36
-30
..........raznim napol slepim navijacem mm bi svetoval ,da si pogledajo podrobno potek dogajanja . Kot se ponavadi po spornem dejanju preiskovalci vprasajo - kaj je tu motiv ?Ne mislim soditi , slisal pa sem dobro analizo enega boljsih novinarjev ,komentatorjev ,ki je rekel ,da je mm zadnje case zelo nervozen .........in je njegov insert oz. prehitevanje v Fly lapu odgovor na ponizanje z Rinsom , obenem pa v Misanu pokazati .da je on Tisti . Kaksen , naj pa se vsak zase vprasa . Drugo leto bo se vec rumenih zastav . Zame Valentino korektno vozi , zelo dobro glede na vse skupaj in starost , torej enkratno -brez povelicevanja . Vse govori samo od sebe . Siguren sem , da bi se Norick Abe , Velik prijatelj Valeta in fantasticen clovek drugace obnasal na pisti . Predvsem sportno dirkasko .
Nevarnivoznik
14. 09. 2019 19.45
+31
Dej kva nabijaš pejt še enkrat posnetk pogledat pol pa govor
moto-gp
14. 09. 2019 20.10
+22
Nighti... vaš Rossi je namerno oviral Marca...imate prav... Rossijevi navijači so najbolj nekulturni, nesramni...in oprostite, butasti... Ne navijajo za svoje favorita, temveč žvižgajo Marcu...naj razume kdor more... Torej ni pomembna uvrstitev njihovega Rossija, temveč "poraziti" Marca... Nedorasla raja...
JackSSparowww
14. 09. 2019 20.12
+17
Danes se Muhin Vale ravno na pisti ni obnašal "sportno dirkasko"....
Otancici
14. 09. 2019 20.28
+11
Zdej pa takoj prekopirat nastavitve Vinjalesa in mu kak virus nalozit v njegovo centralino...., da ne bo spet blamaza na domacih tleh. Bravo Yama, se dve leti podaljsate staremu prdcu in boste v srednjem veku.
poper00
14. 09. 2019 21.05
+10
Ja MM je nervozen ,ker ima Naslov že v žepu.Samo neki brezvezen bla,bla ,bla kjer se kaže tvoje neznanje in pristranskost.Daj prečitaj si še enkrat izjavo Ducatijevega športnega direktorja.
march76
14. 09. 2019 21.11
+12
Res je. Skoraj vsakega enkrat sreča pamet le rumeni nimajo te sreče...
LightningBolt
14. 09. 2019 21.26
+4
Pomoje je motiv v tem da.... Ehhh samo vale in mm vesta kaj se je dogajalo. Vseeno... Pomoje je valetu šlo v nos, kako se je MM zadnjič šlepal za njim. Zdaj se je pa on z njim mal poigral. Pač v stilu, evo ti, če se šlepaš, te bom pa mal, ampak čist mal upočasnil... Mogoče mu je dal s tem vedet, da ima tega dosti. Oba sta se pa zapletla z zelenimi conami. Pač, psihološke igrice med njima. Povedala itak ne bosta kaj je res bilo,vsak se bo še naprej po svoje smeškal in si mislil svoje.
catgod
14. 09. 2019 21.27
+1
Tarumen je pokuril ze dost srece...najmanj 9x😂😂😂😂
bus303
14. 09. 2019 19.01
+27
Ta Rosl je res en patron. Direkt na idealni liniji se je ustavu. Če bi bilo obratno bi bla zdej tu vojna.
nikoiništa
14. 09. 2019 18.42
+38
Kaj te gušite. Nič ni blo. Oba sta si dvignila roko, češ sorry, in nič druga. Kaj te bluzite.
bus303
14. 09. 2019 19.02
-8
Kaj nič ni blo?? Uničil mu je krog, mogoč celo pole.
Herba
14. 09. 2019 19.33
+14
JackSSparowww
14. 09. 2019 18.36
+14
Glavni nergač Muha še danes ni oddal kakšnega literarnega aperitiva iz njegove bogate zakladnice. Mogoče je na simpoziju o slovenskem jeziku, ki ga prireja Društvo slovenskih akademikov....
krnekilojz
14. 09. 2019 18.40
-11
StAnalitik
14. 09. 2019 19.52
+0
AS1983
14. 09. 2019 18.25
+7
kjer se prepirata 2( 93 in 46) Vinales pole dobiček ima
Božji hram
14. 09. 2019 18.06
+10
Markez...gate trga...93 lecgou
JackSSparowww
14. 09. 2019 17.50
+13
V ovinku 6 je Rossi jasno zapeljal na zeleno cono in to je prav dobro vedel. Nato pa je seveda namerno uničil MM hiter krog. Vse je bilo povedano na tiskovki. In seveda Rossi, dvoličnež in hinavec kot, seveda "ni opazil" tega. Človek, ki več kot 20 let dirka v najvišjem razredu motociklizma, ni "opazil". ha ha ha.
bikoborec69
14. 09. 2019 17.56
-16
tako se dela Rossi. Sluzavec se.bo že pomiril
najvsivedo
14. 09. 2019 18.01
-14
moto-gp
14. 09. 2019 18.11
+14
Bolj sluzastega italijancki ne premorejo...da ne govorimo o rumenih fanatikih... Brez beljaka se vlečejo od sluzavosti...
diebaumeister
14. 09. 2019 18.15
-5
motogp- če si ti sluzast okoli ust od tvojga, ne pomeni, da smo vsi vaše sorte, morda ti ga je korl od zadi dal, pa mu še vrni.
JackSSparowww
14. 09. 2019 18.18
+14
Šafla majster, niti ne bi ugovarjal tvojemu komentarju...hihihi
nikoiništa
14. 09. 2019 18.32
+0
vectra c
14. 09. 2019 18.55
+6
Jacko MM je bil dvakrat na zelenem brez da mu je Rossi pomagal
iga_biba
14. 09. 2019 16.58
+30
bravo Espargaro! večni, legendarni, zimzeleni VR, bivši devetkratni, živa legenda, idol, doktor, 40 letni zmagovalec showov, prekaljeni lisjak in še kaj pa je spet dobil nekonkurenčen motor. kar sam od sebe mu zavira pri iskanju idealne linije.
Ninamedia
14. 09. 2019 15.57
-24
Pravila jasno pravijo, da v kolikor s v počasnem krogu, oz. v kolikor prevoziš črto in je krog razveljavljen, da se moraš nemudoma umakniti iz idealne linije. Muha enodnevnica MM s svojo nadutostjo tega seveda ni spoštoval, in VR mu je lepo pokazal kaj misli o tem. Pravilno. Lp
Ninamedia
14. 09. 2019 16.22
-4
Nivo tvojega komentarja mi pove vse. :) lepo working-class življenje ti želim
Otancici
14. 09. 2019 16.37
+27
Ninamedia, samo za info je lamentino prvi sel na zeleno, kar tudi dokazuje odvzem zadnjega casa in je on bil prvi v “prekrsku” in bi se moral on umakniti, drgac pa super za spektakel. Rivalstvo je zdravo, samo da ostanejo vse na dveh kolesih.
diebaumeister
14. 09. 2019 16.49
-27
hahahah otankec, kje si to videl, da je šel Rossi prvi na zeleno??? Malo v prazno pokaš a??
Otancici
14. 09. 2019 16.53
+23
Diab, mogoce bo jutri prislo tudi do tebe a mocno dvomim...
JackSSparowww
14. 09. 2019 17.51
+12
Pa zna biti, včasih majo na bauštelah tudi one zelene Makita radije....
SamŠeSTRUP
14. 09. 2019 18.59
+11
Sm ti povedu ninamedia, česa se drži.. v pondelk pa na karitas s socialno.. hehehe
SamŠeSTRUP
14. 09. 2019 19.03
+11
In tebi želim lepo socialno življenje.. hehehe
Die einemaister
15. 09. 2019 09.16
+0
Res je korl, za razliko od tebe socialca, si eni lahko celo Makita radio kupimo, hahah
JackSSparowww
15. 09. 2019 12.15
Če grem zaj gledat, pa mate itak en stari autoradio prek akumulatorja in zvočnik na mešalec z magnetom pritrjen.
Die einemaister
15. 09. 2019 12.36
Uporabnik473573
14. 09. 2019 15.43
-63
Dolgočasna industrija. Moraš imeti res prazno življenje, da gledaš takšna tekmovanja.
moto-gp
14. 09. 2019 15.48
+29
In zakaj jih gledate... Danes imate super nadomestilo... Rogliča!! Nekateri pa oboje 😁😁😁
Uporabnik473573
14. 09. 2019 15.51
-21
Tudi kolesarji niso pretirano zanimivi, četudi je Roglič odličen.
moto-gp
14. 09. 2019 15.55
+12
Valu, edina rešitev za vas, da se sami odpravite vsaj na Triglav!
goran Lali?
14. 09. 2019 16.04
+11
StAnalitik
14. 09. 2019 16.56
+7
Točno tako.Dajmoooo Primož.Pogačar je vodilni in v begu
JackSSparowww
14. 09. 2019 15.21
+6
Dohtar si obupno želi pozornosti in je pač moral malo sprovocirati MM. Jasno, tu si upa, saj je vse rumeno od ovac.
najvsivedo
14. 09. 2019 15.38
+15
če ne znaš gledati napišeš takšno bedarijo...poglej posnetek kdo je začel
najvsivedo
14. 09. 2019 15.40
-2
aja pa še o ovcih..ti si 151cm-eterska a rabiš striženje
Otancici
14. 09. 2019 15.49
+21
Eh Jack, tudi nas Marki ni od muh. Vsak drugi pilot bi se peljal na drugi strani piste, cim bolj dalec stran od makaronarja, kar pomeni dalec od tezav. A ne a, imam obcutek, da bi ga rad prav zdemontiral in to doma. V pol kroga se mu je pripeljal pod motor, ce to ni zajebancija....inmensito el Marc, uzivam ob vsaki taki potezi...
JackSSparowww
14. 09. 2019 17.31
+8
najvsi, v žep te dam in pojem za jűžno...
najvsivedo
14. 09. 2019 18.05
-5
ti pritlikavi z 151 cm in 50 kg ??? kaj boš ti ????? ...tebi moja žena primaže focn pa boš en teden v komi...daj beži slinček.
najvsivedo
14. 09. 2019 18.25
-9
ima vse idealno ...samo sem njo omenil kjer bi ti lažje preživel.
JackSSparowww
14. 09. 2019 18.43
+7
No vidiš, lepo da jo pohvališ. Ti si pravi ded, ne pa ona.
Otancici
14. 09. 2019 15.15
+28
Marki je sledil nepravo Yamo, nic hudega odlicna popotnica za jutri. Ducati v velikih tezavah, Ktm veliko bolje, Suzuki neznanka, Yama pa superijorno dalec naj motor, kar dokazujejo vsi piloti(skoraj vsi). Dobro, da na njej ne sedi Lor., ker ce ne jutri ne bi imelo smisla. Gremo KING93, jutri na polno in k..c gleda prvenstvo.
moto-gp
14. 09. 2019 15.27
+13
Ja res, kje je bil moj Dovi danes? Ma mu res ne gre letos..😢
Otancici
14. 09. 2019 15.35
+15
moto-gp
14. 09. 2019 15.46
+34
Veš kaj, Lorenzo je bil na yamahi car..razvijal motor, peljal elegantno, čiste linije... Škoda, prehitro se je odločil za Hondo.., ki ne odgovarja njegovemu stilu vožnje, kot tudi ne telesni zgradbi.. Honda je le za Marqueza... Vsake toliko ga fajn pretrese, ta se otrese in pelje dalje...😁
JackSSparowww
14. 09. 2019 17.53
+3
Se strinjam @moto-gpjka....upam, da te ne bolijo preveč pesti od navijanja za Roglo.
moto-gp
14. 09. 2019 19.52
+8
Bolj kot pri Rogli, ne je s stola vrglo ob MM in Rossiju...itak bi imel pol position v rokah,če..toda to je dirkanje...jutri bo hujše 😁😁😁
JackSSparowww
14. 09. 2019 21.41
+2
Upam, da nimaš onega visokega barskega stola doma, ker jetam že malo opasno dol zružit...😁