MotoGP

Kvalifikacije Vinalesu, Rossi in Lorenzo zgolj do 14. oz. 15. startnega položaja

Lusail, 09. 03. 2019 18.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Kvalifikacije na VN Katarja je dobil Maverick Vinales, ki je upravičil vlogo prvega favorita. Drugo mesto je pripadlo Andrei Doviziosu, tretje pa aktualnemu prvaku Marcu Marqueza. Valentino Rossi in Jorge Lorenzo sta razočarala s 14. in 15. mestu. V moto2 je bil najhitrejši Marcel Schrötter, v moto3 pa Aron Canet. Prenos dirke bo na Kanalu A in VOYO.

Več videovsebin
  • Vrhunci kvalifikacij v razredu motoGP na VN Katarja
    07:12
    Vrhunci kvalifikacij v razredu motoGP na VN Katarja
  • Izjava Vinalesa po zmagi na kvalifikacijah na VN Katarja
    00:16
    Izjava Vinalesa po zmagi na kvalifikacijah na VN Katarja
  • Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred dirko za VN Katarja
    24:38
    Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP pred dirko za VN Katarja
  • Padca Jorgeja Lorenza in Marca Marqueza na tretjem prostem treningu pred dirko za VN Katarja
    04:11
    Padca Jorgeja Lorenza in Marca Marqueza na tretjem prostem treningu pred dirko za VN Katarja
  • Iz 24UR: S kvalifikacijami na dirkališču Losail se je uradno začela motociklistična sezona
    02:07
    Iz 24UR: S kvalifikacijami na dirkališču Losail se je uradno začela motociklistična sezona

Maverick Vinales je potrdil tisto, kar je kazal že na testiranjih v Katarju. Da mu je Yamaha pripravila motor, ki mu zelo ustrezala, je dokazal tudi na sobotnih kvalifikacijah, kjer je v težkih (hladno, vetrovno in z malo oprijema) pogojih postavil čas 1:53.546. Z drugim mestom je vsaj malce presenetil Andrea Dovizioso (+0,198), ki na testiranjih in treningih ni bil med najhitrejšimi, toda pokazal je, kako izkušen dirkač je. Le tisočinko sekunde počasnejši čas je vknjižil aktualni svetovni prvak Marc Marquez. Da bo Ducati nevaren tudi na nedeljski dirki, je dokazal tudi Avstralec Jack Miller s četrtim mestom, peto mesto 19-letnega Fabia Quartararoja pa glede na odlične čase, ki jih je kazal na lanski Yamahi, ni več takšno presenečenje.

Valentino Rossi, Cal Crutchlow in Jorge Lorenzo so morali priložnost za čim boljši startni položaj iskati že v prvem delu kvalifikacij (Q1), saj so bili na tretjem prostem treningu prepočasni za hitrejšo kvalifikacijsko skupino. Napredovanje iz počasnejše skupine sta si priborila Crutchlow in Takaaki Nakagami. Valentino Rossi, zmagovalec prvega petkovega treninga, v soboto ni našel pravih občutkov, na koncu si je priboril 14. startni položaj. Še slabše je šlo Lorenzu, ki je v soboto dvakrat padel, zaključil je na 15. mestu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Schrötter potrdil dobro formo
Zmagovalec kvalifikacij v razredu moto2 je Marcel Schrötter, ki je bil hiter že na prostih treningih. Drugo mesto je pripadlo Xaviju Viergeu (+0,146), tretje pa Lorenzu Baldassariju (+0,199). Brand Binder je zasedel osmo mesto, Alex Marquez, brat Marca Marqueza, pa 9.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Canet najhitrejši v moto3
Kvalifikacije razreda moto3, te so potekale po novem sistemu v dveh delih, je dobil španski dirkač Aron Canet (2:05.883), ki je za slabi dve desetinki sekunde premagal Italijana Lorenza Dalla Porto. Tretje mesto je pripadlo Japoncu Kaitu Tobi (+0,226). Na četrtem mestu je že malce večji zaostanek imel Britanec John McPhee (+0,425).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tretji prosti trening dirkačev razreda motoGP se je začel s padcema zvezdnikov ekipe Repsol Honda Marca Marqueza in Jorgeja Lorenza. Majorčana, ki ga ta konec tedna čaka prva dirka po povratku k japonski tovarni, je v šestem ovinku dvignilo z motocikla, po tem, ko se je postavil na noge, pa je Majorčan deloval precej pretresen in odšel na dodatne preglede. Ni potrebno posebej poudarjati, da se skupaj s katalonskim rojakom Marquezom vračata po operacijah, ki sta pokvarili njune počitnice po zadnji sezoni. A že čez nekaj sekund je bilo v garaži Repsol Honde spet "pestro", saj je prek robnika v 14. ovinku zdrsnil in padel še Marquez.

Hitro je postalo jasno, da tretjega prostega treninga Lorenzo po prvem padcu na novem motociklu ne bo nadaljeval, zadnje informacije govorijo zgolj o udarcu, tako da bo Majorčan očitno nastopil v kvalifikacijah. Marquez je bil 26 minut pred koncem treninga že na motociklu in brez večjih težav ubranil skupno prvo mesto z najhitrejšim časom tretjega treninga (1:54,677 sekunde), medtem ko bosta morala Lorenzo in v petek zelo hitri Italijan Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha) skozi počasnejšo kvalifikacijsko skupino (Q1). V skupnem seštevku je na drugem mestu ostal Rossijev moštveni kolega Španec Maverick Vinales, tretji je Avstralec Jack Miller (Alma Pramac Racing), četrti Italijan Danilo Petrucci (Mission Winnow Ducati) in peti Francoz Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT). Takoj za prvo peterico se je znašel podprvak iz zadnjih sezon Italijan Andrea Dovizioso (Mission Winnow Ducati).

Lorenzu (na fotografiji) se sobotni uvod ni posrečil.
Lorenzu (na fotografiji) se sobotni uvod ni posrečil. FOTO: motoGP

Petkove dosežke so izboljšali Italijan Francesco Bagnaia (Alma Pramac Racing), Španec Pol Espargaro (Red Bull KTM Factory Racing) in Portugalec Miguel Oliveira (Red Bull KTM Tech 3). Quartararoju se je uspelo v Q2 prebiti v svojem prvem poskusu med elito, novo ekipo Petronas Yamaha SRT je razveselil tudi Franco Morbidelli s sedmim mestom. Alex Rins (Suzuki Ecstar) je bil osmi, Španec je povsem v zaključku, ko je že vihrala črno-bela zastava, padel v drugem ovinku, a brez posledic. Zadovoljna sta bila tudi Španca Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) na devetem in novinec v elitnem razredu Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) na desetem mestu. Poleg Rossija in Lorenza bodo v Q1 tudi Britanec Cal Crutchlow (LCR Honda Castrol), Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu), Bagnaia in še nekateri hitri dirkači, se zna boj za prvi dve mesti močno zakuhati.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Moto3: Canet ostal na vrhu
Sobotni program na dirkališču Losail so s tretjim prostim treningom odprli dirkači razreda moto3, ki jih skupaj s kolegi moto2 čaka prvi preizkus novega sistema kvalifikacij, ki bo od zdaj identičen tistemu v razredu motoGP. Na vrhu v primerjavi s petkom ni prišlo do sprememb. Španec Aron Canet (Sterilgarda Max Racing Team) je ostal prvi in za seboj je uspel zadržati Italijana Romana Fenatija (Snipers Team), ki po povratku v karavano še naprej dokazuje, da je odlično pripravljen. Na tretjem prostem treningu se je sicer najbolj izkazal talentirani Španec Vicente Perez (Reale Avintia Arizona 77), ki mu je uspel čas 2:06,561 sekunde, najbolj se mu je približal Italijan Tony Arbolino (Snipers Team/+0,092 sekunde), tretji je bil Japonec Kaito Toba (Honda Team Asia/+0,232). Fenati je bil peti z 0,318 sekunde zaostanka, Canet pa osmi (+0,644).

Dirkačem je nekaj preglavic povzročal veter, zato praktično nihče ni izboljšal svojih petkovih dosežkov. Prvih 14 si je avtomatično zagotovilo mesto v Q2. To pomeni, da je tretji pred kvalifikacijami Niccolo Antonelli (SIC58 Squadra Corse), Andrea Migno (Bester Capital Dubai) in načeti Gabriel Rodrigo (Kömmerling Gresini) pa sta zaokrožila vodilno peterico. Perez, najhitrejši na tretjem prostem treningu, gre v Q2 kot 12. Padla sta Dennis Foggia, s katerim je vse v najlepšem redu, Čeh Filip Salac (Redox Prüstel) pa je moral v bolnišnico na dodatne preglede.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Brez sprememb tudi v razredu moto2
Tretji prosti trening razreda moto2 je prav tako motil veter, zato se pogled na skupni seštevek rezultatov ni pretirano spremenil. V skupnem vodstvu je ostal Italijan Lorenzo Baldassarri (Flexbox HP 40), najhitrejši pa je bil na "ogrevanju" pred kvalifikacijami Španec Jorge Martin (Red Bull KTM Ajo) s sicer skromnim časom 1:59,596, ki je bil skoraj za sekundo slabši od petkovega dosežke Baldasarrija. Sobotni program sta najbolje odprla še Nemec Marcel Schrötter na drugem mestu (+0,043 sekunde) in Španec Alex Marquez (EG 0,0 Marc VDS) na tretjem mestu (+0,099).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
VN Katarja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (124)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DRMR11
09. 03. 2019 21.59
+11
Se opravicujem za nevednost, pa vendar..kaj ima Ducati za en *spojler pri kolesu" ?? Pa zaklenjene vilice..? Dajte raje kaksno informacijo napisite, ne pa da zgolj pljuvate drug po drugem.
FjallRaven
10. 03. 2019 08.52
+3
Tukaj se žal pisci ukvarjajo samo z rumenimi zadevami ...na takšen in drugačen način
LightningBolt
10. 03. 2019 09.32
+1
Spojler pri kolesu je verjetno zaradi aeordinamike. Tisto, ko pa na krmilu obrne stikalo, pa s tem zniža zadnje amortizerje in je zato hitrejši pri štartu. Ob prvem stisku bremze, se mu amortizerji sprostijo.
FIRBCA
10. 03. 2019 12.08
+1
Saj ne vedo kaj je spojler. Centraliziranje zraka na tocni del gume. Kar lahko prinese veliko vec delcel iz asfalta na gumo. To se ne bo uporavljalo na vseh dirkaliscih in vremenskih pogojih. Aero dinamika je pojem zase.
foxterier
11. 03. 2019 08.39
+2
foxterier
11. 03. 2019 08.40
+2
Sorva_1
09. 03. 2019 21.53
+11
Pa se je končno začelo! Vesel sem, da je YAM nazaj in da je na vrhu. Očitno ima 12 tudi dober ritem in paket YAM z 12 bo jutri tarča za premagat. Tako vsaj kaže. Osebno menim, da so najbolj taktizirali pri DUC in jutri ne gre odpisat 04 ter 9. Niso hoteli pokazati svojo moč. HON je blizu, še posebno z 93 in se bo morala zanašati, da bo moral spet 93 iztisnit iz motorja več kot je v njem. Kar pa bo jutri zelo tvegano in lahko pelje do odstopa. Kako dobra je HON je dokazal 99, čeprav jutri 99 bo med top 5 (če bo roka zdržala obremenitve). Škoda pa za 46, ne najdem odgovora zakaj... YAM je trenutno TOP in .... ostane edino upanje za jutri. Vsekakor si lahko obetamo odlično dirko, verjetno zna bit tudi kakšen odstop na vrhu....ja, zanimivo bo!
iga_biba
09. 03. 2019 22.09
-5
Maresan
11. 03. 2019 17.00
jz pa sem pričakoval tak rezultat..viniales v dirki ne zna izkoristiti yamahe oz. se pokaže pravo stanje yamahe..ki ni za zmage in rossi to ponavlja že skozi vsa testiranja..samo se pač govori da je star in da išče izgovore zakaj so mlajši hitrejši od njega..par krogov brez oviranja se da hitro peljat..samo dirka niso kvalifiacije in prosti treningi..tu se zapira linije..ves material je pod večjim stresom, obraba gum je večja itd. je treba poslušat starega mačka kar se tiče tega lani je bilo isto MV je hvalil yamaho in rossi je pravil da je slaba letos je isto
CarlossCarsss
09. 03. 2019 21.11
+13
MM93 z nekonkurenčno Hondo 3. Lepo. Majster pač majster. Rossi z najhitrejšo mašino 14. Beda.
Diebaumaister
09. 03. 2019 21.57
-8
Hahahahahahah, poglej si končne hitrosti, korl, še Duce se skrije pred najbolšim motorjem zadnjih 6 let.
BenBostrom
10. 03. 2019 08.35
+2
ko bi ti veleumni majster malce več spremljal uradno motogp stran in manj tukaj bedarije trosil bi vedel da je meritev končne na tem dirkališču absolutno nerealna meritev ....zavrti nazaj FP3 kjer je dobro razloženo zakaj takšna odstopanja.....če bi tvoja teorija držala potem je YAMAHA nadsvetlobno najboljši motorni paket in VR absolutni amater za penzijo(kar pa vsi vemo da ni tako)....
Diebaumaister
10. 03. 2019 08.56
+1
Dej benči pojdi spat, spremljam jaz svetovne forume od motogp, do katerih tak amater kot siti sploh dostopa nima, oziroma prvič ko bi naisal tak komentar kot si ga, bi te banali.
BenBostrom
10. 03. 2019 09.03
+4
Potemtakem znaš drugje tudi kaj normalnega napisati in samo tukaj trosiš neumnosti ker kot kaže veš kako delujejo drugi forumi.
FjallRaven
10. 03. 2019 09.10
+1
Ejga rovokopač.....tebe s takšnim komentarji kt jih imaš neb sam benal.....pršl bi domoc ti vzel telefon/tablico/računalnik ...pa še okol kepe bo jo dobu
Maresan
11. 03. 2019 22.08
Ja honda je res nekonkurenčna 2 in 3 mesto na dirki.. In to na dirkališču ki ne leži hondi
Profesormarck
09. 03. 2019 21.01
+3
Jutr bodo vsi gledal Profesorja Marca auspuh.he,he,he,he,he
haaaahahahaha
09. 03. 2019 20.04
-17
Jutr bo Rossi 4. , tko da ne bluzite
Celjan74
09. 03. 2019 20.24
+13
Seveda bo 4-i,ker jih bo 5 pred njim odstopilo Sej vem,malo žlehtnobe ha
careizavogala
09. 03. 2019 19.50
+14
Želje je potrebno napisati, da se uresničijo, zato vsem predvsem varno in srečno do cilja in seveda MM pogum in srečno do prve zmage. Naj se zgodba uspeha 2019 začne.
Melaj
09. 03. 2019 19.32
+23
Zanimiva dirka se obeta. Lorenzo me je malo razočaral. Čeprav vem, da bo počasi Honda postajala tudi njemu všeč in po njegovem okusu. Jasno je, da bojo motocikel razvijali tudi po njegovih željah. Marquez bi po moje lahko bil prvi..toda nevaren asfalt je preprečil tveganje..padec pred tem. Yamaha pa naj pametno dela in vlaga v adut, ki ga ima.
iga_biba
09. 03. 2019 19.27
+11
ker 40letni zimzeleni VR, bivši devetkratni , živa legenda, idol, doktor, zmagovalec showov, prekaljeni lisjak in še kaj ni prišel med prvih deset in s tem ga ni tabli, ga je treba dati kar v naslov. Vinales pa naj ne vozi tako hitro, ker mu bodo spet zablokirali motor. sramoti preklajenega lisjaka
Otancici
09. 03. 2019 19.14
+37
Letos bo pa zanimivo......
SamŠeSTRUP
09. 03. 2019 20.15
+14
type r
09. 03. 2019 19.13
+30
Bomo jutri po dirki kakšno rekli!! Včasih se mi zdi kot,da tekmujeta samo Rossi in. Marquez! Nekateri samo tedva omenjate!!
AS1983
09. 03. 2019 19.10
+20
Marquez če bo končal na stopničkah bo lahko več kot zadovoljen imam občutek
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.39
+16
Riziko si bo usak izbiral sam, sramota za organizatorje, da ne upoštevajo mnenje dirkačev,da bi se dirkalo eno uro prej.
AS1983
09. 03. 2019 19.09
+14
Yamaha se pobira, jutri je Vinales 1.favorit za zmago
Drumbass
09. 03. 2019 19.14
+15
yamaha se je pobrala že konc lanske sezone...
BenBostrom
09. 03. 2019 18.53
+27
...novi sponzor se je odločil da hoče rezultate in posledice so vidne in resnica prihaja na dan da je yamaha daleč najboljši motor...khmm samo voziti jo je treba znati...hehehe....ok,napisal sem provokativno ampak resnici na ljubo vsem čestitke za dosežke.Dirka je jutri in upajmo na napeto do zadnjega ovinka.
Melaj
10. 03. 2019 07.41
+9
BenBostrom - Yamaha se mora odločiti, na katerega dirkača se bojo osredotočili in kateri dirkač ima največje možnosti za naslov. To, kar nekateri pravijo, da se motocikel lahko dela vozen za vse..ja..ampak naslova na tak način ne dobiš. Pred sezono je prihajalo nekaj informacij, da naj bi Honda delala različne stvari po željah enega ali drugega dirkača. Če bo to res, bojo zabredli, kot so lani pri Yamahi. Torej..moštvo se more odločiti in izbrati, kdo je njihov pravi adut. Če pa motocikel deluje dobro v primeru obeh dirkačev..potem je to idealno. V primeru Honde dvomim, da bi Marcova Honda bila primerna za Lorenza in obratno. Če bojo male razlike, bo dobro..če ne..upam, da se ne bojo ubadali z dvemi smermi razvoja in podobnim. To ne pelje nikamor. Denar ne reši vse. Yamaha ima Vinalesa in ta je sposoben dosege naslova. Imajo Rossija, ki se še vedno zelo dobro prilagaja. Sam pripisujem več možnosti Vinalesu. Če imam prav, se je treba s tem sprijazniti. Rossi je res star maček, ki ima nešteto rešitev..nima pa telo, ki bi vso dirko delalo, kot želi sam. Vinales ob pomoči Rossija lahko postane prvak. Obratno ne..in to je treba sprejet.
BenBostrom
10. 03. 2019 08.56
+5
Melaj sem popolno istega mnenja in pravi fani enega ali drugega to razumemo pa čeprav to ni po godu našega ampak tako se dejansko osvajajo naslovi
Melaj
10. 03. 2019 09.57
+0
BenBostrom - tako je. Recept je enostaven. Če Yamaha želi naslov prvaka..premagati Marqueza..more vse sile usmeriti v Vinalesa in z njim napasti odličnega Marqueza. To je tisto, s čimer se morejo sprijazniti.
iga_biba
09. 03. 2019 18.48
+15
Vinalesu bodo pa spet zablokirali motor, ker sramoti 40letnika,zimzelenega VR/46, bivšega devetkratnega, živo legendo, idola, doktorja, zmagovalec showov, prekaljenega lisjaka in še kaj, ki je uspel privozit ojoj skoraj zadnje mesto!
FjallRaven
09. 03. 2019 18.55
+6
Na profesorja si pozabu....k ima drage učne ure.....menda je Lojz Hamiltonov doms na lastne vidu, da bo vrgu stran čas in denar za njegove učne ure😂😂😂😂.....pa baje bo rozek na konc sezone spet voznik F1 k bo testiru W10......sam, da se bo monster pijača prodajala🙈🙈
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.00
-8
"W10"??? Ti zviti kaj pa je to??? Tvoja APN 6??
FjallRaven
09. 03. 2019 19.07
+12
Oznaka za mercedes F1..... za leto 2019.. za poznavalce......brihta👏👏
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.18
-15
Hahhahahaha, ja ja da ni raketa, sicer pa F1 ne gledam že deset let,zmaguje tisti ki ima najbolši bolid, kot v moto gp zadnjih 5 let.
FjallRaven
09. 03. 2019 19.21
+12
Potem pa ne delaj bu da le iz sebe...in ne komentirj nekaj kr nimaš pojma......za đabe nasvet je to😎
FjallRaven
09. 03. 2019 19.42
+6
Celjan74
09. 03. 2019 18.47
+8
iga_biba
09. 03. 2019 18.44
+19
gaber kot gaberbbrrrr. skače v besedo, ob komentiranju vrja pa se skoraj razpoči . še dihat pozabi! peljitega si domov, kateri ga hvalite
FjallRaven
09. 03. 2019 18.47
+12
Ni za poslušat.....boljš imet murkota v ozadju da poje😂😂😂
LightningBolt
09. 03. 2019 18.59
+1
Diebaumaister
09. 03. 2019 18.44
-22
Marquez se ponovno šlepal na Petruxa v zavetrju, kot včeraj na Vinalesa.
Mohiito
09. 03. 2019 18.50
+34
Kaj češ , še dobro da si ni izbral roziko.
Diebaumaister
09. 03. 2019 18.58
-12
Kar vem ga ni blo v Q2?? Dejne samo lupat, poglej tudi kaj.
FjallRaven
09. 03. 2019 19.02
+11
Đizus ....rovokopač.....če bi si izbral rozeka bi MAR obstal v Q1.....kapiš?🤔
Otancici
09. 03. 2019 19.04
+9
Res je, samo to ga je stalo prvega mesta. Napacnega si je zbral, Petrux je bil prepocasen. Sam Vini prvi na kanti od motorja pa nima cene.
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.21
-1
Sem ti rekel zviti, da uporabi google translate, so ga naredili za take kot si ti, ki imajo nizek IQ, hahah bi ostal v Q1 ja, s takim motorjem, moraš biti že amater, da ne prideš v Q2 kapiš??
FjallRaven
09. 03. 2019 19.22
+3
Ejga rovokopč....MotoGP rookie Fabio Quartararo has been upgraded to a 2019-spec yamaha....vir: motorsportpikakom...... 6 februar2019......poguglaj ...ni težko
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.36
-4
A bejži,sicer jaz to vem, moraš mojitotu to povedat sem ti že spodaj napisal, sicer pa ni cela 2019- specifikacija, to bi pa lahko še dodatno prebral, morda pa se je tvoja angleščina ustavila pri znanju v 5 razredu OŠ.
Diebaumaister
09. 03. 2019 21.54
-4
hahahah, se strinjam, ti še skozi malo šolo si se šlepal, še vedno je za tvojo glavo pretrdo razumeti, kaj pomeni Diebaumaister, se pravi so tvoje frustracije bistveno hujše od mojih, tako, da se bojim, da tebi še najbolši psiholog ne more pomagati, morda, ker si tudi mentalno zaostal v razvoju.
FjallRaven
09. 03. 2019 18.44
+0
Đizus ducati....yamaha kanta vas nabije
motorist_mb
09. 03. 2019 18.43
+13
Bravo Vin.,Dovi,MM...Miller tud bravo!
Mohiito
09. 03. 2019 18.43
+28
Vinalesu bodo spet kmalu zamenjali motocikel, Qartararo pa dokazuje da tudi lanska Yamaha ni tako slaba kot so to nekateri hoteli poskušati sugerirati in sami sebi oprati svoje ime.
FjallRaven
09. 03. 2019 18.49
-10
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.03
-7
Bravo bu mb ar manj ga nagni, pa boš morda boš spoznal na kateri Yamahi sedi Quarto, in ja oba bi si lani umazala ime po tvoje, pa tudi inženirji so se opravičili obema, ker jih je Rossi prisilil ane??
Mohiito
09. 03. 2019 19.07
+2
FjallRaven
09. 03. 2019 19.13
-2
Ejga rovokopč....MotoGP rookie Fabio Quartararo has been upgraded to a 2019-spec yamaha....vir: motorsportpikakom...... 6 februar2019......poguglaj ...ni težko
Diebaumaister
09. 03. 2019 19.25
+0
"irrlaufer "si verjetno bil ti, razen, če te je fedex dostavu, translate bum bar pa boš videl, kaj pomeni "Diebaumaister" hahaha si ti koga od zadi, ja samo med rediator lahko, so pa tebe verjetno kar dostikrat ja. Normalno, da je na Quarto na 2019, pisal sem za mojitota, dej malo pameti mozak uporabi, in preglej kdo komu replike piše.
FjallRaven
09. 03. 2019 19.59
-2
Diebaumaister
09. 03. 2019 21.55
+0