MotoGP

Quartararo dobil tesen obračun z Marquezom za šesti 'pole' v sezoni

Cheste, 16. 11. 2019 07.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

V zadnjih kvalifikacijah letošnje sezone v kraljevem motociklističnem razredu MotoGP se je do svojega šestega 'pola' dokopal Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), ki je dobil tesen obračun s svetovnim prvakom Marcom Marquezom (Repsol Honda Team). Na tretjem mestu je končal Avstralec Jack Miller iz moštva Pramac Racing.

Več videovsebin
  • Dirkališče v Valencii in vrhunci dramatične lanske dirke motoGP
    05:43
    Dirkališče v Valencii in vrhunci dramatične lanske dirke motoGP
  • Razmere na dirkališču Ricardo Tormo pred začetkom tretjih prostih treningov
    01:17
    Razmere na dirkališču Ricardo Tormo pred začetkom tretjih prostih treningov
  • Vrhunci tretjega prostega treninga motoGP pred dirko za VN Valencie
    16:39
    Vrhunci tretjega prostega treninga motoGP pred dirko za VN Valencie
  • Vrhunci kvalifikacij moto3 pred dirko za VN Valencie
    13:57
    Vrhunci kvalifikacij moto3 pred dirko za VN Valencie
  • Nenavaden padec Francesca Bagnaie med vožnjo iz boksov
    01:06
    Nenavaden padec Francesca Bagnaie med vožnjo iz boksov
  • Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP pred VN Valencie
    08:21
    Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP pred VN Valencie
  • Vrhunci kvalifikacijske dirke v razredu moto2 pred VN Valencie
    08:37
    Vrhunci kvalifikacijske dirke v razredu moto2 pred VN Valencie
  • Iz 24UR: Pred zadnjo dirko sezone
    02:29
    Iz 24UR: Pred zadnjo dirko sezone
  • Iz 24UR: Quartararo dobil tesen boj z Marquezom
    02:07
    Iz 24UR: Quartararo dobil tesen boj z Marquezom

Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) z vsako novo preizkušnjo dokazuje, za kako nadarjenega motociklista gre. Čeprav v letošnji sezoni ni uspel izkoristiti niti enega od predhodnih petih najboljših izhodiščnih položajev, ki si jih je privozil v kvalifikacijah, je po še šestem 'polu' - tokrat pred nedeljsko dirko za VN Valencie - trdno odločen, da ga pretvori v tako želeno zmago. "Lahko smo zadovoljni s prikazanim, a če želim zmagati na dirki, bo potrebno še malce dodati. Lepo bi bilo zmagati na zadnji dirki v sezoni, saj bi bil s tem poplačan ves trud celotnega moštva," je po šestem 'polu' v sezoni dejal najboljši novinec 2019 Fabio Quartararo.

Mladega Francoza iz poltovarniške Yamahe v nedeljo znova čaka izjemno zahtevna naloga, saj bo z drugega mesta v lov na 12. zmago v sezoni krenil svetovni prvak Marc Marquez iz Repsol Honde, čigar zaostanek znaša pičle tri stotinke sekunde. S tretjega mesta pa bo startal zelo razpoloženi Avstralec Jack Miller (Pramac Racing), ki te dni v Valencii dokazuje, da je najboljše očitno prihranil prav za vrhunec sezone 2019. "V moštvu smo zadovoljni s prikazanim v minulih dneh in v današnjih kvalifikacijah. Skozi celotno vožnjo sem nekako uspel slediti Quartararoju in Marquezu, kar me navdaja z optimizmom pred jutrišnjo dirko. Vmes sem imel nekaj manjših težav z ritmom, a sem si ga hitro uspel povrniti. Zaostanek (+0.108) ni velik, tako da se v boj za najvišja mesta podajam sproščen in obenem s prepričanjem v lastne zmožnosti," je po tretjem mestu v kvalifikacijah dejal Miller.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tudi veliki Marc Marquez ni skrival zadovoljstva po prečkanju ciljne črte, saj je, kot je kasneje sam priznal, pričakoval nekoliko višji zaostanek za izvrstnim Francozom. "Če s petkovima treningoma nisem bil najbolj zadovoljen, sem s kvalifikacijsko vožnjo veliko bolj. Tokrat nisem imel težav z vzpostavitvijo želenega ritma, obenem pa sem moral paziti, da se mi ne bi prikradla kakšna nepotrebna napaka. Dejstvo je, da sta obe Yamahi na tem prizorišču izjemno močni in hitri, tako da bo zelo težko priti do nove zmage. A zaostanek ni velik, zato se v nedeljsko dirko podajam optimističen in željan zmage," pa je poudaril Katalonec. 

Iz druge startne vrste bodo krenili Maverick Vinales (Monster Energy Yamaha MotoGP), Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) in Ducatijev Andrea Dovizioso. Od 7. do 10. mesta pa so se zvrstili še Joan Mir, Alex Rins, Cal Crutchlow in izkušeni Danilo Petrucci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Navarro in Martin povsem skupaj v kvalifikacijah razreda Moto2     
Še bolj tesno je bilo v osrednjem razredu moto2, kjer si je najugodnejši startni položaj privozil Jorge Navarro (MB Conveyors Speed Up). Slednji je za vsega 17 tisočink sekunde prehitel drugouvrščenega rojaka Jorgeja Martina iz moštva Red Bull KTM Ajo, medtem ko je na tretjem mestu končal Italijan Stefano Manzi (MV Agusta Temporary Forward) z zaostankom slabih 18 stotink.

V oči bode zelo slaba vožnja svetovnega prvaka v tem razredu Alexa Marqueza (EG 0,0 Marc VDS), ki je kvalifikacije zaključil na zelo skromnem 15. mestu s skoraj pol sekunde zaostanka za Navarrom. Luca Marini (Sky Racing Team VR46), Thomas Luthi (Dynavolt Intact GP) in Fabio Di Giannantonio (MB Conveyors Speed Up) bodo krenili z druge startne vrste, Brad Binder (Red Bull KTM Ajo), Augusto Fernandez (FLEXBOX HP 40) ter Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) pa s tretje.

Mignu kvalifikacije v razredu Moto3
Kvalifikacijska preizkušnja v najšibkejšem razredu Moto3 ni ponudila večjih vznemirjenj. Prvič po Japonski 2016 je do najboljšega izhodiščnega položaja pred nedeljsko glavno dirko za VN Valencie prišel dirkač moštva Mugen Race Andrea Migno, ki je s preudarno vožnjo na vse prej kot brezhibni podlagi za slabe tri desetinke prehitel svojega najbližjega zasledovalca Marcosa Ramireza iz moštva Leopard Racing. Do tretjega mesta se je nekoliko presenetljivo dokopal Jaume Masia - sicer moštveni kolega Andree Migna -, čigar zaostanek je bil že precej večji (slabe pol sekunde).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Svetovni prvak razreda Moto3 Lorenzo Dalla Porta (Leopard Racing) bo v jutrišnjo dirko krenil šele iz tretje startne vrste, saj je zasedel zanj precej skromno sedmo mesto z zaostankom skoraj šestih desetink sekunde za Migno. Z druge startne vrste bodo po vidnejšo uvrstitev krenili danes četrti Aron Canet (Sterilgarda Max Racing Team), petouvrščeni novinec Sergio Garcia (Estrella Galicia 0,0) in šestouvrščeni Filip Salac (Redox PruestelGP). Japonec Tatsuki Suzuki iz moštva SIC58 Squadra Corse ni zmogel višje od osmega mesta, medtem ko sta prvo deseterico zaokrožila deveto- oziroma desetouvrščeni Darryn Binder (CIP Green Power) in Romano Fenati (VNE Snipers). 

Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) je tudi na sobotnem, tretjem prostem treningu prikazal najhitrejšo vožnjo, s čimer si je še okrepil samozavest pred popoldanskimi kvalifikacijami na stezi v Valencii. 

Z zaostankom nekaj več kot dveh desetink sekunde se je do drugega mesta dokopal osemkratni svetovni prvak kraljevega razreda MotoGP Marc Marquez (Repsol Honda), medtem ko je tretje mesto s časom 1'30.543 zasedel avstralski dirkač Jack Miller (Pramac Racing). Najizkušenejši v karavani Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha MotoGP) se je po malce slabšem začetku hitro prebil do 5. mesta, na koncu pa je po kombiniranem času osvojil visoko četrto mesto s slabimi štirimi desetinkami zaostanka za francoskim odkritjem letošnje sezone.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Prvo peterico je zaokrožil Rossijev rojak Franco Morbidelli iz moštva Petronas Yamaha SRT. Maverick Vinales (Monster Energy Yamaha MotoGP) je nekoliko presenetljivo zaostal za pol sekunde na šestem mestu, na sedmem in osmem mestu pa sta tretji prosti trening končala Ducatijeva dirkača - Danilo Petrucci oziroma Andrea Dovizioso

Binder nepremagljiv tudi na tretjem treningu
Južnoafričan Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) je tudi na tretjem prostem treningu v srednjem razredu Moto2 dokazal, da je v odlični formi, saj ni dopustil konkurentom, da bi se mu približali bližje od dveh desetink zaostanka, kolikor je zaostal njegov najbližji zasledovalec, Italijan Fabio Di Giannantonio (MB Conveyors Speed Up). 

Na tretjem mestu je s časom 1'34.677 končal Augusto Fernandez (FLEXBOX HP 40), na četrto oziroma peto mesto pa sta se zvrstila Thomas Luthi (Dynavolt Intact GP) in Stefano Manzi (MV Agusta Temporary Forward). Novi svetovni prvak razreda Moto2 Alex Marquez iz moštva EG 0,0 Marc VDS je bil z zaostankom nekaj več kot šestih desetink sekunde - deveti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V sončni Valencii se je sobotni program na dirkališču Ricarda Torma začel s tretjim prostim treningom dirkačev razreda moto3, ki je spet razveselil ekipo Leopard Racing in domačega dirkača Marcosa Ramireza. Že v petek zelo hitri Ramirez je tokrat prvo mesto osvojil s časom 1:39,492 sekunde, močno pa sta se mu približala moštveni kolega na hondi Italijan Lorenzo Dalla Porta (+0,029 sekunde) in tretjeuvrščeni Španec Aaron Canet (Sterilgarda Max Racing Team/+0,065) na motociklu KTM.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kljub najhitrejšima časoma prvih dveh prostih treningov v razredu motoGP je Fabio Quartararo izrazil strah, da njegov tempo ni na ravni tekmecev, kot sta Maverick Vinales in Marc Marquez. Prav zato se je pred nadaljevanjem zadnjega dirkaškega konca tedna v sezoni obrnil na Vinalesovo statistiko, Španec je sicer dosegel drugi čas drugega prostega treninga.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Tempo ni tako dober, vendar  je videti, kot da ekipa natančno ve, kaj je treba storiti," je po petkovem dogajanju povedal Quartararo in nadaljeval: "Videti moramo, kje se skriva težava. Največ preglavic nam povzroča zadnji sektor, a, odkrito povedano, gre za stezo, ki mi je že od nekdaj povzročala preglavice. Že v moto2 je bilo tako, v motoGP je še težje."

"Občutek je dober, pred letom dni smo zasedli šestnajsto mesto, danes pa se borimo v ospredju," ponosno pove Francoz.
"Občutek je dober, pred letom dni smo zasedli šestnajsto mesto, danes pa se borimo v ospredju," ponosno pove Francoz. FOTO: motoGP

Situacija lani povsem drugačna kot letos

Dirkač poltovarniške Yamahe je v svoji debitantski sezoni med elito osupnil vse, številni pa so prepričani, da bo tudi v prihodnji sezoni mešal štrene vodilnim. Dirko pred koncem za Danilom Petruccijem zaostaja sicer le štiri točke, medtem ko ima šest točk prednosti pred dirkaškim doktorjem Valentinom Rossijem.

"Gre za zahtevno progo, a dali bomo vse od sebe, da bom še hitrejši. Primerjali bomo Maverickove podatke z mojimi, da vidimo, kje lahko svoj rezultat še izboljšam," je zagotovil Quartararo, ki je zadovoljen z napredkom, ki ga je v zadnjem letu vknjižila njegova ekipa.

"Občutek je dober, pred letom dni smo zasedli šestnajsto mesto, danes pa se borimo v ospredju. To je velik napredek," je zadovoljen Francoz, ki obenem zagotavlja, da se bo trdo delo v novi sezoni le še stopnjevalo.

VN Valencie
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (74)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

resnicaosvobaja
16. 11. 2019 21.44
-5
Hotel sem rumeno fasado, rumeno kot je rumena navijačev Rossija...pa mi je izvajalec pojasnil, da je to barva ozadja
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 08.16
+0
Resnica, in zdaj si se odločno, da boš Mel rdečo Al oranžno, al kaka je sploh barva markeza, ker Tricetrt jih ne ve, za Rossija pa vsi vejo! 😂😂😂
resnicaosvobaja
17. 11. 2019 09.22
+1
Panamera4E
17. 11. 2019 10.02
+1
Kajcenebi, brez skrbi, da vsi vejo, čigava je oranžna. In glede na to, da je Rossi že čez 20 let prezent, MM pa več kot polovico manj, ga mali po tribunah kar lepo dohaja. In to kljub Rossi&Uccio sovražni kampanji, ki jo že od 2015 na vse kriplje terata.
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 10.20
+5
Sovražno kampanjo maš ti tu gor! 😂😂😂
žutaresnica
17. 11. 2019 10.44
+3
Res je, taki kot Korl, zagrenjeni nad lastnim življenjem, sejejo sovraštvo po forumu, med tem ko ljubitelji motorizma oziroma motoGPja predvsem uživamo ob vsakem moto dogodku. Res je tudi da z lahkoto damo tudi vetra med roge pokvarjencem, da se ve da to ni njihov teritorij...hehehe
Panamera4E
17. 11. 2019 12.06
+1
Aja, ti pa seješ ljubezen in mir po tem forumu, a nede strup?
žutaresnica
17. 11. 2019 13.11
+0
resnicaosvobaja
16. 11. 2019 21.40
-8
Rossi je motogp in motogp bo štartal kot 12. potem pa je vse mogoče od 16. do 8. mesta
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 08.06
+0
Točno resnica, vse je mogoče, pa spet si pisal o Rossiju, ne o markezu, torej kdo je bog...!😁
resnicaosvobaja
17. 11. 2019 09.23
-1
Misliš prvak, ki je sedaj, je bil prejšnje leto, je bil še leto poprej, .....?
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 09.37
+2
Ne, ne mislim o prvaku, za enim prvakom pride drugi, tretji..., ostanejo številke, o enem pa se skoz govori😀 božanstvo motogp-ja!
Panamera4E
17. 11. 2019 10.11
-4
hahahaha čuj božanstvo baje....kakšna zaljubljenost 👨‍❤️‍👨👬💞
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 10.27
+6
Točno, zjutraj kavica iz njegove šalce! Pa čista resnica 2x se mi sanjalo da bil pri meni na obiski! 😂😂😂
Drumbass
16. 11. 2019 20.30
-2
ma kako se vam da????
Hayek
16. 11. 2019 19.27
-4
Samo tri Yamahe med prvih 5? Kaj četrta ne gre? Pa so res 10 let zadaj, ampak ne z motorjem...
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 19.50
+10
Ha jek, pa o kom bi komentirali če nebi bilo 4. yamahe, Rossi je moto gp, in to boli vse Rossi hejterje, drugače ga noben nebi omenjal, ko ga več ne bo, pa se bo tak videlo kak se bo gp popularen..
najvsivedo
16. 11. 2019 20.01
+11
HaYek ti si PREVEČ ponosen na svoj nick kaj te briga Rossi.
Uporabnik458403
16. 11. 2019 20.24
+6
Hayek..............ko marqez nebo vec zmagoval vas navijacev tudi vec nebo, da ne omenjam, fa vas nikjer vec ne bo, ce bo samo na stopnicke prisel........... Rossi pa se ma zmeraj navijace ob sebi, pa ceprav je tam okrog 10 mesta........ Poglej finalna dirka v Spaniji pa vec rossijevih navijacev, kot marqezovih
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 20.48
+13
Svetice, pa Rossi mA več navijačev po svetu, kot vsi ostali dirkaci z markezom vret skupaj! 😁
Uporabnik458403
16. 11. 2019 21.11
+7
Kajcenebi............to tako ali tako. Samo, da ima vec navijacev v Spaniji od marqeza pa je svojevrsten podatek
kajcenebinikolipoizkusil
17. 11. 2019 08.19
+6
Killer999
16. 11. 2019 18.37
-7
Rosiju tut ne gre 😢bo res treba v pokoj pa mlajsega markeza dat namest njega
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 18.41
+11
Kak to da nisi o meno rabat pa Abrahama, jima tudi ne gre?
Panamera4E
16. 11. 2019 17.38
+1
Novice, ki prihajajo danes iz motoGP tabora, so ponovna odlična predstava mladega Quartararoja na Rossijevem lanskem dirkalniku in spektakularen kiper-padec Bagnaie. Seveda še ugibanja o 2. Hondinem vozniku in Lorenzovo slovo. Rossi? Živ krst ga ne omenja. Mogoče le krajevni časopis iz Tavullie pod naslovom "Spagetti dottore fenito".
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 18.30
+13
Super, in zakaj ga omenjaš ti? Navijaš za svojega in to je to. Torej če ga vsi omenjate ma neki pomen v gp.
žutaresnica
16. 11. 2019 18.38
+5
Korl je gotof, skrbi me zanj...pijača je hudir...hehehe
nightifly
16. 11. 2019 17.18
-3
Zagipsan nasmesek pritiska na Japonce ,jasno posredno preko medijev ,da se odlocijo za brata in mu dajo drugi sedez .
Panamera4E
16. 11. 2019 17.26
-2
In pojoči travici z izbuljenimi okami se že tresejo pantalone, še en Marquez ga bo osmešil.
žutaresnica
16. 11. 2019 18.46
+3
Korl tolk kot smo tebe osmešili ga ni človeka...hehehe
moto-gp
16. 11. 2019 20.46
-8
žutaresnica
16. 11. 2019 21.03
+7
Hudo je kvečjemu poneumljanje poneumljenih podrepnikov...hehehe
poper00
16. 11. 2019 21.07
-13
Če bi MM rekel hočem brata za sovoznika bi Honda to takoj storila zato palamudiš brezveze.
Panamera4E
17. 11. 2019 09.19
-3
Hjoj strupen iezdić, no, vsaj misliš si, da to si,,, kaj bi ti dal, da ti neka bralka/bralec to napiše: "moto-gp 16.11.2019, 20:46:18 ..... Panamera4e...kje jih pobiras? Hudo./////////////// Verjetno bi naredil isto kot Rossi še za eno zmago - dal vse, kaj imaš. No, ker imaš pa samo 3 stare handyje, kjer menjavaš SIM kartice in s tem manipuliraš pluse/minuse, boš zdaj v užaljenosti z nekim izmed tvojih številnih nickov spisal sam sebi pohvalo, kot to delaš s pritrjevanjem svojim lastnim komentarjem.
resnicaosvobaja
16. 11. 2019 17.07
-3
Rossi je tako nizko na štartni listi, da sem mislil, da sem že na moto2
JackSparrowwvv
16. 11. 2019 17.42
-7
žutaresnica
16. 11. 2019 18.51
+9
Nižje kot ste španski podrepniki so samo še krti...hehehe
Fatanamoru
16. 11. 2019 16.55
-10
kje je pa Rosika.. al je že v penziji?.....ja čas bi že bil če nikakor več ne more med prvih deset
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 20.55
+9
Profesormarck
16. 11. 2019 16.46
+0
Če jutri ne bo kaj iz cala,pa kaj iz zarkova jim spelje konstruktorski naslov ducati,saj imajo tri adute v igri.Marc res vse ne more sam-ali mogoče ?Od jürgena ni kaj za pričakovat.
Profesormarck
16. 11. 2019 16.42
-5
Alex Marquez je zelo resen kandidat za sedež po jürgenu..zanimivo,zanimivo,baje honda pravi,da je zarkov že mal v letih.Duo Marquz bi pa bil zanimiv,prvo in drugo mesto zagarantirano...he,he,he,he
Uporabnik458403
16. 11. 2019 17.13
+12
Profesormarck
16. 11. 2019 17.20
-4
zarkov ni jürgen,takoj se je znašel na hondi,četudi je sam poltovarniška-jürgen vozi tovarniško..problem je,da je že mal v letih,on sam si želi dirkat na hondi,vprašanje pa je,kaj bo naredila honda.Alex je še mladenič,pa velik se lahko nauči od brata,ki mu bo sigurno pomagal z izkušnjami .
Profesormarck
16. 11. 2019 17.28
-4
...zarkov me je zelo presenetil ,na hondi se je takoj znašel,privoščil bi mu,da jo vozi.
Uporabnik458403
16. 11. 2019 16.39
+5
Zakaj nihce noce na 2 hondin motor po slovesu Lorenza........... A so se kaj naucili in se sedaj izogibajo.....
Otancici
16. 11. 2019 17.22
-6
E se kako si zelijo na tovarnisko Hondo. Je pa zanimivo, da je Ducati ze kontaktiral tako Vinija kot Quarta in se vec, Quarto je prvo Yamahino ponudbo ze odbil. Danes je eden izmed insajderskih ljudi padoka dejal, da je eden od njiju ze prakticno pri Ducatiju. Lepo bi bilo, da bi na koncu oba odsla, pa ceprav obozujem Yamo, ker jo tudi sam vozim in mi je od vedno pri srcu, a dokler jo ne bo zapustil nekdo......
iga_biba
16. 11. 2019 15.54
-1
Večni, legendarni, zimzeleni VR, bivši devetkratni, živa legenda, idol, doktor, 40 letni zmagovalec showov, prekaljeni lisjak in še kaj ni bil na kvalifikacijah? Pa KANAL A in VOYO nič ne pišeta o njemu. čudno! potem pa ima res nekonkurenčno Yamaho. Edini! druge tri so še kar konkurenčne. Vse med prvih pet!
Fatanamoru
16. 11. 2019 16.58
-3
AS1983
16. 11. 2019 15.19
-8
Quartararo bo jutri pod pritiskom, saj še nima zmage v letošnji sezoni. Kolikor jaz spremljam motošport se spomnim Montoya v F1 sezona 2002, kar 7 pole postionov, pa žal niti ene zmage, nekaj podobnega se lahko zgodi Quartararoju v tej sezoni, razen če mu jutri okul 14.45, končno uspe zmagat
Rujevit
16. 11. 2019 15.32
+21
Glede na Marquzov race pace bo to kar zahtevna naloga. Po drugi strani pa če tudi Quartararo letos ostane brez zmage, to, vsaj v mojih očeh, na zmanjšuje letošnjih dosežkov.
Rujevit
16. 11. 2019 15.33
+7
Uporabnik458403
16. 11. 2019 16.38
+20
Quartararo jutri nima moznosti za zmago..... Ce bo med 5 bo super...... Eno je voznja na krog, drugo je dirka........
motorist_mb
16. 11. 2019 14.52
-1
Bravo Miller 🍻!
Otancici
16. 11. 2019 15.26
-4
Res je, Ducati nekako lezi avstraljskim pilotom. Upajmo, da bo jutri zdrzal med prvimi in ne bo masakriral gume v par krogih. Super tudi Quarto in Marc, pa tudi Vinjales in Dovi nista dalec. Zna biti se kako zanimivo, pa se dogajanje okrog prostega sedeza pri hrc ju je dokoncno zacinilo zakljucek tega prvenstva. Kar noce se zakljucit to dirkasko leto in prav je tako.....
nightifly
16. 11. 2019 12.50
-9
neki panamera ....tam spodaj primerja ´´malega´´ Quartararoja z Dohtarjem . Kaj vec ni napisati , ze to pove vse o tvorcu ,panameri .
nightifly
16. 11. 2019 12.58
-2
Panamera4E
16. 11. 2019 17.30
-8
Tvoji stavki so neorganizirani, nepravilni in slovnično napačni. Če prištejemo še zlobno vsebino, je @nightifly sinonim za hudobijo, v harmoniji še z drugim negativcem @jezdićem. Pa še dvema, tremi zadnjolizniki.
kajcenebinikolipoizkusil
16. 11. 2019 18.36
+8
Panamera, če kdo si ti sinonim za hudobijo, pisanje zlobne vsebine, blatenje, zavajanje itd..
nightifly
16. 11. 2019 12.48
-12
Nekako pa le moram pojasniti moj pristop k pisanju na tem portalu . Eno je napisati mnenje o dogajanju v moto GP sportu , drugo pa je takoj za tem odgovarjati na -ponavadi-podle ,nizke in umazane napade na cisto navadno pisanje ,ki pac vsebuje osebno noto in predstavlja videnje nekih dogodkov . Problem ,vsaj moj je , da se vsakic ,ko skusam napisati odgovor takim osebam znajdem pred dilemo ...hudica ,komu pa to sploh pisem ,ker se tile mozakarji kar naprej skrivajo za novimi in novimi nick-i . Potem se pa vprasam , le zakaj to pocenjajo ,saj jim ze ta stalni nick predstavlja dovoljsnjo zascito pred jevno razgrnitvijo. Sledi analiza in clovek lahko samo zalostno ugotovi ,da So osebe ,ki ponavadi v svojih prispevkih izkazujejo svojo ´´intelektualno ´´ moc ,v resnici ubogega duha , sibki v svoji ekspozituri predstaviti relevantne indice ,dokaze ,videnja ,poznavanja materije in podobno . Skratka niso sigurni v sebe in se skusajo z drugimi nominativi preobleci v drugo persono - osebo in s tem zmanjsati psihicni pritisk . To je kot ene vrste spoved ,ko gre clovek v sveti hram ,svoje grehe zaupa bogu in pride ven cist , spokojen . Taki priblizno so nekateri ´´sodelavci´´ tega foruma , npr . najbolj razvpit je bivsi Sparow z vsemi variacijami uporabe neskoncnih W-jev ,R-ov itd . Bogi so ,bogi ,bogi ,bogi . Ko grde besede nasdomestijo argumente je vrag salo vzel . Moram pa priznati ,da tudi nam ,ki vse to prenasamo vsake toliko pase takim kljukcem prisoliti kasno klofuto -vsaj virtualno .......
9474
16. 11. 2019 15.33
+9
V tvojem postu sem nasel predvsem jezdica, strupa in podobne.. In ja obcasno se tudi ti tako obnasas oz pises, kot si sam zgoraj napisal... Naj prvi vrze kamen tisti, ki ni kriv, al kak se ze rece...
Lucky
16. 11. 2019 17.02
+6
Ne rabiš nič pojasnjevati, ker se v vsakem tvojem postu vidi, da si bogi, bogi, bogi. Za različne profile, pa se prvo pomeni s svojim friendom jezdićem. Njemu niti spovednica ne pomaga, ker na njemu so toliko lajšt zlomili, da ne more več brez njene omembe. Če bi on šel v spovednico bi se cerkev podrla od vseh njegovih umazanij na tem portalu. Ko že omenjaš strokovnost, raje zopet napiši kaj o fenomenalnem Rinsu. Ali je bila to le tema za eno nedeljo in potem še morda ponedeljek?
žutaresnica
16. 11. 2019 21.41
+11
lucky predvidevam da imaš hude težave s kolki...nisem ti jaz kriv da se je Korlu spet povečal nagon, pokvarjenci eni...hehehe
bhakta1
16. 11. 2019 11.36
+8
MotoGP "strokovnjaki" nimate pojma o pojmu, sami neki zafrustriranci in "fotelj_strokovnjaki"..., bedno
Roko66
16. 11. 2019 12.45
+1
Profesormarck
16. 11. 2019 16.58
-2
@ata..presveti nas malo expert od experta..povej,zakva si pa ti strokovnjak?A ti nimaš fotelja ali kva ?
Panamera4E
16. 11. 2019 07.49
-6
Ko primerjamo letošnje dosežke malega Quartararoja in 9-kratnega doktorja, moramo vedeti, da je to, kot da bi primerjali dva natakarja v dveh restavracijah istega lastnika z isto ponudbo. Prvi natakar streže slabo narejeno hrano, ki jo pripravlja nekaj amaterjev, ampak s svojim šarmom in postrežbo naredi odličen vtis na goste, drugi natakar pa ima v kuhinji kopico vrhunskih kuharjev in zmagovalk Master Chefa, ki pripravijo odlično hrano, pa vendar streže tako počasi in pri tem brca goste, zraven pa se še prisiljeno smehlja, da so gosti strašno razočarani.
žutaresnica
16. 11. 2019 08.37
-6
Korl za ta zmazek si potreboval celo noč!? Ubožec...hehehe
JackSparrowwvv
16. 11. 2019 08.38
+10
march76
16. 11. 2019 08.47
+1
Da bodo rumeni razumeli jim boš mogel še pojasniti kateri je kateri natakar...
žutaresnica
16. 11. 2019 08.56
-1
Korl ubožec, vsi tvoji nicki niso dovol, podstrešje na burji je tvoj problem...hehehe
najvsivedo
16. 11. 2019 12.04
+7
KORL..Ti se lahko primerjaš samo z WC čistilcom na železniški postaji ,in z drugim na avtobusni postaji ...TAM SI TI DOMA.
JackSparrowwvv
16. 11. 2019 12.36
+2
Ne vem, o katerem Korlu vsak dan vzdihuješ, očitno pa je naredil več kot močan vtis nate, koliko sem uspel prebrati za nazaj, te vedno virtualno deklasira in te s tem prisili, da posežeš po nizkotnem osebnem žaljenju, ki pa ga Uredništvo pri tebi izjemoma tolerira. In to iz dneva v dan. Mogoče pa je kdo iz tvoje skromne družine tam zaposlen, boyfriend mogoče? Samo predpostavljam.
LightningBolt
16. 11. 2019 17.31
+12
žutaresnica
16. 11. 2019 18.43
+13
Korl da se ti nisi zaljubu v jezdimirja, pokvarjenc en...hehehe