MotoGP

Lorenzo miri situacijo: Marquez me je poklical, vsa čast mu

Alcaniz, 25. 09. 2018 10.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jorge Lorenzo je z obtožbami na račun Marca Marqueza po dirki za VN Aragonije dvignil veliko prahu. Bodoča moštvena kolega pri Repsol Hondi sta se "spopadla" takoj po štartu dirke razreda motoGP, Lorenzo pa je na umazanem delu steze spektakularno padel. Prek spleta mu je v torek najlepše želje poslal tudi Marquez.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Lorenzo hitro našel krivca za padec in poškodbo
    02:22
    Iz 24UR: Lorenzo hitro našel krivca za padec in poškodbo
  • Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Aragonije
    05:07
    Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Aragonije

V prvih izjavah, ki jih je očitno podal še z vročo glavo, je Jorge Lorenzo (Ducati) obtožil svetovnega prvaka Marca Marqueza (Repsol Honda), da mu je uničil dirko in povzročil še poškodbo. Toda v ponedeljek zvečer je Majorčan po razburljivem dogajanju na dirkališču Motorland vsaj malo "stopil na žogo" in po Twitterju potrdil, da ga je Katalonec poklical in vprašal, ali je z njim vse v najlepšem redu.

Lorenzo (na fotografiji) po nesreči v Alcanizu, s katero se je hitro končal njegov nastop na dirki motoGP.
Lorenzo (na fotografiji) po nesreči v Alcanizu, s katero se je hitro končal njegov nastop na dirki motoGP. FOTO: motoGP

"Zdaj ko sem vam razkril svoj vidik, vam želim sporočiti, da sem popoldne dobil klic Marqueza, ki ga je zanimalo moje zdravstveno stanje, vsa čast mu," je čivknil Lorenzo, ki si je ob padcu poškodoval prsta na nogi. Balearčan je navijačem po omenjenem družbenem omrežju tudi na dolgo in široko pojasnjeval razloge za nevsakdanji padec, ki naj bi se zgodil zaradi nepazljivega odpiranja ročice za plin na umazanem delu prvega ovinka.

'Nenadzorovano zaviranje Marqueza'
"Če boste pregledali moje pretekle izjave, boste našli veliko število novic, v katerih priznam lastno napako," je ob namigovanjih na pomanjkanje samokritike dejal Španec. "V teh novicah boste videli tudi, da se nikoli ne 'ugriznem v jezik', ko menim, da je kriv kakšen drug dirkač ali oseba. Marc je zavrl 20 metrov pozneje od ostalih, in zato je šel čez zeleno," dodaja Lorenzo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko sem se odločil, da bom šel v ovinek, sem se nepričakovano znašel pred njegovim motociklom in nisem mogel storiti nič drugega, kot da sem šel na umazan del steze z njim. Če pogledate videoposnetek kamere z motocikla, boste videli, kako hitro je pustil vse za seboj in kako vsi ostali peljejo povsem po notranji strani. Šlo je za nenadzorovano zaviranje, pri katerem je bilo nemogoče ustaviti motocikel, ne da bi zapustil stezo (kar se je tudi zgodilo)," dodaja Ducatijeva št. 99. 

"Zavedam se, da se navzven zdi, da je bila napaka moja, saj se nisva dotaknila, tudi sam pa sem šel povsem z linije. A to se je zgodilo zaradi njegovega zaviranja na meji, ki me je presenetilo. Sicer ne bi šel iz ovinka, kot se ni zgodilo niti na zadnjih osmih velikih nagradah. Moj sklep je, da brez tega Marcovega zaviranja 'na meji' sam ne bi padel, to pa se tudi ne bi zgodilo, če bi manj odprl plin ali se odločil dvigniti motocikel in bi šel naravnost."

Marquez: Vidiva se na Tajskem
V torek zjutraj je prek Twitterja "spregovoril" tudi Marquez, ki je citiral Lorenzovo objavo in dopisal: "Hitro okrevaj. Vidiva se na Tajskem!!!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (140)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nightifly
26. 09. 2018 22.31
-6
resnicaosvobaja 26.09.2018, 16:41:02 0 Nightifly +++++++++Rdečih navijačev je bilo več kakor rumenih navijačev, ampak ko prišteješ še huligane morajo priznati, da imaš prav ti in ne oni... .........ste bil kdaj na kaksni dirki v zivo ? Lepo vas prosim , to kar pisete je brez veze ,resnicno . Pojdite raje malo ven .
nightifly
26. 09. 2018 22.28
-6
jezdimir 26.09.2018, 18:23:38 0 Hahaha, zdej so pa vsi trije španski hlapci ogroženi od mene...neprecenljivo...hehehe/////////////jezdimir ,,,, ja prava strahota si ,kot uragan , jaz pa -kaj vem nevihta ,tempesta , ,,,, ///kakorkoli , za dohtarja vsi vemo ,da bo pocasi spakiral kufre , jasno,ko be bo pojavil dan in bo rekel -dovolje . Zato pa medtem lepo pelje naprej Accademio , zlahtni dirkaci se ze kazejo na obzorju , dve ekipi v moto 2 in moto 3 ze lepo napredujeta , ko bo sel ded dohtar v penzion bomo najverjetneje dobili se njegov team v GP. Torej bomo vsi ,se posebno nasi prijatelji markota skace ,zelo veseli vsakega njegovega javljanja v zivo . Se posebno pa zmag njegovih pubecov . In tako bo sla karavana naprej . Pa tidi MM, ce bo se cel .
nightifly
26. 09. 2018 20.09
-9
karol.....vrabec ,,,,ste si ogledal 3D prikaz incidenta v Maleziji ? Mnenje ??
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 20.28
+7
Saj stisk zavorne ročice ni sporen, je pa jasno, da je Dohtar namenoma izrinil MM93 z proge, blokada zavore je pač povzročila padec. Vsega tega ne bi bilo, če neb dohtar rinil v Marqueza.
nightifly
26. 09. 2018 22.22
+0
Jack ,,,,, glejte ,,,, da je bilo tako sem vedel ze nekaj dni po tem dogodku , ko vasa stran ni in nihotela priznati tega . Rad bi s tem koncal , ker je zdaj vse znano . Edino napako ,ki jo je storil VR je bila ta ,da je po nekje tihih gentlemanskih dogovorih ali pa navadah ,ki so bile do tega trenutka v uporabi ,je ta , da je ´´ucenca´´ upocasnil in ga usmeril izven idealne in hitre linije ,da ne bi povzrocala zastojev na spuri . To je Vale tudi takoj priznal . Skoda , ker nimam nekega videa v anglescini ,ki jo verjetno razumete, sem si pa oni dan pogledal ´´special report´´ ,oddajo ,kjer so bivsi dirkaci in strokovnjaki ,analizirali ne samo Sepang ,ampak predvsem Avstralijo in ostale dirke. Krog na krog , vse case ,vse dirke . No ,iz tega se sele vidijo anomalije ,ki jih je pocenjal MM ,da Jorgu pripravi teren za zmage . In to kolegu v garazi Valentina . Enkratno . Je tu kdo ,ki ne bi tega slej ko prej zinil na konferenci ? Vsi ,ki smo trenirali sport in tekmovali , ceprav ne na najvisjih rangih vemo za vsak gib vsakega znanca ali tujega sportnika kaj pocne in kako pocne . Zato ,daragi JAka ,,,, glede na to kaj vse so povedali strokovnjaki in videi ,so dejstva vec kot jasna . In kako vozi mm je tudi znano in jasno . Da je pa hiter na hitrem motorju ,je tudi evidentno .Ne vidim zakqj tega ne bi napisal . Kaj pa on predstavlja celotnemu svetu navijacev ,,,,se vec -kaj on s svojo ,ali se bolje -kaj vsak dirkac s vojo energijo , pozitivnostjo ,karizmo in se cem predstavlja vsakemmu od nas -je pa druga stvar . In prav sigurno se ne mislim preganjati zaradi vseh teh stvari . Nacela so le nacela ,a ne !
BenBostrom
27. 09. 2018 08.25
+9
vsaka čast Marcu da je to izpeljal....končno nekdo ki se ni pustil...hebeš karizmo....hebes taktiziranje in nastopaštvo....zato pa je to dirkanje....ko bo Marc prvič jokal in obtoževal takoj neham navijati zanj....do sedaj več kot opravičuje moj pogled na dirkanje...tudi slabe dneve in situacije podpiram,edino javnega jamranja pa pri nobenem
resnicaosvobaja
26. 09. 2018 16.41
-7
Nightifly +++++++++Rdečih navijačev je bilo več kakor rumenih navijačev, ampak ko prišteješ še huligane morajo priznati, da imaš prav ti in ne oni...
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 17.11
+5
Hvala, da pereš Muho, ko mene ni tule, resnica. Pravkar preštevam navijače v Aragoniji: 65.000 za MM93, 30.000 za dohtarja in 4 za Lorenza.
Staritrg
26. 09. 2018 17.52
+0
67000 jih je bilo pa vseh skupaj:)) jaka ti si pravi šaljivček
.jezdimir
26. 09. 2018 18.12
-7
Korl ima težave pri štetju, sploh ko je število večje od števila njegovih prstov...hehehe
nightifly
26. 09. 2018 19.46
-7
karolina vrabec ,,,, resnica ---- verjamem ,da ima vsak svoje spegle , ampak vseeno bi si clovek zelel ,d ima za sogovornike ljudi ,ki ne gredo na prste steti navijace . Slika je povsem jasna ,,, trenutno je obdobje Honde in voznikov -skupaj s sateliti , brez dvoma . MM je dober voznik , no malo sem pa vseeno kar dobro pogledal in bil presenecen kako sta oba voznika Suzukija tiscala v zadek Maarkota skace ,,,, in se ga drzala celo ditko . Presenetil me je tudi Rins in njegova voznja . Odlicno . Je pa res ,da je MM igral igro macka -mis , in nakoncu pokazal adute Honde ,ki jih ne more skrivati vedno . Pa vseeno smo videli tudi njegov limit . No ,karolina vrabec ,,,, kdo pere koga ,naj ostane pa vas fetis -ocitno se razumete na te stvari . Vam je naslovnik objasnil vse o homosexualnih stvareh ? Vidite ,kaorlinca , kar naprej nas presenecate ...... dajte kaj napisat o ovalnih batih ,kompresiji , o desmosedici sistemu ,karkoli . Pustite igre med rjuhami sposobnim . Nabavite si lego ....
resnicaosvobaja
26. 09. 2018 16.27
-5
"VR takrat ni sedel na zmagovit motor kot Jorg"...... po izkušnjah zadnje dekade v motoGP , bi se lahko tudi reklo: " Povej mi na katerem motorju sedi Rossi, pa ti povem , kateri motor ni zmagovalen"
nightifly
26. 09. 2018 16.06
-10
Jorg ,,,resi te spet lahko samo Ducati , ki bi ´´priznal´´ , da je odpovedal sistem za nadzor zdrsa pri pospesevanju .....samo upam ,da Duc tega ne bo naredil in te reseval . Enemu spodaj ,ki je napisal nekaj o vlogi Rossija pri Ducatiju -svetujem ,da si pogledate vse o tej zgodbi in ne pisete kar tako na pocez ,ker s tem ne boste naredil vtis na nikogar , razen na tepce , ki so se bolj neuki . In ce nic drugega , VR takrat ni sedel na zmagovit motor kot Jorg , ampak na zacetek novega procesa , ceprav je bila prejsnja sezona kar uspesna . Toda zamenjava koncepta , dela ekipe in spleta okoliscin je botrovala stagnaciji.Spomnimo se samo kaj so pocenjali z sasijami -noro . In zdaj poglejte Yamaho ,ki je ze nekaj let stalno na sekundi gap-a zaradi spinninga ,ki ga ne morejo resiti kljub vsem naporom . Torej ,dragi pisci ,pisaci , in textovezci , vase vrstice naj vsebujejo tudi kaj zlahtnega ,ne samo inkvizicijske obtozbe ,brez podlage . To je zganje herezije na grmadah . Imate tudi kaksnega gasilca med seboj , ce oplazi ogenj tudi vase kute ?
.jezdimir
26. 09. 2018 18.16
-6
Đoni pa kljub opozorilu nightiflya nadaljuje z nevednimi zmazki, najbrž ima težave z dojemanjem...hehehe
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 16.05
+8
Že v GP preteklo nedeljo se je lepo videlo, da #46 navijači zaostajajo številčno za #93 navijači. Kruto, ampak realno.
Staritrg
26. 09. 2018 16.16
-7
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 16.57
+6
Žal se idol tvoje mladosti poslavlja s scene. Ali nemara misliš, da se bo rumena raja še 20 drla po dirkališčih? Žal je adijooooo!
Staritrg
26. 09. 2018 17.55
-1
Če bodo navijači Mm-ja kot so na tem portalu, potem bo dretja iz dneva v dan več. No pa saj to se že itak dogaja...
dugi159
26. 09. 2018 15.55
-1
Spet same blodnje in monologi parih tle gor
nightifly
26. 09. 2018 12.56
-13
6 12 JackSparrowvw 25.09.2018, 21:55:15 +10 En Seitenhieb, draga Muha: na zadnji dirki v Aragoniji je bilo več #93 navijačev kot rumene črede. Pa še nihče ni žvižgal Marku. Kaj porečeš na to? Jaka esteban carlos ,,,,,zal mi je moder...izbrisal moj prispevek -odgovor glede istospolnih . torej se enkrat , nisem strokovnjak , me pa ne moti ,ker imam en kup znancev po svetu in sodelavcev tega zivljenskega prepricanja . Ker so tudi odlicni ljudje , jih tako tudi jemljem . Vidite , vi ste verjetno straight , pa poglejte kaksen ste . ali pa ahil ,,,raven in podobni . Torej ?
nightifly
26. 09. 2018 13.00
-14
kar pa se tice navijacev ,,,,, dajte se prosim narociti na kaksen satelitni program ,ki vam bo prikazal realno stanje na tribunah ,ne pa uradna .com Dorne . Dajte no ,se otroci to opazijo ,kako so zajeti kadri snemanja . Pa ja nismo v muenchnu na stadionu leta 1936 ,a ne ? Zivnite malo , naredite prepih v dnevni sobi . Zajemite celotno obzorje - 180° .... carlo-s
nightifly
26. 09. 2018 13.04
-12
.jezdimir
26. 09. 2018 13.27
-12
Menda je Dorna najela za 10 avtobusov prostovoljcev, katere so opremili z rdečimi zastavicami in v žep porinili 100eurov, za potrebe TV prenosa, po vzoru Grosupeljskega političnega veljaka pri nas, ki je najemal upokojence za dretje pred sodiščem...hehehe
RV6
26. 09. 2018 14.11
+6
180 stopinj? Celotno obzorje. Se vidi, da gledaš skozi okno ustanove. Upam, da so kakšne rešetke prisotne. Ostalih 180 stopinj za tabo pa jezdić z lato pokriva. Ja verjamem, da nočeš videti kaj je zadaj
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 14.53
+1
Seveda jezdimir ni povedal, da je bil sam med plačanci SDS, ki so šli z busom pred Parlament.
nightifly
26. 09. 2018 15.45
-6
Jezdimir ,,,,, zna biti ,da imas kar prav , ker to pocne tudi Red Bull naokoli po dirkaliscih za Verstappna . Ceprav legitimno , se mi to ne dopade . Navijac mora biti , vsaj tisti pravi po srcu , svoboden odlocati o tem komu bo poklonil svojo naklonjenost . Cim enkrat sprejmes samo en pir ,da nekaj naredis za nekoga je konec . Dejstvo ,da bi moralo biti ,glede na zmage mm petkrat vec navijacev , bi moralo biti naravno ,pa temu nitako . Prvic ,ker je pod njim super bolid , drugic pa , ker si mora srca navijacev osvojiti sam dirkac . Zmage niso dovolj . V agonisticnem delovanju nekega sportnika je ´´zmoht´´ ,je nekaj neoprijemljivega, vendar vsecnega in takega ,ki pusti za seboj sledi -pozitivne jasno . In to navijaci ali tisti,ki se s tem strinjajo tudi povejo in pokazejo na glas .
nightifly
26. 09. 2018 15.49
-6
Dejstvo je ,kar smo ze velikokrat napisali ,pa tudi tokrat je bilo tako ,da uradni snemalci na dirki na ozko vzamejo kader -slide- po tribunah in na majhnem koscku pokazejo saturacijo kar je seveda relativen rezultat . Absolutno pa je treba pokazati vse . Ampak na koncu koncev mene niti ne briga ,ker si o vsakem dirkacu ali sportniku zgradim svoje mnenje .Trdno mnenje na podlagi -poleg subjektivnosti tudi bazo trdnih dokazov , ker tudi to mora biti .In tako naj bo .
nightifly
26. 09. 2018 15.54
-11
RV6 ........... mislim , da si pri pesniskem nacinu lahko privoscim malo svobode . No , ko se bom rodil kameleon ,,,bom zajemal jasno 360 ° v horizontu ,,,,vi bote pomagal pa se v vertikalni smeri ,samo skoda ,ker si boste na zacetku in koncu gledal v tazadnjo odprtino ........ je tako ? Ce zelite kaksen nasvet iz 3D modeliranja ali kaj podobnega mi kar napisite , v tem , v Mayi sem expert . Pa v Maxu tudi . Za placilo jasno ,ker to je moj kruh .
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 16.03
+5
Eh dajte se no sprijaznit, da je čas napihljivih Ančk in samooklicanega mimo, na sceni je King MM93!!!!
AyrtonS
26. 09. 2018 17.20
+4
muho, resnico, sploh pa "hehehe"-ja trga od jeze ko jim take pišeš...hehehe..zdej naprej ko se rumenjak poslavlja bodo samo še gnojili pod komentarji in žalili vsevprek kar navija za MM93
.jezdimir
26. 09. 2018 18.23
-3
Hahaha, zdej so pa vsi trije španski hlapci ogroženi od mene...neprecenljivo...hehehe
resnicaosvobaja
26. 09. 2018 12.45
+6
Vse to se ne bi moglo zgoditi ,če Marquez v zadnjem hitrem krogu kvalifikacij ne bi bil oviran...ali pa bi Lorenzo vseeno padel, ampak zaradi Doviziosa...
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 17.07
+1
bcaaa
27. 09. 2018 08.25
+0
resnicaosvobaja
26. 09. 2018 12.42
+9
Marquez na dirke prihaja zmagovat, če ne zmaga , pa poveča prednost
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 17.06
+1
AyrtonS
26. 09. 2018 11.40
+8
24ur, kje je prispevek Gabra Kržnišnika Za ciljno črto?
bcaaa
26. 09. 2018 08.20
-28
ja smrkl je vedno igral pokvarjene igre in še naprej jih bo..potem se pa "opraviči" in vse naj bi bilo pozabljeno. pa saj mu niti ni za zameriti, da je tako pokvarjen kot je, če pa je produkt španske kuhne (dorne) in njihovega očeta Carmela. Pa saj bo že čez nekaj mesecev prišel dan ko bo naduti pokvarjenec prišel na realna tla..in najstnice in nepoznavalci z njim ;)
RV6
26. 09. 2018 08.27
+19
Kaj je pa s tabo, model. A si spet tabletko ali dve prekoračil dnevni odmerek?
.jezdimir
26. 09. 2018 08.51
-23
Je pa dejstvo da španski hlapci ne dojamejo stvari dokler jih ne udari po buč, pol se pa čudijo, zaljubljenci eni...hehehe
dugi159
26. 09. 2018 10.39
+0
nightifly
26. 09. 2018 10.59
-17
bcaaa 26.09.2018, 8:20:34,,,,,,,,,,,,, se popolnoma strinjam ...... tale mulec je ,kdove zakaj , eden redkih ,katerim so popolnoma pogledali skozi prste . Ce samo pomislim kaj vse je pocenjal v moto 2 ,sedaj pa tu . In se vedno po vsaki zelo sporni voznji ponuja roke za odpustek . No , vesel sem , da VR na zadnji konferenci ni podlegel podlemu poskusu , da bi bil vprico celega sveta primoran kloniti in je mulca enostavno zavrnil . Bravo Vale . Vsak dirkac , ce se mu ze zgodi ,da naredi nehote napako , se iskreno opravici . Vsi smo odrasli in vemo kako gre to . Take kot jih pocenja tale , so a neprebavljive .
.jezdimir
26. 09. 2018 11.49
-10
Če sedaj naredimo primerjavo med Markecom in Fenatijem je vsakemu takoj jasno da je ravno Markec tisti ki najbolj ogroža vse ki se znajdejo istočasno z njim na pisti. Fenati je v sami vožnji hiter, pa vseeno zanesljiv dirkač, ima sicer izpade, ki pa so do neke mere pod vseeno pod kontrolo, še nihče ni moral zaradi njega recimo v bolnico, čisto drug primer je Markec, pri njemu se nikoli ne ve a bo speljal ovinek ali pa bo pri tem dva, tri iz steze spravil pa še 2, 5 ali pa 9 njih torpediral...samo zaradi njega morajo organizatorji imeti najmanj 3 reševalna vozila več ob stezi, to pa je zaskrbljujoč podatek! Ni čudno da so se Dorninim možem zašibila kolena ko je bilo treba Fenatiju izreči kazen, ko pa vsi vemo kako se vstran obračajo ko podli Markec ogroža ostale dirkače...hehehe
JackSparrovwvw
26. 09. 2018 17.02
+3
.jezdimir
26. 09. 2018 21.35
+1
lordslayer
26. 09. 2018 08.13
+11
me zanima koliko časa je avtor razmišljal kako prevesti "svaka mu čast" ...
nightifly
25. 09. 2018 21.46
-16
Melaj 25.09.2018, 19:00:04 +9 nightifly; tu naj bi se komentiralo moto dirke. Potekalo naj bi na nivoju civiliziranih bitij. Kulturno in strpno. Ko tebe berem lahko rečem, da si Tepec. Moderator, se opravičujem, vendar s tem tipom drugače ne gre./////////////// vidim ,da ste zelo mascevalen clovek ,se posebno pa oseba ,ki sebe ne ceni . Zato tudi tak odziv . Vi bi v svetu pogorel v 1 minuti . Tak nacin ´´obcevanja´´ ,ki spominja bolj na pasje rencanje je mozen pri vas doma , pri nas pa sigurnno ne . Torej ? Boste postregel vsaj s kaksnim argumentom , mnenjem , mogoce vsaj amatersko ekspertizo ? No ,kar dajte . Pljuvati ,in samo pljuvati znamo vsi . No ja ,eni res bolj po pasje .
.jezdimir
25. 09. 2018 22.50
-6
Korl pa sej je ja vse jasno, tako kot med tabo in Ahilom, ne se sprenevedat...hehehe
Melaj
25. 09. 2018 19.00
+17
nightifly; tu naj bi se komentiralo moto dirke. Potekalo naj bi na nivoju civiliziranih bitij. Kulturno in strpno. Ko tebe berem lahko rečem, da si Tepec. Moderator, se opravičujem, vendar s tem tipom drugače ne gre.
.jezdimir
25. 09. 2018 22.53
-11
Korl kako je v sparu ti ne moreš vedet, itak vse na Karitasu dobiš...hehehe
RV6
26. 09. 2018 08.25
+4
Otancici
25. 09. 2018 18.41
+10
Ej moj Horhe, prevec let si bil v isti garazi kot lamentino. Postal si ista jokica kot stari tortelin.
nightifly
25. 09. 2018 18.39
-22
fireman21 25.09.2018, 13:53:44 +5 joj daj prosim še enkrat preberi članek. MM93 je poklical JL99 in ga povprašal po zdravju in ne obratno. /////////////////nightifly25.09.2018, 13:43:28Oh , ubogi Lovrenc , moral je celo poklicati partnerja ./////////////fireman***********, imate prav , v diru sem se zmotil in porusil -oz. napacno formuliral stav. zvezo . Pozabil napisati ,da je Puig prvo kontaktiral Lovrenca ,potem pa se mm objavil tweet . Hvala ,ker ste me na napako opozoril . +++ /////// No , zdaj pa RESNO ..............fireman ///// poglejte na terminologijo objave medsebojnih sporocil -ki so edina uradna , vidna nam . Torej ,kdo se je komu opravicil , vi vidite ? Lovrenc pravi ,da je predstavil svojo verzijo dogodka , sprejel pa je klic MM , ki je zazelel ,da se vidita kmalu na Tajskem . Toda MM je tudi povedal svoje (da naj JL tisci rocico gasa dol ) ,nikakor pa ne opravicil .Torej kaj zdaj ? Vse v zraku ? No, JL tudi pravi ,da je vesel ,ker je MM naredil castno dejanje . Kaksno ,katero ? Zazelel ,da se vidita na Tajskem ? Kakorkoli , vsak optik hvali svoja ocala , vsak dohtar svojo zaubo , in vsak navijac svojega dirkaca ,ce smo ze tu . Ste vi videl kaksno iskreno opravicilo s kaksne strani ? Jaz sem po 2015 videl dve stvari .Roko ,ki jo je prvi ponudil VR marku markotu ,,,, in nedavno , ko je po kdove katerem trku , skruseno MM pricapljal za Puigom v box Yamahe in bil zabrisan ven . Toliko o tem . Se vam ne zdi cudno , da kamerada v letu 2019 zganjata vse to ? No , prav zdaj je to Lovrenc , ki pa svojo otrosko narcisoidnost kaze kar pogosto . Nic hudega . Moje osebno mnenje je samo eno ---da naj se javno prav lepo zahvali ,da se je usedel na zmagovit motor Desmosedici , v 2 sezonah pobral 25 mio € in sele v sredini zadnje sezone pokazal nekaj pozitivnosti -tocno z datumom podpisa za Hondo . Nakljucje ?
JohnnyMueller
25. 09. 2018 19.14
+21
Rossi je tudi veliko denarja pobral Ducatiju, pa v 2 letih ni pokazal ničesar... Tudi nakljucje?
nightifly
25. 09. 2018 19.53
-14
hej djoni ,,,,, nisem niti pricakoval kaj bolj konstruktivnega .
poper00
25. 09. 2018 20.50
+0
motorist_mb
25. 09. 2018 17.57
+10
Sam sebe miri...klic bil dovolj!
Celjan74
25. 09. 2018 18.32
-4
Honda mu je naročila naj ga potolaži...revčeka krumpavega
nightifly
26. 09. 2018 15.56
+0
picek ,,,tocno , Honda je skocila gor , zato pa tak prompten odziv Jorga, ki je verjetno sam sebe s celado po glavi zaradi te eruptivnosti ..... denar je le denar . In Jorg je clovek denarja - tako nekako kot Lauda v F1 .
resnicaosvobaja
25. 09. 2018 17.42
+2
Jack zaupljive vire bi moral menjati za verodostojne...