MotoGP

Lorenzo trdo trenira in se bo 'vrnil močnejši kot kadarkoli'

Barcelona, 07. 08. 2019 09.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jorge Lorenzo se je umaknil iz javnosti po padcu in poškodbi na treningu v Assnu. Španec dobro okreva in zavzeto vadi za vrnitev, njegov agent Albert Valera pa je prepričan, da se bo v dirkaško karavano vrnil še močnejši. Valera je tudi zanikal možnost, da bi Lorenzo predčasno zapustil Hondino moštvo.

"Letošnje poletje smo prebrali veliko neumnosti na to temo. 100-odstotno lahko zatrdim, da bo nadaljeval. Pogodbo ima do konca leta 2020 in spoštoval jo bo. To ni prvič, da je v težkih okoliščinah in vrnil se bo močnejši kot kadarkoli. Te negativne razmere bi morale biti priložnost, da se vrne še močnejši. Začel je s športnimi aktivnostmi, vadi v bazenu. Vrnil se je tudi na trening z utežmi. Še vedno ga boli, vendar se stanje izboljšuje iz dneva v dan,"  je španskim medijem dejal Albert Valera in zanikal možnosti, da bi zapustil Hondo pred iztekom pogodbe, ki se izteče prihodnje leto.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Valera sicer ni povedal, kdaj se bo Jorge Lorenzo vrnil v dirkaško karavano, zanesljivo ga ne bo na prihajajoči dirki ta konec tedna v Avstriji. Prva napoved je bila, da bo pripravljen za VN Velike Britanije, ki bo na sporedu 25. avgusta.

Španec se je poškodoval v Assnu (poškodba dveh prsnih vretenc), potem ko je padel na prvem petkovem prostem treningu pred VN Nizozemske. Lorenzo v Luganu, kjer prebiva, tudi plava in dela vaje za hrbet brez uteži. Svetovni prvak v razredu motoGP (2010, 2012, 2015) ni blestel v tej sezoni, najboljši izid sezone je dosegel na VN Francije v Le Mansu, kjer je zasedel 11. mesto.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Scorpionnn
08. 08. 2019 20.52
+1
Honda žal nima drugega motorja da bi bil konkurenčen...vsi drugi vozniki se vozijo podpovprečno....Jorge ima smolo in pa probleme z nastavitvami....škoda ducati je svetovni prvak lahko samo z Lorenzom ali Marquezom.....
JackSparrovwvw
07. 08. 2019 21.42
+0
Dajmo Jorge, zmagaj, jezdimir ti drži pesti, oz. tisto kaj ma namesto pesti...hehehe
5TIG
07. 08. 2019 16.09
+27
Mu želim, da se mu vse skup obrne na bolje.
Frigo
07. 08. 2019 10.36
-16
A bo moped po pisti nosil