MotoGP

Quartararo v silovitem ritmu do druge zmage, Marquez nazaj s 7. mestom

Portimao, 18. 04. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min
Avtor
A.V., J.B., J.K.
Komentarji
324

Francoz Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha) je zmagovalec dirke razreda motoGP za VN Portugalske. Na stopničkah sta se zmagovalcu zadnje preizkušnje v Katarju pridružila osmoljenec kvalifikacij Italijan Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo) in branilec naslova svetovnega prvaka Joan Mir (Suzuki ECSTAR). Povratnik po poškodbi Marc Marquez (Repsol Honda) je zasedel sedmo mesto. V moto2 zmaga za novinca Raula Fernandeza, v moto3 pa slavje izjemnega 16-letnika Pedra Acoste.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Fabio Quartararo
    03:15
    Iz 24UR: Fabio Quartararo
  • Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Portugalske v Portimau
    02:26
    Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Portugalske v Portimau
  • Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Portugalske v Portimau
    04:55
    Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Portugalske v Portimau
  • Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Portugalske
    02:43
    Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Portugalske
  • Vrhunci ogrevanja motoGP pred dirko za VN Portugalske (2. del)
    07:43
    Vrhunci ogrevanja motoGP pred dirko za VN Portugalske (2. del)
  • Vrhunci ogrevanja motoGP pred dirko za VN Portugalske (1. del)
    03:09
    Vrhunci ogrevanja motoGP pred dirko za VN Portugalske (1. del)
  • Razmere na stezi v Portimau pred začetkom ogrevanja
    01:21
    Razmere na stezi v Portimau pred začetkom ogrevanja
  • Vrhunci sobotnih kvalifikacij vseh razredov na VN Portugalske
    03:00
    Vrhunci sobotnih kvalifikacij vseh razredov na VN Portugalske
  • Iz 24UR: Zmagovalec kvalifikacij Quartararo
    04:08
    Iz 24UR: Zmagovalec kvalifikacij Quartararo
  • Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP za VN Portugalske
    05:43
    Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP za VN Portugalske
  • Predstavitev dirkališča Autodromo Internacional do Algarve
    01:21
    Predstavitev dirkališča Autodromo Internacional do Algarve

Start dirke motoGP se ni posrečil najhitrejšemu v kvalifikacijah Fabioju Quartararoju, medtem ko je Marc Marquez v prvem krogu napredoval vse do tretjega mesta. Že pred povratkom na startno-ciljno ravnino ga je sicer uspel prehiteti svetovni prvak Joan Mir. V drugem krogu je nato Marquez storil napako in trčil v zadek Mira ter omogočil prehitevanje Jacku Millerju (Ducati Lenovo) in Quartararoju. Kmalu ga je prehitel tudi Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini), medtem ko sta v ospredju vodilnega Johanna Zarcoja (Pramac Racing) lovila Mir in njegov drugouvrščeni moštveni kolega Alex Rins. Marquez je v ozadju še naprej izgubljal, predenj sta se 22 krogov pred koncem prebila tudi Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) in Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing).

Quartararo se je podobno kot na zadnji VN Dohe, na kateri je slavil zmago, začel prebijati iz ozadja in na tretjem mestu prehitel tudi Mira, Rins pa je le za nekaj ovinkov uspel priti pred Zarcoja, ki mu je nato 21 krogov pred koncem vrnil na startno-ciljni ravnini ter vnovič prevzel vodstvo. V naslednjem krogu se je končala dirka za Millerja, ki je padel, vodstvo pa je dokončno prevzel Rins, ki sta ga lovila Quartararo in Mir, Zarco pa je padel na četrto mesto. Domače ljubitelje motociklizma je v naslednjem krogu užalostil tudi padec Portugalca Miguela Oliveire (Red Bull KTM Factory Racing).

Quartararo (na fotografiji) je z drugo zmago v nizu prevzel vodstvo v skupnem seštevku.
Quartararo (na fotografiji) je z drugo zmago v nizu prevzel vodstvo v skupnem seštevku. FOTO: MotoGP

Mir popustil, Quartararoju je lahko sledil le Rins
Vodilna četverica si je 18 krogov pred koncem nabrala malce občutnejšo prednost pred zasledovalci, natančneje petim Morbidellijem. Ob koncu kroga pa je Quartararo na startno-ciljni ravnini švignil mimo Rinsa ter prvič prevzel vodstvo. Tega je brez vidnejših težav ohranjal, čeprav sta oba suzukija (sploh prvi zasledovalec Rins) dosegala skorajda identične čase, medtem ko je Zarco na četrtem mestu začel popuščati. Quartararo in Rins sta 12 krogov pred koncem že vozila "svojo" dirko, vodilni Francoz pa je nadaljeval z nizanjem najhitrejših dosežkov. V naslednjem krogu je na startno-ciljni ravnini Zarco prehitel vedno počasnejšega Mira in zasedel tretje mesto, Rins pa je z najhitrejšim krogom nakazal, da v boju za zmago morda še ni rekel zadnje besede.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nov anonimen dirkaški konec tedna je veteran Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) končal z odstopom deset krogov pred koncem. Sedem krogov pred koncem je Rins spet odpeljal najhitrejši krog na dirki, a nato padel ter odprl pot Quartararoju do zmage. Barcelonski dirkač je po zaviranju padel ob spuščanju v neugodni peti ovinek. V naslednjem krogu je v pesku končal še Zarco, stopničke pa so se tako nasmihale Francescu Bagnaii (Ducati Lenovo) in prvič v sezoni tudi branilcu naslova Miru. A tri kroge pred koncem je najhitrejši dosežek dirke postavil Morbidelli, ki je močno zmanjšal zaostanek za obema. A vrstni red se ni več spreminjal, Quartararo se je suvereno odpeljal do zmage, Bagnaia je bil drugi, Mir pa tretji. Marc Marquez je dirko na sedmem mestu končal skupaj z bratom Alexom Marquezom (LCR Honda CASTROL), ki je bil osmi. Tik pod stopničkami sta končala Morbidelli in Binder, pred bratoma Marquez pa je bil še Aleix Espargaro.

Quartararo: Vau, kakšen ritem!
"Lepo je biti nazaj. Iz Katarja sem prišel zelo samozavesten, tukaj pa sem se počutil enako," je dejal Quartararo, ki je pristavil, da se že zelo veseli svoje najljubše dirke v Jerezu, ki sledi. "Sedaj vemo, na čemu moramo še delati. Osredotočiti se moram na svojo vožnjo. Vau, kakšen ritem je bil! Bil sem manj kot pol sekunde za kvalifikacijskim krogom, kar je izvrstno. Zelo vesel sem, vsa ekipa je opravila vrhunsko delo, zato jim gre zahvala. To je pravo darilo za rojstni dan, ki ga imam čez dva dneva," je dodal.

"Poskušal sem vse," je povedal Bagnaia. "Želel sem si čim boljšega starta, kar pa je težko, ker so vsi izjemno dobri. Moj cilj je bil, da bi zaključil med prvih pet, ker sem začel šele z 11. položaja. A občutek na motociklu je bil tokrat izjemen. Vse po vrsti sem začel loviti in na koncu sem lahko izjemno zadovoljen. Ducati se je izvrstno izkazal, pa čeprav smo imeli kar nekaj težav. Lani sem imel tu veliko težav, tokrat pa sem bil izjemno hiter," 

Mir pa je pristavil: "Izjemno zahtevna dirka. Zelo hitra in tudi zelo vroče je bilo. Z vsem skupaj pa sem zadovoljen. Lahko bi naredili še nekaj izboljšav, na sredi dirke sem imel težave s sprednjo pnevmatiko, nato pa sem našel dober ritem. Skušal sem zadržati do konca in iz sebe iztisni vse. Hvala ekipi, dober konec tedna je za nami."

Novinec Raul Fernandez do krstne zmage v moto2
Dirka moto2 se je začela s padcem Sama Lowesa. Britanec, ki je dobil uvodni dve dirki sezone, je bil predolg v prvem zavoju, nato želel na hitro zaustaviti motocikel, sledil je 'katapult' z motocikla in grd padec. V petem krogu sta grdo padla Stefano Manzi in Yarl Montella, motocikla obeh dirkačev, ki sta padla, sta nv pesku celo zagorela. V ospredju si je dobro sekundo prednosti Marco Bezzecchi, sledila sta Remy Gardner in Aron Canet. Prednost Bezzecchija se je začela topiti, v desetem krogu ga je ugnal Canet, ki pa je bil predolg, kar je izkoristil Joe Roberts in švignil v vodstvo. A Canet se ni dal, hitro si je priboril vodilni položaj nazaj, Bezzecchi je z očitno vse večjimi težavami oddal mesto še Gardnerju. V ozadju sta v 12. krogu padla še Celestino Vietti in Nicolo Bulega, ki sta se nato spustila še v besedni obračun. V ospredju je za nekaj krogov pobudo prevzel Roberts, toda 'na zadku' je imel Caneta, niti Gardner pa ni bil daleč.

Canet je nato pet krogov do konca uspel napasti Robertsa, ta je storil napako, tako da ga je ugnal še Raul Fernandez. Samozavestni novinec v razredu moto2 je dobil krila in nato v naslednjem krogu napadel še Caneta. Fernandez si je v ospredju privozil slabo sekundo prednosti in uspel malce ubežati konkurentom, silovit boj v ozadju pa je potekal za drugo mesto med Canetom, Robertsom in Gardnerjem. Roberts je v zadnjem krogu napadel Caneta, a mu je ta hitro vrnil milo za drago, Robertsa pa je nato ob rahlem trku ugnal še danes tretji Gardner. Drugega mesta se je veselil Canet, Roberts pa se je moral zadovoljiti z 'drobtinicami' oz. četrtim mestom. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Acosta spet zablestel
Veliki španski talent Pedro Acosta je na dirki razreda moto3 za VN Portugalske slavil že drugo zmago v svoji krstni sezoni svetovnega prvenstva. Član ekipe Red Bull KTM Ajo je v napetem obračunu za zgolj nekaj stotink ugnal Italijana Denisa Foggio (Leopard Racing), na najnižji stopnički pa je končal še en Italijan Andrea Migno (Rivacold Snipers Team).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ogrevanje: Marquez v težavah, najhitrejši Miller
Na ogrevanju so se kot drugi na stezo v Portimau v nedeljo podali dirkači kraljevega razreda motoGP. Najboljši čas je postavil Miller, drugi je bil zmagovalec kvalifikacij Quartararo (+ 0,080), tretji pa svetovni prvak Mir (+ 0,100). Velko težav je imel povratnik po poškodbi Marc Marquez , ki je dolgo časa čakal s prihodom na stezo, v garaži pa je delal raztezne vaje, potem ko je priznal, da čuti nekaj bolečin v večkrat operirani desnici. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S svojimi hitrimi krogi se Katalonec z več kot sekundo in pol zaostanka ni uspel približati času Millerja (1:39,721), bil je 19. (+ 1,516), le malce hitrejši je bil na 18. mestu veteran Rossi (+ 1,446). V prvi deseterici so bili še četrti Aleix Espargaro (+ 0,150), čigar čas je bil nekaj trenutkov tudi najhitrejši, peti je bil Morbidelli (+ 0,157), šesti pa njegov rojak in osmoljenec sobotnih kvalifikacij Bagnaia (+ 0,191). Sledili so še vodilni v skupnem seštevku Zarco (+ 0,320), Katalonec Maverick Vinales (Monster Energy Yamaha/+ 0,403), Binder (+ 0,452) in Italijan Danilo Petrucci (Tech 3 KTM Factory Racing/+ 0,672). Rins, ki se bo v dirko pognal iz prve startne vrste, je bil 12. (+ 0, 812).

Koronavirus pasica nova

Masia najhitrejši v moto3, v moto2 na vrhu Gardner
Španec Jaume Masia je postavil najboljši čas jutranjega ogrevanja razreda moto3 (1:48,152 sekunde). Članu ekipe Red Bull KTM Ajo sta sledila rojak in moštveni kolega Acosta (+ 0,031) ter Argentinec Gabriel Rodrigo (Indonesian Racing Gresini Moto3), čigar zaostanek pa je že bil izrazitejši (+ 0,322).

V srednjem razredu moto2 je bil najhitrejši Avstralec Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo/1:42,447), njegov trenutno najresnejši konkurent v boju za naslov Britanec Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing) pa je bil tretji. Mednju se je "vrinil" Gardnerjev moštveni kolega, Španec Raul Fernandez (+ 0,132). S prvega startnega položaja se bo v dirko po zaslugi boljšega dosežka v kvalifikacijah sicer pognal Lowes, drugi je bil Gardner, medtem ko bo Fernandez svojo priložnost iskal z napadom s četrtega mesta.

VN Portugalske

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

14.54

Ljubiteljice in ljubitelji motociklizma,

hvala, da ste nas spremljali. Na Kanalu A in VOYO pa ne pozabite še na dirko moto2, ki se začenja ob 15.30. Vabljeni!

14.52

Fabio Quartararo do druge zmage v sezoni!

"Lepo je biti nazaj. Iz Katarja sem prišel zelo samozavesten, tukaj pa sem se počutil enako. Sedaj vemo, na čemu moramo še delati. Osredotočiti se moram na svojo vožnjo. Bil sem manj kot pol sekunde za kvalifikacijskim krogom, kar je izvrstno. Zelo vesel sem, vsa ekipa je opravila vrhunsko delo, zato hvala jim. To je pravo darilo za rojstni dan, ki ga imam čez dva dneva," je dirko zaključil Quartararo.

14.51

Od 11. do 2. mesta ... Francesco "Pecco" Bagnaia!

"Skušal sem vse. Želel sem si čim boljšega starta, kar pa je težko, ker so vsi izjemno dobri. Moj cilj je bil, da bi zaključil med prvih pet, ker sem začel šele z 11. pozicije. A občutek na motociklu je bil tokrat izjemen. Vse po vrsti sem začel loviti in na koncu sem lahko izjemno zadovoljen. Ducati se je izvrstno izkazal, pa čeprav smo imeli kar nekaj težav. Lani sem imel tu veliko težav, tokrat pa sem bil izjemno hiter," je po dirki povedal Italijan.

14.48

Joan Mir zadovoljen po tretjem mestu

"Izjemno zahtevna dirka. Zelo hitra in tudi zelo vroče je bilo. Z vsem skupaj pa sem zadovoljen. Lahko bi naredili še nekaj izboljšav, na sredi dirke sem imel težave s sprednjo pnevmatiko, nato pa sem našel dober ritem. Skušal sem zadržati do konca in iz sebe iztisni vse. Hvala ekipi, dober vikend je za nami.

14.46

Povsem izčrpani Marquez prišel v garažo in prejel stoječe ovacije s strani svoje ekipe!

Lepa goste Honde, ki je s tem nagradila borbenega 28-letnika, ki je pokazal, da bo v nadaljevanju sezone še kako nevaren.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (324)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

resnicaosvobaja
19. 04. 2021 17.06
2015 je naredil vse, da pride naslov v španske roke, Timi....najprej je prehitel Lorenza in mu odvzel 5 točk.... Lorenzo pa...če bi ga brcnil bi izgubil 3 točke in ne 5....
resnicaosvobaja
19. 04. 2021 16.58
Rossi bi moral...ne vem kako naj lepo povem. Če bi bil kuža, bi ga morali uspavati...je težko in hudo ...ampak trpel pa ne bi več...
resnicaosvobaja
19. 04. 2021 16.55
+1
Timmy sem malo starejši profil in sem opažal vzroke,...ti opažaš posledice. Torej za leto 2015... Boš pojasnil , v katerem trenutku VN Argentine je MM93 pomagal Lorenzu ? Dirka je bila preden je VR46 javno užalil MM93. Bo šlo....
Timy Tavcar
19. 04. 2021 13.55
+0
Bolj opažam napade na Rossija s strani 3 al 4 komentatorjev , namesto da bi hvalili svojega ,raje pljuvate. Vidim da ne MM in ne njegovi navijači ne morejo pozabiti 2015. Še MM je priznal da je vse naredu da bi naslov ostal v Španiji ( na YouTubu je njegov intervju za španski TV) Prvo malo zberte info. Pol pa pljuvate, ne pa se zmisljevat stvari
Timy Tavcar
19. 04. 2021 15.19
+0
No prvo nisem navijač Rossija, ga pa spoštujem, kar je Rossi izjavil 2015 je posledica Argentine in Assena. Vzeto iz konteksta pa zveni drugače njegov intervju. Malo poglej dokumentarce al Španske,Italijanske al Angleške.Vsi so prišli do istega, MM je zaigral zaradi Argentine in Assena, ja Rossi je zaje... kr so mu živci popustili(kar je MM tudi hotel) pred usodnim trkom se je MM 3 x zaletel v Rossija. Izval je padec in stem dosegu da Rossi ne bo nikoli 10x. Mama Dorna pa itak stoji na strani denarja.
resnicaosvobaja
19. 04. 2021 16.49
+1
Torej Timi če se vrnemu prvotnemu grehu...v katerem krogu ali času dirke je MM93 pomagal Lorenzu na VN Argentine? Pa prosim ne omenjaj prehitevanja za zmago, kjer mu je vzel 5 točk...
resnicaosvobaja
19. 04. 2021 16.50
+1
Bomo upoštevali tudi če je le grdo gledal....
rr3
18. 04. 2021 21.47
-5
Zakaj navijači kalimerota po vsaki tekmi bolj jokajo kot MM po eni dirki?
dej no
19. 04. 2021 08.19
+6
no no lepo priznanje. kdo je sedaj jokica??? he. he.
rr3
19. 04. 2021 10.00
-2
Hmm boš ti povedal ali so to tisti, ki se po vsaki tekmi od žalosti al tisti ki se enkrat od veselja.
watever
18. 04. 2021 20.34
+15
Rossi bi moral počasi zaključit, njegova kariera gre h koncu. Vesel sem, da sem bil njegov zvest navijač, da sem par dirk gledal skupaj z nasimi sosedi med pocitnicami. Super izkusnja ! Kar pa se tice MM, naj poskusi doseci cimvec naslovov, vendar po pameti, se en padec pa bosta sla z Rossijem skupaj v penzijo. Upam da bom kdaj v Spaniji gledal dirko z domacini. Je pa res da MotoGp v zivo prek kanala A ni gledljiv, polno reklam ki so popolnoma brezveze, komentatorja pa v zabojniku da odmeva kot v jami,... vsaj skatle od jajc bi polepili po stenah bi se bolje slisalo. Pa ce kdo pade ali pa prehiti na ostro, se reklamo prekine pa pokaze, ne da moramo priti 5cm prec od TV da preberemo kaj je bilo
gogi_
18. 04. 2021 20.46
+8
Watewer koncno nekdo ki vidi realno sliko in je to znal lepo napisat. Bravo in cestitke. En velik plus.
dej no
18. 04. 2021 21.13
+0
vse drži, razen rossija. ne bo šel še zlahka v penzijo.
Uporabnik2066124
18. 04. 2021 20.21
+1
Ko so razocarani z marqezom, takrat nabijajo o Rossiju in v tem iscejo tolazbo........ Mora pa biti Rossi car, da se toliko z njim ukvarjate
Lucky
18. 04. 2021 20.27
+2
Tvoj zorni kot je res zanimiv. Kolikor sem jaz opazil, nihče ni bil razočaran nad nastopom MM.
dej no
18. 04. 2021 21.15
+2
razen MM-ja. ta je jokal po dirki. ne ve se ali od bolečine ali razočaranja.
9474
18. 04. 2021 21.34
+1
Kot je napisal lucky... Kdo je razocaran na mm93? Nihce, razen par vas rumenih fanatikov... Mi, ki navijamo za mm93, smo zadovoljni s trenutno zavidljivo dobro uvrstitvijo mm93. Kar si pa ti napisal, pa velja oredvsem zate... Ko je mm nekje v ospredu, torej veliko vevino casa, ti non stop trobezljas o zarotah dorne, michelina, honde, elektronike, 5g anten, vesoljcev pa ne vem cesa se vse...
dej no
19. 04. 2021 08.26
+3
mi rumeni nismo in ne moremo biti nikoli razočarani. 9 x svetovni prvak z različnimi motorji in ne samo z najboljšim. 115 zmag in še in še. slabo bereš misli.
iga_biba
19. 04. 2021 14.25
Rossi car? Sem mislil da je moto? Rossi je vse bil. Bil nekoč, pred mnooogimi leti. BIL.
Mr. Cat
18. 04. 2021 20.01
-2
Pozitivno danes je to, da so rosija omenili v napisanem clanku....ceprav na kratko
Ninamedia
18. 04. 2021 20.15
+5
A tako te je vznemerila porazna vožnja samooklicanega nikoli-9 kratnega, da še kar lapaš tukaj?
Mr. Cat
18. 04. 2021 20.19
-2
9474
18. 04. 2021 21.34
-3
Ninamedia, a znas se kaj drugega? Se vedno nisi odgovoril ali. Bolj boli povratek mm ali neporihtano podstresje...
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 19.55
+2
sej-sej , nightifly , jezdimir... očitno je Rossi na Jadran spravil več ljudi kot Relax...brez enega komentarja dirke teh od vsega gobezdanja včeraj...
Lucky
18. 04. 2021 20.05
+4
Mene resno skrbi, če bom od muhe uspel zvedet, a je šel danes v klin, ali v klinac?
Mr. Cat
18. 04. 2021 20.11
+0
Naceloma pred 22to se opogumijo in napisejo kksno klobasanje....
dej no
18. 04. 2021 21.18
+7
quartararo in peco huda vožnja. kaj pravita.
SpremeniVzdevek
18. 04. 2021 19.36
+3
MM nikoli več 9x prvak
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 19.43
-3
9474
18. 04. 2021 21.39
+0
Vzdevek a to vsake par ur gor nalimas? Sem ti ze prej napisal, da se nikoli ni bil, tako da tvoja trditev res drzi, ampak samo zato ker ocitno slovenstina dela tezave... Ni se bil 9x prvak... Torej je nemogice, da nikoli vec ne bo... Ko pa osvoji se 9 titulo, bo pa tvoj zmazek drzal... Ker eno leto kasneje bo za 10x prvak, in res nikoli vev ne bo 9x prvak...
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.42
+2
MM93 je danes prekinil 28 zaporednih stopničk na dirkah, kjer je prečkal ciljno črto in od katerih je bil le enkrat 3.
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.40
+1
Za oboje...navijače VR46 in navijače MM93 je pravi čudež, da ima Valentino Rossi 4 točke...kakorkoli obrneš...
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.34
-2
Rossi se je zavihtel na 19.mesto...pred tem poldirkačem je zdaj celo njegov polbrat s poltovarniškim motorjem
dej no
18. 04. 2021 21.20
+4
kaj pa quartararo in peco huda vožnja. kaj praviš ali si samo rossija spremljal.
iga_biba
18. 04. 2021 18.32
-4
Sem šel pogledat za nazaj, kakšne intelektualne sta imela strokovna komentatorja ob padvu zimzelenega veterana, bivšega 9x. Bolje, da ne bi šel. Dol padeš. Premalo pozornosti za 9x? Halooo? Kje je vozil? v zadnji četrtini . Pa še več ampka sem raje prenehal. Aja, pa dihat še vedno ne zna.
NDM
18. 04. 2021 19.02
+3
Sej skubic je oflicen ma Kržišnik pa bog pomagaj,,, in se reklame pole je
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 19.30
+0
Ob poslušanju Kržišnika sem sam imel BPM okoli 182, tako da imajo reklame tudi sekundarni namen
dej no
19. 04. 2021 08.30
+4
kaj prav noben drug jezik ti ne gre, da si prisiljen K. poslušati.
n1kolaj
18. 04. 2021 18.28
+19
Imam samo eno vprašanje. A kdo od vas sploh kupi kaj od tega kar vrtijo v oglasih? Ker jaz rajši drugi izdelek kupim. Iz principa.
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.32
+4
??? Ravno ko hočem naročiti, me prekinejo z motorji...
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.43
-1
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.23
+11
7. mesto , ko dirko vzameš z levo roko pravzaprav ni slabo.
Profesormarck
18. 04. 2021 18.29
+5
Res je.Eden,ki ga ne bom omenil,da ne bom kere razjezil,se je raje v pesek pognal,kot da bi končal za njim.
resnicaosvobaja
18. 04. 2021 18.35
+3
Pa je še dirko dve nazaj bil tako vesel 12. mesta ...
Lucky
18. 04. 2021 19.32
+3
Prosto po svetice, je šel v pesek zato, da je bil edinkrat v kadru. Sponzorji se morajo videt.
dej no
18. 04. 2021 21.22
+4
za vas ne. za MM pa vprašanje zakaj je jokal po dirki ? od veselja ali razočaranja? je pa honda letos huda.
Profesormarck
18. 04. 2021 18.12
+9
Ejga,kaj rečt,Marc je imel težave z roko,kar je normalno,saj ni uporabljak roke mesece.Na zdravniškem pregledu se je videlo,da ima tam slabo mišično maso.No,sam da je živec ok.Bravo za sedmo mesto,še vedno je pred zimzelenim,tu,če mu roko odrežejo.Ko je prišel v box,je pozdravljal le z levo roko,desna ga je bolela,sam je pa na cilj itaq prišel in pobral 9 točk,medtem ko zimzelen ima borih 4 iz treh dirk.Dosegel je cilj,pripeljat do cilja,v Jerezu bodo pa stopničke.Gremo Profesor,po devetko.Viva !
dej no
18. 04. 2021 21.26
+3
brez konkurence honda letos. ostali hondisti pa drugorazredni. verjetno bojo nehali tekmovati. MM z levo roko pred vsemi.
marston
18. 04. 2021 17.12
+7
nisem navijač MM, ampak danes sem si želel njegove dobre uvrstitve. po mojem mnenju je danes poslabšal poškodbo, upajmo na dobro okrevanje.
FH540
18. 04. 2021 17.10
+16
Mocno upam da vam SPRT Klub uzame prenos
konstruktor
18. 04. 2021 16.52
+12
Moto gp jest začenjam gledat pol ure bolj pol....s preskakovanjem reklam "live" ujamem glih lepo na koncu...
marston
18. 04. 2021 17.13
+9
v živo je negljedljivo, z zamikom pol ure pa, Glih ujameš zadnji krog v živo
iga_biba
18. 04. 2021 18.33
-3
Bigbadjohn
18. 04. 2021 19.03
+0
A vam je žal 7€ mesečno za VOYO- ko so reklame, gledaš dirko, le sit-down komika utihneta! :)
Bigbadjohn
18. 04. 2021 19.05
+1
dej no
18. 04. 2021 21.27
+2