MotoGP

Marquezov stric vabi v Cervero: '99,99 % bomo slavili pred Valencio'

Cervera, Motegi, 22. 10. 2018 10.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Stric svetovnega prvaka razreda motoGP Marca Marqueza, Ramon Marquez, je po velikem slavju na dirki za VN Japonske razkril, kdaj in kje bodo lahko privrženci številke 93 skupaj s svojim junakom proslavili tretji zaporedni naslov v kraljevem razredu. Razkri je tudi, kako so nečaku pripravili domiselno točko po koncu dirke.

Marquez (na fotografiji) proslavlja po koncu dirke.
Marquez (na fotografiji) proslavlja po koncu dirke. FOTO: motoGP

V Motegiju je bilo po koncu dirke za VN Japonske vse v znamenju številke sedem. Sedmi naslov Marca Marqueza je bil pričakovan, ne pa tudi posebna točka, ki jo je pomagal pripraviti njegov stric Ramon Marquez, sicer predsednik navijaškega kluba katalonskega dirkača. Nečaku je Marquez pred dirko zabičal, da naj osvoji naslov, ker da se mu ne ljubi potovati še vse do Avstralije, kjer bo na sporedu naslednja dirka. In nečak ga je poslušal.

"Vse se je razpletlo sanjsko. Rekli smo mu, da naj tukaj opravi vse potrebno, tako pa je tudi bilo. Toda škoda, da je 'Dovi' (Andrea Dovizioso, op. a.) na koncu padel, to je treba reči," je v garaži Repsol Honde prešerno razlagal Ramon Marquez, ki je tudi razkril, kako so se pripravljali na posebno točko po dirki ‒ svetovnemu prvaku so pripravili velik avtomat z videoigro, ki jo je moral "odigrati", za nagrado pa je dobil zlato čelado in si še prej nehote izpahnil ramo.

'Ne vem še, če mu je bilo všeč'
"Prišlo je iz Madrida. Teža je znašala 240 kilogramov, vse skupaj smo prepeljali z letalom v štirih zabojnikih. V enem je bila rdeča preproga, v drugem komponente s stopnicami, v tretjem oder za napravo in v četrtem naprava sama. Idejo smo dobili po dolgem razmisleku, skupaj z Marcovim oblikovalcem in člani kluba. Ne vem še, če mu je bilo všeč, saj smo na stezi kričali kot le kaj," je dodal Marquezov stric.

Veselo je bilo v času dirke tudi v domači Cerveri, kjer naj bi v lokalnem gledališču dogajanje iz Motegija v živo pospremilo skoraj tisoč ljudi. Ramon Marquez je napovedal, da bodo naslov s sokrajani proslavili po dirki v Maleziji in še pred zadnjo preizkušnjo v Valencii.

"To lahko zagotovim 99,99-odstotno. Po Valencii ne moremo, ker imata Alex (Marquez, brat Marca Marqueza, op. a.) in Julia (Marquez, oče Marca Marqueza, op. a.) testiranja moto2, tako da ste 10. novembra vsi vabljeni v Cervero, da z nami proslavite sedmi naslov."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

'To ni formula 1, tukaj dirkač dela razliko'
"Kakšen užitek  ... Imam to srečo, da sem ob tebi 365 dni na leto in lahko rečem le, da si vzoren primer pravega profesionalca! Ni nobenih skrivnosti in naučil si me, da z žrtvovanjem, delom in veliko mero skromnosti lahko dosežeš, kar hočeš. In zdaj ... Proslavljat," je na družbenih omrežjih objavil Alex Marquez.

Tehnični šef moštva Santi Hernandez je po dirki v Motegiju ocenil, da je ravno Marquez tisti, ki v kraljevem razredu dela razliko, pohvalil pa je še trud japonske tovarne, ki je skupaj s Kataloncem proslavljala tako želeno domačo zmago.

"Kot smo videli že nekajkrat ... To ni formula 1, tukaj dirkač dela razliko bolj kot dirkalnik, Marc pa dela večjo razliko kot kdor koli. Ekipa, ki jo imamo, je tudi zelo pomembna, še posebej takrat, ko reči ne gredo ravno po načrtih, Honda pa nikoli ne preneha delati in se nikoli ne preda, ko ne gre," pravi Hernandez.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (129)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

.jezdimir
25. 10. 2018 14.41
-4
Korl jaz verjamem da se te bomo vedno spomnili po tistih lepših trenutkih, tvojo šibko stran pa bomo skušali čim prej pozabiti za vedno, treba je gledat pozitivno v svet...hehehe
.jezdimir
25. 10. 2018 13.48
-6
Korl da se poslovit tudi na lepši način, lepo se imej...hehehe
.jezdimir
25. 10. 2018 13.44
-5
Korl je sigurno za Markeca, glede na obnašanje sta si zelo sorodna...hehehe
.jezdimir
25. 10. 2018 11.41
-15
Ko človek ki ima kaj pojma o motoroznanstvu in moto dirkah prebira komentarje polne nevednosti in škodoželjnosti, kaj hitro ugotovi da se tudi tukaj zrcali odraz današnje družbe. Vsi bi radi vse komandirali in ocenjevali, pa čeprav nihče nima kompetenc niti najmanjšega pojma. Zadnja tri leta smo priča celo pritiskiu LGBT aktivistov, ki so zavohali svojo priložnost leta 2015 in od takrat neupravičeno poveličujejo Markeca, med njimi je najbolj nezrel in škodoželjen Ahil s še tremi priležniki. Neizpodbitno dejstvo je da Dorna kot glavni pokrovitelj Repsol Honde kroji prvenstvo, temu primerna je tudi prevlada njihovega motorja že od Doohanovih časov dalje, to je okusil tudi Rossi in edini do sedaj tudi zapustil mafijsko združbo, ter jim dokazal kdo je kdo. Ta herojski odhod iz Honde ga je izstrelil na pota neprekosljive slave, ki smo ji priča še danes. Se pravi Rossi je že pred mnogo leti tlakoval pot med zvezde vsem naslednjim dirkačem Repsol Honde da stopijo na zvezdno pot...ampak bodimo končno že enkrat odkriti in realni, nihče za njim še ni imel tolikšna jajca, da bi se upal! Kopičenje zmag z premočno Dornino hondo je balast brez prave vrednosti, to vedo vsi ki se jim vsaj malo svita, dokaz pa medli odzivi na Markecov vnovični naslov...hehehe
Otancici
25. 10. 2018 12.53
+10
Jezdimir, dej malo realnosti in postenja. Poglej koga je premagoval Tortelin, koga pa premaguje Marki. Lamentinota je ustvarila dorna, kaj ti tu ni jasno. Brez dorne bi tortelin po blamazi z Ducejem koncal nekje v tretji ligi. Prestop k Yami je placal sam Carmelo, zato nebi o tem za kom stoji dorna. Lamentino je zgodovina, na prestolu je nov kralj MM93.
.jezdimir
25. 10. 2018 13.06
-11
A tole je realnost in poštenje? Prvo kot prvo ni razvidno o komu govoriš, drugo kot drugo o takih kot si ti sem zgoraj pisal-skratka zaslepljeni aktivist...hehehe
Otancici
25. 10. 2018 15.18
+2
O se kako ves o komu govorimo. Drgac pa je dobil Rossi nadimek Lamentino kar v Italiji, kar pomeni “uni k se skoz prtozuje”.
.jezdimir
25. 10. 2018 19.20
-2
otancici pa dej že odrasti, a ti ni nič nerodno da se obnašaš kot najbolj zaostali na planetu...tvoje ožje prjatle mislim...hehehe
Otancici
25. 10. 2018 20.10
-1
Jezdimir, a te daje sindrom Petra Pana tako kot tvojega idola?
cmokca
25. 10. 2018 09.51
+9
nekaj mi ni jasno: koliko časa je še dohtar brez zmage in koliko časa je mravlja v kraljevem razredu!?! Če izračunaš je imel kar veliko let časa, da bi dobil 10 naslov... zakaj ga ni?
Otancici
25. 10. 2018 12.56
+8
moto-gp
24. 10. 2018 20.39
+11
Čer. Opažam, da se zopet prepirate, kdo je "navečji"... To se ve. Trenutno in že kar nekaj let Marc Marquez. In kaj je bilo spornega 2015? Če bi Rossi bil "tisti trenutek" najboljši, bi "pospravil" deseti naslov. Imel je čas in možnosti...Ker ni bil najboljši, je prvenstvo zmagal nekdo drugi. Verjeli ali ne, tista brca je bila največji pokazatelj Ross ega... Pa ne le brca, še veliko bi se našlo...Žalostno. In vi ga kujete v zvezde! Je zvezda, priznam. Toda, če vam je prav ali ne, zvezda z veliko napako.
rr3
25. 10. 2018 07.40
-2
Jasno je kdo je največji. Rossi ima dosežek, ki ga do sedaj nihče ni presegel in ga tudi ne bo. To pa je, da je edini dirkač v celotni zgodovini moto športa za katerim so lastni privrženci, tifosi... pred 15 leti skandirali iz tribun "Figlio di puttana". Da ti to delajo ljudje, ki te imajo za idola, katerim si bog pove veliko.
Profesormarck
24. 10. 2018 18.25
+11
Čist kratek bom:special za prdomirja in muho: Samo en je kralj motorja:MARC Marquez,vsi ostali mu ne sežejo do gležnjev.Ko se je ta pojavil na motorju,so ostali zgodovina-pa še dooooost let bo tako !.he,he,he,he,he,he,he...
KrTakoNeki
24. 10. 2018 12.59
-16
...sam sem podrobneje začel spremljati GP po Simončelijevi tragediji...prej sem seveda vedel za VR in to je bilo to...nato se je pojavil MM in začel razturavati...kljub temu, da smo navijali za VR, je bil MM takoj za njim, postajal je njegov naslednik, danes bi vsi navijači že nosili pol zastave rumene in pol rdeče...če nebi MM pred tremi leti pod taktirko "fotra" igral nekega težkega frajerja in se po nepotrebnem mešal med Lor in VR...takrat si je revček zapravil vso garanje za nazaj in ves trud, ki ga skozi uspehe kaže tudi danes. Da je dober in sposoben-temu noben ne usporava, da pa je kot tekmovalec zahrbten in nevaren- to pa vidi vsak, ki spremlja GP...Žal bo, ko bo po vsej verjetnosti podrl vse rekorde o osvojenih naslovih, padel v pozabo kot negativc in šampionom, kot so Agustini, Stoner, Rossi...ne bo segel do kolen...žal te negativne krivulje in žvižgov ob zmagah ne bo mogel nikoli prekiniti in sproščeno uživati ob svojih uspehih...
prost1
24. 10. 2018 13.16
+8
Ubesedene frustracije lažnjivega dolgoletnega navijača Rossija.
KrTakoNeki
24. 10. 2018 14.14
+6
prost1...ne rabiš biti nesramen, ker tudi jaz nisem nesramen in sploh nimam nobene želje biti žaljiv do navijačev MM ali njega samega...sam pač povem tako kot sam vidim...če kdo vidi drugače, hvalabogu da to pove...ni pa treba biti žaljiv...Če je tvoj link še iz F1, potem bi lahko bil v izjavah bolj zrel...
Profesormarck
24. 10. 2018 19.08
+6
vse zgodbe rumenih picekov so iste:za sedmimi gorami....realnost je pa na stezi-kralj Mrac Marquez,ujemite ga,če lahko.he,he,he,he
prost1
25. 10. 2018 08.36
-6
Nisem imel namena biti nesramen. Bom takole rekel: zdi se mi , da si se zlagal.
.jezdimir
25. 10. 2018 12.30
-3
prost1, bodimo realni, brez namena nebi pustil podli zmazek, je tako...hehehe
KrTakoNeki
24. 10. 2018 10.38
-9
...ni problema, vsak ima svojega idola...nihče ne trdi, da je MM slab dirkač...da je pa slaba in negativna osebnost, to je pa pokazal pred tremi leti in nikoli ne bo prišel na level šampionov, ki imajo poleg velikih uspehov tudi pozitivizem...
Noki
24. 10. 2018 11.22
+11
Marquez je ponudil roko, Rossi jo je zavrnil. Zakaj? Ker je negativna osebnost. Če bi bil pozitivna osebnost bi jo sprejel. Ampak ne, on je zdrahar, vse za še večjo svojo priljubljenost in osovraženost Marca. To je Rossiju še edini cilj. Samo za primerjavo. Se spomniš zadnje dirke Marca Simoncellija? Zakaj takrat Rossi ni ustavil, glede na to, da je po tvoje dobra in pozitivna oseba. Zato ,ker ni nič drugega kot egoist. Vsi v MotoGP so v prvi vrsti tekmovalni in egoisti. Dirkajo zase. Samo, da si eni upajo še več, drugi pa ostanejo zgolj talenti. In to je Marc Marquez. Naredil je še potezo več. Postavil se je po robu Rossiju in to vas boli. Najbolje bo, da Rossi naslednjo sezono oddirka kar sam, brez ostalih dirkačev. Mogoče mu bo uspelo kakšno zmagati in s tem bi avtomatsko osvojil tako željeni deseti naslov. Navijači bi popadal od euforije, nekatere bi pobralo, sicer prez škote za ostale in zgodba bi bila zključena pika
Otancici
24. 10. 2018 12.24
+6
Moje mnenje je, da si tukaj vsekal mimo. Negativna osebnost je le za vas “navijace” rosija, za ostali del sveta je zelo pozitivna in simpaticna oseba. Vedno nasmejan, nikoli se ne pritozuje, deloven skratka pozitiva na deseto potenco. Da ne pozabim, tudi med dirkaci zelo priljubljen, da o legendah tipa Ago sploh ne govorim.
BenBostrom
24. 10. 2018 12.55
+9
Vsak zase najbolj ve ....za nas nekatere ki navijamo zanj deveto leto je pred tremi leti pokazal kako je treba ukrepati ko te nekdo javno izven dirkalisca napade in mu vrnis na moski nacin......v teoriji zmagati je eno v praksi drugo in ce nisi najhitrejsi potem nisi prvak....marcu pa kapo dol za 2015....v bistvu zame ni nic spornega naredil.
nightifly
24. 10. 2018 22.59
-1
nightifly
24. 10. 2018 22.59
-3
KrTakoNeki
24. 10. 2018 09.44
-16
...sem mnenja, da bo brez problema prišel do 10-tega naslova in še kakšnega zraven...če ne bo kakšne večje poškodbe, bo to in še več osvojil z lahkoto...škoda pa je, da nikoli ne bo postal velik...z svojim nastopom izpred treh let si je vse to pokopal in zapravil nasledstvo šampiona, ki mu nekako pripada...a ga ne bo nikoli nosil...
fireman21
24. 10. 2018 09.49
+7
to je zgolj tvoje mnenje in tvoj pogledn na MM93 ter VR46. Moje mnenje pa je da lahko preseže vse če bo nadaljeval v tem slogu in kot si zapisal tudi sam če nemo kakšnjih hujših poškodb
.jezdimir
24. 10. 2018 10.05
-17
Vsak ima svoje mnenje, katero je pravo bomo videli naslednje leto! Moje mnjenje je da bo Markecu že naslednje leto žal da ni letos sklenil kariere, Horhe ga bo uniču na pošten način, brez podlih igric, kot so v domeni Markeca...hehehe
Noki
24. 10. 2018 10.17
+9
Pa smo spet pri 2015. Pa že toliko napisanega. Kje piše, v kakšnih pravilih, da se morajo drugi dirkači umakniti Rossiju, da bi lahko prilezel do drugega mesta na zadnjih treh dirkah, pa tudi če bi prišel s tri urno zamudo, kot drugi , bi s tem postal prvak. Zakaj? Zaradi njegovih nekdanjih uspehov? Če bi bil Rossi toliko dober kot je Marc Marquez, bi bil z naskokom tistega leta prvak. Ampak ne, Rossi je raje taktiziral in se hotel poslužiti starih ukan. Vsi, ki so mu nevarni, obračunati prek medijev. Do 2015 se mu je vse izšlo. Takrat pa je stal pred njim Marc Marquez. In tukaj se je Rossi upekel. Marc ni podlegel njegovim pritiskom in mu dobesedno primazal klofuto. Če hočeš biti največji, dirkaj in zmaguj. In Marc hoče in tudi bo največji. Pa če vam je prav ali pa tudi ne, koga briga.
KrTakoNeki
24. 10. 2018 11.01
-6
noki68...nihče ne zahteva, da se kdorkoli komorkoli umika...vsi naj peljejo pošteno, pa da ga dobimo...najboljšega...kdorkoli že to je...že tako je dovolj, da se sama Dorna in ekipe same odločajo in med dvema dirkačema enemu dajejo prednost...že s tem zgubimo dejansko borbo...da se je pa takrat Markec vmešal v boj med VR in Lor...je bilo pa nepotrebno in zlobno, je pa rezultat tega nastrojenost proti MM, ki se ga nikoli ne bo rešil...
KrTakoNeki
24. 10. 2018 11.04
-6
fireman21....tudi moje mnenje je, če nisi razumel, da bo rezultatsko glede na predstave sigurno dosegel in presegel najboljše...glede na mladost lahko podre vse dosedanje rekorde...ampak kot osebnost pa ne bo prišel do kolena najboljšim...žal...
Noki
24. 10. 2018 11.33
+2
Mislm, halo......Marc je dirkač in se ima z vso pravico vmešati za zmago na vsaki dirki, tako kot Rossi. Rossi bi zmagal. pa bi bil prvak. Odgovor preprost.
KrTakoNeki
24. 10. 2018 13.05
+0
noki68...očitno nisi gledal tiste dirke...tukaj se ne gre za to, če je bil na tisti dirki MM boljši...gre se na to, da bi se očitno glede na prehitevanja MM takrat z lahkoto odpeljal naprej in sem prepričan, da bi lahko tisto dirko tudi zmagal, bil pred Lorencem...tako pa je nalašč pustil, da ga Rossi prehiti, potem pa spet za njim...s tem je očitno pomagal samo Lorencu ali še boljš povedan-šlo se mu je, da bi škodoval Rossiju...tako obnašanje pa ne sodi v noben šport...
Noki
24. 10. 2018 17.00
+2
Marc je samo Rossiju pokazal kako dejansko to zgleda na progi, za tisto kar ga je Rossi obtoževal.
Otancici
24. 10. 2018 19.15
+2
Noki, vsi ti komentarji, ki si jih napisal, so zadetek v polno. Ni kaj dodati.
Noki
24. 10. 2018 20.05
-1
Profesormarck
23. 10. 2018 18.56
+12
Kralj in PROFESOR je pobral zlato,za drobtinicer se naj bojujejo konkurenti.Keri je prvak,keri že !..he,he,he,he,he,he,he,he
.jezdimir
23. 10. 2018 16.37
-26
Kot vse kaže bo stric organiziral slavje v družinskem krogu, saj se ne kaže želja ljudi po udeležbi. Predvideva se prihod 5 do 6 ljudi in nosači rekvizitov, se pravi vse kupaj maximalno15 ljudi. Recimo jaz sem imel na zadnji okrogli obletnici 85 ljudi, kdo je pol večji car se sprašujem upravičeno...pa naj prosim komentirajo samo tisti ki res znajo računat, ne pa kar eni kot so Ahil&Co...hehehe
Profesormarck
23. 10. 2018 18.56
+11
Otancici
23. 10. 2018 19.16
+9
.jezdimir
23. 10. 2018 19.21
-13
No ja, pa lepo sem prosil da se javijo samo tisti ki z računanjem nimajo večjih težav...hehehe
AyrtonS
23. 10. 2018 20.42
+7
in ti prdimir si prvi ki se najbolj s tem obremenjuje...hehehe..svašta
.jezdimir
23. 10. 2018 21.41
-9
Glej poba tukaj smo zato da se na dostojen način menimo, oziroma izmenjujemo mnenja! Tebi še veliko manjka do kulturne komunikacije, nivo komunikacije ki ga dosegaš še tudi približno ni na dostojni oziroma kulturni ravni. Svetujem ti da še kak razred osnovne šole zdelaš, seveda v svojo korist, da smo na jasnem...hehehe
Achilleus
23. 10. 2018 12.46
+25
Marquez je najboljsi in to je popolnoma jasno vsem. Se pa nekateri cigani tipa jezdimirr trudijo dokazati nasprotno...kljub temu, da se zavedajo prevlade Kralja Marqueza. Toda jezdimirr je zgodba zase...
.jezdimir
23. 10. 2018 13.44
-24
Ahil , pritlehni zmazki ti res ne koristijo, vsaj malo bi pa lahko gledal na lasten ugled, res pa je da lahko samo sanjaš da boš kdaj ugleden državljan...hehehe
Achilleus
23. 10. 2018 15.47
+13
jezdić, menda ja ne misliš, da bo kdo pazil na način izražanja, ko gre govora o tvoji malenkosti??? Če besedo cigan nisi razumel...potem ti ne morem pomagat. Ugled pri tebi nima prostora...gnev je tvoja strast.
.jezdimir
23. 10. 2018 16.28
-18
Ahil ne bom se spuščal na tvoj podli in nekulturni nivo, enostavno ni potrebe...hehehe
Achilleus
24. 10. 2018 09.38
-1
Jezdic...ti ne dosegas moj nivo. Torej, ne sanjaj o necem, kar ti ni dosegljivo.
AyrtonS
23. 10. 2018 12.26
+14
kakšen užitek je gledati prdimirja, kako s kislim in posiljenim "hehehe"-jem komentira..le naj te jezi in špeče, tvoja največja kazen je to, da MM93 zmaguje,...in najbolj žalostno je to, da velik navijač in pristaš VR46, njega sploh ne omenja,.. to vse pove o prdimirju
.jezdimir
23. 10. 2018 13.25
-19
No no, končno smo dobili starega novega prvaka iz tebe pa še kar vre žlehtnoba. A nebi raje proslavljal tako kot Korl, končno je čist pomirjen...hehehe
nightifly
23. 10. 2018 10.31
-17
Kmalu bomo videli tudi Bautisto na Jorgovem Ducatiju ,,,, me prav zanima kako bo odpeljal dirko ,ce se bo jasno hitro aklimatiziral na motor .
FjallRaven
23. 10. 2018 11.08
+10
fireman21
23. 10. 2018 12.25
+6
Meni je bautiste škoda ker bo šel v SBK serijo. Menim da bi bil na tovarniškem dukatiju veliko bol konkurenčen.
Otancici
23. 10. 2018 20.11
-2
Fireman, se popolnoma strinjam. Bautista bi bil veliko boljsa izbira kot Petrux, ki ze zdaj sedi na tovarniski izvedbi Ducatija. Sigurn sem, da se bo v nedeljo pripeljal takoj za Markijem in Dovijem.
nightifly
23. 10. 2018 10.30
-25
No , Puig je postal MM osebni bliznji svetovalec ,ker je oce slabo vplival na sina in od njega zahteval samo voznjo na ´´sus´´ .Po eksplozivni sezoni 2015 ,ko je tudi Honda dobila krepko po nosu , so morali v taboru MM obrniti vse na glavo in umiriti strasti . Ceprav Honda sama po sebi ni bila direktno v prvi liniji ,ker sta to pocenjala oba Markeca , je straf padel tudi na sam ugled firme -to je pa na Japonskem nekaj nezaslisanega . In tako je prisel bivsi dirkac ( ? ) Puig , ki je umiril dirkaca MM in s tem nadomestil oceta . No , oni dan je Puig bleknil eno zelo pikantno stvar ,ki je pri Hondi sigurno ne bodo veseli -namrec --- Honda letos ni bila vedno v polno podporo Markotu skace . No , ta je pa dobra ...... no ,po moje je Honda ne samo opravila najboljse od najboljsega kar se je dalo napraviti . Dirkacu je pod rit potisnila motor , s katerim lahko zmaguje se leta . In potem se najde en Puig ,ki izrece skoraj nezaupnico . Neverjetno .
Achilleus
23. 10. 2018 10.58
+18
nightifly...pijani levicar, vzdrzi se takih komentarjew.
fireman21
23. 10. 2018 12.23
+7
HAHAHA še eden ki je zaposlen pri hondi da vse stvari ve tako podrobno HAHAHA res si me nasmejal. Toliko vas bolijo zmage da ne veste več kaj bi si zmislili. Tudi POPTV je užaljen ker so tako strastni navijači VR46 da ni spletne rubruke za ciljno črto.
Otancici
23. 10. 2018 12.29
+6
Ugled in ponos firme Yamaha ze leta unicuje lamentino, a ko boste rumene ovcice to spoznale bo ze pozno. Mark vas pegla iz vseh strani. Pocakajmo se kaksno leto, da se najbolj precenjen pilot vseh casov umakne, sele takrat bo moto gp spet zadihal na polno.
.jezdimir
23. 10. 2018 13.38
-10
Profesormarck
23. 10. 2018 19.55
-3
pust,kaj sem napisal prdomir,da se bo lahk folk iz tebe še bolj smejal...
.jezdimir
23. 10. 2018 21.20
-2
mešalc, povej kaj te tišči, ubožec menda te niso spet jodlarji nagnali!? Pa dej no še osel gre samo enkrat na led...pr teb res nisem siguren da bi se z lato dalo ustvarit bistven napredek, če prav ni za obupat...hehehe
KrTakoNeki
24. 10. 2018 09.51
-4
...ni problema, vsak ima svojega idola...nihče ne trdi, da je MM slab dirkač...da je pa slaba in negativna osebnost, to je pa pokazal pred tremi leti in nikoli ne bo prišel na level šampionov, ki imajo poleg velikih uspehov tudi pozitivizem...
mzvezda
23. 10. 2018 07.45
+16
Bravo 24ur...s tem člankom ste zaprli usta veleumnim strokovnjakom kot so Jezdić, Nighty in Dollar...pa še kakšen bi se najdu....
.jezdimir
23. 10. 2018 08.22
-26
Zakaj že!? Če nebi poznal situacije v motoGPju bi mi bilo res čudno da prvaka v motoGPju hvalijo samo brat, stric, mami, ati...tako pa je jasno vsakemu ki spremlja dirke, da brez Honde in Dorne tudi Markeca ne bi bilo, simpl kot pasulj...hehehe
5xm
23. 10. 2018 08.28
+19
če bi bil rossi svet. prvak bi se 24 ur respočil od sreče in hvale na račun njega zdaj pa zgola omenbnost....
nightifly
23. 10. 2018 10.21
-22
Nikakor , nikdar , nikoli se ne bo to zgodilo . Naj vam povem na kratko in jedrnato . En novinar ali ,kdorkoli ,ki se ima za prebivalca tega planeta me ne more utisati . Lahko pa vas utisa samo ena stvar ...... mnenje navijacev ,mnenje ljudi ,ki imajo radi ta sport na svetovnem nivoju. Oni dan je urednistvo prilepilo eno zanimivo foto.ijo tu gor ,ki prikazuje v bistvu dejansko sliko ,oz. je odraz razpolozenja med navijci tega sveta . To je to. Jasno pa je tudi , da se nizkotno in po solsko oprijemate volje nekega opinionista ............ besede niso potrebne ,je tako ?
//////93
22. 10. 2018 21.15
+24
Danes so uradno pokopali in ponizali Rossija ..pazi.. v Yamahinem taboru z izjavo da se dirkac tipa MM93 rodi samo enkrat na 100let..
BenBostrom
22. 10. 2018 22.49
+8
In sedaj pričakujem..... hehehe in seveda strokovnjake na tem portalu da je z hondo lahko,prištimana pravila in ne vem kakšno vse sranje bodo še izmislili.
.jezdimir
22. 10. 2018 22.59
-18
Achilleus
23. 10. 2018 07.30
+11
V Yamahi tocno vedo, kaj je Marquez. Tam je tezava Rossi-Uccio naveza in denar. To Yamaho vodi na zacelje. Drugo sezono bo se slabse. Krivili bojo pa tovarno...
.jezdimir
23. 10. 2018 07.43
-19
Ahil, kot vse kaže tebe od vseh v motoGPju predvsem Uccio zanima, najbrž ti je luštkan...hehehe
CarlossCarsss
23. 10. 2018 08.45
+10
.jezdimir
23. 10. 2018 09.57
-14
Korl spet si pobrklov, sem pa vseeno vesel da si zopet med nami...hehehe
Achilleus
23. 10. 2018 15.48
+1
Muha-jezdiimir................vajini komentarji so podprti z mnogimi..tisočerimi minusi!!! Čestitam.
.jezdimir
23. 10. 2018 16.42
-7
Ahil hvala za minuse, sem vesel da sediš cel dan in stiskaš minuse, bolje to kot da zunaj tacaš travo po parkih in pobiraš pridelke na vrtovih delovnih ljudi, samo tako naprej...hehehe
Profesormarck
22. 10. 2018 19.31
+19
Kaj bi rozek dal za ta naslov....verjetno kar svojga ucia.he,he,he,
najvsivedo
22. 10. 2018 19.05
-25
Striček Ramon naj časti ,da se Markec udeleži znane ulične zabave.. kjer bi ga ometavali z paradižnikom ,in še dodatno ponudbo kjer bo vaba... da ga po ulici preganjali podivjani bikeci ....ole--ole ..Markec... upam,da se boš dobro nasmejal.
BenBostrom
22. 10. 2018 20.23
+1