MotoGP

Marquez: V Spielbergu smo se borili za vrh, toda Silverstone je povsem drugačno dirkališče

Silverstone, 24. 08. 2021 16.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Marko Gašparin
Komentarji
79

Marc Marquez je svoje navijače na VN Avstrije dolgo časa držal trdno prikovane v svoje naslonjače, saj se je večji del dirke boril za zmago, vse dokler z motorjem za dež ni zdrsnil v prvem zavoju dirkališča v Spielbergu. "Na zadnji dirki smo imeli hitrost in se bili sposobni boriti za vrh, toda Silverstone je povsem drugačno dirkališče, kjer je lahko veliko dirkačev močnih," je opozoril šestkratni svetovni prvak razreda motoGP.

Marc Marquez je pokazal dobro formo na zadnji dirki na VN Avstrije, pa čeprav njegova poškodba ni v celoti sanirana.
Marc Marquez je pokazal dobro formo na zadnji dirki na VN Avstrije, pa čeprav njegova poškodba ni v celoti sanirana. FOTO: MotoGP

Marc Marquez je dodal, da bo izjemno lepo znova videti britanske navijače spet ob stezi, potem ko tu lani dirke ni bilo. "Dirkanje v Avstriji z navijači ob strani je bilo prijetno, tako da se veselim, da bo temu tako tudi v Angliji," je – tako njegove besede prenaša portal crash.net – razložil dirkač Repsol Honde. "Naš položaj se ni bistveno spremenil, tudi ta konec tedna nas čaka veliko dela, da bi napredovali in videli, kaj je mogoče doseči v nedeljo," je še dodal Katalonec, ki bo v Silverstonu naskakoval drugo zmago po vrnitvi po težki poškodbi desne nadlahtnice.

A če pogledamo rezultate v preteklem desetletju, lahko hitro ugotovimo, da steza na Otoku ni pisana na kožo Hondinemu motociklu. V preteklih treh sezonah elitnega motoGP razreda je sicer kultni Silverstone gostil le eno dirko: leta 2018 je bila dirka odpovedana zaradi močnega naliva, lani pa zaradi epidemije novega koronavirusa. Marc Marquez je do danes sicer v Silverstonu zmagal le dvakrat, in sicer leta 2014 v elitnem razredu motoGP ter leta 2010 v najšibkejšem razredu. 

Spored prenosov VN Velike Britanije

Marquez bo pravzaprav najverjetneje edino upanje za visoka mesta v Silverstonu, saj so preostali Hondini dirkači daleč od forme, s katero bi se lahko borili za najvišja mesta. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (79)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ni nam vseeno
27. 08. 2021 16.41
V zadnjih letih dirkanje Valentina Rossija z motorji tovarniške Yamahe do danes , bi marsikaterega nepoznavalca zavedlo, da je še zmeraj pri Ducatiju in da ni mogoče, da ga od tistih zlatih časov , ko je nizal uspehe Ducatija, mečejo še iz tretje ekipe ...
Ni nam vseeno
26. 08. 2021 21.59
-7
Naslednje leto, ko Muhića ne bo več, če bo moški ki drži besedo, se ga bomo spominjali, kot človeka, ki je nam je svetoval, da se resnica lahko pove tudi na lep način, pa bo vseeno nekaterim enako smrdela...Hvala še enkrat.... škoda da se nasveta sam ne drži ampak...
Ni nam vse eno
27. 08. 2021 08.22
+7
A ti res nimaš nobenega dela da si cele dneve tukaj, pa da ti ni nič nerodno bedaste laži pisat? Joj joj kaj vse zemlja nosi.
Ni nam vseeno
26. 08. 2021 21.16
-9
Muhič...Marc Marquez je vedno bil kandidat za svetovnega prvaka vsako leto, v vsakem razredu ...in z vsakim motorjem. Ce imajo ostali dirkači odlične Yamahe odlične rezultate zimzeleni pa je dobesedno najslabši , potem to ni problem razvoja in adaptacije vseh ostalih bolidov ampak enega dirkača, ki ni vreden pol dirkaške steze ali piste mrzle vode .
Ni nam vseeno
26. 08. 2021 21.16
-9
Kot pravi Muhič in ima povsem prav.... podobno je pri Yamahi samo tam so nihanja večja ker imajo večjega outsiderja kot je Marc Marquez z naskokom boljši . Vsi vemo, koga je to ves čas najedalo in kdaj je to z brcami izbruhnilo , ko je doživel živčni zlom ...Rana se bo zacelila super talent pa je itak prirojen...
Capirossi999
26. 08. 2021 20.32
-9
Kljub nekaj izprijencem, ki smetijo s svojimi neprimernimi komentarji tukaj, če lahko to sploh imenujemo komentarji, pa na 24ur vseeno rad prebiram članke o motogp športu. Že na prvi pogled je jasno, da se že skoraj desetletje vse vrti okrog Marc Marqueza, saj novice o najhitrejšem in najboljšem motogp dirkaču vseh časov ljudje kar požirajo. Pohvaliti pa moram uredništvo, da tu in tam objavijo tudi kakšen ohrabrujoč tekst o Valentinu Rossiju in tako razveselijo njegove, roko na srce, ne preveč brihtne in še manj kulturne, podrepnike. Človek se kar ne more načuditi, kakšen klavrn konec je zajela njegova dolga kariera. Če je na Doohanovi sanjski Hondi ter na Burgessovi izjemni Yamahi kar dosti zmagoval, pa je njegova kariera po prihodu na zahtevni, pa vendar daleč najhitrejši Ducati, zajela žalosten konec. In ta se vleče že čez desetletje. Tako so ga nagnali praktično že iz vseh moštev, tudi iz Yamahe, kar ni lepo, saj je s svojimi burkami in komedijanstvom vseeno pomagal k boljši prodaji cestnih motociklov te znamke. Kupiš Yamaho in zraven zastonj dobiš rdečo žogico za klovnov nos.
Ni nam vse eno
27. 08. 2021 08.18
+8
Če bi ti Korl sodil med kulturne in razgledane na tej strani nebi bilo nobenih težav s predsodki. Tako pa ostajamo tam kjer smo, namreč zopet si se vrnil po prepovedi komentiranja in zopet bi ravno ti rad sodil kdo je diht in kdo ni. Vsi te poznamo in vsi točno vemo kam sodiš, nisi kar tako več tisočkrat blokiran, verjamem pa da s tako podlim komentiranjem tudi jutrišnjega dneva ne boš dočakal pod tem imenom, bolje da takoj obmolkneš.
Capirossi999
26. 08. 2021 20.00
-9
Še malo off topic: kot je za Rossija boleče, da kljub njegovi najhitrejši vožnji v karieri ne dohaja ostale konkurence v motogp, tako mora biti tudi kakšnemu moderatorju tukaj zelo boleče, ko ga navadni bralci razkrinkajo, ko na ilegalen način pušča tukaj svoje izprijene zmazke.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.37
-13
Malo off topic : @Ni nam vseeno, lahko prideš malo pokomentirat, mislim, da sem tem prenapetežem tukaj dokaj konkretno pojasnil zadeve.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.42
+13
Sej Lažnivcu lahko na uhe šepneš, vsi vemo da sta par.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.47
-12
Vem, da te boli, ker si se mu zastonj ponujal, žal sva tako Resnica kot jaz družinska očeta, tak da ti kar ostani pri svoji "grupi", kaktus. Pardon, jezdić.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.51
-10
Kak je fajn, ko lahko kot admin brišeš vse, kar te zabije, sam pa lahko žališ po mili volji, a je jezdić? Saj ne boš več dolgo, tudi zate raste šiba in za tvoje izprijeno homofobno podtikanje.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.51
+12
Korl, na tvojo žalost vama nihče več ne verjama, vse prevečkat sta si naglas izpovedovala ljubezen.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.56
-9
Ljubezen ravno ne, je pa res, da tega bralca zelo spoštujem, saj z lepo, ubrano besedo iz tebe in tvojega lajanja pod članki dela ogromnega bedaka, kar ti sam očitno ne dojemaš, mi pa toliko bolj. Hahah
Kaktusy
26. 08. 2021 20.02
+8
Capirossi999
26. 08. 2021 18.14
-15
Res so mediji objavili intervju, v katerem najboljši dirkač zadnjega desetletja Marc Marquez ocenjuje, da bi se stari, zdravi Marc uspel tudi letos, 2021 boriti za naslov s trenutno Hondo. Vsi, ki malo bolj intenzivneje spremljamo dogajanje v motogp, se še predobro spomnimo Marcovega mrmranja čez Hondo, ko ga je tri dirke nazaj divje katapultirala. To je bilo, mislim da prvič v karieri, da je Marc črhnil nekaj proti svojemu delodajalcu. Jasno, da to njegova navada in se je s tem intervjujem hotel odkupiti za ostre besede takrat. Fant je poštenjak in je krivdo za nekonkurenčnost Honde raje prevzel na svoja (poškodovana) ramena. Čeprav še se z aviona vidi, bda Honda ni konkurenčna, ostali trije dirkači capljajo daleč zadaj in niso ravno začetniki v tem športu. Glavni mislec zlobne Črne antiMM bratovščine Muha pa seveda kar po principu Baba rekla, baba čula - pograbi to izjavo kot najbolj verodostojno vseh časov ter Hondo opeva v neslutene in nerealne višave, seveda vse skupaj z enim in edinim podlim namenom - da deskriditira izjemne Marquezove dosežke, posebej letos, ko vozi vidno hendikepiran napram zdravi eliti motogp-ja.
Kaktusy
26. 08. 2021 18.46
+16
Glej Korl, vsi vemo da od podhranjene Yamahe dirkači bežijo, med tem ko imajo pri Hondi obraten problem, namreč Marc se jo oklepa z vsemi močmi, ne spusti balance niti ponoči. Nekako pa bodo morali najti rešitev kako se znebiti št.93 iz štartne vrste, dejstvo je da je podlež poleg tega da ne obvlada motorja tudi prepočasen in je prenevaren za vse ostale udeležence, to je vsa znanost okoli najboljše Honde, prej ko se sprijazniš lažje ti bo!
Capirossi999
26. 08. 2021 19.06
-16
A to je pisalo na kakšni vaški tabli sredi njiv in travnikov? Yamaha je ob koncu lanske sezone poslala Rossija v satelitsko Petronas moštvo, Vinalesa pa je dobesedno nagnala. Toliko o bežanju dirkačev z Yamahe. Marquez je takrat kot zdrav človek podpisal 4 letno pogodbo za nekonkurenčno Hondo, ki jo je zadnja leta sam reševal. Zdaj je še vedno poškodovan, Honda pa daleč za Yamaho, Ducatijem in KTM. Še Aleix se sprehaja z Aprilijo pred Hondo. Marquez bi v sekundi skočil na bilo kateri od teh motorjev, če ne bi bil pogodbeno vezan na Hondo. Je pa tudi res, da bi v primeru Marquezovega zanimanja za Yamaho Rossi dal ven zadnji peni za odvetnike, ki bi preprečili ta deal, saj predobro ve, da bi Marquez z Yamaho zmagoval kot po tekočem traku.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.10
+16
Korl ti tolk lažeš da sam sebi verjameš, dejstvo je da je do sedaj najboljšo Hondo upal samovoljno zapustiti samo Rossi, vsi ostali niso imeli pirhov za tak korak.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.20
-16
Tudi ta je bosa, Honda je postavila takrat Rossija pred vrata, saj je postal domišljav. Ampak makaronar kot makaronar je ukradel tehnologijo in mehanike, ter jih potegnil za sabo k Yamahi. Pol pa je lansiral pravljico, kako je njemu baje iz dolgčasa zadišalo po Yamahi. Je pa tudi res, da ni bilo prave konkurence, že en Zarco bi takrat pometel z Rossijem, da Quartararoja, Morbidellija, Mira, Millerja itd. sploh ne omenjam. MM93 pa bi v tistih časih brez elektronike dobesedno za 2 kroga oddriftal naprej.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.28
+16
Resnica je da si slep in zaljubljen, Honda je od nekdaj najboljši motor, niso pa nikoli imeli tako slabo zasedbo kot jo imajo sedaj, pika!
Capirossi999
26. 08. 2021 19.34
-15
No, piko si lahko ti kam daš, najbolje saj veš kam. Sam imam mnenje o situaciji v motogp-ju, ki se povsem ujema s stališči večine aktivnih in bivših dirkačev, managerjev, športnih novinarjev in medijev. Seveda z izjemo majhne združbe okrog tavullijskega šarlatana, ki pa so pasé. In njegovi slepi zaljubljenci, kot je vas 5 tukaj s tabo, Muho, gogijem, kajcenebijem in aligator jem vred.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.39
+15
Po svoje te razumem da si obupan, očitno bo tvoj podlež še pred Rossijem zaključil kariero, nesposobnež nevarno vozi pa še prepočasen je, če smo realni.
Capirossi999
26. 08. 2021 19.52
-11
Capirossi999
26. 08. 2021 20.50
-8
S tem ti ne podtikam finančnih težav, pač pa se mi smiliš zaradi plitve pameti. No, smiliš ravno ne, če smo iskreni.
Kaktusy
27. 08. 2021 08.33
+5
Lepo si se opisal, kolk ti mora pa žvižgat med uhi je za vse normalne nepredstavljivo.
nightifly
26. 08. 2021 16.58
+14
Marc Marquez ,alias Marko skace , je v zadnjem intervjuju med drugim tudi jasno in nedvoumno povedal ,da bi - testualm. - Mark Marquez s formo pred padcem lani , in z letosnjo Hondo 2021 mirne duse lahko konkuriral za naslov 2021 . S tem je sam MM postavil vse govorice v svoje predalcke in utisal razne njegove ´´navijacke ´´ tu na forumu . Samo se popoln nepoznavalec lahko napise ,da je Honda nic vredna ,oz. malo konkurencna . Ce imajo ostali dirkaci inflacijske rezultate , se najboljsi je izgleda Nakagami , potem je to problem razvoja in adaptacije vseh ostalih bolidov razen Markovega . Podobno je pri Yamahi ,samo tam so nihanja vecja , pri Hondi pa je konstantnost prvega motorja in ostalih kar linearna ,ampak to je stvar sefov HRC in same Honde . Verjamem ,da vse to pocasi najeda tudi Marqueza , ampak poskodba je le poskodba ,in pri njemu je slo po 1. operaciji marsikaj narobe . Verjetno se mora tudi sam vprasati, ce se smatra za kaksnega vesoljca ,ki se mu rane zacelijo v enem dnevu , tako kot je to mislil leto nazaj . Narava misli drugace .
Capirossi999
26. 08. 2021 19.13
-15
Daj muha, nehaj že nakladat in izkrivljat dejstva, resnica je ta, da so ostali Hondini dirkači imeli leto in 2 dirki na voljo Marquezov motor, pa nič od nič. Mogoče je lani Alex Marquez malo uspel Hondo skoraj popeljati blizu vrha, to pa je tudi vse. Marc Marquez je daleč najboljši dirkač motogp-ja vseh časov, prej ko se boš sprijaznil s tem, prej boš mirno živel kot normalen človek.
Kaktusy
26. 08. 2021 19.31
+15
Dej Korl zbudi se, ne moreš spremenit zgodovine, Honda je s pomočjo Dorne od nekdaj najboljši motor, so si pa sami krivi da imajo nesposobnega Marca, kaj ti še ni jasno?
Capirossi999
26. 08. 2021 20.19
-7
Dorna je Dorna, Honda je Honda. Prvo si razjasni ta dva pojma, pa se potem oglašaj. Res si nesposoben.
Kaktusy
27. 08. 2021 08.34
+4
Nisem niti pričakoval od tebe, da boš razumel, vsi vemo da je za te motoGP prezahteven.
Ni nam vseeno
26. 08. 2021 15.21
-15
Danes moraš izbirati že med pozitivnimi članki, da lahko komentiraš motoGP
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 19.28
-20
Marquezu bodo dovolili voziti z roko in pol ....in to samo zato ,da bodo permanentno držali gledanost TV prenosov in dirk v živo ....nekaj kar so izgubili po odhodu Lorisa Capirossija
Aligator11
26. 08. 2021 12.55
+15
Seveda, seveda. če mu še naprej ne bo šlo , bodo rekli da vozi samo z eno roko. Patetični izgovori
Ni nam vseeno
26. 08. 2021 15.20
-14
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 18.42
-24
Muhić, Muhić, Muhić...temperature...kar si prepisal najbrž drži...ostalo pa primerljivo z Vinalesovim dosežkom prejšnji vikend ...za prekinitev pogodbe, zate pa bo dovolj , če boš držal obljubo...
AS1983
25. 08. 2021 18.37
-26
Ce bo v cilju, lahko se bori za stopnicke, v bistvu zmaga bi kar bila manjse presenecenje
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 19.19
-22
Valentino Rossi ? ...Vsi imajo pripombe in težave , Rossi pa še doda : "Silverstone mi je zelo všeč, saj je steza odlična, ena mojih najljubših. Steza je dolga in ima vse, hitre in srednje hitre ovinke. Na določenih delih je zelo tehnično zahtevna. Po navadi smo tam zelo uspešni in upam, da bo tako tudi letos." .....Vse kar bo manj kot stopničke bo žalost, tudi če bo suha steza...
Lucky
25. 08. 2021 15.32
-22
Muha me je večkrat poučeval slovenščine. Tista 2 romana spodaj, ki jih je spesnil, sem prepričan, da niti sam ne razume. Res ne vem, a je konvalescent, ali rekonvalescent. Par stopinj gor ali dol. Ne šteka jih niti jezdić. Sam pluse mu bo vseeno dal.
jezdimir
25. 08. 2021 18.31
+25
Tokrat sem tebi dal plus...iz usmiljenja seveda...hehehe
nightifly
25. 08. 2021 14.22
+23
Glede na to , da je tudi Ducati rahlo v hendicapu na tej pisti ,ima Honda z MM priloznost za zmago ,jasno odvisno od Quart ´ó -ja , potem in jasno vprasanje Suzukijev in kaksnega Pramaca . Bo zanimivo .
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 18.44
-28
Glede na to , da nikomur nič ne ustreza je to nedvomno prva priložnost za zmago Valentina Rossija po prejšnjem vikendu
nightifly
25. 08. 2021 13.12
+26
Marko ,marko ,marko ....... Silver ....bo drugacen . Kaksen bo ,kot Sachsenring ? Me prav zanima ,kaksna bo Honda na Otoku . Dirkalisce z 8 obinki v levo , 10 v desno ,zelo hitra proga ,grob asfalt ,,,,posebnost pa ovinki 2,3,4, Maggots in Becketts , in seveda Stowe ,ki gumam povzrocajo velik stress . Na prvih treh se guma (leva rama zadnje gume) segreje -ohladi in spet segreje v diferenc . T1 -T2 od 0° C na 35 ° ,pade na 20 ° in spet segreje cez 40 °C ,torej to je rang segrevanja levega dela zadnje gume . Desna stran pa ima difernc .segrevanje v rangu od 0°- na skoraj 30 v ovinku 2 in pade na 15 ° v 3. ovinku .Torej je leva stran gume mocneje obremenjena . Zanimiv je tudi podatek segrevanja prednje gume v ovinku Stowe -7 ,,kjer se guma segreje za 70 °C .
nightifly
25. 08. 2021 13.16
+26
Ti pokazatelji nam samo sporocajo kako preklemano je potrebno uravnavati nastavitve vseh parametrov elektronike za skoraj vsako minuto pred zacetkom dirke ,ker je britansko vreme ---- nestabilno , in dirkalisce se lahko zelo hitro segreje ali ohladi ---ali pa seamo en del piste ---kar je tudi ze bilo . Prav zanimivo bo videti kaksna bo dirka . Asfalt dopusca mehke gume , casi bi bili zelo dobri ,toda ----kako te gume pripeljati do konca. No ,tu je se Markus Mark ,ki vozi samo z eno roko ,druga pa samo obraca rocico gasa ,to pa ni tezko a ne !
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 18.53
-23
Muhić...če gledamo Marca Marqueza, ki ga jaz ljubkovalno kličem Marc Marquez po očetu, ki se piše Marquez, je vožnja samo z eno roko ,druga pa samo obrača ročico gasa ,nekako ni videti težko...Seveda ne ..
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 18.53
-24
.Tudi Roglič je bil na OI z rokami celo samo naslonjen na ročice...in samo obračal pedala, to tudi ni težko , a ne ? ....V bistvu pa ima tudi Roglič najboljše kolo... kolo, ki je zdaj na Vuelti že top...
Sorva_1
25. 08. 2021 09.30
-28
Trenutno je HON v konstruktorski razvrstitvi predzadnja, daleč za najboljšimi. Bila bi zadnja, če nebi bilo 93. Bike je še vedno nekonkurenčen. Subjektivno ali navijaško je lahko reči marsikaj, a realnost je pač takšna. 93 želi zmagovati a s takšnim bikom ne gre in je kar malo zagrenjen. Preveliko ima željo po zmagovanju, pač moje mnenje. Mnogi so trdili, kako bodo zlahka drugi dirkači zmagovali na HON, ko jo dobijo v roke. Od 99, 6, 73 in vse do 44. A realnost je pač drugačna. Dejstva in številke so drugačne, vse je preverljivo... Pa vendar…navijanje je zdravo in zaželeno. Letos je in bo borba predvsem med YAM in DUC! SUZ letos še ni zmagal, tudi to je dejstvo! Razočaran pa sem nad YAM, da (še) ni dala prostega sedeža 46! Mogoče se boji, da bi 46 odnesel kakšno zmago (in točke) 20!
nightifly
25. 08. 2021 13.03
+23
ah ,ja ,kajpak ......... honda je med zadnjimi . Lepo vas prosim ----MM vozi bestio z 270 konji z eno roko -in pol , zmaguje ,ali skoraj , motor je pa za an odpada ,al kaj . ............in poleg vsega je se konvalescent , vsaj 8 mesecev ni bil na motorju , torej mora imeti bozje lastnosti ,da z eno roko tako sajtrgo sploh pripelje do konca .In glej glej ,zmagal je Sachsenring ,pa v Spielbergu je vozil spredaj ....etc etc . Kar pa se tice diferenciacije Hond -motorjev , bi vam moralo biti jasno ze deset let nazaj ,da so v Hondi MM vzeli za del inventarija ,tako kot Messija pri 10 letih in z njim gradili zmagovalen motocikel , ker je MM z zagotovili oceta to rad pocel --od zacetka v moto 2 . Ali tega niste videli ,sledili , ? Honda je to morala narediti ,da ustavi Yamaho Rossija . No , za vso sreco Honde in v svojo skodo ,je Rossi naredil pogumen korak v hiso Ducati ,ki pa je bila zal tocno na poti prestrukturiranja radi novih motorjev, novih pravil , ...e.tc in popolnoma nepripravljeni ,dokler ni v spiel skocil Lamborginio ,oz.Audi ,oz. korpor . Nemci /Italijani , in zaceli napredovati ,toda se premalo , ker se je v zadnjih letih level tekmovanja mocno dvignil in zozil v ene vrste klin , ki ne dopusca niti ene napake . To se je videlo pri YAmahi ,s spinningom ,---kar nekaj let . Toda Honda je vsa ta leta koncentrirala vse svoje resurse na Marka M , in zal zadnja leta zapostavila drugi motor Danija Pedrose ....kar so na koncu ,zacuda tudi priznali -toda med zelo stisnjenimi zobmi . In zdaj je vec ali manj isto , drugi dirkac je v senci MM -a ni to videti ? Vse je zelo enostavno .MM ima popolnoma drugacen motor -govorim o sasijah , vpetjih ,visini motorja in porazdelitvi nihajnih delov ,ter njihovih mer .Jasno ,da gre za milimetre ,toda fabrika nne more vzdrzevati razvoja dveh takih motociklov za dva razlicna dirkaca ,od katerih se drugi kar naprej menjuje .......torej .
Ni nam vseeno
25. 08. 2021 18.58
-23
Čudno je , da je Yamaha ves čas delala za vse svoje dirkače le proti Valentinu Rossiju je bila nastrojena ? Ali pa je tudi Yamaha ves čas delala le za Valentina Rossija .... Lorenzo je itak "one man band"
gogi_
24. 08. 2021 20.56
+42
Wc.Crap nikogar ne zanima kdaj gres srovs,si pa zgleda res odkrit da vedno poves k si srov-s. Vcasih lahko tud kaj zase zadrzis. Bonton za telebane !
jezdimir
24. 08. 2021 21.39
+45
jezdimir
25. 08. 2021 12.25
+35
Korl, te je kdo kaj omenjal, al si prišel provocirat iz navade, pošteno povej...hehehe
sloeki70
25. 08. 2021 21.21
-16
jezdimir
24. 08. 2021 19.38
+40
Bolj kot stalni izgovori in jokanje pred javnostjo širšo motoristično javnost zanima ali bo izprijeni Markec izločen še pred nadaljevanjem prvenstva, namreč vsem je jasno da z neznanjem oziroma nesposobnostjo vse preveč ogroža vse okoli sebe, kljub temu da vozi od nekdaj daleč najboljšo Hondo, če smo odkriti še ata Ezpeleta ne vidi več prave rešitve. Ni čudno da je podlež po vseh tem glavna tarča posmeha...hehehe
Ni nam vse eno
25. 08. 2021 11.56
+35
Korl prosim da se začneš brzdat, nobene pravice nimaš žalit komentatorjev, jezdimir te tudi omenil ni, torej kaj zopet provociraš? Vsi podrepniki ste isti, nekulturni!
Medo72
25. 08. 2021 16.37
-28
Najbolj ogroža tebe. Če še par krat zmaga je zelo nevarno, da končaš na psihiatriji.
Mr. Cat
24. 08. 2021 18.51
-41
kolk zmag im letos rosi??
iga_biba
24. 08. 2021 19.17
-42
za njega je zmaga, če je boljši kot 15ti.
Mr. Cat
24. 08. 2021 19.34
-44
Lance
24. 08. 2021 17.35
+38
Kdo je to markez?
Ni nam vseeno
24. 08. 2021 17.42
-37
Tisti brez dopinga ampak mu ni treba poganjati pedal