MotoGP

Razburljiv razplet kvalifikacij: Quartararo najhitrejši, iz prve startne vrste še Vinales in Miller

Le Mans, 15. 05. 2021 15.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
A.V., M.J., J.K.
Komentarji
206

V elitnem razredu motoGP je razburljiv zaključek kvalifikacij v Le Mansu pripadel domačemu ljubljencu Fabioju Quartararoju, ki je za pičlih osem stotink sekunde prehitel moštvenega kolega Mavericka Vinalesa na drugem mestu, tretjeuvrščeni Jack Miller iz Ducatija pa je zaostal še za dodatni dve stotinki sekunde. V najšibkejšem razredu moto3 si je najugodnejši startni položaj pred nedeljsko dirko privozil Andrea Migno, kvalifikacije srednjega razreda pa je dobil novinec Raul Fernandez.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Razburljive kvalifikacije v Le Mansu
    02:26
    Iz 24UR: Razburljive kvalifikacije v Le Mansu
  • Iz 24UR: Nadaljevanje prvenstva MotoGP
    02:29
    Iz 24UR: Nadaljevanje prvenstva MotoGP
  • Vrhunci kvalifikacij razreda moto2 za VN Francije
    06:30
    Vrhunci kvalifikacij razreda moto2 za VN Francije
  • Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP za VN Francije v Le Mansu
    07:13
    Vrhunci kvalifikacij razreda motoGP za VN Francije v Le Mansu
  • Padca Pola Espargaroja in Marca Marqueza na četrtem prostem treningu v Le Mansu na VN Francije
    01:17
    Padca Pola Espargaroja in Marca Marqueza na četrtem prostem treningu v Le Mansu na VN Francije
  • Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 za VN Francije
    07:46
    Vrhunci kvalifikacij razreda moto3 za VN Francije
  • Utrinki tretjega prostega treninga razreda motoGP na VN Francije
    05:47
    Utrinki tretjega prostega treninga razreda motoGP na VN Francije

Že dogajanje v počasnejši prvi skupini razreda motoGP, kjer sta si z dobrim nastopom mesti med 'prvokategorniki' današnjih kvalifikacij zagotovila Lorenzo Savadori (Aprilia Racing Team Gresini) in Luca Marini (SKY VR46 Avintia), je napovedalo izjemno razburljiv boj za najugodnejši startni položaj v elitnem motociklističnem razredu motoGP. 

Tega si je s časom 1:32.600 pridirkal domači ljubljenec Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), ki pa bo v nedeljsko dirko vstopil z minimalno prednostjo pred moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom (+0.081) in Jackom Millerjem (Ducati Lenovo Team), ki je na tretjem mestu zaostal za dobro desetinko sekunde. Obeta se nam izjemen boj na peti dirki sezone za VN Francije, kjer bo imel svojo računico tudi osemkratni svetovni prvak Marc Marquez (Repsol Honda Team), ki je kvalifikacije končal na šestem mestu, a je bil vse do konca povsem blizu uvrstitve na sam vrh ali tik podenj. Osemindvajsetletni Katalonec bo torej startal s šestega mesta, njegov zaostanek za mladim francoskim zvezdnikom pa znaša manj kot pol sekunde. Z obetavno vožnjo in četrtim mestom je tokrat postregel član poltovarniške Yamahe Franco Morbidelli, ki se bo iz druge startne vrste podal ob boku izkušenega Johanna Zarcoja (Pramac Racing) in že omenjenega starejšega Marqueza.

"Vesel sem svojega drugega zaporednega 'pola' na domačem dirkališču. Glede na vremensko napoved pa nas čaka še zahtevnejša nedelja, kar po svoje prinaša posebno draž. Čeprav sva bila praktično do zadnjega kvalifikacijskega kroga v manjšem zaostanku, sem zadovoljen, kako sva z Maverickom (Vinalesom, moštvenim kolegom pri Yamahi, op. a.) iztisnila še zadnje atome moči za ugoden startni položaj. Zavedam pa se, da že najmanjša napaka lahko stvari obrne povsem na glavo, tako da bom moral zelo paziti, predvsem pa izbrati ustrezen profil pnevmatik za jutrišnjo dirko," se je zmage v kvalifikacijah razveselil domači adut Quartararo.

Če je bil v tem uvodnem delu sezone Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT) povsem izgubljen, je v Le Mansu vendarle pokazal "znake življenja". Z zaostankom slabih osmih desetink sekunde je zasedel solidno deveto mesto, predenj sta se uvrstila Japonec Takaaki Nakagami iz moštva LCR Honda IDEMITSU na sedmo oziroma Pol Espargaro (Repsol Honda Team) na osmo mesto. Vse do desetouvrščenega Miguela Oliveire (Red Bull KTM Factory Racing) so zaostanki za vodilnim Quartararojem manjši od sekunde, napovedane spremenljive vremenske razmere pa bodo kot nalašč pravšnja preizkušnja za elitno deseterico, ki bo v noči na nedeljo morala skovati modro strategijo, predvsem pri izboru profila pnevmatik, ki bodo zagotovo odigrale ključno vlogo v boju za zmago na peti dirki sezone. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V moto2 veselje novinca Raula Fernandeza
V srednjem razredu, tj. razredu moto2, je v hladni in mokri soboti največ razloga za veselje imel novinec v srednjem razredu Raul Fernandez. Tretjeuvrščeni dirkač prvenstva je s časom 1:50,135 ugnal vso konkurenco in si privozil najboljši startni položaj. Drugo mesto je osvojil nekoliko bolj izkušeni Marco Bezzecchi (+0,240 s), tretjega pa ameriški dirkač Joe Roberts (+0,379 s). Na četrto mesto je skočil Aron Canet (+0,647 s), Augusto Fernandez pa je zaključil peterico z zaostankom +0,661 s. Razočaral je drugouvrščeni v prvenstvu Sam Lowes, ki je kvalifikacije sklenil šele na 10. mestu z zaostankom skoraj dveh sekund. Bistveno bolje ni šlo niti vodilnemu dirkaču v prvenstvu Remyju Gardnerju, Avstralec je namreč tokrat v kvalifikacijah vpisal šele sedmi čas, a v oči bode velik zaostanke (+1,011), a je glede na zahtevno, mokro stezo v Le Mansu takšen zaostanek ob številnih padcih vendarle velika 'olajševalna' okoliščina. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V moto3 kvalifikacije dobil Migno
Trenutno tretjeuvrščeni dirkač v skupnem seštevku svetovnega prvenstva razreda moto3 Andrea Migno (Rivacold Snipers Team) bo iz prvega startnega mesta skušal izkoristiti zelo slab nastop Španca Pedra Acoste (Red Bull KTM Ajo), ki je s sijajnim uvodom v svojo debitantsko sezono, ko je osvojil 95 točk, postavil visoko letvico za konkurenco.

Migno sicer v skupnem seštevku za Acosto zaostaja za 53 točk, a v primeru morebitne jutrišnje zmage, bi se Italijan zelo resno lahko vključil v boj za skupno zmago. Do presenetljivega drugega mesta je prišel še en novinec v konkurenci Riccardo Rossi (BOE Owlride), ki je za rojakom zaostal za debeli dve sekundi, tretjeuvrščeni Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo) pa je bil še za dodatni dve desetinki počasnejši. Dolgo časa nismo videli tako enoličnih kvalifikacij, takšne prevlade, kot je tokrat uspela Mignu. A pozor, v tako spremenljivih vremenskih razmerah in spolzki stezi, v kolikor se uresničijo napovedi o deževnem vremenu na nedeljski dirki, bi se karte pri vrhu lahko povsem premešale.

Iz druge startne vrste bodo krenili John McPhee (Petronas Sprinta Racing), Gabriel Rodrigo (Indonesian Racing Gresini Moto3) in Niccolo Antonelli (Avintia Esponsorama Moto3), ki je imel smolo, da je sredi kvalifikacij izgubil nadzor nad motociklom in zdrsnil s steze. A kljub temu je uspel "izvleči" maksimum in bo navzlic zaostanku dveh sekund in pol povsem v igri za visoko uvrstitev. Češki predstavnik Filip Salac (Rivacold Snipers Team) je zadovoljen s sedmim mestom, najhitrejšo deseterico pa so z uvrstitvami med osmim in 10. mestom zaokrožili Sergio Garcia (Gaviota GASGAS Aspar Team), Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) in Romano Fenati (Sterilgarda Max Racing Team). 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pestro že na tretjem treningu v vseh razredih
Elitni razred motociklizma je postregel z zanimivim dogajanjem na tretjem prostem treningu. Tokrat je na šampionske čase spomnil osemkratni svetovni prvak Marc Marquez (Repsol Honda Team), ki je po napaki in zdrsu s steze Avstralca Jacka Millerja (Ducati Lenovo Team) prevzel vajeti v svoje roke ter povsem zasenčil konkurenco.

Drugouvrščeni Lorenzo Savadori (Aprilia Racing Team Gresini) je zaostal za dobrih šest desetink sekunde, tretji pa je bil trenutno vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, Italijan Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team). Najhitrejši na petkovem drugem prostem treningu Johann Zarco (Pramac Racing Team)  je bil tokrat šesti, predenj sta se prebila Miguel Oliveira (Red Bull KTM Factory Racing) na četrto oziroma Pol Espargaro (Repsol Honda Team) na peto mesto.

Aktualni svetovni prvak Joan Mir in njegov moštveni kolega iz Suzuki Ecstarja Alex Rins sta zasedla sedmo oziroma osmo mesto, najhitrejšo deseterico pa sta z devetim oziroma 10. mestom zaokrožila Iker Lecuona (Tech 3 KTM Factory Racing) in Luca Marini (SKY VR46 Avintia).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V srednjem razredu moto2 je bil podobno kot v elitnem razredu Marc Marquez daleč pred konkurenco Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo), ki je drugouvrščenega Jorgeja Navarra (MB Conveyors Speed Up) prehitel za dobre pol sekunde, medtem ko je Augusto Fernandez (Elf Marc VDS Racing Team) na tretjem mestu zaostal še za dodatno desetinko sekunde.

Trenutno vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo) je bil daleč zadaj, na 19. mestu, s skoraj dvema sekundama zaostanka za Raulom Fernandezom. Najbližji Avstralčev zasledovalec v skupnem seštevku, Britanec Sam Lowes (Elf Marc VDS Racing Team), je tretji prosti trening končal na sedmem mestu. Glede na to, da omenjeno trojico Gardner, Lowes in R. Fernandez v skupnem seštevku loči pičlih šest točk, se nam obetajo izjemno zanimive popoldanske kvalifikacije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sobotni (kvalifikacijski) dan v Le Mansu se je sicer začel s tretjim prostim treningom v najšibkejšem motociklističnem razredu moto3, na katerem je najhitrejši čas postavil novinec Adrian Fernandez (Sterilgarda Max Racing Team). 

Ta je z izjemnim zadnjim krogom za seboj pustil prav tako zelo hitrega Yukija Kuniia (Honda Team Asia), ki je na koncu zaostal za Fernandezom za slabe pol sekunde. Na tretjem mestu pa je končal italijanski dirkač Andrea Migno (Rivacold Snipers Team). John McPhee (Petronas Sprinta Racing), Niccolo Antonelli (Avintia Esponsorama Moto3) in Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) so se razvrstili od četrtega do šestega mesta, izkušeni Jaume Masia (Red Bull KTM Ajo) je bil sedmi, najhitrejšo deseterico pa so z uvrstitvami od osmega do 10. mesta zaokrožili: Kaito Toba (CIP Green Power), Gabriel Rodrigo (Indonesian Racing Gresini Moto3) in Stefano Nepa (BOE Owlride).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Le Mans spored
Koronavirus pasica nova
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (206)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nightifly
16. 05. 2021 10.26
+2
O Rossiju imajo njegovi ´´prijatelji´´ iz nasprotne tribune zelo veliko povedati.Tako Zelo veliko in strastno , da v svoji vnemi kar pozabijo na ´svojega´ dirkaca , za katerega morajo nujno napisati obcasno vsaj nekaj besede komforta , da lahko neusmiljeno udrihajo po Dohtarju , pa se komu mogoce . Nikoli pa verjetno niso pomislili -polegeg 115 zmag Rossija ,in brez stevila uvrstitev na stopnicke, da morda Rossi vztraja v aktivnem dirkanju iz vec razlogov . Zelo pomemben je tudi ta , ki ga bom vsem tem simpaticnim pic****om tu napisal ,skusal pojasniti , ce bodo to razumeli . Rossija zdaj najbolj skrbi praznina , mrtvi tek njegovega zivljenja v post -dirkaskem obdobju . To je popolnoma razumljivo , tudi sami vemo kaj pomeni tak nenaden konec agonisticne dejavnosti . To je tudi iskreno povedal ,da se prav tega malce boji . Najverjetneje je tu izbral prav enostavno resitev , se posebno v odnosu do nove vloge , ki jo bo imel od drugega leta naprej . Predpostavimo ,da bo letos z dirkanjem koncal in se popolnoma posvetil vlogi managerja ,ki mora skrbeti kar za vsa tri mostva v tem tekmovanju ,to pa ni macji kaselj . Tudi ce obe nizji mostvi ze uspesno in rutinirano delujeta ,se bo lahko se bolj skoncentriral na kraljevski razred ,prednost je pa v tem ,da je zdaj se vedno aktivno v njemu kot dirkac in pozna vse tekoce probleme . In vse znanje ,obcutke ,pocutje bo lahko drugo leto prenesel na svoje dirkace ,ter jasno tudi na tehnicni del mostva ,ki skrbi za bolide . Upam ,da mu bo v nekaj letih uspelo priti cim blizje vrhu .
dej no
16. 05. 2021 18.05
+2
bi pa lahko MM in navijačem, vsaj vsako toliko, posvetili kakšen članek. se mi zdi, da postaja počasi, neviden. pod vsemi objavami se samo o kralju dohtarju piše.
DianaMul
15. 05. 2021 21.26
+5
Rossi že postavlja stvari na svoje mesto in če bo guma..bodo stopnice..
Trta mrta
15. 05. 2021 21.13
+13
Rossi je svoj debi v 125ccm imel, ko še 8 trenutnih dirkačev k z njimi dirka sploh na svetu ni blo... tako malo se umirite, ko imate tolko za povedat...
resnicaosvobaja
15. 05. 2021 20.55
-19
Kje je tisti pajac iz Petronasa, ki brca vse ....moške in ženske...dirkače in navijače ?
Aligator11
15. 05. 2021 21.13
+16
Tudi ženske si naštel? Nazadnje ko je MM-ja sunil, ker je le ta evidentno in nešportno (z očitnim namenom) rinil v Rossija je bilo pač kot je bilo. Pingo je dobil svoje. pa vseeno MM-ju na tvojem mestu ne bi rekel ženska! Saj nekaj ja pa le pokazal, ane.
Kaktusy
15. 05. 2021 21.53
+6
Uporabnik2066124
15. 05. 2021 21.57
+4
Highlanders............. To se je ze vleklo par dirk in vrhunec je bil, ko se je marqec skotal v pesek
dej no
16. 05. 2021 18.07
+2
ne vem zakaj smo mi ženske navijačem MM-ja tako odvratne?
resnicaosvobaja
15. 05. 2021 20.50
-15
Kje je tisti pajac iz Petronasa, ki zmagovalce dirk obsoja prepočasne vožnje ?
Aligator11
15. 05. 2021 21.14
+12
Misliš tisti, v katerega je pingo zanalašč in provokatorsko rinil kot bik v maline??
Kaktusy
15. 05. 2021 21.53
+8
dej no
16. 05. 2021 18.08
+2
kaj pa skeč z črno žogico št.8. kateri pajac že.
toti mišek
15. 05. 2021 20.35
-8
Bravo Vale! Super 9 štartno mesto....več od pričakovanj...
iga_biba
15. 05. 2021 19.56
-19
Opala. Bivšemu 9x se je posrečilo. deveto štartno mesto. Z najboljšim motorjem, na "njegovi" pisti deveti. ja bravo zimzeleni veteran, le jutri ne zaspati na štartu. Konjčno luč na koncu tunela med vožnjo z najboljšimi.
Aligator11
15. 05. 2021 20.20
+18
Pa kaj ti ni jasno provokator. Še 1x starejši je kot večina ostalih pričakuješ od človeka pri teh letih na vrhunskem nivoju?? Daj umiri se mal, pa če si pošten mu reci vsaka čast, ane.
rr3
15. 05. 2021 20.30
-10
Kolko pa misliš da je star??? 70, 80.... Starejši od njega so zmagovali, on pa se matra že 10 let....
Aligator11
15. 05. 2021 21.10
+14
Povej, kdo starejši od 40 je nazadnje premagoval ostale mladiče??
Trta mrta
15. 05. 2021 21.31
+8
V novejši zgodovini od leta 1980 dalje je bil najstarejši Rossi tako nea bluzi
Drink Beer and Smile
15. 05. 2021 19.54
-8
Hehe, eni ste zanimivi s temi minusi. Se človek vpraša zakaj sploh date minus. Očitno je lahko nekdo zadnji, pa boste še vedno rekli, da je bil zadnji s stilom in si zato zasluži hvalospeve pred zmagovalcem... :)
Drink Beer and Smile
15. 05. 2021 20.03
-4
Patetika. Žal je na zadnjem mestu lahko samo en. Lepo po vrsti. Za vse je dovolj.
dej no
15. 05. 2021 20.21
+10
ali pa, da je čudežni in najboljši. in si to zasluži, čeprav so rezultati in statistike jasni.
Jože Fortuna
15. 05. 2021 18.42
+12
MM 93 baje spet prvi... HONDA ni več previlegijev pri dorni.
dej no
15. 05. 2021 20.28
+9
baje. eni pravijo, da konstantno viša formo. danes je bilo to nemogoče izbrati vsaj zame ker se ž.. dež, suho, pol piste mokre, pol suhe. je pa res, da nisem nikoli motorja vozila. po moje ga je padec v 3 ovinku prestrašil.
nightifly
15. 05. 2021 18.32
+17
Ne glede na markamarkeza ,ki se je vrnil v karavano , je prvenstvo ,tako kot lani -brez njega - popolnoma zanimivo . Na startni ´´postaji´´ je en kup odlicnih dirkacev , ki nam prikazujejo odlicne voznje ,odlicno dirkanje . Mogoce so malce razocarani nekatiri ,tistih nekaj ,ki cakajo vedno na kri , direktne spopade , medsebojno tesno in nevarno prehitevanje in jasno padce . No ,padcev ne manjka , pa ne toliko zaradi direktnih spopadpv ,kot zaradi voznje na limitu in ocitnega pretiravanja . To je po eni strani razumljivo . Bolidi so nastelani na max . in optimalne nastavitve erogacije moci in oprijema podlage . Toda vedno vecji problem nastaja z oprijemom prednjega sklopa - gume , ki v zadnjih letih nosi najvecje ´´breme´´ ,ker pac ni pogonski del motorja , torej ima veliko manj moznosti elaboracije v tem segmentu . Kljub vsemu je Honda kar precej v pesku , to meni vedno pove ,da je krivulja sinusoide na grafu oprijema pri Hondi zeli spicasta ,ker dolgo casa drzi grip , potem pa brez preavisa popusti . Vec ali manj je odobno tudi pri vseh ostalih , se pa vidi ,da vecina dirkacev vseeno pusti kaksen % varnosti v zepu in ne sesuva svoje motorje kot za stavo . Jasno da gre pri tem tudi za nacin voznje posameznih dirkacev . Dejstvo je tudi ,da se hoce MM na vask nacin vrniti cimprej na vrh , koliko bo pri tem tvegal svoj vlozek zdravja ,je pa samo na njemu .
resnicaosvobaja
15. 05. 2021 20.52
-4
Deratizacija bo potrebna ....portal se spet kontaminiran...
DianaMul
15. 05. 2021 18.28
-10
Evo Rossi napreduje hud bo pritisk od zadaj..stopnice morda..Gume so našli rezultat je že tukaj..
rr3
15. 05. 2021 18.37
-12
Pa saj je rekel da bo tukaj vse drugače... In voila....
dej no
15. 05. 2021 19.27
+14
rr3 ti pa vse komentarje od rossija poslušaš. vidim, da te kar zanima mnenje kralja.
Kaktusy
15. 05. 2021 19.35
+15
dej no
15. 05. 2021 19.49
+15
ah kje. je pa res, da si zanimiv in zanimivo razmišljaš. lepo je brati tvoje komentarje, kjer pišeš kako ste navijači najboljšega vseh časov , vljudni in ne sodite med nogomet navijače. nam ženskam so tvoji komentarji všeč in kot vidiš, ti samo jaz dajem +-se
dej no
15. 05. 2021 20.30
+11
izgleda, po +-sih sodeč, si tudi možkim. he he
rr3
15. 05. 2021 20.38
-10
saj saj itak da me zanima. Sem pač njegov zvesti navijač... In rad tukaj povem vse dogajanje glede kalimerota... ker drugače ga nihče ne omeni...
dej no
15. 05. 2021 20.44
+10
nekje sem bral, ja, da postaja neviden, ampak ne na tem portalu.
rr3
15. 05. 2021 21.00
-8
Tukaj vedno manj, ker se trudimo, da je vsaj malo viden.... Mu je treba pomagat, da ne bo kot en revež pozabljen... Tudi tebi lahko ker je več kot očitno da imaš probleme z identiteto....
Drink Beer and Smile
15. 05. 2021 17.47
+7
Rad spremljam karavano, ker je pač zanimiva. Nimam favorita, ne Rossi, ne Marc, ne Zarco, ... nimam favorita. In tako mi je zelo interesantno, s povrata po bolniškem staležu, da je Marquez precej blizu vrhu. Ne uspe vsem, ne glede na šport. Traume so lahko hude. Bravo vsem.
turojen
15. 05. 2021 17.45
+12
Hondaša bosta jutri na ogrevanju še preostale mopede stoukla, pa dirkala s skuterji varnostnikov v repsol barvah..
turojen
15. 05. 2021 17.43
+8
NWO 2014, ti že veš, sigurno me poznaš, pa verjetno si mislil reči ć spredaj..
dej no
15. 05. 2021 17.30
+15
MM-ju bi pa lahko vsaj en članek posvetili, da se ne bo govorilo samo o Rossiju. tako bo postal neviden bivši 8x.
rr3
15. 05. 2021 18.07
-12
Revček a to ti je samo še ostalo? Štetje člankov hahahaha
dej no
15. 05. 2021 18.14
+10
ne samo rada bi izvedela, kaj se mu dogaja. samo to. eni pišejo, da je konec.
rr3
15. 05. 2021 18.34
-14
Potem pa to verjemi in se že nehaj tok obremenjevat z njim. Lahko pa tud antidepresive začneš jemat revše bogo, kalimeroti jih dobijo za 50% ceneje ker je povpraševanje tok veliko pri njih.
.jezdimir
15. 05. 2021 19.31
+14
rr3 , si precej na tekočem glede dobave antidepresivov, ziher iz iskušenj, sigurno si glavni podrepniški diler...hehehe
dej no
15. 05. 2021 19.34
+13
se sploh ne obremenjujem. samo vljudno vprašam. a ni to tema motogp-ja. povratek MM-ja. baje najboljšega vseh časov. antidepresive pa trenutno ne rabim, ker sem srečna. je pa res, da pri vas navijačih MM-ja, nimate spoštovanja do žensk. tudi mi lahko kaj vprašamo moške poznavalce. kdaj jim pa lahko tudi kaj povemo, sploh pa v vašem primeru.
Kaktusy
15. 05. 2021 19.41
+12
Korl je že večkrat povdarjal da podrepniki ne marajo žensk, jasno je zakaj, ne vem pa kaj tukaj iščejo, spokajo naj na svojo gnusno stran, pa še Marka in Horheja naj sabo vzamejo, packi!
dej no
15. 05. 2021 19.50
+11
nimajo kam spokati, ker se nikjer več nič ne piše.
mr_cat
15. 05. 2021 17.09
-14
Menda bo rosi vedu kdaj jt v boks menjat motor....
dej no
15. 05. 2021 20.33
+8
če boš gdaj gledal dirko, boš spoznal, da mu na armaturki izpiše. ko pa ne vidi mu pa na tablo napišejo. tisto na ciljni ravnini. glej dobro.table so ponavadi na desni. ha ha
NWO 2014
15. 05. 2021 16.52
-15
MM93...se vrača...oz wrača rečete vi jezdiči... :))))) lepe sanje
dej no
15. 05. 2021 19.35
+12
zvrača v smislu sebe in drugih sotekmovalcev.
NWO 2014
15. 05. 2021 20.02
-12
dej no
15. 05. 2021 20.39
+9
zvrača sebe: padci in 2015, po tem je kar znan. zvrača druge: brezglavo se zaletava v boke motorjev ostalih tekmovalcev, kjer je kar izpopolnil tehniko. na srečo se znajde redko v borbi 1 na 1 in so ga sotekmovalci hitro preučili.glej 2015, takoj se je vedlo.
turojen
15. 05. 2021 16.46
+15
Uf, še resničnež manjka s svojimi izpadi, pa bo cvetka popolna
NWO 2014
15. 05. 2021 17.00
-15
dej no
15. 05. 2021 17.35
+14
verjetno je bil žaljiv, čeprav ni v njegovi navadi, sploh pa pri navijaštvu.
madridista07
15. 05. 2021 16.19
-10
Mi je skoraj vseeno kdo bo prvak in vse to, ampak vseeno, da vas vprašam. Kaj se bo pa zgodilo z vami, da je marquez še kdaj prvak v elitnem razredu? Glede na sovraštvo enih tu gor proti njemu se za te ljudi kar bojim, kaj se bo zgodilo z njimi. Eno pa že vem. Takrat bo kuhinja spet in dorna bo delala vse njemu v prid. In vsem drugim dirkačem bodo prepovedali zmage, samo da bo Marc zmagal. Bo nekaj takšnega ne? Lepo bodite. 😉
.jezdimir
15. 05. 2021 16.20
+13
Drži se žoge pa ne si žile rezat, tole je zate čist prezahtevno...hehehe
madridista07
15. 05. 2021 16.59
-13
Jezdimir ni neke panike. 😉 Me pa zanima kje so ljudje, ki spremljajo komentarje. Ker tukaj gor je kar nekaj ljudi, ki so žaljivi.
dej no
15. 05. 2021 17.25
+13
ah kje, se samo hecajo. jih bo že resnica osvobodila.
brija?
23. 05. 2021 13.21
Jest sem tu sam da spremljam take ko rr3 nightflay aligator11 sej sej ,niste resni, kaktusx ker vas prav fajn brat boljš k vsak športni časopis, res z strastjo povedano z dodanimi argumenti fantje carji ste
SpremeniVzdevek
15. 05. 2021 15.55
+7
MM nikoli več 9x prvak
NWO 2014
15. 05. 2021 16.49
-15
yes...in tvoj fotr bo papež...Pokliči ko se zbudišš:)
dej no
15. 05. 2021 17.32
+15
NWO 2014
15. 05. 2021 20.03
-11
je je ...kaj ga ne vidiš kako razmišlja ??:)))))))))