MotoGP

V srhljivki zmaga Marquezu, Dovizioso in Vinales na stopničkah

Buriram, 06. 10. 2018 14.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Kakšna dirka na Tajskem! Marc Marquez je v samem zaključku vnovič potrdil svoje mojstrstvo in prišel do svoje sedme zmage v sezoni v kraljevem razredu motoGP. Čeprav je dolgo kazalo, da bo do zmage prišel član Ducatija Andrea Dovizioso, se je ta na koncu moral zadovoljiti z drugim mestom, zmagovalni oder pa je dopolnil yamahin dirkač Maverick Vinales. Valentino Rossi je bil četrti.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: 7. zmaga Francesca Bagnaia
    00:46
    Iz 24UR: 7. zmaga Francesca Bagnaia
  • Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Tajske
    06:58
    Vrhunci dirke razreda motoGP za VN Tajske
  • Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Tajske
    12:42
    Vrhunci dirke razreda moto2 za VN Tajske
  • Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Tajske
    13:06
    Vrhunci dirke razreda moto3 za VN Tajske

Sploh prva dirka motoGP-ja na Tajskem je ponudila vse, kar ta šport dela tako zanimivega in privlačnega. Razburljivo končnico, ki je bila v znamenju troboja Andrea Dovizioso (Ducati Team) - Marc Marquez (Repsol Honda) - Maverick Vinales (Movistar Yamaha MotoGP), je dobil drugi, ki je vnovič potrdil, da je v najtežjih trenutkih preprosto najboljši na svetu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Dolgo časa je kazalo na zmago 31-letnega Doviziosa, v nekem trenutku se je v boj za vrh vmešal tudi zimzeleni član Yamahe Valentino Rossi, ki pa je na koncu nekoliko popustil, kar je omogočilo njegovemu moštvenemu kolegu Mavericku Vinalesu, da se je prebil na mesta, ki vodijo na zmagovalni oder. Največja poslastica je sledila, kot že omenjeno, v samem zaključku - natančneje dva kroga pred koncem - ko sta pravo bitko uprizorila velika rivala v letošnji sezoni Marquez in Dovizioso. Slednji je v enem od zadnjih ovinkov izgubil idealno linijo, kar je 25-letni Katalonec s pridom izkoristil in prišel do svoje sedme zmage v sezoni. Rossi je dirko v Buriramu končal na 4. mestu.

Marquez tvegal vse
V skupnem seštevku je zdaj stanje povsem jasno: vodilni Marquez (271) ima pred najbližjima zasledovalcema Doviziosom (194) in Rossijem (172) dovolj visoko prednost, da se lahko v miru pripravi na zadnje štiri dirke v sezoni. "Po navadi sem razburljive končnice dirk v letošnji sezoni izgubljal proti Ducatijevima dirkačema, danes pa sem se odločil, da bom tvegal vse. Vsekakor smo lahko zelo zadovoljni s to zmago, saj nam je na stežaj odprla vrata do novega naslova svetovnega prvaka. Nekoliko sem bil zaskrbljen zaradi zahtevnih pogojev na stezi, a najpomembneje je, da so gume vzdržale na takšni podlagi. Gremo z dvignjenimi glavami naprej," je po dirki povedal aktualni svetovni prvak v kraljevem razredu motoGP Marc Marquez.

Marc Marquez (Repsol Honda) je vnovič potrdil svoje mojstrstvo in na prvi dirki na Tajskem slavil pred Andreo Doviziosom (Ducati) in Maverickom Vinalesom (Yamaha).
Marc Marquez (Repsol Honda) je vnovič potrdil svoje mojstrstvo in na prvi dirki na Tajskem slavil pred Andreo Doviziosom (Ducati) in Maverickom Vinalesom (Yamaha). FOTO: AP
Bagnaia razred zase
V srednjem jakostnem razredu je bil trenutno vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva Francesco Bagnaia (Sky Racing Team VR46) na prvi dirki na Tajskem preprosto nepremagljiv, saj je drugouvrščenega moštvenega kolega Luco Marinija (Sky Racing Team VR46) v cilju prehitel za debelo sekundo in pol, medtem ko je tretjeuvrščeni Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo) - sicer najbližji zasledovalec odličnega Italijana v skupnem seštevku - zaostal še za desetinko sekunde več.

Dirko so sicer zaznamovali številni zdrsi in padci, izpostaviti velja Lorenza Baldassarrija (Pons HP40) in Alexa Marqueza (EG 0,0 Marc VDS), ki sta v minulih dveh dneh na treningih in v kvalifikacijah kazala zelo spodobne vožnje ter bila v resnih kombinacijah za najvišja mesta. Oliveira je skozi dirko skušal prehiteti Bagnaio, a brez pravega učinka. Slednji je znal v ključnih trenutkih ohraniti mirno kri, predvsem v zahtevnejših ovinkih, kjer zaradi specifičnih vremenskih pogojev (vročina, vlaga ...) najbolj trpijo prav gume. Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) je prav tako lovil uvrstitev vsaj na zmagovalni oder v želji, da bi se točkovno malce približal Oliveiri, ki pa štiri dirke pred koncem sezone beži Južnoafričanu na drugem mestu za ogromnih 74 točk.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ob koncu dirke je bil zmagovalec 15. dirke v sezoni izjemno zadovoljen s pripravo svojega moštva na nepredvidljive razmere v Buriramu. "Zmagati v tako zahtevnih pogojih je velika stvar. Predvsem za celotno moštvo, ki je v minulih dneh na Tajskem opravilo izjemno delo. Čeprav na koncu vse skupaj deluje kot lahka zmaga, pa se je bilo zanjo potrebno zelo potruditi. Prostora za napredek je še veliko," je dejal 7-kratni zmagovalec dirk v razredu moto2 v letošnji sezoni Francesco Bagnaia.

Di Giannantonio izkoristil 'darilo'
V najšibkejšem razredu moto3 smo spremljali izjemno dirko, ki se je odločila v samem zaključku, ko sta tik pred ciljem trčila favorita za zmago Marco Bezzecchi (Redox PruestelGP) in Enea Bastianini (Leopard Racing). Prvi je bil dolgo časa na vodilnem položaju, nato pa je to vlogo prevzel njegov rojak Fabio Di Giannantonio iz moštva Del Conca Gresini Moto3, ki se je s svojo drugo zmago v sezoni utrdil na 3. mestu v skupnem seštevku in se posledično približal vodilnemu dvojcu Jorge Martin (Del Conca Gresini Moto3) - Marco Bezzecchi. Slednji bo verjetno še najbolj obžaloval omenjeni padec, saj bi se z zmago še bolj približal poškodovanemu Špancu, ki je dirko na Tajskem ob bolečinah v poškodovani roki v junaškem slogu zaključil na visokem 4. mestu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Di Giannantoniu sta se na zmagovalnem odru pridružila rojaka Lorenzo Dalla Porta (Leopard Racing) na drugem oziroma Dennis Foggia (Sky Racing Team VR46) na tretjem mestu. Današnji zmagovalec je po dirki priznal, da mu je omenjeni trk Bezzecchija in Bastianinija odprl pot do zmage.

"Skozi večji del dirke sem bil povsem na meji zmogljivosti. Tudi motocikel je bil na velikih preizkušnjah, saj je obraba gum ob tako visokih temperaturah zraka in vlažnosti ogromna. Vesel sem te zmage, ki me je še malce bolj približala vodilnemu dvojcu v skupnem seštevku. Je pa trčenje Bezzecchija in Bastianinija precej vplivalo na končni vrstni red," je po koncu dirke športno priznal srečni zmagovalec Fabio Di Giannantonio.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (296)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BenBostrom
08. 10. 2018 07.04
+9
Včeraj bi morali jokici 2018 odvzeti vse točke zaradi nevarnega manevra v zadnjem krogu kjer je malo manjkalo da se ni direktno v Vinalesa zabil
CarlossCarsss
08. 10. 2018 09.27
+7
.jezdimir
08. 10. 2018 09.29
-18
Ben kot je razvidno iz tvojega zmazka tebi veliko manjka za samostojno preživetje, da o Korlu ne izgubljam besed...hehehe
BenBostrom
08. 10. 2018 09.32
+9
jezdimir,te razumem da nekje moraš dušu ispustiti sedaj ko napihljive več zaflikati ni mogoče....veš to je kot vr ki krade čas mladem mv25....te razumem....in seveda....hehehe
.jezdimir
08. 10. 2018 09.36
-15
Dej Ben odpelji to tvojo napihljivo na dopust, magar h kolegu v Milano...bi pa bil čas da odrasteš, škoda da o tem še nisi razmišljal...hehehe
BenBostrom
08. 10. 2018 09.59
+8
Achilleus
07. 10. 2018 19.51
+8
Pa sem dosegel še eno zmago in uspeh. Moja inteligenca je spravila publiko iz brlogov in ta publika se trudi odgovarjati moji veličini. Ta publika se trudi preživet v tem kaosu. Lepo...Šola, ki vam jo dajem dosega željeno.
LightningBolt
07. 10. 2018 19.56
-6
LightningBolt
07. 10. 2018 20.00
-8
Tvoja inteligenca? nas spravlja predvsem v smeh. No, predvidevam, da bi se pa tvoji starši najraje zjokali.
diebaumeister
08. 10. 2018 08.43
+3
hahahahahha, inteligenco si pokazal s samo hvaljenjem, saj veš kako gre tista ne, LASTNA HVALA CENA.......
.jezdimir
08. 10. 2018 09.31
-5
Ubogi Ahil, dosegel si dno in to že zdavnaj...hehehe
AyrtonS
08. 10. 2018 11.30
+1
diebaumeister
08. 10. 2018 12.28
+0
.jezdimir
08. 10. 2018 18.54
+0
NisteResni
08. 10. 2018 21.39
-2
prebil si dno jezdi, skupaj s svojim sodelavcem papagajčkom jako, pot vama pa osvetljuje kdo drug kot kresnička
iga_biba
07. 10. 2018 19.31
+11
gaber brrr in strokovni komentator robert. kakšne umotvore spravljata v eter! dovolj, je da poslušaš "komentiranje" zadnjih dveh krogov moto2. zelo dosti "mislita" in razglabljata ne vidita pa dogajanja na pisti. motoGP "ravno ko sem razmišljal, da bi Ped prišel danes na svoj račun je storil očitno napako. žal.žal. - poglejmo še enkrat kaj se je zgodilo. pa še ena izmed cvetk: Številne napake napovedujejo fantastično dirko. ?? moral bi priključiti, če želi napasti. res strokovna ugotovitev! O vztrajniku sta razglabljala štiri kroge, tako dolgo je gaberr brrr vztrajal z vztrajnikom, da je pozabil kaj je mislil povedat in se je izgubil v svojem razglabljanju o vztrajniku. brrrrrr
iga_biba
07. 10. 2018 19.34
+8
nekdo je spodaj napisal, da komentatorja uživata na Tajskem. ja, žal uživata, na naš račun in se delata norca iz vseh nas s takšnimi komentarji, namesto bi vsaj gabra brrrr poslali na kakšno izobraževanje. vsaj v retoriki!
prost1
08. 10. 2018 14.46
-2
Gaber je v redu, oni drugi je pa obup, moral bi Skubic nazaj pridt.
Drumbass
07. 10. 2018 19.04
+12
pa ustvte se no. a berete sploh kaj pišete..to pa nima več nobene veze z GPjem..sramota..*
nightifly
07. 10. 2018 18.44
-7
Achilleus 07.10.2018, 15:18:05 +14 Danes dobivam občutek, da sta se jezdimir in nightifly dokončno zlomila in podpisala kapitulacijo. Pametno je, da se sprijaznita s sabo in sprejmeta poraze.////////////to resnicno napise samo umsko ret. clovek .Ne hvala , raje bi rekel nasprotno . Nikoli nisem izgubil upanja v zivljenje . Se vec .Vedno raje ga ima , vedno vec se ucim in prav zato vedno vec vem ....ter posledicno vedno bolj razlikujem dobro od slabega ,zato vedno bolj cenim vse kar je dobrega in postenega ,in kar ima v sebi kulturo .KULTURO . ahil,,,,, danes imate google ,ali pa karkoli ,pa najdite vse o pojmu -kultura . Preprican sem , da vas bo zanimalo kaj je to . Kultura ne grize . Ampak ste pa komik , to pa moram reci .
nightifly
07. 10. 2018 18.39
-12
svetice 07.10.2018, 16:33:19 -2 Achileus........ Se enkrat si preberi kaj si napisal....... Odgovarjas rumenim navijacem, kateri so poskriti v kotu.......iscec provokacije, ker ti je to ocitno dusevna hrana......... Celo meni dolocas, da pisem pod vec nicki!!!.... Pises, da bos zalil vse kateri ne navijajo za marqeza, tako dolgo dokler ne bodo odsli iz foruma, ker bo baje tedaj zate ta forum postal kulturen??? A se vprasas kdaj zakaj ima rossi toliko navijacev, kateri placajo vztopnice po najmanj 100eur pa ceprav ze 9 let ni svetovni prvak?/////////////////////svetice ,brez zamere ,ker bom spet prilepil vas/tvoj prispevek ,in to zato ,ker bi skoraj enako napisal sam . Kot ze prej napisano , ti ljudje ne DOVOLIJO , da nekdo napise nekaj besed v podporo svojemu dirkacu .Pa ceprav pri tem skusam-o uporabiti vsa znana dejstva , indice, mnenja,karkoli . Ti ljudje , pa naj bo ahil ,ali vrabec ali ostali , enostavno ne razumejo , da ploskamo nekomu ,ki ni na prvi stopnicki . Ki ne osvaja lovorik kot jih je nekdaj . Jaz pravim temu , da ,ce govorim vsaj zase , imam popolnoma drug odnos do zivljenja ,uspehov ,prijateljstva ,lojalnosti in podobno . Ce gradim zivljenje na tem ,da pomagam predvsem tistim,ki se borijo za prezivetje in so posteni ljudje je ocitno samo nekaj . Da je za zmagovalce navijati in se dreti cisto nekaj najlazjega , tezje paje stati ob strani nekomu ,ki se za nekaj obupno bori . In prav t em trenutku se vse prelomi med mojo filozofijo in ´´filozofijo ´´ nekih aholov , vrabcev in ravenov -oz. bivsem hardwhore ..... ki je ponavdi vleke najgrsi arzenal iz svojega besednega zaklada ,ce mu tako lahko sploh recem . To je vec ali manj vse . Veliko smeti so tile ´´ ahili ´´ napisali o starih dirkacih pri 40 -ih ,ki nocejo v penzijo ,se posebno zato ,ker s svojo karizmo sencijo in zasencijo zvezdo nekoga drugega . In spet in spet jih tale Starina demantira ....tako kot danes , skoraj , ce mu ne bi spet zmanjkalo za par krogov grip-a ....... za malenkost ,ce pomislim , s kaksnim zaostankom je prisel na cilj ...... ne glede na vse , sem vsaj uzival v njegovi lepi voznji . LP
Achilleus
07. 10. 2018 15.18
+20
Danes dobivam občutek, da sta se jezdimir in nightifly dokončno zlomila in podpisala kapitulacijo. Pametno je, da se sprijaznita s sabo in sprejmeta poraze.
Uporabnik458403
07. 10. 2018 15.59
-10
Achileus........... Zakaj neprestano pod je bavas? Zaradi takih provokatorjev ni vec pametnega komentatorja na tem forumu. Na tem forumu ste se le mali marqezi, kateri vsakega kateri ni navijac marqeza pljuvate po njem. Ne spostujete ljudi, kateri so drugacnega mnenja.
Achilleus
07. 10. 2018 16.08
+0
svetice...ali kar chandra. Ne vem čemu menjavaš nicke? Kar pišem je odgovor na obnašanje rumenih navijačev. Ta trenutek je ta zasedba jokajoč skrita v kotu...vendar ne bo minilo dva dni, ko se bojo pojavili in žalili vse vprek. Ko se bo to spremenilo in ti osebki dokončno odidejo, bo postala stvar kulturna...saj ne bom imel razloga za napade. Si kdaj pomislil na to? Nikoli pa ne bom dal priznanja in potrdil laži, ki jih že leta nekateri trosijo. Da nekomu očitaš slabo delo, po tem, ko je verižni zmagovalec...da nekoga kuješ v zvezde, ko ni prvak že 9 let...da o nekom govoriš...kako zmaguje na vesoljski tehniki, hkrati pa na enaki drugi še blizu ne morejo...to so pač debele laži! In take bom napadal do onemoglosti...in zmagal bom!!! Kapiš...
Uporabnik458403
07. 10. 2018 16.33
-2
Achileus........ Se enkrat si preberi kaj si napisal....... Odgovarjas rumenim navijacem, kateri so poskriti v kotu.......iscec provokacije, ker ti je to ocitno dusevna hrana......... Celo meni dolocas, da pisem pod vec nicki!!!.... Pises, da bos zalil vse kateri ne navijajo za marqeza, tako dolgo dokler ne bodo odsli iz foruma, ker bo baje tedaj zate ta forum postal kulturen??? A se vprasas kdaj zakaj ima rossi toliko navijacev, kateri placajo vztopnice po najmanj 100eur pa ceprav ze 9 let ni svetovni prvak?
Achilleus
07. 10. 2018 16.50
+3
Prvič...imam en nick in ta je močnejši od vseh tvojih. Drugič...če je moderiranje tvoje delo, še ne pomeni, da je tudi komentiranje. Naj te kličem kar mnogo-niski rumenko??? Po želji, ker je smešno kar počneš. Ja...poskriti so v kotu, kar ne pomeni, da ne budno spremljajo, kar se tu piše. Muha in jezdić ta trenutek budno spremljata dogajanje. In odgovor na vrste navijačev sem prej podal. Zadnja dirka je dokaz, da jih dejansko ni veliko za Rossija. Na to dirkališče še ni uspel poslati odgovorne, ki bi skrbeli za hordo...jo financirali in jim kupovali ustopnice. Povej po pravici, koliko vstopnic si sam kupil in koliko denarja namenil VR46...nič!!! Bo držalo? Na dirko bi se spravil samo, če ti to plačajo...Tako je z ostalimi...večino.
LightningBolt
07. 10. 2018 16.55
+5
Uporabnik458403
07. 10. 2018 17.01
-5
Achileus.......dokler ti bodo provokacije dusevna hrana do takrat si bos sam sebi najvecji nasprotnik........... Rossi je in bo najvecja legenda motogp, to kazejo tribune. Marqez mu ne bo segal do gleznjev pa je lahko 12x svetovni prvak, ker do tega ne bo prisel posteno.
Achilleus
07. 10. 2018 17.11
-2
Hitro se te prime strah v kosteh...hahaha...Ti normalno ne razumeš, zato je ta pristop kar pravi. Poboljšaj se...
Achilleus
07. 10. 2018 17.28
+3
svetice...saj Marquez se ne primerja za Rossijem. To počnete rumeni. Marquez je nad njim...edinstven. Nikogar nima za zgled in z nikomer se ne primerja. Mi navijamo zanj, ker zna dirkati...število zmag in naslovov nima nič s tem. Tribune še manj, ker so sponzorirane. Nova dirka je postregla z manj rumenih čepic...si opazil...To pomeni, da Uccio ni dovolj zgodaj začel vsiljevat VR ideologijo. Mimogrede...Hitler, Stalin, Duče so tudi imeli polne stadione, trge...ljudstva. In...rezultati tega so...Kup poneumljenih ovac, ki se spravijo v vojno za enega. Za enega!!!!!!!!!!!!! Je vreden???
Uporabnik458403
07. 10. 2018 17.44
+1
Kaj si pa pol ti, ce tako vestno zagovarjas marqeza......a nisi vse to kar nastevas nekomu, kateri navija za rossija...
Achilleus
07. 10. 2018 17.56
-1
Mislim, da je bolj upravičeno reči, da je Marquez najboljši...kar kaže z rezultati. Kot pa Rossi....ni primerjave. Katera izjava je bolj zdrava, pa sam oceni. Nikoli pa ne bom počel to, kar počnete vi...Muha in podobni. Ne dvomim, da imate oltarje v simboliki VR46...in tam klečite vsako nedeljsko dirko.
moto-gp
07. 10. 2018 18.13
+2
"svetice", ja manjka dober komentator Callux...toda, zakaj se ne obregnete ob komentarju "jezdija" in še ničkoliko njegovih "nick-ov".....Toliko gneva težko od kogarkoli prečitaš... pa lep pozdrav...
Uporabnik458403
07. 10. 2018 18.18
+0
Achilleus.........za mene lahko rossijevi navijaci pocnejo kar hocejo. Rossi je legenda in taki so njegovi navijaci. Marqez je pac to kar je in taksni so njegovi navijaci. Rezultati 9x svetovnega prvaka povedo sami zase, se vec pa polne tribune njegovih navijacev........
Achilleus
07. 10. 2018 18.26
-1
svetice...znaš brat? So te naučili? To, kar si komentiral sem ti prej odgovoril! Samovšečneži nedvomno ljubite Rossija...ker ste si podobni in enaki. moto-gp pa di daje drugi odgovor. S Callux om sem vedno lepo in rad komentiral. Njega mi je škoda. Počilo pa je proti šrampi, nightifly, jezdimir, kaktusx, bojc46, burner, minister...več kot pol jih ni več, ker so nicke zamenjali. Če te zanima, kdo je svojat tega portala: nightifly in njegovi nicki.....jezdimir in njegovi nicki. Če se jim pridružiš...izvoli...veš pa kaj si v tem primeru zame. Tisti dan, ko ste začeli blatiti odlične dirkače kova Marquez in Stoner...ter poveličevati VR sektaštvo...sem se odločil, da je macola pravo orodje in zdravilo.
RV6
08. 10. 2018 15.47
-2
.jezdimir
10. 10. 2018 10.10
+2
Kot da ne razumeš pravil foruma, vedno znova provociraš, pa čeprav te ne omenjam oziroma pustim pri miru. Če imaš zagrenjeno življenje in s tem povezane frustracije ti lahko zagotovim, da se z žlehtnobo nikamor ne pride, za začetek zamenjaj pokvarjenega vzornika Markeca za pošteno osebo in takoj ti bo lepše! Nauči se ljubiti in boš ljubljen-a, čist enostavno...hehehe
.jezdimir
10. 10. 2018 10.11
+2
Komentar je namenjen v poduk osebi moto-gp...hehehe
korintos23
07. 10. 2018 14.40
+6
Jaz vsakega motorista spoštujem, ker to je nekaj več, to je nekaj kar se ne da opisati! Mislim na veter v laseh, a ne Carlos?
CarlossCarsss
07. 10. 2018 15.51
-1
.jezdimir
08. 10. 2018 18.58
+0
Korl je kot pešec lahko občutil veter v laseh samo na burji...hehehe
Igi74
07. 10. 2018 14.30
+21
Nehal bom spremlat moto gp sam zaradi komentatorjev in trapastih oglasov....A se še kdo strinja s tem?
korintos23
07. 10. 2018 14.41
+11
//////93
07. 10. 2018 14.43
+2
NisteResni
07. 10. 2018 16.08
+2
Drumbass
07. 10. 2018 19.10
+2
res je..kar živčen ko poslušam tega robija..sej gaber še nekako naklada..na momente si želim reklame...tako daleč je že šlo s tem robijem..
Igi74
07. 10. 2018 14.27
+21
Kakšni komentatorji na 24kur: Robi: uiuuuuiiiiiiiiiiiiuiiiiiiiiiiiiiuuuiiuuuuiiiiii.....bljak! Gabr: bla,uiiiiuuiuuuiiiuiiiiiiibla,bla,kratki oglasi.......bla,bla,uiiiuiiiiiiuiiiiuiiibla,kratki oglasi.....in to 63x v dirki......
korintos23
07. 10. 2018 14.41
+9
//////93
07. 10. 2018 14.21
+15
blackwizard
07. 10. 2018 13.43
+28
vidim,da rossijevi zopet nekaj pametni in smetijo vse povprek,nekaj krogov je bilo upanje potem pa vse po starem za italijana,ne more se on z kraljem gpja MM. edino po medijih in spletu je boljši...
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.49
-16
Jaz sem rossija pricakoval se nizje, ker je bil asfalt se bolj pregret kot na kvalifikacijah. Vsi dirkaci z vecjo tezo so v drugem delu izgubljali, kar je logicno.......rossi ima 8 do 10kg vec od mm in je bilo logicno, da ne bo konkurencen v drugem delu....pridobivali pa so lazji dirkaci. Naprimer Pedrosa je precej pridobil, se boril bi se za stopnicke, ce nebi zdrsnil.......
Noki
07. 10. 2018 14.08
+19
Kakšne izgovore kar naenkrat lansirate, ne morš verjet. Predlagam ti, da mu sporočiš, da naj se raje loti shujševalne kure, če jo ima že pri zmagah.....eh,,,,,,,,
Uporabnik458403
07. 10. 2018 14.16
-12
Noki..... Rosi je visok 182cm, marqez pa 169cm...... Tebi ni logicno, da je za slabig 10kg tezji......
rr3
07. 10. 2018 14.36
+8
korintos23
07. 10. 2018 14.42
-9
black…, Mogoče bo MM kdaj za Rossija kralj, sedaj je pa še samo car! hahaha
korintos23
07. 10. 2018 14.43
-2
korintos23
07. 10. 2018 14.43
-3
noki…, Rossi je imel v petem razredu tako višino kot jo ima sedaj MM!
.jezdimir
08. 10. 2018 19.01
-1
MM pa nikol ne bo tolk velik kot Rossi, pa tud če ga Horhe še tako nateguje...hehehe
smajser1
07. 10. 2018 13.38
+33
Kaj naj rečem.. enostavno Najboljši MM!
korintos23
07. 10. 2018 13.31
-1
Carlos, greš v sredo z nami? Malo po bivši Jugi, na Ohrid, skozi Albanijo v Črno Goro in po obali uživamo in vozimo v našo najlepšo Slovenijo?
CarlossCarsss
07. 10. 2018 13.34
+12
Blagor vam, res vam želim lepo avanturo in srečno vožnjo.
korintos23
07. 10. 2018 14.45
+4
.jezdimir
08. 10. 2018 19.02
+1
To bi pa še jaz šel, lahk še Korla peljem...hehehe
Achilleus
07. 10. 2018 13.31
+13
No...pa se pojavi Muha. In kmalu ga bojo polna usta...samo, da se pridruži še jezdić, ki bo zaščitil komentarje. Če pa ne..potem bo Muha pazljiv in manj glasen. Igral bo mučenika. No ja...še vedno poraženec.
korintos23
07. 10. 2018 13.27
-15
Carlos, kako mrcino pa te ti voziš, Rog ali Partizan?
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.30
-12
CarlossCarsss
07. 10. 2018 13.31
+12
Pred 10 leti je bil moj zadnji stroj Honda 600CBR.
korintos23
07. 10. 2018 13.32
-3
CarlossCarsss
07. 10. 2018 13.33
+6
korintos23
07. 10. 2018 13.37
-3
Jaz bi tudi moral nehati, zaradi let, pa enostavno ne morem.
CarlossCarsss
07. 10. 2018 14.12
+7
diebaumeister
08. 10. 2018 08.45
+4
diebaumeister
08. 10. 2018 08.45
+4
korintos23
07. 10. 2018 13.25
-35
Da je danes jokica vozil bi MM popušil! Dukatija bi ga zmlela.
moto-gp
07. 10. 2018 14.04
+19
da bi, bi ga....če bi bula imela če, bi bila čebula....če bi vi bili MM, danes tukaj ne bi komentirali... toliko o vaših : "da je..bi ga..."...
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.24
-20
Meni ta dirka sploh ni bila dobra. Le zadnjih 5 krogov...... Dirka je bila v znamenju formule ene, ko se je varcevalo z gumami in taktiziralo. Nihce ni hotel biti prvi, ker se ga je tako preucevalo njegovo voznjo........ Pocasi postaja nesmisel, da najtrse gume ne zdrzijo celotno dirko...... Dobra dirka bo takrat, ko se bo dirkalo od prvega do zadnjega kroga.......
korintos23
07. 10. 2018 13.22
-8
Če jih malo bereš, vsaj ene, so biciklisti veliki strokovnjaki za moto sport. Hahaha
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.19
-7
Carlos........napisal si ze cez 45 komentarjev od 180, kar je vsak 4 tvoj....... To je neberljivo, odvraca pametne komentarje........ Unicujes ta forum in cas je ze, da zacnes spostovati druge, ceprav se ne strinjas z njimi.
CarlossCarsss
07. 10. 2018 13.22
+14
Velika večina bralcev ni tvojega mnenja, zato išči krivdo pri sebi.
korintos23
07. 10. 2018 13.24
-18
svetice, Carlos to piše med vožnji, beri ga spodaj, na motorju je, po Ljubljani vozi in se oglaša, a ni dober, drugi MM! hahahaha
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.29
-11
Carlos......... Po cem sklepas, kaksno je mnenje bralcev..?
CarlossCarsss
07. 10. 2018 13.35
+8
Uporabnik458403
07. 10. 2018 13.43
-9
A res? 20 bralcev od nekaj tisoc, kateri preberejo clanek prtisne plus ali minus. Veliko jih sploh ne gre vec na forum, ker ste naredili neberljivega.....Jaz zelo redko kdaj prtisnem in to takrat, ce je komentar res dober ali ce je mimo....... Ocitno pa ste mali marqezi azurni in dosledni, da navijacem marqeza prtisnete plus ostalim pa minus neglede na komentar in ta samoocena je vam ocitno edina relavantna ocena.................. To se lepo izbere...
moto-gp
07. 10. 2018 14.05
+1
moto-gp
07. 10. 2018 14.06
+0