MotoGP

Prva bitka Doviju, vojna se nadaljuje jutri: Italijanu 'pole' v Motegiju, Marc šele šesti!

Motegi, 20. 10. 2018 08.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 10 min

Najhitrejši motociklisti sveta ta konec tedna nadaljujejo z naporno azijsko turnejo. Druga postaja je japonski Motegi, kjer lahko že na jutrišnji dirki dobimo novega (starega) svetovnega prvaka. Še preden pa v nedeljo ugasnejo rdeče luči, so se danes dirkači 'udarili' v kvalifikacijah, kjer je najhitrejši čas postavil Andrea Dovizioso. V prvi vrsti še Johann Zarco in Jack Miller. Marc Marquez šele šesti, Valentino Rossi pa deveti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Andrea Dovizioso je zmagovalec napetih in razburljivih kvalifikacij pred dirko za VN Japonske v Motegiju. Italijan bo tako z najboljšega startnega položaja branil lansko zmago v deželi vzhajajočega sonca in je na dobri poti k uresničitvi cilja, ki je pred dirko bil, da prepreči osvojitev naslova svetovnega prvaka Marcu Marquezu na domači dirki za moštvo Honda. Španec bo po ponesrečenih kvalifikacijah za njegove standarde, dirko začel s šele šestega startnega mesta. A s tem se verjetno ne bo obremenjeval, saj je dokazal, da ima najboljši ritem za jutrišnjo dirko. V prvi startni vrsti sta tako nekoliko presenetljivo Johann Zarco, ki je lani dirko v Motegiju celo začel z najboljšega startnega položaja in pa Jack Miller, ki bo tretjič letos dirko začel s prve startne vrst. V Argentini je Avstralec osvojil 'pole' v Misanu pa drugo mesto. 

"Naš motocikel deluje res odlično na tej stezi in še povrh, ta steza ustreza mojemu slogu vožnje. To sem vedel še pred prihodom na Japonsko in rezultati so takšni, ki smo jih tudi pričakovali. Med četrtim prostim treningom sem popravil tudi ritem za dirko, nato pa mi je uspel še odličen kvalifikacijski krog. Zelo sem vesel z opravljenim delom ta konec tedna, a ni še konec. Marquez ima kljub slabim kvalifikacijam, izjemen ritem za dirko in čaka me težka bitka za zmago. Ne le zaradi Marca, tudi drugi dirkači so hitri," je kipel od zadovoljstva po končanih kvalifikacijah izkušeni Dovizioso, ki bo na jutrišnji dirki lovil četrto zmago v sezoni, s katero bi odločitev o naslovu prvaka preložil na naslednjo dirko na Phillip Islandu. Dovi je sicer osvojil drugi najboljši startni položaj v letošnji sezoni, prvega po VN Češke v Brnu.

Our bike works very well at this track and it's a good track for my riding style. We knew that before we came here and did what we expected. We improved our pace this afternoon and then did a good lap in qualifying. So happy in the way we've worked, but Marc has good pace for the race so I think it will be a hard battle - also because other riders have good pace

V drugi startni vrsti bosta poleg Marqueza dirko začela še Cal Crutchlow, ki je postavil četrti čas in Andrea Iannone, ki je bil dovolj hiter za peto startno mesto. Znova pa sta razočarala oba dirkača tovarniškega moštva Yamaha. Po vzpodbudni dirki v Buriramu na Tajskem, bo Maverick Vinales jutrišnjo dirko začel s sedmega startnega mesta, devetkratni svetovni prvak Valentino Rossi pa šele z devetega. Vsekakor se nam obeta še ena zanimiva in nepredvidljiva dirka. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kvalifikacije v elitnem razredu so sicer otvoroili dirkači v počasnejši kvalifikacijski skupini (Q2). Tik ob koncu pa je z izjemno hitrim krogom najhitrejši čas postavil Alvaro Bautista. V elitno dvanajsterico pa se je uvrstil še ljubljenec domačega občinstva Takaaki Nakagami, ki bo tokrat tudi nastopal v naši oddaji pred jutrišnjo dirko razreda motoGP. Z japonskim dirkačem smo namreč pred dirko za VN Japonske opravili intervju, v katerem nam je zaupal marsikaj zanimivega. Zagotovo pa sta glavna osmoljenca prvega dela kvalifikacij Danilo Petrucci in Franco Morbidelli, ki bi po časih, ki sta jih prikazala med prostimi treningi, brez težav lahko nastopila tudi v hitrejši skupini. Morbidelli je priložnost zapravil v zadnjem hitrem krogu, ko je grdo padel in povsem uničil svoj motocikel. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dirkači v elitnem razredu so pred kvalifikacijami opravili še s četrtim prostim treningom, na katerem večina išče nastavitve in izbira gume za nedeljsko dirko. Najhitrejše čase in najboljši ritem pa je na tokratnem treningu prikazal Marc Marquez in še enkrat več potrdil, da ga v nedeljo zanima zgolj zmaga, s katero bi potrdil peti naslov med motociklistično elito. Španec je sicer dve minuti pred koncem padel v zavoju številka 7 in predčasno končal s četrtim prostim treningom. Mehanikom pa seveda pred kvalifikacijami naložil nekaj dodatnega dela, saj so morali motocikel popraviti. Drugi čas četrtega treninga je sicer postavil še en hondin dirkač, in sicer Cal Cructhlow, tretjega pa Andrea Iannone. Njegov soimenjak Dovizioso je tokrat zaključil na četrtem mestu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bagnaia ne popušča
V razredu moto2 je šesti najboljši startni položaj v sezoni osvojil Francesco Bagnaia, ki je tako storil nov pomemben korak k naslovu svetovnega prvaka, seveda mora tudi jutrišnjo dirko končati na visokem mestu. Drugo mesto je osvojil Fabio Quartararo, ki je potrdil, da mu steza v Motegiju leži, prvo startno vrsto pa je kar nekoliko presenetljivo dopolnil Iker Lecouna. Znova je na kvalifikacijah razočaral Miguel Olvieira, ki se je tokrat moral zadovoljiti z devetim startnim mestom. Portugalec se v letošnji sezoni krčevito bori za naslov svetovnega prvaka z Bagnaio, ki pa ima štiri dirke pred koncem velikih 28 točk prednosti. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Rodrigu 'pole' v moto3
Prvi so, kot je to v navadi, kvalifikacijsko soboto otvorili dirkači razreda moto3. V uvodnih minutah se je večina opravila na stezo v veliki skupini, v iskanju čim boljšega časa seveda vsi iščejo zavetrje ostalih dirkačev. Najboljši čas je v uvodnih dvajsetih minutah tako postavil Marco Bezzecchi, ki je v letošnji sezoni že dvakrat osvojil najboljši startni položaj, in sicer v Avstriji in Tajskem. Italijan je sicer na zadnji dirki v Buriramu izgubil pomembne točke v boju za naslov prvaka, potem ko je v zadnjem krogu padel. Drugi čas je v uvodnih minutah postavil Albert Arenas, tretjega pa Marcos Ramirez. Jorge Martin je v uvodnih minutah postavil peti najboljši čas kvalifikacij v Motegiju. Pred zaključkom kvalifikacij so vsi dirkači zapeljali v garaže po nove pnevmatike in taktiziranje, ter čakanje se je začelo. Nihče ni želel prvi zapeljati na stezo, saj bi to pomenilo, da bi bil 'vlečni konj' ostalih dirkačev. Vsem sta tako ostala na voljo dva hitra kroga pred zaključkom kvalifikacij v Motegiju. Z izjemnim časom (1.56.894), pa si je tretji najboljši startni položaj v karieri in prvega v letošnji sezoni privozil Gabriel Rodrigo. V prvi startni vrsti bosta začela še John Mchpee in Bezezchi. Takoj za Italijanom bo dirko na četrtem mestu začel Martin. Povsem ga je pa polomil tretji v točkovanju za naslov prvaka Fabio Di Giannantonio, ki je postavil šele 15. čas in bo imel veliko dela, če želi ponoviti uspeh iz Tajske, kjer je dirko zmagal. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jorge Martin bo sicer na jutrišnji dirki branil 26 točk prednosti pred Bezzechijem v boju za naslov prvaka. Di Giannatonio zaostaja še za dodatne tri, a razred moto3 je izjemno izenačen in to se lahko jutri vse skupaj postavi na glavo. 

Kornfiel znova navdušil
Jakub Kornfiel, 
češki dirkač, ki je v letošnji sezoni že večkrat dokazal, da je pravi mojster reševanja pred padci. Najbolj ste si ga zagotovo ljubitelji motociklizma zapomnili z letošnje dirke v Le Mansu, kjer je s svojim motociklom v zadnjem zavoju preskočil sotekmovalca, ki je končal na tleh v pesku. Tokrat mu sicer ni uspelo med kvalifikacijami v Motegiju, si je pa znova prislužil aplavz. Več v spodaj priloženem videu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tretji prosti treningi
Za razliko od petkovega drugega prostega treninga, je dirkače elitnega razreda motoGP, tokrat na dirkališču Twin Ring Motegi, pozdravilo sonce. V ugodnih razmerah so med tretjim prostim treningom skoraj vsi dirkači postavili najboljši osebni čas ta konec tedna, z izjemo Bradleyja Smitha in Sylvaina Guintolija. Najhitrejši je bil znova Andrea Dovizioso, ki je še enkrat več potrdil, da bo ta konec tedna na Japonskem storil vse, da preloži odločitev o naslovu svetovnega prvaka vsaj na naslednjo dirko v Avstralijo. Izjemno hitra sta bila znova Cal Crutchlow in Johann Zarco, ki sta, tako kot na prvem prostem treningu, končala med najhitrejšo trojico dirkačev. 

Marc Marquez je tudi uspel izboljšati svoj čas s prvega prostega treninga, a je ostal na četrtem mestu, a zaostanek ni prevelik. Prvih deset dirkačev se je namreč razvrstilo v dobre pol sekunde. Valentino Rossi je v zadnjem hitrem krogu postavil čas, ki ga je varno popeljal v hitrejšo kvalifikacijsko skupino. Tretji prosti trening je zaključil kot peti najhitrejši dirkač, dve mesti pred moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom, saj se je vmes med obe tovarniški yamahi vrinil še Dani Pedrosa. Prvo deseterico in s tem hitrejšo kvalifikacijsko skupino, sta dopolnila še oba suzukijeva dirkača Alex Rins in Andrea Iannone, ter dirkač Ducatija Jack Miller.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Quartararo najhitrejši v moto2, Martin v moto3
Prvi so sicer stezo v Motegiju v soboto zavzeli dirkači v najšibkejšem tekmovalnem razredu. Po pričakovanjih, pa so na vrhu časovnih razpredelnic tisti dirkači, ki se v letošnji sezoni borijo za naslov prvaka. Vodilni v točkovanju razreda moto3, Jorge Martin, je namreč postavil najhitrejši čas in bo tudi glavni kandidat, da osvoji najboljši startni položaj. Drugi čas tretjega treninga je postavil Marcos Ramirez, tretjega pa Martinov glavni konkurent v bitki za naslov, Marco Bezzecchi.

Zmagovalec VN Katalonije, Fabio Quartararo, je presenetil favorite in postavil najhitrejši čas zadnjega prostega treninga pred kvalifikacijami v razredu moto2. Drugi čas je postavil Marcel Schrotter, tretjega pa Alex Marquez, ki je v petek grdo padel, a je očitno z njim, vse v najlepšem redu. Francesco Bagnaia in Miguel Oliveira, ki se borita za naslov prvaka v srednjem tekmovalnem razredu sta postavil četrti, oziroma peti čas tretjega prostega treninga. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj se je dogajalo v petek?
Dirkališče Twin Ring Motegi bo to nedeljo prizorišče 16. dirke v letošnji sezoni. V deželo vzhajajočega sonca je zagotovo najbolje razpoložen pripotoval Marc Marquez, ki je le še korak oddaljen od sedmega naslova svetovnega prvaka. Španec mora za peti naslov v razredu motoGP po nedeljski dirki ohraniti 75 točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Andreo Doviziosom, a to bo vse prej kot lahka naloga. Italijan, ki je v lanski sezoni zmagal na VN Japonske po tesni in zanimivi bitki z Marquzeom, je bil namreč najhitrejši na edinem suhem petkovem prostem treningu. Aktualni svetovni prvak je postavil četrti čas, med oba akterja za naslov pa sta s vrnila še Cal Crutchlow in Johann Zarco. "Počutim se konkurenčnega in močnega, med prvim prostim treningom sem opravil nekaj dobrih krogov in dobil prave občtutke. A je še prezgodaj, da bi lahko vedel, kako hitri dejansko smo. Takoj sem videl, da bo Dovi izjemno hiter ta konec tedna. Njegov ritem sicer ni neverjeten, saj smo zelo izenačeni. Toda vem, česa je sposoben Dovi in zelo bo nevaren med kvalifikacijami, še posebej pa med dirko," je po petkovem dogajanju spregovoril svetovni prvak Marquez. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Odlično smo začeli, občutki na motociklu so bili pravi in osnovne nastavitve so dobre. Vsekakor imamo še nekaj prostora za napredek, toda naš motocikel res odlično deluje na tej stezi. Nekaj dela smo želeli opraviti še z gumami, a nam je popoldanski dež pokvaril te načrte," pa je dodal Dovizioso, ki je v letošnji sezoni zmagal trikrat, na zadnji dirki v Buriramu pa moral prav v zadnjem zavoju priznati premoč kasnejšemu zmagovalcu Marquezu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nasmejani pa so po petkovem dogajanju v Motegiju tudi v garažah moštva Yamaha. Maverick Vinales je s petim najhitrejšim časom potrdil, da stopničke na VN Tajske, niso bile muha enodnevnica in da je moštvo na pravi poti. "Iskreno povedano, so občutki izjemno pozitivni, saj je to dokaz, da napredek, ki smo ga naredili na Tajskem, ni bil posledica izbire gum, ampak pravilnih nastavitev na motociklu. Ta konec tedna se namreč guma obnašajo povsem drugače kot v Burirami, pa smo bili zelo blizu najhitrejšim že v petek in s tem sem zadovoljen. Seveda pa še vedno lahko napredujemo," je nasmejano dejal Maverick Vinales, kar je v letošnji sezoni prej izjema kot pravilo. Kljub devetemu času na dopoldanskem treningu, pa ni pretirano razočaran niti devetkratni svetovni prvak Valentino Rossi. Italijan je povedal, da s svojim ritmom sicer ni zadovoljen, a je samozavesten, da bo konkurenčen, predvsem zaradi dobrih časov Zarcoja in Vinalesa. Zagotovo bodo prvi odgovor o konkurenčnosti pri yamahi dobili že danes, ko bodo na sporedu kvalifikacije. Bodite z nami kljub zgodnjih jutranjim uram na Kanalu A in VOYO!

VN Japonske
VN Japonske FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (51)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LightningBolt
20. 10. 2018 18.16
-2
Mohiito
20. 10. 2018 13.55
+4
Današnji razplet kvalifikacij ..... Dovi prvi, pričakovano. Zarco samo potrjuje kvaliteto yamahe. Miler resnično presenečenje dneva. Vsekakor se pa dobra forma yamahe vidi v tem da rosi ne zaostaja za MM vsakič za 9 mest temveč samo še za tri mesta. Pohvalno.
Spark
20. 10. 2018 12.51
-6
Markez je sera,mislim,da bo zmagal Jebez Srajola,in bo tudi svetovni prvak.
BenBostrom
20. 10. 2018 14.13
+7
LightningBolt
20. 10. 2018 11.40
+4
Ajmo dovi, na zmago. Boj do konca!!!
Otancici
20. 10. 2018 12.55
+7
Al bo Dovi al pa Marki, za ostale ostanejo le drobtinice , razen, ce se oba vlezeta. Upajmo na lepo dirko polno dvobojev. Gremo King Mark 93 rock & roll do konca.
.jezdimir
20. 10. 2018 13.39
-5
Ahil a te peljem en krog, štartam čez 10 minut...ne boj se, čelado ti bom okrog obrnil da te ne bo strah...hehehe
Uporabnik458403
20. 10. 2018 11.10
-8
Da je marqez z hondo na hondini stezi sele 6 pove vse, da so se pravila speminjala glede na stil voznje.......zato me ne cudi Zarco, kateri ima najbolj podoben stil vozje marqezu in tudi ne Miller.......
CarlossCarsss
20. 10. 2018 11.30
+2
Kvalifikacije posebno pri motoGP ne igrajo vidnejše vloge. No, mogoče pri MM hejterjih, kot je svetice. Povsem nepomemben komentator tule, ki mu je edini cilj kritizirati MM93.
Uporabnik458403
20. 10. 2018 12.22
-9
Na tem forumu ste se tako ostali samo preslepljeni navijaci Marqeza.... Jaz bolj kritiziram dorno kot marqeza, katera dela iz marqeza dirkaca za zgodovino, predvsem za to, ker je spanski dirkac........ S tem bo dorna unicila tudi marqezovo kariero, ker te naslove ne bo nihce tako spostoval, kot rossijeve, stonerjeve, biaggija........ Jaz zmeraj opozarjam na to in ne,da je Marqez slab dirkac..... Najvec to pove, da vec ne igra neko pravilo, kjer bi naj bil nek motor hiter ampak je danes vse to pomesano......zacuda je dukati postal hiter na zavitih progar kar ni logicno........ Neposteno pa je najbolj do yamahe, katero je dorna namerno unicila z enako elektroniko, z plombiranjem in prepovedjo razvoja agregata med sezono................
Otancici
20. 10. 2018 12.47
+10
Svetice, trikrat sem prebral tvoj komentar in ne morem razumeti kaj si hotela povedati. Razsvetli me, prosim.
BenBostrom
20. 10. 2018 14.18
+4
Res je edino to da cel svet govori o MM in potem imaš "slovenske svetovno vseznane in priznane poznavalce" ki trdijo da je MM nastavljen in da je toliko nesposoben da le sedi na daljinsko vodenem motorju.....ni kaj dodati eden in edini daleč največji ki popestruje in dviguje gledanost v novodobnem motogp-ju.....in sedaj zagotovo pride komentar največjega med nami z 6 črkami....hehehe
Uporabnik458403
20. 10. 2018 15.11
-2
Otancici..........kdo je hotel moj komentar oziroma mnenja razumeti je razumel, kdor ga noce ga ne bo, pa ce tudi si ga 3x prebere
BenBostrom
20. 10. 2018 18.57
+3
....svetice zares pohvalno 1:0 zate ...pa mislim da si razumel,razen če seveda nočeš
//////93
20. 10. 2018 11.06
-2
hahah je Santi opozoril Marca da imajo samo se 1 motor in ni smep vsut se tega haha je reku pocasiiii ne za vsako ceno na puno
CarlossCarsss
20. 10. 2018 10.23
-9
Lep pozdrav iz Johannesburga, South Africa. Na Bet&Win sem pravkar vplačal 5 mil. EUR na zmago MM93. Kakšno je vreme pri vas doma, na stari celini?
Achilleus
20. 10. 2018 10.26
-2
Pozdravljen Carlos...vreme je pri nas odlično. V Švici in Velenju pa baje tolče toča in veter ruva vse pred sabo. Tam je nevihta vse od 2009.
CarlossCarsss
20. 10. 2018 10.28
-1
careizavogala
20. 10. 2018 10.45
+0
Uporabnik458403
20. 10. 2018 11.07
+7
Carloscarss........... Pojdi raje k psihiatru, bos imel vec koristi...... Ce bi bil v S. Afriki nebi tako razmisljal, kot sedaj iz domacega kavca.............
diebaumeister
20. 10. 2018 12.00
-1
Carlo, lepo je sanajti ane in se zbuditi s prstom na zemljevidu, ti maš morda 5miljonov ampak bivših dinarjev, oziroma morda Venezuelskih pesosov.
hokej11
20. 10. 2018 13.38
-1
no ta že sanja o milijonih, čisto se mu je že odpeljalo
.jezdimir
20. 10. 2018 13.41
+0
FjallRaven
20. 10. 2018 09.48
+14
škoda za LOR, da ne more dirkat ....... mislim, da bi pospravu DOV z lahkoto ...... PET pa iz dirke v dirko dokazuje, da ni vreden tovarniškega sedeža v tovarniškem moštvu ....boljš izbira bi bila MIL, ki ga pere z leto starim motorjem
motorist_mb
20. 10. 2018 09.57
+10
Enostavno nimajo pojma o voznikih pri duceju...ne pomaga motor nič če nimajo jajc gori!
.jezdimir
20. 10. 2018 11.40
-3
Korl svetice ti je dal zate zelo koristen predlog. Upam da ga resno vzameš, čas imaš čez zimo da se k sebi spraviš, če ne, ne vem kako boš spomladi prenesel zaton Markeca, Horhe ga bo z lahkoto uniču...hehehe
iga_biba
20. 10. 2018 09.36
+12
Prva bitka Doviju, vojna se nadaljuje jutri: Italijanu 'pole' v Motegiju, Marc šele šesti! Kje pa je bivši devetkratni prvak, živa legenda, idol, doktor dirkanja ?
105Bertone
20. 10. 2018 09.21
+0
Yama čimprej na V zasnovo,Rossiju se mudi
iga_biba
20. 10. 2018 09.35
+14
FjallRaven
20. 10. 2018 09.57
+12
z hitrejšimi od sebe se ne pogovarja .......tk, da mu ostane za vprašanja še samo Abraham ;)
.jezdimir
20. 10. 2018 21.19
-1
Milančan ti nisi z glavo pri motoGPju, najbrž sveto pismo študiraš...hehehe
careizavogala
20. 10. 2018 09.21
+11
To, da ima MM šesti startni položaj, nič ne pomeni. Tudi kandidati pred njim ne. Pomemben bo start in pa razvrstitev na začetku. Verjamem, da se bo MM znašel. Potem pa ritem in koncentracija...kar pa Marquez ima. Jutri bo peklenska tekma in Marquez bo moral ostati zbran in potrpežljiv....bo pa nepredvidljiv ampak upam, da ne za vsako ceno.
CarlossCarsss
20. 10. 2018 10.24
+3
careizavogala
20. 10. 2018 10.44
+2
Hm, ta bi bila dobra ampak res pa Marquez jutri lahko zmaga, ker ima dober ritem.
CarlossCarsss
20. 10. 2018 11.08
+2
Vem. Njegov favorite song je od Parnega valjaka - Uhvati ritam.
.jezdimir
20. 10. 2018 21.23
-1
Njegov vzgled pa Prljavo kazalište...hehehe
BELAN
20. 10. 2018 08.33
+13
Marc šele šesti,saj ne rabi več,kdo je rekel,da mora že jutri biti prvak....#93
Ninamedia
20. 10. 2018 09.30
-2
Sam je rekel, da si želi zmagati v rojstnem kraju honde...
poper00
20. 10. 2018 09.48
+6
Sam je rekel ,da bi bilo lepo zmagati v rojstnem kraju Honde vendar ne za vsako ceno in ,da bo v dirki videl kaj bo naredil.
Ninamedia
20. 10. 2018 10.26
-2
Se pravi nima pojma. Šesto štartno mesto pove vse.
motorist_mb
20. 10. 2018 08.19
+3
Bravo duce...upam da zmaga jutri!
janezdollar
20. 10. 2018 08.14
-42
S Hondo bi moral biti sekundo pred vsemi, če bi bil takšen voznik kot nekateri slepo verjamejo...
BenBostrom
20. 10. 2018 08.53
+18
CarlossCarsss
20. 10. 2018 10.40
+10
Če jezdić ni @dollar, pol sem jaz Carmen Electra.
BELAN
20. 10. 2018 11.30
+2
.jezdimir
20. 10. 2018 11.31
-2
Janez imaš prav, jaz bi si upal trdit glede na formo Honde in prednost domače steze de je realna prednost vsaj 2 sekunde, seveda s pravim voznikom. Da je pa Korlov fetiš napravljanje v Carmen Electra me pa tudi ne preseneča, lepo da prizna...hehehe
diebaumeister
20. 10. 2018 11.58
-2
carlo si pregrd da bi bil Carmen Electra, razen. če si ga podajaš še vedno na njen poster v sobi, potem ne rečem
Igi74
20. 10. 2018 07.41
+9
Jeeeeeeer!!!!!! Ni Robija!!!!!! Uuuuuuuuiiiiiiiiiiuuuuuuuiiiiii!!!!!!!