MotoGP

Prosta treninga v Mugellu Crutchlowu dala zalet

Mugello, 13. 07. 2012 18.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dirkač razreda motoGP Cal Crutchlow je drugi prosti trening končal z osmim časom, kljub temu pa je Britanec pred sobotnimi kvalifikacijami samozavesten, saj meni, da časi iz treningov ne odsevajo njegove realne hitrosti.

Cal Crutchlow se na VN Italije nadeja dobrega rezultata.
Cal Crutchlow se na VN Italije nadeja dobrega rezultata. FOTO: Reuters

Cal Crutchlow na VN Nemčije ni uspel do konca izkoristiti zmožnosti svojega motocikla in je končal na osmem mestu. Dirkač moštva Tech 3 Yamaha je odločen, da se bo v Mugellu bolje odrezal. Kljub zaostanku šestih desetink za Jorgejem Lorenzom je zadovoljen s svojo predstavo na drugem prostem treningu. "Za menoj je uspešen dan in končno osmo mesto najverjetneje ni realen pokazatelj naše hitrosti. Verjamem, da sem lahko še veliko hitrejši, a danes nisem dirkal na polno, ampak sem bil bolj osredotočen na iskanje pravih nastavitev za dirko. Ostaja še nekaj področij, ki jih lahko izboljšamo, a verjamem, da se bomo jutri borili za dober startni položaj. Danes zjutraj sem izgubil nekaj časa zaradi tehnične težave, a sem bil kljub temu sposoben držati konstantno hitrost. Moj potencial je zagotovo višji od osmega mesta, tako da se veselim kvalifikacij in upam, da bomo tako uspešni kot danes," je po drugem prostem treningu za crash.net povedal Crutchlow.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.