MotoGP

Raul Fernandez: Naš čas še prihaja

Ljubljana, 15. 04. 2024 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Eva Koderman Pavc
Komentarji
1

Za Raula Fernandeza je bila dirka motoGP za Veliko nagrado Amerik posebna, saj je bila za njegovo ekipo Trackhouse to premierna domača preizkušnja. Ameriško podjetje, ki ima v lasti tudi ekipo v Nascarju in katerega solastnik je ameriški glasbenik Pitbull, je namreč z letošnjo sezono prevzelo poltovarniško ekipo Aprilie. 23-letni Španec je nase opozoril predvsem v sezoni 2021, ko je v krstni sezoni v razredu moto2 postal podprvak. Fernandez verjame, da je ekipa Trackhouse na pravi poti in da bo v prihodnjih letih trn v peti tekmecem. Z mladim dirkačem se je pogovarjala novinarka 24UR Eva Koderman Pavc.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ici
15. 04. 2024 11.39
+5
Raul Fernandez je bil še leta 2021 super zvezdnik razreda Moto 2, kjer je prav tega leta za malenkost izgubil naslov svetovnega prvaka. Naslednje leto sta se oba moštvena kolega, Gardner in Fernandez preselila v razred MotoGP. Gardner je po letu dni podpovprečnih rezultatov izgubil sedež. Fernandez pa še zmeraj tava v podpovprečju in upa na čudež.