MotoGP

Rossi odkrito: Marquez lahko preseže vse moje rekorde, a to me ne skrbi

Tavullia, 13. 10. 2018 06.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Valentino Rossi je bil po premierni VN Tajske v Buriramu po dolgem času znova nasmejan. Azijsko turnejo je začel s solidnim četrtim mestom in s prepotrebno povrnjeno samozavestjo, ki je bila zaradi nekonkurenčnosti njegovega motocikla že pošteno načeta. Devetkratni svetovni prvak se je na promocijskem dogodku v Londonu razgovoril o Marcu Marquezu in nadaljevanju kariere.

Valentino Rossi je prepričan, da se lahko v naslednjih sezonah znova bori za naslov prvaka, če bo le njegov motocikel dovolj konkurenčen.
Valentino Rossi je prepričan, da se lahko v naslednjih sezonah znova bori za naslov prvaka, če bo le njegov motocikel dovolj konkurenčen. FOTO: motoGP
Podjetje Dainese, ki izdeluje motociklistične in dirkaške pripomočke, kot so kombinezoni in škornji, je v Londonu odprlo novo trgovino. Glavna atrakcija svečanega odprtja pa je bil kar devetkratni svetovni prvak Valentino Rossi. Italijan sicer ni bil fizično navzoč na dogodku v Londonu, se pa je preko videoklica oglasil iz svoje domače Tavullije in z veseljem odgovoril na nekaj vprašanj, ki so mu jih postavili radovedni obiskovalci trgovine. Legendarnemu Italijanu se ni uspelo izogniti vprašanju o odnosu z Marcom Marquezom, ki je v zadnjih sezonah povsem načet oziroma, bolje rečeno, odnosa med dirkačema sploh ni. Vprašanje sicer ni bilo provokativno, saj je radovednega navijača zanimalo, ali lahko 25-letni Španec preseže dosežke in rekorde, ki jih je v več kot 20-letni karieri motociklističnega dirkača dosegel in postavil Rossi.

"Menim, da lahko Marquez preseže vse moje rekorde, toda to me ne skrbi. Sam razmišljam zgolj o sebi in svoji karieri, ki je bila in je še naprej odlična. Veliko sem že osvojil in še več lahko osvojim. Najbolj obžalujem izgubo naslova v sezoni 2006, ko sem na zadnji dirki v Valencii storil napako in ostal brez lovorike," je povedal Rossi, ki je imel v mislih dirko v Valencii, ko je nato naslov osvojil zdaj že pokojni Nicky Hayden. Marquezu sicer še manjka kar nekaj, da najprej doseže in nato preseže vse, kar je Valentino v svoji bogati karieri dosegel, je pa kristalno jasno, da je mladi Španec iz sezone v sezono bližje k uresničitvi teh ciljev. Valentino je v svetovnem prvenstvu dosegel 115 zmag, Marquez jih ima po slavju na Tajskem na svojem 'računu' 68. Rossi je osvojil devet naslovov svetovnega prvaka, od tega sedem v elitnem razredu. Marquez je trenutno pri številki 6, od tega je štiri osvojil med elito, a se bo najverjetneje ta številka povečala že prihodnji konec tedna, ko bo imel Marc prvo 'zaključno žogico' na dirki v japonskem Motegiju. Je pa Španec že zdaj boljši v številu najboljših startnih položajev. V vseh razredih jih je osvojil 78, Rossi 65. 

Rossi skupaj z moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom preživlja težke čase v letošnji sezoni.
Rossi skupaj z moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom preživlja težke čase v letošnji sezoni. FOTO: AP

Kdo je po Rossijevo najboljši vseh časov?
Italijana zaradi njegovih dosežkov in dolge kariere že dalj časa označujejo za najboljšega dirkača vseh časov. Čeprav je Giacomo Agostini osvojil več naslovov (15) in zmagal na več dirkah v svetovnem prvenstvu (122). Je pa res, da so bili to časi, ko so lahko dirkači v isti sezoni tekmovali v več razredih, ne zgolj enem, kot je v praksi v moderni eri motociklizma. "Težko je reči, kdo je najboljši vseh časov. Kar zadeva zmage, sta v samem vrhu Giacomo Agostini in Mike Hailwood. Toda jaz sem odraščal v časih Raineyja, Schwantza in Doohana. Super bi bilo, da bi lahko enkrat organizirali dirko vseh prvakov iz različnih obdobij. Z velikim veseljem bi dirkal z njimi, zraven pa bi dodal še svojega mentorja Luco Cadaloro," je odgovoril 39-letni Italijan. 

Bo še vztrajal kljub težavam Yamahe?
Rossi je sicer že od druge polovice lanske sezone skupaj z moštvenim kolegom Maverickom Vinalesom v hudi rezultatski krizi. Japonsko moštvo v elitnem razredu ni slavilo že vse od lanske dirke v Assnu. Nekoliko boljšo formo so modri prikazali na zadnji dirki v Buriramu, kjer je Vinales osvojil tretje, Rossi pa četrto mesto. Kljub temu pa ena lastovka še ne prinese pomladi in Italijan je že zdaj letošnji sezono ocenil za neuspešno, čeprav so do konca sezone na sporedu še štiri dirke. Neuspešna sezona vseeno ni vzela motivacije devetkratnemu svetovnemu prvaku, ki še ne razmišlja, da bi dirkaške rokavice in čelado postavil v kot. "Novo pogodbo sem podpisal na začetku letošnje sezone, in to za dodatni dve sezoni. Zagotovo bom dirkal z yamaho do konca sezone 2020. Dolgo časa je dirkanje del mojega življenja in še vedno uživam. To je moje življenje in želim nadaljevati toliko časa, kolikor bom še konkurenčen in se sposoben boriti za sam vrh. Enostavno mi je občutek, ko stopiš na stopničke ali ko zmagaš na dirki, preveč všeč, da bi kar tako nehal. Pomembna je strast in to, da uživaš v dirkanju. To je moj nasvet," še zaključi Rossi, ki se doma pripravlja na naslednjo dirko, ki bo prihodnji konec tedna na sporedu v Motegiju. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (196)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CrazyMachines
19. 10. 2018 10.37
+3
Rekordi so zato da se podirajo...tako je vedno bilo in tako vedno bo!
BenBostrom
17. 10. 2018 11.15
-2
Fotka pove vse,res je....praznovanje ob veselju da je konec dirke...hvala bogu,če ne nebi niti 5. bil.......hehehe
Achilleus
16. 10. 2018 09.06
-4
Še pet dni nas loči od popolnega zloma rumene horde...
.jezdimir
16. 10. 2018 14.36
+3
medvedJEkriv
15. 10. 2018 18.39
-7
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nightifly
15. 10. 2018 20.23
-7
.jezdimir
15. 10. 2018 21.11
-6
CarlossCarsss
15. 10. 2018 17.01
+4
Primer replike Muhe na Jezdićev nesmisel: "Jezdimir: Sonce je zelene barve. " Muha:" Tocno tako jezdimir ......."
.jezdimir
15. 10. 2018 17.17
-4
Korl ti si zadnji ki bi vedel barvo sonca, v tvojo luknjo ne posveti nikdar...hehehe
Mohiito
15. 10. 2018 17.21
-4
Kaj drugega lahko pričakuješ od dveh zakoncev!
Achilleus
15. 10. 2018 17.53
-4
Carlos...pusti ju, saj se ne zavedata in ne registrirata okolico.
nightifly
15. 10. 2018 15.33
-7
Boge reveze ,ki pisejo spodaj o nekih zlomih in podobno ................naj vam samo napisem , da -(govorim zame) - imam veliko visjo stopnjo samozavesti in zmoznosti presoje o vsem kar na sploh imenujemo zivljenje . Tako da ste ze takoj v zacetku napisali ,naredili veliko napako . Nekdo je nekaj , ali veliko ZE naredil .In za tisto kar JE naredil in pustil pecat za seboj mu gre hvala in zahvala . Sicer je res , da so te besede napisane najbrze vnemar , ker bodo tako ali tako nerazumljene in bodo tu najverjetneje dozivele leur fin -v ´´kresni noci ´´ ,toda to ni vazno . Vazno ,da bo to razumel vsaj se nekdo , ki mu je mar in ima v sebi seme kulture .
flamengo
15. 10. 2018 10.00
+1
kaj ga bodo skrbeli njegovi rekordi, ker Marc lahko prehiti tudi de agostinija. Odvisno od zdravja in motivacije.
.jezdimir
15. 10. 2018 11.55
-9
Tebe tudi jezik prehiteva...kaj kdo lahko stori bomo takrat ko bo, če bo! Do takrat pa sanjaj pravljice dete moje nedonošeno in uživaj v nedosegljkivih rezultatih Doktor valentina Rossija...hehehe
Noki
15. 10. 2018 13.58
+1
Ti pa si razgledan jezdić. Saj ni napisal, da bo, ampak da lahko. To sta dva različna pomena. Držiš se umazanih in provokatorskih zmazkov kot pijanec hloda. Saj se ve zakaj. Ta hlod je vsa inteligenca ki jo premoreš.
nightifly
15. 10. 2018 15.15
-1
tocno tako jezdimir .......ne razumem , da je zadnje case toliko zapisov v tem stilu ----marko skace bo presegel , VR lahko skrbi to in ono ......in podobne cence starih bab . Seveda ,da lahko .Rekordi so zato ,da jih kdo preseze -tudi z boljsim materialom ali pa zaradi drugih pogojev . Npr .kot Agostini ,ki je vozil po dve dirki na dan v dveh razredih . Ampak pustimo to .Takrat je bilo tako . Tudi danes se sevda marko skace lazje drzi na vrhu ,ker ima za seboj megalomansko masinerijo Honde , od kar se je rodil ssedi na Hondi in jasno oportunisticno nima nobenega namena zamenjati motorja ,ker z njim zmaguje . No ,ce bi VR razmisljal o rekordih Agota , ne bi nikoli sestopil s Honde .Verjetno bi tudi spal z njo ---kot MM . To je vse .Toda ravno zato spostujem Valentina in podobne dirkace ,ki si upajo .Ki polnovrednega zrebca postavijo v kot in gredo dresirati drugegaa . Enkrat mu je uspelo ,ker je imel polno podporo Yamahe , drugic pa ne .....To je zivljenje .Toda prav zaradi tega so celo po 9 letih brez naslova , take scene na tribunah kot jo vidimo zgoraj . Ljudje povejo in pokazejo vse . To je to .
.jezdimir
15. 10. 2018 21.27
+3
Njokl spet ne zastopi...edino z lajšto bi se mu dalo pomagat, ni druge...hehehe
Achilleus
15. 10. 2018 09.43
+4
Še šest dni nas loči od kolektivnega zloma jezdimirr-a in nightifly-ja. To bo dan pogube za vse rumene.
CarlossCarsss
14. 10. 2018 22.56
-4
Ok, Muha in Jezdič, srečo sta mela, da sem popoldne preživel brez interneta, zato sta spet glasna, takoj jutri dopoldne pa dobita spet nekaj vzgojnih za tekoči teden. Dobro se naspita, nepridiprava.
CarlossCarsss
15. 10. 2018 09.38
-9
Ja , ja, 9 minusov, pa kaj še? A si se 9 krat prijavil in odjavil zaradi mene jezdić? Amater.
.jezdimir
15. 10. 2018 11.52
+0
Briga mene za tvoje minuse, pobč jaz imam lajšto, edino možno zdravilo zate...hehehe
Achilleus
15. 10. 2018 12.30
-11
šrampa je prnesu s sabo lajšto, ko sem ga šolal. Ni mu pomagala! Danes je že dolgo odsoten..od straha. Podobna usoda čaka tebe jezdić.
LightningBolt
15. 10. 2018 13.55
+7
diebaumeister
15. 10. 2018 16.10
+7
poubogec, dej ne se napenjat saj usi vemo, da so te vedno tepli
.jezdimir
15. 10. 2018 21.28
+7
Ahil je od malega vedno v bulah, kar išče to dobi...hehehe
FjallRaven
14. 10. 2018 21.51
+10
rozek je odkrit glih tuk ...kt sta mirko in lažnivi patetik flajer pametna ....
.jezdimir
14. 10. 2018 22.59
-11
Nekako razumem ves ta tvoj gnev, za tabo je le naporen delovni vikend na milanskih ulicah. Vem da si v bolečinah in ves razštelan, samo vedi da ti zato nismo mi tukaj krivi...hehehe
FjallRaven
15. 10. 2018 09.25
+0
ja napiš ka se na milanskih ulicah dogaja, da tko dober veš ,kaj se sprenevedaš ...ti pusy
.jezdimir
15. 10. 2018 21.31
+7
Valda ne prodajaš Kralja ulice, tolk pa spet ni nihče za luno...hehehe
Achilleus
14. 10. 2018 21.28
+8
Kaj se more zgoditi in kaj se dogaja, da 60 letnik (nightifly) išče družbo in potrditev pri 40 letnem (jezdimirr) bledo-ličniku, ki nima dneva delovne dobe in še vedno misli, da ga čaka božiček in ostali dobri možje. Ko taki še verjamejo v 10tko....Groza...Rossi obžaluje sezono 2006. Očitno rumenim ni jasno, kaj želi povedati dihtar in kaj se v resnici dogaja. Dogaja pa se 7 naslov svetovnega prvaka za Marca Marqueza...Kralja motoGP-ja in najboljšega dirkača sodobnega časa. Kar mu je Rossi ponižno in spoštljivo priznal. Ne bi me čudilo, če nekoč prizna, da se uči briljantne vožnje od Marqueza. Ima se kaj naučit...
.jezdimir
14. 10. 2018 22.52
-8
Ahil kot kaže ti res nimaš svojega življenja, vseskozi se ukvarjaš samo z drugimi. Na tvojo žalost živiš v veliki zmoti, če bi res rad vedel za kvaliteto mojega življenja te opozarjam da se boš požrl od zavisti in posledično togote...hehehe
Achilleus
15. 10. 2018 07.10
+3
jezdić...če je naveza z moderatorjem tvoj življenski dosežek in zagotovilo za preživetje komentarjev...že ne govorimo o kvalitetnem življenju in sploh ne o nekem uspešnem človeku. Gre za zguba, kar tudi si! Muha pa je prvi podoben tebi, zato se razumeta.
.jezdimir
15. 10. 2018 08.27
-4
Ahil,vem da ti Korl iz naročja šepeta, še zmazek nisi več sam sposoben skup spravit, resnice se pa itak bojiš, revček prismojeni...hehehe
Achilleus
15. 10. 2018 12.32
-9
Spet so ti ga izvlekli in pol nabijaš neumnosti. Očitno nisi dovolj markanten za tvoje...
nightifly
14. 10. 2018 19.53
-16
Aha , da ne pozabim -----poglejte se enkrat slikco zgoraj , ,,,,,na tribune . Pa niso iz Talije .
.jezdimir
14. 10. 2018 20.09
-14
Sej ta pogled Ahila&Co najbol boli...hehehe
SamŠeSTRUP
14. 10. 2018 20.14
+8
NisteResni
15. 10. 2018 10.08
-2
A zato je najboljsi, ker ma najvec privrzencev..... MM93 jih bo tud cez 10let meu najvec, kar pa ne pomeni, da bo se vedno najboljsi, mogoce pride v naslednjem desetletju se vecji fenomen, ze za Rossija in Maradono so misll, da ne bo nikoli boljsega....
.jezdimir
15. 10. 2018 11.56
+8
Dej zresni se, laži pa res ni treba tukaj stresat, da ne bom Korla poklicu slučajno...hehehe
Noki
15. 10. 2018 14.17
-5
muha......ta slika pove zgolj eno besedo!"huligani".....v vseh športih so takšni navijači označeni za huligane. S tem, da gredo rumeni še dlje. Kopanje grobov, sežiganje lutke MM. In vse to, samooklicani dohtar podpira. Pravi hujskač. brez primera.
nightifly
14. 10. 2018 19.45
-11
Ujel sem se drugi del interview -ja , ki ga je imel VR v Londonu .. ..... postavil je zanimivo skoraj vprasanje . - le kako to ,,da zdaj nihce ne govori pozitivno niti o Vinalesu ,pa tudi satelitu Zarcoju ,a ne ! . Dokler so bile zmage -sami pokloni ,ko zaskripa se vsi skrijejo in iz lukenj napadajo ´´neuspehe´´ . Dejstvo je , da je Yamaha v najtezjem obdobju obstoja ,s 24 GP -ji brez zmage . To pa veliko pove . Tu ni samo krivec vreme,ali guma ,ali slab asfalt oz. vrocina ,za tak debakl je verjetno kar nekaj vzrokov ,ki skupaj tvorijo zelo slabe performanse oz. nezmoznost doseganja minimalnih casov za stopnicke - vsaj za te . Strukturalna kriza ? Mogoce ,kdo bi vedel ,kaj se kuha v Yamahi . Najverjetneje bo nekaj narobe ze v sami enotni elektroniki , ki zaenkrat s takim naborom dovoljenih posegov v agregat v bistvu promovirajo eno ali dve znamki , ostale pa zategnejo . To se ze na veliko govori v paddockih . Sigurno se bo moralo kaj spremeniti , drugace bodo naredili ta razred totalno netransparenten . No , v F1 je Ham . ze zinil , da bo treba kaj spremeniti , nekdo je predlagal ,da najboljsi v casu startajo zadnji -invertirajo . V moto GP to niti nima kaj veliko smisla, ker so motorji veliko ozji , se boj pa bi bilo vse skupaj nevarno . Zelo nevarno . Edini nacin zaenkrat bi bil sprostiti elektroniko v dolocenih segmentih .
Achilleus
14. 10. 2018 19.59
+5
nightifly...očitno slabo ješ in piješ. Zastrupitev je evidentna. Pokličemo urgenco?
Achilleus
14. 10. 2018 19.42
-2
Bum...jezdić in Muha padeta pod udarcem...spet!!!
.jezdimir
14. 10. 2018 20.06
-4
Ahil kot je razvidno že haluciniraš, lajšta je zate edino zdravilo...hehehe
Achilleus
14. 10. 2018 21.22
-1
Očitno tvoj oče nikoli ni posegel po lajšti. Bi pa moral in danes se tega zaveda. Nehote je vzgojil 40 letnika, ki posega po plenicah, zastonj dobrinah...in se otepa vitamina D. Ljubše ti je v lukni pod kowtrom...
FjallRaven
14. 10. 2018 21.53
-4
.jezdimir
14. 10. 2018 22.53
-2
motorist_mb
14. 10. 2018 18.45
-1
Res že tretjo leto samo statira zaradi kante od motorja...žalosno toda resnično!
resnicaosvobaja
14. 10. 2018 18.33
+10
Jezdimir ti žal s svojimi komentarji ne sodiš sem ali vsaj tu nisi iz pravega razloga.,,, Verjamem, da se tvoji družini, še posebej ,če je tradicionalna ,niti ne sanja, kaj objavljaš...
.jezdimir
14. 10. 2018 19.25
-2
Ja ja, tvoj žaljivi primitivizem pa sodi sem!? A se ti sploh zavedaš kje zmazke puščaš, da tvoje zavoženo življenje na hrbtu Korla nima nobene veze z motoGPjem. Iz tvojih zmazkov je razvidno da te resnica uničuje ne pa osvobaja, prej ko priznaš lažje ti bo...hehehe
Achilleus
14. 10. 2018 19.41
-4
resnicaosvobaja...jezdićeva družina NE VE, kaj njihov razvajeni sin počne. Sočustvujem z njegovimi.
nightifly
14. 10. 2018 19.51
-6
hahahahaha , jezdimir , ,,,, ves , zdaj se pa res iz srca smejem . Namrec ,pocutim se ,kot ,da bi bil ,ali pa ,da bi bila midva (v glavnem) obkrozena s civavami ,,,(ker sem dober ,ne bom uporabil adj. hijenski) ,ki kar naprej bevskajo . Hudica , me kar malo nervirajo ,ker jih nisem navajen . Leta mi je bil zvest karakter dobermanna ,ki je zalajal enkrat na dva dni in konec . Tiele gospodicne pa kar naprej bevsk -bevsk . Brez veze . Ne locijo nicesar . Ce jih pohvalis , bevskajo , ce jim naklonis piskotek , bevskajo , ce jih naderes -bevskajo .Edino v rit jih ne morem nasuvat . ;) Imam pa cudovito zivalco tu blizu , ki je lepe snezno bele barve s parom rogov in bradico .....koza . Ta bi pa red naredila -kajnede ?
.jezdimir
14. 10. 2018 20.13
-2
nightifly vse drži, ne se sekirat če jih ne moreš v rit nasuvat, sej to se itak sami med sabo pikajo, prirojena hiba...hehehe
.jezdimir
14. 10. 2018 17.11
-8
Ta čas ko smo tradicionalno družinsko naravnani ljudje na prelep sončen dan, po kosilu peljali svoje družinske člane uživat v naravo in na kak posladek, so Ahil&Co, tukaj izkazovali svojo nemoč na prostaško pritlehen način z žaljenjem nedolžnih. Namreč, če ravno vemo da je forum namenjen komentiranju motoGPja, so ga na podel in primitiven način izrabili za izkazovanje ogabnih zablod...meni se še kar smilijo, še vedno sem jim pripravljen pomagat...lajšta čaka...hehehe
CarlossCarsss
14. 10. 2018 17.29
+0
😂 Hahaha, kaj le ponavljaš po meni, sam gniješ v svoji sobi, v svoji hudobiji in bedi. To je realnost.
.jezdimir
14. 10. 2018 17.38
-1
Korl ne zatiskaj si oči, če smo realni so klošarji v Ljubljani gospodje zate, kar se tiče komunikacije pa gentlemeni...hehehe
.jezdimir
14. 10. 2018 17.38
+0
Korl ne zatiskaj si oči, če smo realni so klošarji v Ljubljani gospodje zate, kar se tiče komunikacije pa gentlemeni...hehehe
CarlossCarsss
14. 10. 2018 14.54
-1
Ko normalni ljude v nedeljo opoldne sedimo v krogu svojih družin ob kosilu, je intenzivnost Jezdimirjevega javljanja največja. Z zlobnimi zmazki poskuša zatreti bolečino in nevoščljivost, ki ga matrata zaradi nas, za dogajanje okoli motoGP športa pa mu je figo mar, verjetno niti ne ve, kdo je kdo. Da ne govorimo o bajkanju, neki dan sem ga zalotil, da niti ne ve, da imajo skoraj vsi novejši motocikli vgrajen ABS sistem. Toliko o njegovi razgledanosti.
Achilleus
14. 10. 2018 16.11
-4
Ta trenutek je jezdiimir in njegov zvesti sledilec na delu. Duševno sta se zlomila, zato počneta zadnje dejanje. In edino življensko delo...prikrivanje resnice in zatiskanje oči. dieba in njegovi nicki (chandra, minister,...) gre podobno pot. Ne glede na vse...rumenim polzi razumnost iz rok. Prvenstva že dolgo ne osvajajo več in edino kar jim je ostalo je motoGP smrt...Tega se najbolj zaveda nightifly. Komaj čakam, da jim zadamo ene težjih udarcev naslednji teden...7 naslov prvaka jih bo dotolkel za več mesecev. Hahahah....
.jezdimir
14. 10. 2018 17.26
+4
Korl, da razjasniva! Kdo so za vaju normalni ljudje in s kom živijo je povsem druga zgodba, kot je za nas večino, ki živimo v tradicionalnih družinah. Tako da sta zagotovo vidva z Ahilom zadnja, ki bi lahko sodila kaj je normana družina, za večino še vedno mož-žena-otroci, ne pa on-on kot pri vama, upam da sem dovol jasen...hehehe
Mohiito
14. 10. 2018 19.30
-4
Zagovarjanje o tradicionalnih vrednotah družine blabla......na ohranjevalniku zaslona pa rosana in ucolino, le kako se lahko zagovarja takšna moralna dejanja!?! Dej samo nehaj. Ne bom sodil kdo si ali kaj si, ampak ponavadi pridejo od najbolj gnilga folka najbolj gnili komentarji, tako da prikrijejo svojo ničevost!
.jezdimir
14. 10. 2018 19.58
+2
Mohiito, itak vsi vemo da si član kompozicije, tako da nikogar ne čudi da ne ceniš tradicionalnih vrednot, da pa največ žaljivih zmazkov puščate prav člani kompozicije mi pa tudi ni potrebno povdarjat, se da prebrat, čeprav vsi vemo da so najbolj nagnusni izbrisani...hehehe
Achilleus
14. 10. 2018 14.43
-6
Očitno je, da imamo več bolnikov, ki sami ne najdejo poti do pomoči. Dobro, da sem tukaj. Ne samo dieba, tudi Muha in jezdić kažeta simptome, na katere sem opozoril prvo omenjenega. Lahko vam predlagam mnogo stvari. Vendar pred tem si morete razjasniti, da na spletu ni zdravila za vas. Da VR46 ni tisto, kar bi vam pomagalo iz zagate. Ravno nasprotno, še globlje bredete. Ta je tudi krivec za vaše tegobe. Ko boste to malo bolj razjasnili, začasno prekinili googlanje in pozabili na VR46...takrat bo čas za določanje vaših težav in iskanje izvora teh. Je pa stvar bolj kompleksna, kot se na prvi pogled zdi. Vzrok je res e den in sicer VR46. Ne pušča pa enake posledice na vseh. Nekje večje, nekje spet manjše. Kot smo ugotovili gre za specifično določanje narave vaših težav. Kot sem že omenil, imate srečo, da sem osebno na razpolago in vam ponujam moje široko znanje. Pomoči potrebni se prosim prijavite pod ta komentar, da vas lahko uradno prijavim na ustrezno institucijo.
diebaumeister
15. 10. 2018 16.06
+10
vemo, kdo ti je napisal to retoriko, psihiater ki te zdravi, bo že bolje, vsak dan medicina napreduje, tudi tebi bo uspelo, bo ne se bat
resnicaosvobaja
14. 10. 2018 14.32
-15
Všeč so mi takšne spontane fotografije,ki kažejo v ozadju moto GP pravi olimpijski duh, da je važno sodelovati in ne zmagati medtem, ko drugi v ospredju dajejo komentarje in se nagajivo škropijo s šampanjcem...
CarlossCarsss
14. 10. 2018 14.59
-4
Hja, tako ravno ni. Za Coubertinov izrek jim je malo mar. Tale raja zadaj na sliki od dohtarja pričakuje zmage in naslove, ki pa jih jim ne more dati. Ker je tu ena velika ovira, ki sliši na ime Marc Marquez.
resnicaosvobaja
14. 10. 2018 15.06
-12
CarlossCarsss
14. 10. 2018 15.52
-7
Zato, ker je Dohtar populist od pet do glave, on brez vreščanja črede ne more in to je tudi glavni razlog, da še dirka. Vse lepo in prav, ni pa lepo, da iz žlehtnobe in faušije gor hujska te tifozije ter tako manipulira z rajo.
.jezdimir
14. 10. 2018 17.42
+5
Korl, če kdo vrešči in je zmanipuliran si to ti in tvoja dva butnglavca...hehehe