8°C

Rossiju oster odgovor Aragoncev: Covid ni vaša primarna zdravstvena težava

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
J.K. /
KOMENTARJI
81
Predsednik aragonske regionalne vlade, Javier Lamban, je prek Twitterja ostro odgovoril na opazko italijanskega dirkača Valentina Rossija, ki je pred VN Aragonije izvedel, da je okužen z novim koronavirusom.

Rossi (na fotografiji) bo po treh zaporednih "ničlah" še četrtič ostal brez točk, a tokrat ne po svoji "krivdi".
Rossi (na fotografiji) bo po treh zaporednih "ničlah" še četrtič ostal brez točk, a tokrat ne po svoji "krivdi".FOTO: MotoGP

"Še dobro, da sem lahko ostal doma. Če bi moral v samoizolacijo v Aragoniji, bi se raje vrgel z balkona,"je po potrjeni okužbi dejal Valentino Rossi, ki je s tem močno prizadel gostitelje VN Aragonije.

PREBERI ŠE
Quartararo pred kvalifikacijami priznal: Na stezi v Alcanizu imam vselej težave

Rossiju, ki je pred tem odstopil na treh dirkah in bo tudi ta konec tedna zaradi prisilne odpovedi nastopa ostal brez točk, je predsednik lokalne regionalne vlade Javier Lambansicer zaželel popolno okrevanje, a ob tem namignil, da si mora legendarni Italijan pozdraviti še marsikaj drugega.

'Ozdravite v vseh pogledih'
"Vrnite se kadar koli, toda prosim, da prej ozdravite. Toda ozdravite v vseh pogledih, saj covid ni vaša primarna zdravstvena težava!" je objavil Lamban.

Sobotni program na VN Aragonije se začenja ob 10. uri s tretjimi prostimi treningi in popoldanskimi kvalifikacijami (od 13.15 do 16.30). Prenos dirk za VN Aragonije boste lahko v nedeljo pospremili ob 12. (moto3 na VOYO), 13. uri (moto2 na Kanalu Ain VOYO) in 14.15 (motoGP na Kanalu Ain VOYO).