MotoGP

Spregledani junak Pedrosa: teden po operaciji do sedmega mesta na VN Amerik

Austin, 24. 04. 2018 11.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Medtem ko so bili v Teksasu v ospredju zanimanja navijačev in medijev pred in po dirki predvsem Marc Marquez, Maverick Vinales in Valentino Rossi, pa je svojo nalogo na VN Amerik fantastično opravil Dani Pedrosa. Španec je teden dni po operaciji navkljub bolečinam v roki in s pomočjo tablet uspešno opravil z vikendom v Teksasu in na dirki zasedel sedmo mesto.

Dani Pedrosa
Dani Pedrosa FOTO: motoGP

Na dirki za VN Argentine se je Dani Pedrosa poškodoval, ko je trčil z Johannom Zarcom. Španec je padel in si zlomil zapestje. Operirali so ga v Barceloni, mu v roko vstavili železno opornico in vprašanje je bilo, kako hitro se bo lahko vrnil na motor. Ni trajalo dolgo, saj se je Pedrosa, navkljub bolečinam in težavam z roko, odločil, da nastopi na VN Amerik. Dva tedna po padcu in le teden dni po operaciji, kar je mali čudež, poleg tega pa je bil še konkurenčen in je v Austinu zasedel sedmo mesto. Bil je več kot zadovoljen, tudi na Instagramu je zapisal, da je bil ne glede na vse težave izkupiček vreden truda.

Njegov Hondin moštveni kolega Marc Marquez je zmagal, Pedrosa pa je kot omenjeno zasedel sedmo mesto, čeprav je dejal, da pred prihodom v Teksas ni vedel, ali bo sploh lahko opravil s treningi. V kvalifikacijah je bil deveti, na dirki pa je bil boj z Johannom Zarcom in Andreo Doviziosom, a sta bila na koncu omenjena uvrščena pred njim na petem, oziroma šestem mestu. "Več kot zadovoljen sem, da sem lahko končal dirko in dobil nekaj dobrih točk in res bi se rad zahvalil vsem, ki so mi pomagali, prav tako navijačem za spodbudo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Iskreno povedano, preden sem dopotoval sem, nisem bil niti prepričan, če bom lahko sploh vozil na treningih. Bil je težak vikend, nekako nisem uspel uživati v dirki kot običjano. Vzel sem nekaj protibolečinskih tablet, ki so mi zmanjšale bolečino. Tako sem se lahko osredotočil na dirko, čeprav mi manjka moči. Zadovoljen sem z razpletom. Sedaj imamo nekaj dodatnih dni, da si opomorem, preden gremo v Jerez. To je steza, ki mi je všeč in upam, da sem bom bolje počutil," je dejal Španec, ki verjame, da bo na domačih tleh še boljši. Trenutno je 11. na lestvici točkovanja svetovnega prvenstva.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (108)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

iga_biba
27. 04. 2018 09.22
+6
...... moto-gp 25.04.2018, 22:43:35 +7 Dober večer. Vsak pameten človek teži k konstruktivni debati in, če te ni, potem je najboljša izbira popolna ignoranca "sogovornika", čeprav virtualna...
nightifly
26. 04. 2018 17.41
-17
ahil ----se vedno iscete ´´ńovichok´´ ? Ne se truditi -mi smo tapravi bikerji in srcni navijaci -ne pa oportunisti / Ce bi vam napisal tu kaj si mislijo zene in prijateljice o malem makezu bi vam najverjetneje celjust dol padla - pa niso vse Rossistke - zenske imajo cisto svojo pamet in se ne ozirajo kaj veliko na tisto kar pravijo cajtngi --- vsekakor je dobro -da je mali M dalec od njih ---- jih ne bi odnesel poceni - se spomnite ko je MM torpediral Luthija v m2 ? No , Svicarke bi ga porihtale -ne se bati / samo v roke jim mora priti /
Achilleus
26. 04. 2018 18.23
+13
nightifly...lažniva baraba. Kaj je potem Nightifly, nightyfly, nightifly...in podobno? Zakaj toliko nickov "poštenjak"????????????? In zakaj jezdimir, jezdimirr, kaktusx,...in tako naprej, če je vse čisto???
.jezdimir
26. 04. 2018 19.14
-5
Tvoj odziv kaže na grenke izkušnje v dvoboju z mano, zato te prosim da se skulireš, če ne veš kako je lahko hudo, spomini so še sveži!
Achilleus
26. 04. 2018 20.28
+7
kaktusx...naj te spomnim, da si ta dvoboj izgubil in poniknil. Vsaj z tem nickom. Tudi šrampa mi ni bil dostojen tekmec. To je dovolj zgovorno.
.jezdimir
26. 04. 2018 21.10
-6
Čas je da se nehaš sprenevedat, dobro veš da nekaj mesecev nisi upal komentirat, jaz sem se umaknil kasnej ko sem službeno odpotoval za eno leto, to je razlog, časovna stiska mi ni omogočala preganjanje po forumu. Bom pa sedaj spet imel več svobode, tako da pazi kako se obnašaš, sploh ko beseda nanese na Rossija, a ne!
Achilleus
27. 04. 2018 10.02
+6
kaktusx...ne se sprenevedat. Komentiral sem vedno in to počnem že leta. Pravzato poznam tebe. Nisi bil odsoten iz tega "tvojga spektakla". Laži so brez potrebe, ker te izredno dobro poznam. Največkrat pa se izdaš, ko pozabiš spremeniti prijavo in komentar po pomoti pustiš pod nickom kaktusx....v veri, da je jezdimir. Zanimivo pa je, da kljub zakulisju, ki ga imaš...nisi sposoben komentar izbrisati, da bi te ne izdal. Sam se izdajaš...na kratko. Glede Callluxa...sam veš, da te je na FB strani blokiral. Torej je vse jasno...in brez laži. Ko pridemo do Rossija...pa raje utihni...ni ne tvoj in ne Rossijev svet. Vse, kar sta...sta oba poraženca. Me spominjata na Pam Anderson...kako se ženska trudi na pota stare slave. Nekaj podobnega je z VR. Če si pa zaljubljen vanj...tvoj problem in ne peri umazano prerilo javno. Še enkrat ti ponovim: ne laži, da si bil kdaj zaradi obveznosti odsoten, ker je to tvoje maslo! Če misliš, da imaš tak vpliv...ti ga bom osebno pomagal okrepit, ko bo imela tvoja nadzornica vse tvoje pesnitve na delovni mizi...Si pozabil, da se da vse kopirat in poslat željeni osebi? Kar pazi, da se ne spotakneš Mirko.
Achilleus
26. 04. 2018 15.49
+10
jezdimirr, jezdimir, kaktusx, minister, bojc46, burner,...in ostali nicki Mirka...Težava je v tem, da si vedno in vseh elementih poraženec, ki pa tega ne moreš in nisi zmožen sprejeti! Kdaj boš dosegel to tvojo 10tko...upam, da ne boš rabil tako dolgo, kot se že leta prebijaš do področja, ki ga ženske tako skrbno negujejo...hahaha...bednik tisočerih nickow.
.jezdimir
26. 04. 2018 19.18
-6
Vem da te popade panika ko vidiš nick kaktusx, ampak že zdaj te opozarjam da se vedeš kulturno, ne želi si da se zgodovina povrne, dobro veš da si takrat bil že čisto zlomljen.
Achilleus
26. 04. 2018 20.30
+7
kaktusx...govorna napaka jezdića se te prekleto drži. Kako kaj preživljaš travme, ki so ti jih prizadejali na ostalih forumih in podobnim? Še na enem si delno živ...drugje pa trohniš.
Honday
26. 04. 2018 21.20
-7
Neprecenljivo, vrnil se je naš kolega in velik trn v Ahilovi peti. Lahko samo rečem ubogi Ahil konec je s tabo...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 12.03
+9
jezdimir...tvoji nicki so kolegi??? Lepo...si končno vstopil v virtualni svet. Me veseli, ker to pomeni izumrtje takih in podobnih falotov.
Honday
26. 04. 2018 13.22
-14
Za vse nas ki pridno delamo skozi celo leto prihajajo več kot zasluženi prazniki, maksimalno jih bomo izkoristili da se odpočijemo od vestnega dela, po praznikih pa se vrnemo še bolj polni elana novim zmagam na proti... se pa vedno spomnim tudi na ljudi ki si ne morejo privoščit dopusta, v ta namen vedno nekaj prispevam, dober občutek ko lahko nekoga razveseliš, upam da nas bo letos več ki bomo odložili delo in se pognali na počitnice, predvsem mislim na španske hlapce, lani so večina cele praznike tukaj gnojili. Upam da ko se vrnem ne bo potrebe po takem komentarju kot sem vam ga lani namenil....samo v opozorilo vam ga ponovim! Ahil si je nick potem zamenjal v VikingRed...hehehe 04.05.2017, 14:18:35 -5 En lep pozdrav vsem skupaj, približuje se prva evropska dirka in s tem velika pričakovanja od favoritov, upam da bomo gledali vrhunsko predstavo, predvsem mislim izenačen boj do konca, na koncu pa naj zmaga najboljši, ve se kdo Dr. Rossi, hehehe. Ko prebiram med praznične komentarje se mi zasmilijo toplotni zdraharji, preživeli so vse praznike za tipkovnico, vse kar so si privoščili ubožci je udrihanje po vseh ki se z njimi ne strinjajo, pa tudi na tiste ki smo se umaknili na zaslužene počitnice, ki pripadajo vsem delovnim ljudem v tem času niso pozabili, tu mislim predvsem Ahila, Jacka, Hardmutonjo in Donalda, za njih res ni lepe prihodnosti, hehehe
.jezdimir
26. 04. 2018 14.27
-9
Achilleus
26. 04. 2018 15.45
+4
Kako bedno...jezdić se pod lasten komentar prijavi z kaktusarjem in si daje oporo. Malo je takih brezupnih primerov. Pa člowk misli, da je že vse doživel...Kako kej potovanja jezd??? Vreme je že naklonjeno takim podvigom. In glede elektronike...je kaj obetavnega???
.jezdimir
26. 04. 2018 19.08
-3
Pa dobro, danes človek tudi svojega mnenja ne sme napisat da nisi napaden od fanatikov MMja. Achilleus približno leto je minilo ko sem te pokopal, potem sem se umaknil v tvoje dobro, zato te prosim da ne provociraš, ker bo zopet hudo! Pričakoval bi da končno odrasteš, ti pa se obnašaš kot najbolj iztirjen histerik, odrasti že enkrat ker ta forum ni samo tvoj, upam da ti je jasno!
Achilleus
26. 04. 2018 20.31
+7
kaktusx...glede lastninjenja pa se kar k tvojmu dvojniku obrni...jezdiću in njegovemu papežu iz Švice.
Honday
26. 04. 2018 21.23
-4
Jezdimir jutri odpotuje novim dogodivščinam naproti, tebi Ahil pa tudi priporočam, če ne se ti slabo piše...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.20
+3
Achilleus
26. 04. 2018 13.00
+2
jezd...so tvoji komentarji priprave na poraz??? Ponovno...in ponovno...Praw rezumem te.
Honday
26. 04. 2018 13.34
-9
Glej Ahil moje življenje je polno zmag, res se je tudi kakšen poraz zgodil ampak z veliko volje sem ga vedno spremenil v zmago. Kaj pa ti, ki se že vsa leta naslajaš nad izmišljenimi porazi svojih nasprotnikov, samo zato da opravičuješ lastno zavoženo življenje, a se nebi odločil in končno naredil pozitivni premik v življenju, šel med ljudi, morda na počitnice? Ti povem da potem ne bi več videl vse tako črno v življenju...hehehe
.jezdimir
26. 04. 2018 14.33
-7
Achilleus
26. 04. 2018 17.22
+6
kaktusx...ti si ...in že dolgo. Pral sem te, ku staro oguljeno coto. Potem pa greš nick menjavat..dodajat z-je in podobne gluposti. Pišeš pa vedno enako...tpc...Se ti zdi to pametno in potrebno...kaktusar.
.jezdimir
26. 04. 2018 19.11
-4
Še so živi spomini ko sem te umsko dotolkel, ne želi si da se ponovi, ti dobro več kako ubogi si bil.
Achilleus
26. 04. 2018 20.32
+1
kaktusx...dobil si kraj in naslov.Če bi imel jajca, bi se pojavil!!! Si poniknil v svoje dobro.
.jezdimir
26. 04. 2018 21.12
-3
Se pravi napoveduješ vojno ali se motim in ti stvari uhajajo iz rok, povej!
Honday
26. 04. 2018 21.26
-1
Joj joj joj Ahil v kaj se spuščaš, sicer itak vsi vemo da si brez naslova, razen če imajo po tanovem klopce v parkih hišne številke...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 07.11
+3
Jezd...kaktus...vojna bo vecna. Ni kj napovedovat..to se dogaja. Ko nekdo ni zmozen in noce sprejeti nov rezim in se oklepa starega...potem to nujno izpeljes z vojno. Zato so vojne. Vas v starem rezimu przi bedno upanje in prokrojeni uspehi...Rossija denar. Zmagijemo pa mi...nova oblast. Koncno pa vem, da vam je to kristalno kasno. Letos bomo skupaj prica Rossijevemu in vasemu bridkemu koncu.
moto-gp
25. 04. 2018 22.51
+9
..in še.. res me čudi, da človek, ki skrbi za to stran, ne izbriše vsega, kar v komentarje ne spada, oziroma ne blokira nick za možnost komentiranja...v razmislek tudi vam dragi "moderatorji". lp
Honday
26. 04. 2018 07.22
-19
Morda tisti ki so danes prvič na tej strani bi ti še nasedli, vsi tisti ki smo tukaj dlje kot ti veš da obstajajo enosledna vozila pa tvoje sprevrženo sprenevedanje sprejemamo samo še za eno od tvojih podlih provokacij. Če te zanima zakaj sem se sploh odzval na tvoj zmazek ti samo na kratko povem da ves tvoj leporečje pade v vodo ko vemo da si takoj v tvojih prvih zmazkih(od prijave oziroma spremembe nicka) žaljivo komentiral moje komentarje in dajal podporo najbolj moteni osebi tega portala Ahilu. Komunikacija in imena nickov ki jo tukaj uporabljate španski hlapci kažejo na najnižji mogoči nivo, ko pa vas nekdo sooči z resnico bi vas moral pa moderator reševat, pa saj ni slep da ne vidi vaših zmazkov...hehehe
Rujevit
26. 04. 2018 10.25
+3
Moto-gp. Kolikor sem jaz videl, je bilo ze kar nekaj nickov brisanih oz. blokiranih. Pa so se taisti prijavili z novim, ki se, s starim, razlikuje v eni crki. Tudi sami so se nato pritozevali cez moderatorje, da so bili banani. Zanimivo pa mi je, da ob nadaljujejo z istim nacinom komentiranja, pa niso vec blokirani. Mogoce pa se cistke delajo le vsakih nekaj mesecev. Ali pa, se s provokacijami nabirajo kliki. Moznosti je kar precej.
Honday
26. 04. 2018 11.39
-4
Zanimivo da vedno pametujejo in se delajo nedolžne tisti ki jim nick obstaja komaj kakšen dan oziroma teden, res smešno...hehehe
FjallRaven
26. 04. 2018 12.11
+0
mirko .......je spet tvoj kamerad na šihtu ,da ti dovoli pisat takšne bedarije ???
moto-gp
26. 04. 2018 13.21
+2
..ne bi vedela..ker nisem glih toliko sledila nick-om...trenutno pa se največ pojavljata le dva..., ki si krajšata urice s klepetom in provokacijo, na katero marsikdo reagira...Priznam, tudi jaz se nekajkrat "nasedla" in se odzvala, sedaj pa nima več smisla... brez veze ...oprostite...
Honday
26. 04. 2018 13.26
-7
Jaz imam povsod prijatelje, mi ni nerodno priznat, kaj pa ti Milančan se kdaj zamisliš nad seboj, predvsem med prazniki ko še posebej samota zaboli...
Achilleus
27. 04. 2018 16.20
+2
jezdimir...tvoji prijatelji so tvoji nicki in ostareli Švicar.
moto-gp
25. 04. 2018 22.43
+9
Dober večer. Vsak pameten človek teži k konstruktivni debati in, če te ni, potem je najboljša izbira popolna ignoranca "sogovornika", čeprav virtualna... Na teh straneh pa...Sem že enkrat povedala, da pogrešam nick "callux"(upam, da sem pravilno napisala), ki je imel kaj povedati, toda zapustil je "to stran" iz tehtnega razloga...star pregovor pravi: "Lepa beseda, lepo mesto najde." Upam, da se koga dotakne...in razmislite kako boste pisali v bodoče. Vsakdo lahko pristavi "svoj lonček na svoj način". Če se kdo izmed vpletenih v pogovor ne strinja z napisanim, lahko to pove "s svojim lončkom", toda polnim, ne praznim....lp
Mottodedi
26. 04. 2018 07.31
+8
Kot že sama opažaš je na tem portalu nekaj osebkov z posebnimi potrebami in jim enostavno ni pomoči oz. lahko bi uredniška politika te osebke izločila vendar jim prinašajo klike! Nisem edini,ki sumi, da so nekateri provokatorji prav v uredništvu......
Honday
26. 04. 2018 07.39
-10
Ne se sprenevedat, Calluxa ste španski zaslepljenci spravili s portala, njegova konstruktivna debata za vas ni bila sprejemljiva, seveda ni slepo podpiral Markeca tako kot bi si vi želeli, sledili so žaljivi zmazki iz vaše strani in človek je odšel...basta, da se preverit...hehehe
Mottodedi
26. 04. 2018 08.06
+5
Honday
26. 04. 2018 08.47
-7
Ded ne bit tak primitivec, ne vem zakaj ti je potrebno žalit brez razloga. Dej prosim vsaj delček sekunde prej premisli predno nekaj na silo zmažeš, boš videl da ti bo lepše v življenju, pa tudi vnučki bodo ponosni nate, veliko sreče in zdravja ti želim, pa brez zamere...hehehe
FjallRaven
26. 04. 2018 12.14
-2
calux še naprej spremlja dogajanje tukaj ........samo uporabniškega je zamenju ....ni pa težko ugodovit kdo je .......calux .....kako kaj RED ?? v štirih letih je že na tretji znamki motorja ......nimaš kj ...talent
Honday
26. 04. 2018 12.53
-1
Da govorim resnico je takoj potrdil rojeni Milančan(FjallRaven), on je eden glavih krivcev da calluxa ni več tukaj, sicer pa itak sam potrjuje...hehehe
Celjan74
25. 04. 2018 20.23
+0
Mzvezda,daj ignoriraj provokacije saj vidiš da brezmadežni orgazem doživita,ko jima nekdo odpiše... Pomanjkanje pozornosti v otroštvu in mladosti je to.... Se je pač samo pes z njima igral ko so jima kost obesl okol vrata...
iga_biba
25. 04. 2018 20.48
+3
brez veze. ni pomoči. če nihče ne odgovori si odgovarjata sama. in se smejita svojim komentarjem
Honday
25. 04. 2018 21.52
-5
Glej picekfrdamani sam si si dal ime, se pravi pamet samo za kluvanje, tagrda potreba pa na dvorišču, v hiši, pojstli, skledi...eh kaj bi govoril, sej si se že sam predstavil...hehehe
mzvezda
25. 04. 2018 17.47
+8
Jezdimir, trota kot si ti in Nighty bi morali ze zdavnaj diskvalificirati s tega portala, pa se ne zgodi nic. Tako je ce mas kup prijateljev v medijih... ista sta kot jokica VR samo na drugem podrocuju! Ubozci vsi trije...😀😀😀
Honday
25. 04. 2018 19.01
-7
Res imam ogromno prijateljev, sem družaben, olikan, skratka človek ki živi na polno...mzvezda le zakaj si ti zapostavljen in nimaš prijateljev, se kdaj vprašaš, sigurno te je vzgoja zaobšla v velikem loku, posledično imaš ogromne težave v komunikaciji, iščeš idole v iztirjencih kot je Markec, sam veš da nima prijateljev oziroma fenov na nobenem koncu sveta in ti se pol čudiš čemu je pri tebi tako...hehehe
Rujevit
26. 04. 2018 10.15
-1
Jezdimir, zakaj pa druzabnosti in olike ne pokazes tudi na tem portalu ???
Honday
26. 04. 2018 11.57
-1
Dejstvo je da v mojih komentarjih ni laži in podtikanj, še manj žaljivih obdolževanj kot smo jim priča od Ahila&Co, edino in najbolj boleče za vas je to da sem podpornik Rossija, to pa sem odkar je presedlal iz najboljše Honde na ubogo Yamaho in z njo pokoril daleč najboljši motor... Motoristi in vsi ostali pravi navijači se ločimo od španskih hlapcev po tem da ostanemo zvesti za vedno v dobrem in slabem, kar sigurno ne razumeš, to pa zato ker ti nekaj manjka in si muha enodnevnica tako kot večini podrepnikov tukaj...hehehe
FjallRaven
26. 04. 2018 12.06
+0
mirko ......ne se sprenevedat ....lažnivec.....pa tvoja mama te pozdravlja....pravi ,da so ulice Milana fejst zaprašene
Honday
26. 04. 2018 12.09
+0
O hardmutonja, sigurno boš čez praznike v rodnem Milanu, upam da pošlješ razglednico...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.22
+1
jezdimir...nisi mu povedal v kateri socialni ustanovi imaš posteljo. Zaradi naslova, kamor naj ti pošlje razglednico...
mzvezda
25. 04. 2018 17.42
+4
Jezdi in Nighty svoje nebuloze sproscajta preko msng, ker res ne rabmo brat kako drug drugega podpirata v svojih izjavah....vidva nimata kej govort o pokvarjenosti med dirkaci, ker ocitno ne vesta, da je vajin idol nekoc mahal s sredincem... to pa je nadvse sportno, kaj? Pojma nimata....drgac ne bi dobivala goro rdecih minusev... mal se vprasta sem pa tja zakaj je temu tako??
Honday
25. 04. 2018 19.05
-5
mzvezda dej si prosim preberi kakšen zmazek si sproduciral, samo upam da se nisi nataknil na ta sredinec ki te tako moti. Če je to vse kar te moti potem si poišči pomoč, morda še obstaja upanje zate...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.23
jezdimir...kaj ne pri sosedu sadijo krompir? Oglasi se pri njih in jim pomagaj pri tem...mogoče se česa naučiš.
mzvezda
25. 04. 2018 17.38
-1
24ur ce mate j...a, objavite intervju z Bradl-om. Lepo je obrazlozu incident med MM in VR!! Ker vem da ste rumeno nagnjeni, tega najbrz ne boste objavili....
Honday
25. 04. 2018 18.45
+2
A to unga Bradla misliš, ki je za šalo pokoril Markeca v moto2, sam vprašam...hehehe
Achilleus
25. 04. 2018 20.22
+3
Vidi se, da ne gledaš dirk. Marc je Bradla pral za šalo. Če ne bi bilo poškodbe, Bradl sploh ne bi bil prvak. Beda si jezd...pojma nimaš!
Honday
25. 04. 2018 21.43
-3
Čečečečeče...dej Ahil nehi sam sebe farbat, Markec je bil prvak moto2 šele ko je Bradl odšel v motoGP, prej ni imel nobenih šans...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.24
+1
jezdimir.......10 je neizvedljiva! Bo šlo.....?
nightifly
25. 04. 2018 12.54
-5
Ko je ze govora o Daniju -.--- res nima ogromno zmag - pa vseeno je poskrbel -da bo ostal v nasih mislih , posten ,korekten in tudi bravurozen dirkac ter oseba / Njemu ljudje ne zvizgajo - mu izkazujejo cast -to velja ogromno ///
Honday
25. 04. 2018 14.04
-9
S kratka Dani je popolno nasprotje od pokvarjenca, itak je solastnik pokalov, vsi vemo da jih nesnaga od Markeca nikoli nebi sam zmogel osvojit...hehehe
nightifly
25. 04. 2018 15.24
+0
hahahaha ,res je ! Prav sigurno je Dani tisti steber -ki je tlakoval pot Hondi navzgor -drugace bi ze zdavnaj dobil nogo ! Tako kot je bil in je ponovno po povratku iz Ducatija Rossi pri Yamahi / Ni kaj - pri hondi je zal smetano pobral samo eden / Ampak respekt je posvecen enemu in edinemu v Hondi -Daniju /
Achilleus
25. 04. 2018 15.46
-1
nightifly.........Nima ogromno zmag!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj bluziš.............Več, kot po vašem dostojni konkurenti Max in ostali iz tistega obdobja. Lepo si se ujel! Dani je bil in je boljši, kot vsi Rossijevi konkurenti med 2001 in 2006................Ostalo sem ti že mnogokrat napisal in upam, da je bilo dovolj jasno. Kake streljaš.
nightifly
25. 04. 2018 16.28
-4
joj ,ahil - intelekt ,torej abilnost da se lahko premikate po zemeljski obli verjetno imate / Da pisete neumnosti tudi / Toda manjka vam inteligenca -to pa je za vas beyond all limits /// KAJ CE BI PREBRAL PONOVNOP KAR SEM NAPISAL / In za vraga -vedno se ujamete v past -seveda lastno -unlimited loop / Ne morem pomagati / Intelihencia ahil -inteligenca / berite berite -berite --tisoce knjig - ce vam mati narava ni dala osnovne materije / Vase reakcije se kot vedno koncajo na osebni ravni obracunavanja -fej /
Achilleus
25. 04. 2018 20.24
+1
nightifly...če bi ti kaj bral, ne bi pisal tako butasto. Čemu je to podobno in koliko razredov 8letke si zaključil uspešno...??? Če ne bi starši krojili tvojo bodočnost...bi kopal v Švicarskih peskokopih. Pa ne z bagrom...z lopato bi popravljal ob njem.
nightifly
25. 04. 2018 10.10
-6
Ceprav s tem motorjem zmaguje dirke na tem teksaskem dirkaliscu -in to v Ameriki - kjer je zmaga sinonim in ´goal´ v zivljenju vsakega Americana ,meje prav folk na tribunah zelo presenetil ko je izzvizgal Markota skace / Tega pa nekako nisem pricakoval -resnicno / Ne samo Argentinci -ki so dodobra izrabili vokbolarij vseh psovk spanskega jezika -tudi Ameri so si izzvizgali prste / Zanimivo i n zelo pomenjljivo / Kajpak je mulc novinarju -ki ga je opozoril na zvizge -jasno odgovoril -da ga to ne zanima in bo se z vecjim veseljem sel v nove avanture - upam da ne -keglanje !!!
dugi159
25. 04. 2018 11.26
-1
Be bo kegljal , zdej bojo takele dirke , seveda bo pa tine izkoristil vsak padec pilota pred seboj , za napredovanje z najboljsim bolidom
Honday
25. 04. 2018 14.07
-5
Dejstvo je da je pokvarjenc od Markeca razkrinkan na vseh kontinentih sveta, praktično se nima več kam skrit...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.25
+1
jezdimir.....točno tako. Velikana motoGP-ja nihče ne spregleda.
medvedJEkriv
25. 04. 2018 08.30
-12
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JohnnyMueller
25. 04. 2018 10.00
-13
PO NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASLOV!!!!!!!!
nightifly
25. 04. 2018 10.10
-9
Vedno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JohnnyMueller
25. 04. 2018 13.44
-8
Pozabu napisat.. IIIIIIIIIIIIIIIIIIMAGINAAAAAAAREN :)
Honday
25. 04. 2018 14.13
-3
Nisi pozabil, ta žlehtna te je zagrabla...hehehe
resnicaosvobaja
24. 04. 2018 22.21
+8
Makaronarjeva vožnja spominja na počasen posnetek šahovske partije Korčnoj : Spaski
Honday
25. 04. 2018 07.21
-10
Norost te osvobaja, pa država z dokladi...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.25
+1
resnicaosvobaja
24. 04. 2018 21.47
+13
Rad bi rekel, da je MM tako dober, kot je bil Vale Rosić- Žuti, pa ne morem. Takšnega še ni bilo , kot je MM.
Honday
25. 04. 2018 07.29
-18
Se strinjam, takega trota kot je Markec res še ni bilo, zato se tudi večina strinja da nima kaj iskat v motoGPju, zaradi njegove nesposobnosti se vedno bolj omejuje svoboda dirkanja...sam glej kaj bi ti govoril ko itak nimaš pojma...hehehe
JohnnyMueller
25. 04. 2018 13.43
+1
Honday
25. 04. 2018 19.10
+0
Glede na poznavanje motorizma in motoGPja sva z nightiflyem krepka večina...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.26
+1
jezdimir......krepka večina bedakov. To sta.....
nightifly
24. 04. 2018 20.46
-15
pokvarjenbogatun 24.04.2018, 19:54:01 +2 Dani čudežno od leta 2014 ni več konkurenčen. V sezoni 2013 je bil zelo blizu naslovu prvaka in bi bil mogoče prvak če ga ne bi markez takrat sklatil na tla...///////////tocno tako !!!
resnicaosvobaja
24. 04. 2018 21.43
+10
Honday
25. 04. 2018 07.46
-9
norost te osvobaja, Korlov sindrom...hehehe
Achilleus
27. 04. 2018 16.26
+1
Brainkiller
24. 04. 2018 20.43
+11
Dani bi s svojimi 51 kg moral voziti Ducatija, me zanima kako bi se spopadal z zvarjo..........drugače pa eden najbolj fer in simpatičnih dirkačev............
nightifly
24. 04. 2018 19.34
+2
Spregledani junak Dani --- bi kar rekel ja - ampak spregledan tudi s strani honde -vsaj malce - kot so tudisami priznali nekaj let nazaj -ko so vse sile dali na motor 93 /In preprican sem -da je veliko dal Hondi - Dani seveda - /// Cisto v redu decko je - dirkac zlate sole dirkanja /
nightifly
24. 04. 2018 17.25
-11
mega357949 24.04.2018, 15:57:27 0 Pri Pedrosi ni bilo nobenih skrivnosti! Povedano je bilo, kaj je imel poškodovano in kako so zadevo sanirali!!! Pri samooklicanemu zdravniku pa se je samo povedalo, da naj bi zlomil nogo, ne kje in niti ni bila objavljena nobena nnovica, kako so zadevo sanirali!!! Čista marketinška poškodba, ki jo je potreboval zaradi manjka rezultatov!!! EPP (ekonomska propagandna poškodba)!!!***********////////// mega-tumpl --- ´´samooklicani´´ Dohtar vam je ze zdavnaj zaprl snoflc ---- ista vprasanja so si postavljali njegovi haterji po dvojnem zlomu noge / No mega -****, najboljsemu dirkacu s podeljeno castno diplomo Urbina pac niste kos /Ne vi -ne vasi prijatelji / Veste kaj je naredil Dohtar -ter s tem zaprl gob ---pardon -usta vsem dvomljivcem? Na netu objavil radioloske slike zloma njegove noge / Link sem posredoval tudi jaz -in to zelo nesramnemu pajackotu z nickom -- hardwhore -ki vse okoli sebe zmerja z laznivci - mogoce je to Ojdipov sindrom -kdo bi vedel / Ce vas zanima ali je res aali ne - pobrskajte ali na netu za uradnimi slikami ali mojimi prispevki //// Torej -vso sreco samooklicani but **/
resnicaosvobaja
24. 04. 2018 22.18
+4
Če ga MM ne bi zbil, ne bi imel rentgenski slik. Zdaj pa še objavi slike ali kak prispevek, iz katerega bomo lahko izluščili, zakaj je makaronarsko dete tako počasno
mega357949
25. 04. 2018 10.41
+0
Da je bila odrgnina samooklicanega zdravnika EPP, potrjujejo tudi občasni posnetki, ko berglo uporablja tako, kot bi imel poškodovano drugo nogo!!! Nikar se ne trudi biti odvetnik samooklicanega, ker tvoje mnenje za veliko večino gledalcev MotoGP-ja ni relevantno!!! Četudi si ne vem kako "pameten"!!!