MotoGP

Quartararo in Morbidelli presenetila konkurenco, Rossi šele 13.

Jerez, 04. 05. 2019 14.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

20-letni francoski dirkač Fabio Quartararo (Petronas Yamaha) je zmagovalec kvalifikacij razreda motoGP v Jerezu za VN Španije. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Franco Morbidelli, tretjega pa Marc Marquez. Četrti je bil Andrea Dovizioso, peti pa Maverick Vinales. Valentino Rossi bo dirko začel s skromnega 13. mesta.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Debitant Quartararo bo dirko motoGP v Jerezu začel s prvega mesta
    02:12
    Iz 24UR: Debitant Quartararo bo dirko motoGP v Jerezu začel s prvega mesta
  • Vrhunci kvalifikacij moto2 za VN Španije
    10:41
    Vrhunci kvalifikacij moto2 za VN Španije
  • Vrhunci kvalifikacij motoGP za VN Španije
    07:58
    Vrhunci kvalifikacij motoGP za VN Španije
  • Vrhunci kvalifikacij moto3 za VN Španije
    07:59
    Vrhunci kvalifikacij moto3 za VN Španije
  • Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP na VN Španije
    07:44
    Vrhunci tretjega prostega treninga razreda motoGP na VN Španije
  • Iz 24UR: Pred dirko v Jerezu duhove še naprej burijo kazni za prehitre na štartu
    02:08
    Iz 24UR: Pred dirko v Jerezu duhove še naprej burijo kazni za prehitre na štartu

Letošnji novinec v elitnem razredu Fabio Quartararo ‒ postavil je rekord steze s časom 1:36,880 ‒ in Franco Morbidelli (+0,082 sekunde) sta v kvalifikacijah Jereza dokazala, da očitno steza Angela Nieta motocikloma ekipe Petronas Yamaha zelo ustreza, saj sta presenetila vso konkurenco. Za seboj sta pustila tudi aktualnega prvaka razreda motoGP Marca Marqueza, ki je na tretjem mestu zaostal 90 tisočink sekunde. Na četrtem mestu je pristal Andrea Dovizioso (+0,138), na petem pa Maverick Vinales, ki se je v hitrejšo kvalifikacijsko skupino prebil iz počasnejše skupaj s Francescom Bagnaio.

Slabe štiri minute pred koncem je kvalifikacije v pesku zaključil Jorge Lorenzo, zmagovalec v Jerezu leta 2015. V zaključku kvalifikacij je padel tudi Danilo Petrucci, ki je sicer dobil drugi in tretji prosti trening, na koncu pa se je moral sprijazniti s sedmim startnim mestom. Quartararo je pri rosnih 20 letih postal najmlajši dirkač, ki je osvojil "pole" v razredu motoGP.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Najprej se je v boj podala počasnejša skupina dirkačev s prostih treningov, med katerimi so bili tudi Vinales, Rossi in Jack Miller. Vinalesu se je z najboljšim časom kvalifikacij uspelo prebiti v drugo, hitrejšo skupino, medtem ko Rossiju, ki je v zadnjem poskusu komajda rešil motor pred padcem, to ni uspelo. S tretjim časom se bo moral sprijazniti s 13. startnim mestom na nedeljski dirki. Poleg Vinalesa je v hitrejšo skupino napredoval še Bagnaia (Pramac Ducati), ki je Rossija ugnal za 72 tisočink sekunde. Miller je v zadnjem poskusu zdrsnil in končal v pesku.

Sobotne kvalifikacije so postregle s prvovrstnim presenečenjem ali kar dvema: Quartararo (levo) in Morbidelli sta si privozila najboljša startna položaja.
Sobotne kvalifikacije so postregle s prvovrstnim presenečenjem ali kar dvema: Quartararo (levo) in Morbidelli sta si privozila najboljša startna položaja. FOTO: motoGP

V moto3 najboljši startni položaj Dalla Porti
Kvalifikacije razreda moto3 na VN Španije je s časom 1:46,011 dobil Italijan Lorenzo Dalla Porta pred Japoncem Tacukijem Suzukijem – ta je zaostal za vsega štiri tisočinke sekunde – in rojakom Celestinom Viettijem

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V moto 2 do najboljšega startnega položaja Navarro
Najhitreje je s kvalifikacijsko dirko v razredu moto2 opravil Španec Jorge Navarro, ki je postavil čas 1'41.182. Iz prve startne vrste bosta do zmage skušala priti še drugouvrščeni Alex Marquez (+0.091) in tretjeuvrščeni Augusto Fernandez (+0.141). 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na četrtem treningu, ki sicer ne služi za kasnejšo razvrstitev za kvalifikacije, je bil najhitrejši Marquez (1:37,651), boljšo formo pa je vendarle pokazal Vinales, ki je za rojakom zaostal za vsega deset tisočink. Tretji čas je vpisal Cal Crutchlow (+0,105), četrtega pa Quartararo. Tudi na četrtem treningu ni blestel Italijan Rossi, ki je vpisal šele 13. čas. Na četrtem treningu je padel Andrea Iannone (Aprilia), ki je nato s pomočjo osebja odšepal iz garaž, njegovo nadaljevanje VN Španije je tako zaradi težav z nogo vprašljivo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sobotni trening v znamenju Petruccija
Tako kot drugega je tudi tretji prosti trening dirkačev razreda motoGP dobil italijanski predstavnik Petrucci. S časom 1:36,957 je postavil tudi rekord steze, kar kaže, da nov asfalt na dirkališču Angela Nieta ponuja izvrsten oprijem. Drugo mesto je zasedel Marquez, tretjega pa 20-letni francoski dirkač Quartararo. Vodilni v prvenstvu Dovizioso je bil četrti, legendarni Rossi pa 11. Znova je razočaral Vinales, ki je vknjižil šele 15. čas. Ker sta Vinales in Rossi v skupni razvrstitvi vseh treh prostih treningov ostala izven prve deseterica, bosta priložnost za hitrejšo kvalifikacijsko skupino morala iskati že v prvem delu kvalifikacij.

Napredek je na hondi pokazal Lorenzo, ki se je ob rojstnem dnevu – prav danes namreč praznuje 32 let – razveselil desetega časa. Na treningu je padel Cal Crutchlow, njegov motor pa je tako zelo poškodoval zaščitne ograde, da so organizatorji za nekaj minut morali izobesiti rdečo zastavo. Z Britancem je na srečo vse v najlepšem redu, vknjižil je osmi čas tretjega treninga. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V razredu moto2 je bil najhitrejši avstralski dirkač Remy Gardner (1:41,393), sledil je Alex Marquez (+0,109), tretje mesto pa je pripadlo Britancu Samu Lowesu (+0,166). Zaostanki v razredu moto2 so bili tudi na tretjem treningu zelo majhni, tako je deseti Lorenzo Baldassarri zaostal vsega +0,353 sekunde. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V moto3 najhitrejši Rodrigo
Tretji prosti trening (prvi sobotni) v razredu moto3 je ob številnih padcih dobil Argentinec Gabriel Rodrigo. In to zelo prepričljivo: konkurente je porazil kar za 0,360 sekunde, najbolj pa sta se mu približala Japonec Ajumu Sasaki in katalonski dirkač Albert Arenas (+0,361). Četrto mesto je osvojil zmagovalec drugega treninga Niccolo Antonelli (+0,365).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

VN Španije
VN Španije FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (200)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nightifly
04. 05. 2019 21.23
+7
Novinarji so ze navalili na Pecca , ces ,da ga bo Vale odpustil iz Accademie ,ker ga je zafrknil za Q2 ,in to nekaj tisocink . Kakorkoli , Rossi vseeno pravi ,da ima ritem kar dober , v FP4 je izbral napacno prvo gumo ,nato napaka , vseeno pa upa na preboj . Zal je 5.vrsta precej zadaj ,to pa pomeni nevarnost trka in podobno . No ,vsaka tocka bo dobrodosla . Obema spredaj pa samo pohvale . Cudovito odpeljano. Marc je peljal tudi dobro , nekaj pa vseeno ni slo optimalno ,ker je imel tudi on nekaj zdrsov ,k sreci pokonci . Mogoce bo jutri privlekel zajca ven ...... sigurno bo zanimiva dirka .
AS1983
04. 05. 2019 20.04
-6
jutri po 2h uri bo kmalu jasno kdo ima najboljši tempo za zmago, Marquez je sicer v dobrem nizu s stopničkami na tej stezi, a če bo spet divjav po stezi, potem bo žal spet padel in bo v nadaljevanju sezone pod večjim stresom oz. pritiskom, zato jutri na dirki mora priti v cilj
resnicaosvobaja
04. 05. 2019 19.22
-12
Rossi 13. ? Saj toliko jih sploh ni.
iga_biba
04. 05. 2019 19.21
+5
Bravo Yamaha! Tri med prvih pet! Ne vem kje se je izgubila četrta, z bivšim devetkratnim? Kaj pa če je res njegova nekonkurenčna, kot trdi?
Diebaumaister
04. 05. 2019 20.35
+16
Baje je Rossi posvetil nastavitvam za dirko in manj za kvalifikacije, mene je bolj zmotilo čakanje na Q1, brez vezno taktiziranje, ko je šel ven, sem bil 100% da se ne bo uvrstil v Q2, ter da bo v gužvi se vozil, pač upam, da bo šola za drugič.
najvsivedo
04. 05. 2019 17.53
+2
Komaj čakam na samo dirko saj vidim ,da bo zopet zanimivo gledati DR . starino ko bo obračunal z kar nekaj omladinci ...Tisto preseravanja od Marka ko se vozi na superiornem motorju pol kroga pred vsemi je pa čisti dolčas....ZATO PA JUTRI GASA STARI IN POKAŽI KAKO SE STARI MAČEK Z LAHKOTO PREBIJE TUDI DO STOPNIČK.
nightifly
04. 05. 2019 20.25
+5
++++++++++vsekakor se pridruzujem mnenju in zeljam,da Stari doseze dober rezultat . Obnasanje uradne Yamahe je resnicno malo cudno , nepredvidljivo . Takega nihanja ze dolgo nisem videl . Tudi Vinales potrjuje te obcutke . Rossi je vecni optimist in velikorat na sami dirki z dobrim upravljanjem resuje situacijo . Po resnici ne vem se kaj je slo narobe vceraj in danes . Kakorkoli , upam na vse dobro .
Deejjaann
04. 05. 2019 17.51
+90
Lep dan vsem,spet med komentarji skoraj nič o tamalem Fabio Quartararoju in o Franco Morbidelliju in o tem kar sta danes ta dva mladiča dosegla(deklasirala celo motogp-elito,svaka jima čast) ampak berem spet ti navijaš za unga ti za unga ta ne zna vozit ta mora v penzion in take,RAD BI VAM SAMO NAPISAL ENO STVAR KI SE MI JE PRED PAR DNEVI ZGODILA!!!!! sem se na lep sončen dan vozil z motorjem bil sem 180km od doma in naenkrat mi začne zadnji del motorja plesat ,guma lepo začela puščat hvala bogu ali nekomu tam zgoraj da počasi da ni počila,in nato lepo ustavim z motorjem (pred tem naj vam povem da sem navijač vr46 od njegovih začetkov že) ni minilo niti pet minut in se nek motorist ustavi me vpraša če sem ok in kaj se je zgodilo,sem mu razložil nakar on pokliče nekoga(svojega kolego) ta je v roku deset minut prišel naložimo moj motor na prikolico gremo še k enemu kolegu od ta prvega motorista kateri je tudi motorist in vulkanizer mi je gumo poštimal ga vprašam za plačilo reče je že ok vprašam še una druga dva kaj sem dolžan oba pravita da nič gremo na pijačo tukaj zraven,in nato smo se ustavili v gostilni tam blizu in se menimo o moji "nesreči" potem pa še seveda tema pogovora nanesla na moto-gp in vsi trije so bili veliki oboževalci marqeza a jaz rossija in so mi fantje pomagal v težavah-kar bi seveda tudi jaz pomagal vsakemu motoristu na cesti,nočem imenovati fantov imensko na netu(zame so carji) toda kapo dol fantje za to kar ste naredili zame,NO Z TO MOJO ZGODBO SEM HOTEL POVEDAT DA TAPRAVI MOTORISTI-NAVIJAČI SE NE ŽALIMO MED SABO TEMVEČ POMAGAMO,TAKO DA TUKAJ MED TEMI PAR KAO NAVIJAČIH KI O MOTO GP-JU NIČ NE PIŠEJO PAMETNEGA TEMVEČ SAMO ŽALIJO IN ZBADAJO DRUGE-VI NISTE SPLOH NITI MOTORISTI NITI NAVIJAČI TEMVEČ PROVOKATORJI KATERI SAMO ČAKAJO DA NEKDO NEKAJ NAPIŠE IN POTEM KOT HIJENE SKOČITE IN ZAČNETE GRDO PISAT,SAMO TOLIKO MOGOČE BO KOMU KAPNILO KAJ V TAKO IMENOVANE MOŽGANE,fantje veste kateri ste še enkrat velka hvala za tako nesebično pomoč,pa lep dan še naprej vsem tapravim motoristom in tapravim navijačem bilo katerega motoGP voznika
NisteResni
04. 05. 2019 17.58
-14
haha a res mislis da so jezdi, nighty, jack the papagaj in podobni kdaj povohal motor.... jezdi ne ve kje je rakitna pa na brdu zivi hahaha.... vglavnm itak da si piloti pomagajo med sabo, ceprov mas tud na cesti pacijente k so za Rossija, Marqueza ali pa Lorenza in bi vse nardil da tebe nebi blo na cesti ker nisi za njihovga..... sam js takim pravim hovdre.....
NisteResni
04. 05. 2019 18.01
-12
js pa sam nimam motorja oz nimam tezkaca ker sem prenor za tak stroj mam pa kolege ki so mojstri, tud sam sm ucas se furu ampak ne vec..... RAJDRJI CREW
NisteResni
04. 05. 2019 18.04
+1
ti pa dam prou da je zalostno da se tuki gor kregajo provokatorji ki nimajo pojma o motorjih mogoce vedo vse o specifikacijah in podobnem o sami voznji pa nicesar.... vcasih pred jezdimirjem in nocno muho pa jacksproww in podobnim smo tukaj dejansko kometirali o samem sportu se mal pobockal ampak spostovalo se je dirkace in sam sport..... kje so ta leta pomoje da ene 10 let nazaj.....
Diebaumaister
04. 05. 2019 19.29
+15
Ja, fjall, NisteResni, učenec, sem jih takoj spoznal, da se še s Tomosom niso vozili, kaj šele s kakšnim težkim motorjem, Deejannn lepo napisano in sem vesel zate, da je bilo kot je bilo, želim ti še ogromno varnih in srečnih kilometrov. Jaz sem svojo R1 lani septembra prodal, bomo videli kaj bo naslednje.
Diebaumaister
04. 05. 2019 19.31
+10
NisteResni -tvoji kolegi so mojstri, a dej, grem stavit, d imajo obrabljeno gumo samo po sredini.
moto-gp
04. 05. 2019 20.10
-15
Dejan, saj tudi najbolj hude komentarje ne morete vzeti resno....za tipkovnico so vsi pogumni, a ne vedo,da sebi jamo kopljejo... Vaša izkušnja se je zgodila ob motorističnem srčnem mišljenju...pozdrav na cesti ni zaradi lepšega.... morda le to, ob vaši nesreči nikogar od motoristov ni zanimalo za koga navjjate....primerjava ni bila ravno posrečena...pa le napišite se kaj, jutri po dirki pa skoraj obvezno...
nightifly
04. 05. 2019 21.32
+7
Deejjaann 04.05.2019, 17:51:03 Se strinjam .
.jezdimir
04. 05. 2019 21.42
+11
Mešate jabolka in hruške s tem ko motorizem pogojujete z navijaštvom, težko verjamem da je kdorkoli od teh ki vlečete vsporednice oziroma pogojujejo pomoč na cesti z navijaštvom kdaj res bil motorist. Sam sem že več desetletij motorist pa tega še nikoli nisem zaznal, vedno je vzdušje kolegialno. Res pa je da Markecovih pripadnikov skorajda ni, so večinoma še v igralnicah, da zopet malo zasolim...hehehe. Dejan oprosti ampak glede na tvoj odziv sem prepričan da si še začetnik, neresni pa vem da tudi mopeda še vozil ni, od nekdaj se samo napihuje, po tanovem pa še po kolegu Korlu pluva, čeprav vsi vemo da mu nič noče, skratka pokvarjenc do konca. Korl zdaj vidiš da prave prijatelje lahko šele po bitki prešteješ...vabilo na pivo še vedno velja...hehehe
Deejjaann
05. 05. 2019 11.14
+2
NisteResni
05. 05. 2019 13.18
-2
hahaha friki tole z gumo po sredini pobrano si od mene pobral verjetno diebumaister al kar kol ze si, ce se pa ze moras prepricat o skillih mojih kolegov, ti pa povem da so bli tud na svetu oznaceni kot street racerji rakitne hahaha, poglej si rakitna gsxr 2012 mogoce ti bo pol kj vec jasn.... zate jezdi pa sploh ne bom zgubljal besed, si dobil povabilo na moj dom, kot tudi na rakitno in pred lesnino pa si vsa 3 zahinavil..... ubistvu mi je dost useen kaj vrjamete pa kaj ne, js sam pr seb vem da vi niste druzga od igracke rossijeve vidl, pa to da se kj druzga k kacje ride obstaja..... dvor zuzemberk al pa marof grem stavt da jezdi pa maister se slisala nista...... go google freaks
NisteResni
05. 05. 2019 13.28
-2
jezdi v tvojem komentarju je sele zaslediti enih lazi..... sj se bom kr odstranu k vidm da je stanje enako lanskoletnemu......
Diebaumaister
05. 05. 2019 13.50
+4
hahahahahahahahahhahahahahahahahah, ja ja sedaj vidim da tvoj nick pove use o tebi in tvojih "riderjih"
.jezdimir
05. 05. 2019 19.04
+0
Neresni tebi se od daleč vidi da si motorje spremljal samo po televiziji, namreč nimaš blage veze. Kar se tiče Lesnine pa itak vsi vedo da te ni bilo nikjer, še en teden po tistem se tudi tukaj nisi upal javit...hehehe
NisteResni
08. 05. 2019 21.36
Otancici
04. 05. 2019 17.34
+16
Po videnem izgleda Yama zelo vodljiv motor, kar tudi dokazujejo razni prehodi pilotov iz enega mostva k drugemu. S tem ne pravim, da je Yama najboljsi motor celega lota, je pa sigurno “najlazji” za novince. Vsekakor cestitke prvim trem, jutri pa na polno....srecno in 00000 padcev.
MrNurmic .
04. 05. 2019 17.34
+16
MM je prva vrsta in bo zmagal,Rossi zmeraj priključi in Vinales zmeraj zajebe. Blizu bo še Dovi in to je približno to.
LightningBolt
04. 05. 2019 17.32
+24
Odkar je MM v motogp, je prvič, da je najmlajši, ko štarta iz prve vrste
Diebaumaister
04. 05. 2019 19.35
+11
lorraine
04. 05. 2019 17.20
+10
Ljubčki dragi, Valentino je znal tudi iz takšnih in še slabših štartnih položajev potem na dirkah osvajat visoka mesta. Tudi sama bi ga rada videla višje, ampak mu že od včeraj ne gre, je pa znan, da na ogrevanju najde nekaj, kar ga potem na dirkah izstreli med najboljše. Tisti ko pa ga pošiljate v penzijo... ja bojite se ga, zato bi se ga na hitro znebili!! Razumljivo, pri svojih 40ih je veteran še vedno sposoben premagovati mladce! In v upokojitev pošiljate dirkača, ki je trenutno drugi v skupnem seštevku?! Je tudi pred fantičom s številko 93! Ne boste se ga še hitro znebili! Upam, da podaljša še za mnogo let, tam do 50.leta!!
nightifly
04. 05. 2019 20.51
+6
Melaj
04. 05. 2019 17.18
+3
Kar se dogaja pri Yamahi je že žalostno. Ni prva sezona, ko poltovarniški motocikli starejšega letnika izničujejo dognanja in izjave tovarniških dirkačev. Kaj bi bilo, če bi bilo tako pri Hondi. Ko je LCR prehitel Repsolko, so se nekateri širokoustili, da so jim čeljusti odpadle. Pa vemo, da je Calova Honda enaka Repsolki. Pri Yamahi pa star letnik ponovno dokazuje nasprotno temu, kar kažeta dirkača na tovarniški izvedbi. Ta ekipa enostavno potrebuje prevetritev in to je vse.
5TIG
04. 05. 2019 17.25
+15
Malej ,tudi Cal je v preteklosti prau tovarniške,tko pač je ko se ti vse poklopi.
CrazyMachines
04. 05. 2019 17.28
+28
Takšno mišlenje, je mišlenje nekoga, ki slabo pozna moto šport...motor brez dirkača je še vedno samo predmet...tile novinci v motoGP so generacija izjemnih dirkačev, ki jim ne manjka motivacije in poguma...morali se boste navadit da Marquez, Rossi, Dovi,...ne bodo večno “on top” in da prihajajo odzadaj novi obrazi!
.jezdimir
04. 05. 2019 17.49
-1
Melaj če kaj so tvoji zmazki žalostni, dej se pozanimaj najprej kateri motorji in moštva so tovarniška pol pa trolaj, bo šlo...hehehe
Diebaumaister
04. 05. 2019 19.32
+15
Še eden ki pojma nima in govori o poltovarniški Petronas Yamahi, tako je ko je forum poln "poznavalcev"
Melaj
04. 05. 2019 19.38
-12
5TIG - omenu sem Cala. In njegovo LCR Hondo. Ima Repsolko v drugih barvah. Pral??? Lahko bi bil veliko bližje prvaku.
Diebaumaister
04. 05. 2019 20.31
+14
Vidiš kako pojma nimaš, preberi si še kaj drugega kot 24 ur, no ja sej itak vemo, da se ti sanja ne o motogp, samo nekaj v tri dni nabijaš kot tipični hetjter, objektivnega in verodostojnega pa nisi sposoben nič .
Melaj
05. 05. 2019 12.15
-1
Sovražnik dirkačev..razen enega, si ti! Pišeš eno in isto, lažeš, sikaš itd. Vse na daljavo, ker ste taki brez prašnikov za kej več. Na take trajbi-lajbi navijače se stroka poserje. Upam, da se ne ceniš preveč, ker ti že sedaj škodi.
.jezdimir
05. 05. 2019 19.11
-1
Melaj dej se preberi, a res misliš da si frajer s primitivnim govorom...motiš se...hehehe
Polini
04. 05. 2019 17.11
-13
Čestitke Quartararoju za PP. Ju3 pa bo standarden boj za zmago med malim Stonerjem in Dovijem.
NisteResni
04. 05. 2019 17.19
-13
mali si sam ti Marc je ze zdavnaj prerasel jokico Stonerja...
NisteResni
04. 05. 2019 17.19
-14
pa Stoner mi je bil skos kralj sam ta polini je s tem malim Stonerjem bl tecn k muha(ta prava muha ne ta wanna be svicar)
.jezdimir
04. 05. 2019 17.51
+11
Se strinjam neresni, oba stonerja nista glih omembe vredna, danes je recimo bil mali Stoner precej surlast ko sta ga dva mlečnozobca oprala, je pa res da se jutri plača tala...hehehe
NisteResni
04. 05. 2019 18.07
-18
kdo je tebe kj vprasu raj kip kompas pa zemljevid pa pejd na en izlet na rakitno bos vidu kako se tapravi piloti vozjo
mzvezda
04. 05. 2019 18.52
-14
jezdi kako mislš, da se je počutu šele VALE k j par min. pred koncem džuskal sokec po slamci v boxu...haha res izkušeno od velemojstra:)))
.jezdimir
04. 05. 2019 21.05
+17
Tudi Rossiju ni bilo ravno vseeno, ampak to nismo videli...hehehe
mzvezda
04. 05. 2019 16.57
-4
Nighty....čist tko med nama....na kateri drogi si ti?? Slabo kvaliteto furaš sodeč po tem kar si natvezil do sedaj.... živiš čisto v drugem svetu...čas je da prenehaš z uživanjem razno raznih substanc....zakaj bežiš od resnice??
NisteResni
04. 05. 2019 17.31
-7
sm ti odgovoril js pa so me zbrisal.... vglavnem ni droge k bi te tok zblojenga nardila... to je prirojeno
Staritrg
04. 05. 2019 16.47
+7
Nisteresni k prek playstationa gledaš stream?
NisteResni
04. 05. 2019 17.20
-12
NisteResni
04. 05. 2019 17.23
-13
bolj tekoce delajo na playstationu sam pa ne primejo vsi tko k na kompu...
NisteResni
04. 05. 2019 17.24
-13
ps4 da be bo kdo zacel skakat da njemu ne dela na 3ki
Staritrg
04. 05. 2019 20.08
+13
In kako si zrihtaš na ps4? Hvala za odgovor...
NisteResni
05. 05. 2019 13.25
mas brskalnik na plejki... pac gres u brskalnik napises v search reddit moto gp stream al pa motogp totalsportek ali 3. opcijo, odpres stran ki ti jo google vn vrze torej totalsportek ect.... pol mas pa tm vec linkov..... na redditu ti pise pr unih k delajo ponavadi pod linkom v anglescini da so vse naprave podprte(tisti vedno delajo), na totalsporteku je mal drgac ne pise kateri link je podprt ponavad 1, 2 ali 3 delujejo.... to ti je to..... pa oprosti za pozen odgovor....
mzvezda
04. 05. 2019 16.45
-4
dej night a morš ti zmer nekej dolgovezit vsepovprek....tvoji eseji so skrajno nezanimivi pa še ponavljas se....
nightifly
04. 05. 2019 16.54
-4
vas moti ? Obrnite stran in pojdite naprej ,saj vas nihce ne sili v branje ,a ne !? Jaz sem se v zivljenju vedno ucil od pametnih ljudi , samo tako lahko nekdo pridobi znanje . In ne samo to . Vidite , tudi vas odgovor sem prebral ,pa veste zakaj ? Samo tako lahko clovek pretehta argumente Za in Proti .Tiste proti zavrze kot irelevantne in sprejme jasno tehtne , ki imajo ´´tezo´´ . Vas bo tudi ta moj odgovor z-motil? Preskocite in pojdite veselo naprej .
mzvezda
04. 05. 2019 17.04
-6
si pa optimist, če misliš da berem tvoje nebuloze...hahaha...enostavno preskloram....hvala tistmu geniju k je izumil miško, da take klovne lohk preskočimo....sem ti že en let nazaj reku, da tvojih zmazkov ne berem :)))) enostavno k pasulj..minus ti pa zmer dam, to pa priznam! :)))
nightifly
04. 05. 2019 16.27
+0
Naj enemu nerazgledanemu piscu spodaj objasnim kako gledam moto dirke , ko jih ne morem v zivo . Naj ga popravim ,da se da dirke zelo lepo videti tudi na telefonu , ker tako cell kot satelitska povezava to omogoca , in sicer preko celicne 4G ,ali satelitske ,kjer tega signala ni , lahko pa to tudi preko USB nalozenega kljuca . In potem jasno ostane se klasicna optika doma ali kjerkoli . Ampak skoda ,da tega ta ignorant ///// NisteResni 04.05.2019, 16:09:27///// ne ve ,niti ne razume . Moderna tehnologija in Svicarji nobene stvari ne prepustijo nakljucju . Za dobrobit svojih drzavljanov in drzave poskrbijo kot je treba .Skoda , da vam je treba to posebej obrazloziti .To samo kaze ,v kaksnem dre.....ste . !
NisteResni
04. 05. 2019 16.29
-9
pa sj vem da na mobitelu gledas prek voya, js sm reku da una stara skatla k jo mas ne podpira streamov ker so mal bl zahtevni....
NisteResni
04. 05. 2019 16.33
-11
js v dre... hahaha mogoce mas pa prou k se pocutm prou usranga ksm po dolgem casu tvoje komentarje bral
NisteResni
04. 05. 2019 16.34
-9
pa tista rupa kjer spis ni Svica kdaj ti bo to jasno.....
NisteResni
04. 05. 2019 16.38
-12
pa se sam seb pluske stiskas a se kj bol pocuts tko
buzerantos
04. 05. 2019 16.24
-5
nighttriper- ne najedaj
nightifly
04. 05. 2019 16.20
-5
BenBostrom 04.05.2019, 15:02:28 +8 Nekaj v stilu nightyfly-a....zopet se je iskazalo da je yamaha že lansko leto imela STRATOSFERSKI motor in je problem že neštetokrat dokazan da sta to dirkača...danes je ta stratosfernost bila pokazana s strani obeh dirkačev.....da ne pozabim....hehehe.....ok...resno....čestitke prvim trem in seveda ostalim za borbenost....dirka je jutri///////////////////////////// Bostrom , v stilu mojega Ius soli vam napisem , da se motite. .
nightifly
04. 05. 2019 16.14
-2
moto-gp 04.05.2019, 15:12:47 +2 Nighti, se strinjam.... ampak se nikoli ni bilo zaslediti v vašem komentarju pohvale Marc Marquezu, ki je večkratni svetovni prvak, ne le enkrat dosežen pol position. Le v razmislek vasi pristranskosti...lp///////////// moto ,,,, kaj naj vam napisem ,da slabo ,ali premaalo berete moje clanke . Naj se razpocim zaradi Markeza ,da vam ustrezem ? Sploh veste kaj je ´´poslanstvo´´ navijacev , kaj navadnih bipartisan komentatorjev ,kaj sportnih novinarjev ,in na konc u kaj pisanje navadnih ljubiteljev nekega sporta . Napisal vam bom cisto enostavno . Vsak zagrizen navijac Marka Markeza , stem pa tudi fanaticen pripadnik tega sporta prekleto dobro razume moj odnos do tega sporta ,se bolj pa pripadnost nekemu dirkacu ,sploh ,ce je ta pripadnost zacela cca 23 let nazaj in se danes neomajano velja . Prav tako spostujem prave navijace bilokaterega dirkaca , ker samo vzajemnost v tako smrtnem sportu in gentlemanstvo nekaj velja . Mororisti , vsi mi ,ki smo ze prevozili ´´zillion´´ kilometrov z motorji v vseh mogocih razmerah se med seboj razumemo ,in si pomagamo . Nasa srca bijejo za vse motoriste, ki jih poznamo . Solidarnost je tu brezmejna in brezpogojna. Ce bi vi -in ostali to vedeli , ne bi nikoli postavljali pod vprasaj mojega pisanja ,ravno zato ,ker bi vedeli ,da ce na piedistal maestrije postavljam Rossija , vemo vsi dobro ,da je treba na isti piedistal postaviti vsakogar ,ki si to zasluzi -brez dvoma . Vi eksplicitno zahtevate (kar bi morali ,kot sem ze napisal -vedeti ) ,da javno okincam Markeza z lovorimi venci in podobno . Kaj pa ostali , niso vredni ? Kot sem ze prej napisal ,o Markezu sem veliko, se prevec napisal ,,,,kar se tice a propos njemu . NAPISITE MI ,CE SEM KDAJ OBJAVIL TEKST ,KJER NEGIRAM NJEGOVE SPOSOBNOSTI DIRKACA .IZVOLITE . Ce pa v njegovi partikularnost i metanja po tleh ,torej iskanja limitov centrifugalnih sil ,ki mu branijo postati bog (kot vsem ostalim) vidite nekaj izvenzemeljskega , potem to ni vec moja stvar ,ampak poseg psihiatrov . Danes so rookie ji pokazali kako se vozi . Naj jih ovekovecim z bozjo krono ,ker so ,ali pa je premagal nepremagljivega ? V zacetku leta , se na zimskih testiranjih sem opozoril na tri dirkace - Bagnaio ,Morbi-ja in Quartarara , Italijana ,ki ima francosko nacionalnost . Danes s vsi trije kazejo kot promin. dirkaci . In teega sem zelo vesel. Za MM je pa videti , da je mogoce le pretiraval s padci v zadnjih sezonah ,saj letos pada manj , res tudi zahvaljujoc dosezenemu limitu ,ki ga ima Honda , sam pa mora tudi paziti na Zdravje . Do 40 leta , ko bo lovil rekorde Rossija ima kar nekaj let in milionov kilometrov ´´na vesti´´ . Dottore mu je zdaj ze v drugo OPROSTIL in prvi nardil gentlemansko potezo ter mu podal ´´pipo sprave ´´ . Naj to pubec vzame zelo k srcu - in veerjamem , da bo to storil . Kot sem ze velikokrat napisal , take velicine kot je Rossi ne mores sklatiti z motorjem . Moras ga premagati - pa ne samo v tockah in zmagah . Veliko veliko vec je treba narediti v zivljenju ,da si zgradis nekaj Velikega ,kar odobrava Svet navijacev . Rossi zivi za sport , predvsem pa za svoje navijace . Kar verjemite .
NisteResni
04. 05. 2019 16.25
-2
res ne razumem takih starih prdcov kot si ti samemu sebi lazes da si nekaj kar vsi vemo da nisi in pol se pises da spostujes vse.... tisti ki spostujejo najvecje v tem sportu ne dajejo slabsalnih vzdevkov le njim.... Lovrenc, Marko skace..... k sva pa z benom napisala kaksno podlost od Rossija, ki je dejansko jo naredu si pa s tozbami zacel grozit..... hahahaha se zdj me zacne pobirat od smeha k se spomnem tvoj grozenj..... vglavnem nimas za burek nikol nisi mel za burek svico si vidu s prstom na zemljevidu pa mogoce s kaksno ekskurzijo za dan ali dva..... si en star zamorjen prdec brez vsega, edino kar ti je preostalo v zivljenju je en nebogljen jezdimir in to je to...... lazi majo pa kratke noge, to si ti dokazal ze 1000x
moto-gp
04. 05. 2019 20.01
-9
G. .....(nighti) oprostite. Nisem vam želela povzročati travm... Opažam, da so vas moje besede prizadele... Morda zato, ker sta skupaj z "jezdi" velikokrat želela Marcu najslabše možno.... Vsi so odlični, nekateri imajo, tisto malo nekaj več in zato so prvaki. Vsak ljubitelj Moto gp ima pravico navijati za svojega favorita. Zelo moteči so žaljivi komentarji in še posebej tisti, ki ne sodijo v to rubriko... Jutri pa, srečno fantje in naj zmaga najboljši...!
NisteResni
04. 05. 2019 16.06
-7
haha vsi se skos prtuzujete nad Gabrom, reklamami in nasploh nad prenosom, sam gledate pa se vedno na akanalu al pa voyotu.... danes racunalnik na tv res ni vec tezava priklopit in poiskat en dobr stream je se lazje.... angleski komentatorji profesionalni odnos in se kaj pametnega o dirkanju lahko zvete..... reddit gp streams ali totalsportek ponavad delata k urca
Staritrg
04. 05. 2019 16.08
+14
NisteResni
04. 05. 2019 16.09
-5
sam Nigtyju in jeznemumiču ne priporocam, ker niso privrzenci VR46 ampak privrzenci dirk na prenosih.... pa sj kva se sploh sekiram sj Nightyju una kista od mobitela ne podpira taksnih prenosov, jeznimic pa itak objakan gleda dirke, ker ocka za MM navija....
NisteResni
04. 05. 2019 16.19
-6
ja sj bt sport mas na redditu in totalsporteku...hvala za se eno stran vec pride prou k na plejki kdaj ne delajo vsi streami pol morm pa komp przigat.....