MotoGP

Luca Marini: Valentino Rossi je še vedno jezen na Marca Marqueza

Ljubljana, 05. 11. 2023 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Motociklistično prvenstvo se počasi bliža koncu, toda boj za naslov prvaka bo še napet. Vodilna dirkača prvenstva, Francesca Bagnaio in Jorgeja Martina, na vrhu loči le 13 točk. Zanimivo bo torej vse do konca, pred nami so še tri dirke. Že prihodnji vikend nas čaka dirka za VN Malezije. Takšna napetost je vladala tudi leta 2015, ko sta se za naslov borila Valentino Rossi in Jorge Lorenzo. Luca Marini je sedaj komentiral dogajanje iz tistega časa.

Valentino Rossi in Marc Marquez
Valentino Rossi in Marc Marquez FOTO: motoGP

Luca Marini, mlajši brat Valentina Rossija, je prepričan, da je Rossi še vedno jezen na Marca Marqueza zaradi njunega razvpitega zapleta pred osmimi leti. Italijan je bil takrat "oškodovan" za svoj jubilejni 10. naslov, zmage ob koncu motociklističnega leta pa se je veselil Jorge Lorenzo. Izjemna serija incidentov, ki sta jih imela Rossi in Marquez, bo še dolgo ostala zapisana v zgodovini tega športa. Njun spor je zopet priplaval na površje na začetku leta, ko je bilo v Marquezovem dokumentarnem filmu zopet osvetljeno njuno rivalstvo. "Bil sem doma in tega nisem doživel od blizu, poleg tega je imela prste vmes še časovna razlika," se razvpite dirke v Sepangu spominja Marini, ki je bil takrat star 18 let. Rossi je zbil Marqueza z motocikla po tem, ko se je ta "zaletel" vanj, in zaradi tega dobil kazen, da je moral na zadnji dirki sezone začeti iz zadnje vrste. To je seveda zmanjšalo njegove možnosti za osvojitev naslova. "Seveda se je razpravljalo o tem, a ne preveč," je o Rossijevi dolgotrajni frustraciji dejal Marini. "O tem ni veliko govoril z menoj, a sem prepričan, da je še vedno jezen." Marini je tudi prepričan, da so dogodki leta 2015 za vedno spremenili motoGP in ga spremenili v šport, ki je bliže nogometu, kjer navijači zbirajo stran. 

Marquez bo v naslednji sezoni presedlal s Honde na Ducatija, kar pomeni, da bo vozil isti motocikel kot dvojica VR46. "To je fantastično," je Marini pokomentiral dogajanje. "Je neverjeten dirkač, zelo močan, toda tako kot vsi ostali, največ, kar lahko naredi, je, da zmaguje na dirkah. To že počneta Jorge (Martin) in Pecco (Bagnaia). Ali lahko osvoji tudi naslov? Pecco ga je že osvojil. Nič se ne bo spremenilo, čisto nič." Rossijeva dediščina se torej nadaljuje prek njegove ekipe (ki se za letošnji naslov poteguje prek Marca Bezzecchija) in njegove akademije VR46, ki je lani prek Bagnaie okronala svojega prvega prvaka. Toda tudi prek Marinija, ki je moral prenašati kritike, da je v kraljevem razredu zgolj zaradi tega, ker je njegov brat, in vpliva, ki ga še vedno ima. Ali morebiti ne želi utišati teh kritik? "Ne, imam dobro srce. Sem tudi bolj miroljuben," odgovori. Kaj pa meni glede tega, če lahko poltovarniško moštvo Ducatija osvoji naslov prvaka? "Jorge Martin je dokazal, da je to mogoče narediti. Nisem si mislil, da bi se to lahko zgodilo, toda ekipa Pramac ima zelo dober status, bolj kot mi, z zelo dobrimi motorji in Ducatijevimi inženirji, ki imajo veliko izkušenj." Boj za prvaka je torej še kako odprt, vodilna dirkača prvenstva loči zgolj 13 točk. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (183)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dolgi
08. 11. 2023 15.26
-5
Valentino Rossi je jokica in hinavec.
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 19.01
-7
Night fly ali je smiselno, da čakamo na Jureta, da bomo vedeli zakaj nimaš motorja ali nam bo to javil tvoj odvetnik?
Jezdimir....hehehe
08. 11. 2023 10.32
+9
Kako te ni sram take neumnosti klanfat, otroče razvajeno!
Night fly
07. 11. 2023 18.22
+11
# Valentino Rossi je še vedno jezen na Marca Marqueza # ..........................upam samo ,da Vale ne bo nikoli (spet) klonil pritiskom , in poskusal poravnati to ,kar mu je Markez skuhal. Jamais.
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 19.04
-10
22 letnik je tako sprovociral starega lisjaka, da ga je moral umiriti CAS s kaznijo, ki pa se ni smela prestaviti v naslednjo sezono ali celo k Audiju
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 18.18
-11
Saj pa lahko zdaj pojasniš ali imaš motor ali ne?
Night fly
07. 11. 2023 18.11
+11
Odgovornega urednika tega medija ,pa tudi nizje odgovorne usluzbence , moderatorje moram malo okrcati ,ker kljub moji prosnji in zahtevi niso izbrisali tekstov mojega ukradenega profila , tako da zdaj nekateri Kalimeri dozivljajo orgazme ob pisanju prispevkov glede lastnistva motorja in drugih stvari , ki jih tako ali tako nic ne brigajo . ......no , vseeno pa vsi ostali vidimo to primitivnost njihovega intelekta . Vsaj to . ..............kalimeri ,,,, verjamem ,da vam v iskanju pravice ,ko tako spancirate "po svetu" ,vsaj ponarejeni teksti ,ki si jih je nekdo privoscil , dajejo neko upanje ,da boste pravico en dan le nasli .......ce je ze sami ne morete izboriti zase .
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 19.06
-11
Kakšne bedarije tveziš so ti tako naredili uslugo, da ti ne vodijo zgodovine komentiranja
Night fly
07. 11. 2023 17.45
+12
Kot smo ze nekajkrat postavljali to vprasanje o prisotnosti stevilnih Ducatijev v zadnjih sezonah , se zdaj porajajo vprasanja prav iz tabora samega Ducatija , sploh iz "prve linije" ,koliko je to smiselno . Vsi vidimo ,da je Ducati s tako politiko kresnil po glavi samega sebe . Res da zmaguje z razlicnimi dirkaci iz razlicnih mostev , torej je naslov konstruktorja siguren . Eden od treh dirkacev , ki so drugace v razlicnih mostvih bo delezen naslova . Do tu je vse jasno . Vemo tudi , da je konstruktor in idejni vodja projekta Desmosedici Dall ´Igna naklonjen (tudi) zmagi Pramaca , kar tudi ni sporno . Cisto sportno gledano , je to odlicna popotnica vsem dirkacem iz "vesolja" Ducati , jasno najbolj tistim stirim na Factory specifikaciji ....in obenem spodbuda ostalim ,da se potrudijo priti med te stiri . Se vedno pa ostaja vecno vprasanje primarnosti , kar pomeni ,da je ta zdajsnja shema po svoje razprsitev moci in zmogljivosti Ducatija kot prvega med prvimi . Na primer ,Honda je imela od 2013 naprej cisto drugi koncept .Vse je podredila enemu dirkacu ,,,,,6 ,7 sezon je to uspevalo , s prvo vecjo nesreco in lomom kosti se je potem vse obrnilo v skodo sami Hondi . Ne toliko ob izgubah zmag in naslovov , kot v tehnoloskem zaostanku , ki je posledica 4 letne suse podatkov ,ki bi jih jim moral "dostavljati" redno dirkac st 93 . Mislim ,da ima Ducati v tem prednost , ker je res najbrz zrtvoval v smislu osebnih dosezkov dirkacev , ima pa zato vecjo "bero " podatkov ,povratnih informacij .
Night fly
07. 11. 2023 17.48
+10
Kravatarji v raznih institucijah tega sporta se zdaj nagibajo uvedbi agregatov z 850 cc . To je tudi ene vrste odgovor na tisto kar smo nekateri pisali ,da bodo morali nekaj spremeniti , ker je ze sama varnost pilotov pod vprasajem , glede na to ,da bolidi dosegajo do 370 km /h ,kar je popolnoma noro in nesprejemljivo .
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 16.10
-14
Vsak motorist, ki da kaj nase NE LAŽE, da ima motor
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 15.56
-12
Po drugi strani pa Valentino Rossi še vedno zameri tudi Massimu Mariniju, ko je uspešno popravljal Stefanijo Palmo. Tudi to se lepše "sliši" v italijanskem jeziku... v originalu
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 15.48
-12
Ali bi gospod Night fly za nas bilo bolj nedvoumno da nimate motorja, če bi nas lahko nagovoril v italijanščini?
Night fly
07. 11. 2023 15.41
+14
Ce bi mi le uspelo objaviti vse intervjuje , odkrite govore Pecca ,Bezza in ostalih v originalnem jeziku , bi se Kalimeri v trenutku zaprli svoje "snofeljce" ,ker samo tisto kar je bilo izreceno Velja , in ne neke interpretacije Kalimerovskega ceha . Zal ta medij tega ne dopusca ,kar je po eni strani razumljivo - treba je cuvati slovenski jezik . Dam samo en primer . Bezz se je za drugo sezono odrekel fabriskemu motorju in bo kariero nadaljeval na satelitu . Pecco ima v Rossija popolno zaupanje , ker mu je prav Vale vodil skozi sezono ,ki ga je na koncu okronala .In tako je tudi zdaj , v 2023 . Tudi ,ce se mu naslov letos izmuzne , je to del dirkanja ,in nic drugega . Bezz ,kot trenutno tretji ,je "mali "zmagovalec te sezone ,posebno se ,ker jo je vmes skupil , obenem pa je na leto in pol stari verziji agregata . Pohvalno . Treba je se pohvaliti kar nekaj dirkacev iz konkurencnih boxov ,ki vozijo odlicno . O MM pa ne bom pisal ,ker je sam po sebi parodija moto gP-ja , vsaj kar se tice letosnjega iskanja novega sedla in selitve v Gresini . Pravi moto GP je tudi brez njega se kako zanimiv ,,,drugo leto pa se bolj .
Night fly
07. 11. 2023 15.46
+14
.....samo se to ...... Kalimeri ,nehajte se vleci ven iz mlakuze , ki vam jo je zakuhal vas drkac , in v katero ste sami padli po svoji volji . Lahko pocnete karkoli , svet motociklizma je "nastelan" drugace ...... ne stevilo zmag , samo srcnost in korektnost veljata v nasem svetu . Vsak motorist ,ki da kaj nase je moj brat . Vem ,da lahko naj racunam vedno ,ob vsakem vremenu in v vsaki priliki . Samo to velja .
Night fly
07. 11. 2023 15.56
+14
............in kaj je storil VAS brat leta 2015 ? Ne glede na to , da je sedel na Hondi , je s svojimi voznjami in pocetjem "abdiciral" dirkaca st 46 , ki je bil tik pred tem ,da osvoji svoj zasluzen naslov , in raje prispeval k temu ,da ga na vsak nacin ustavi in omogoci zmago st 99 , ki je bil clan istega mostva kot st .46 . Kot je jasno ,je to dirkac st 93 pocel zato ,da onemogoci osvojitev naslova s strani VR , ker bi to pomenilo za dirkaca st 93 se dodaten napor k Olimpu ,katerega se danes sanja . Ste kaaj razumeli Kalimeri ,ali vam je treba posebej in podrobno specificirati ?
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 16.08
-15
Ves svet ve, da Honda ne mara Valentina Rossija, ker jih je pokradel in zato, da ni izstopala od ostalih ekip v motogp. Mogoče je MM dobil navodila iz boksev Honde, naj malo preveri zakaj je na enakem motorju toliko slabši od Lorenza
cbrman
07. 11. 2023 16.25
-16
Tisto kar akademiki govorijo ne velja nič,veljajo samo rezultati in končne uvrstitve in seveda koliko cekinčkov jim pade zaradi tega..Če velik če ampak če bodo 2024 dva ali trije španci med prvih pet bi rad slišal izjave Bossov Ducatija ,izjave teh akademikov bodo drugo leto imele toliko veljave koliko bodo uspešni na dirkah In če bodo dirkali tako kot letos ,Marki In Martin pa vem ,da bosta med prvimi tremi,potem se bodo vsaj nekateri akademiki za 2025 morali ozirati po drugih fabrikatih...Kajti vozikanja na 9 mestih Bossi ne bodo več tolerirali ,ker KTMka je blizu, za 2025 bo morda tudi Fabio potrkal na Ducatijevi vrata ,ko bo imel dovolj Yamahinih obljub...
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 16.32
-16
Škoda, da gospod Night fly ni teh bedarij razložil CAS-u, če je tako rekoč sosed
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 12.48
-17
Kako je Peccu in Ducatiju do naslova 2022 pomagal Casey Stoner je v tujih medijih ogromno napisanega
evil_cat
07. 11. 2023 13.30
-18
A 🇨🇭🐔cic bo to iskal na črnem spletu😁
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.35
-19
Kolega @cbrman meni o Peccoju : "Res mu je Rossi tako ali drugače pomagal do naslova ,ampak zmagovati je moral pa sam..." Dvomim, da je Pecco osvojil naslov zaradi Rossijeve pomoci. Tisto pesceno driftanje na Ranchu je sicer lep hobi trening, ampak Martin recimo ni nikdar videl Rancha, tudi Binder ne, pa nista nic slabsa. No, Markec je Ranch videl in v svojem tretjem krogu postavil rekord steze. Rossi je pri tem prekipeval od srece. A je res? hahahaha pa sem vas.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.38
-19
No, ob tem smesnem dovtipu, ki enkrat vec prikazuje Rossija v luci zamerljive in opravljive babnice, sem cisto pozabil napisati, da je bil Casey Stoner tisti, ki je Peccoja lani dejansko postavil na noge in mu omogocil trdno psiho za finale sezone. Zakaj je bilo to potrebno, ko pa je Quartararojeva Yamaha totalno kapitulirala v drugi polovici sezone in se je Pecco samo moral odpeljati do cilja? Verjetno je bila to tista "Rossijeva pomoc", seveda v negativnem smislu. Pa lep pozdra za Romana Fenatija...hehehe
Kaktus-x
07. 11. 2023 11.46
+18
E moj Korl ena navadna razvajena jokica si, še otroci v vrtcu so bistveno pametnejši.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.59
-18
Po tvoji definiciji je nekdo, ki te na podlagi argumentov popolnoma osmesi, jokica? In to mi moras pridet napisat z drugim nickom? Saj pa bi se pripeljal z Laurinim Tomosom...
evil_cat
07. 11. 2023 12.04
-16
jezni kaktusar...a mas to kksen urnik napisan kdaj se s kterim upor. imenom oglasas?? al je to random??
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 12.06
-17
Kaktus-x
07. 11. 2023 14.02
+19
Človek kar ne more verjet kako so podrepniki zasenčeni in prestrašeni in strah ima velike oči, ne izključuje pa tudi halucinacije, ki so v vajinem primeru evidentne, brez debate!
cbrman
08. 11. 2023 09.37
-11
Mislil sem nato ,da je Rossi prek vez Pecca spravil k Ducatiju..
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 11.04
+17
Očitno je da MM ne dohaja konkurence, samo še smeši se. Me prav zanima koliko dirk bo naslednje leto sploh še odpeljal, glede na to da nima ravno dobrih obetov glede na njegove omejene sposobnosti.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.26
-18
Hej klovn, spelji se, ce ne ti bom jaz malo pomagal.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.40
-17
cbrman
07. 11. 2023 10.54
-16
Pogrevanje dogodkov iz 2015 je smešno.Normalno ,da Marini kot brat Rossija pristransko gleda na zadevo. Rossi je pač jezen ,ker mu je Markec 6 let kazal zadnjo gumo in prav toliko krat osvojil naslov,enega mu je speljal še Lorenzo...Na prejšnji dirki je Binder dirkal kot norec in se vtikal med dva dirkača ,ki se borita za naslov pa ni nihce , ne od nas kalimerov ne od rumenkotov jamral , kako dirka Binder,ki letos več ne more bit prvak.Prislo je do dotikov s Peccom ,ker se je vse srečno končalo ni bilo pripomb.Rad bi videl kaki bi bili zapisi če bi Pecco padel...2015 je Rossi izgubil prvenstvo, ker ni bil najhitrejši.Da se je zameril s svojimi dejanji ,ki jih je počel v času svoje kariere ,ne le Hondi,tudi Ducatiju,,Yamahi in še komu pri Dorni je Rossi na svoji koži izkusil ne samo v letu 2015,ampak v vseh letih dirkanja po tem ,ko je zapustil Yamaho in nato še Ducati..Vsem je jasno ,da je Markec na tisti dirki vozil na meji dovoljenega morda celo prek meje...Ampak Rossi bi moral ostati miren ,dirko bi komot končal kot četrti.Verjetno bi Dorna za zadnjo dirko Markecu dodelila kakšno kazen...Ker se je med dirko zgodila noga ali pa tudi ne in Markov padec, je bil Rossi kaznovan in to premalo,kot pišejo forumaši ,spodaj..Sam vem ,da Markec ni čist kot suza med dirkači,ampak Rossi je mislil ,daje onmoto GP...Pa se je zmotil ,večina ga je pozabila ,takoj ko so začeli zmagovati neki novi klinci.Njegovi navijači pač zmage akademikov enačijo z zmagami Rossija, vsaj Pecco se s tem ne bo strinjal....Res mu je Rossi pomagal ,tako ali drugače do naslova ,ampak zmagovati je moral pa sam..
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 11.08
-15
Marquez bi lahko dobil kvečjemu le kako dobronamerno opozorilo , ker ni naredil nič proti pravilom. Pričakovati, da bi vodstvo motogp kakorkoli ukrepalo po dirki, če ne bi Valentino izrinil Marca s steze, je tudi nestvarno če vemo, da so dopustili Valentinu Rossiju, da je lagal na konferencah o pomoči Marqueza Lorenzu ,potem ko lLorenzu je v zadnjem krogu odvzel zmago, Rossi pa ni bil kos niti Italijanu i je bil 4. Kljub vsemu ne moremo reči, da je Rossi izgubil 10. naslov zaradi gobca ampak zgolj zato , ker je bil Jorg toliko boljši v vsem od njega na enakem motorju
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 11.12
+17
Meni je Marc popolnoma nerazumen, ko se sploh še sili dirkat, saj je ja že čisto vsem jasno da ni konkurenčen mlajšim, bistveno hitrejšim dirkačem. Me ne čudi da si je moral sedež kupit, da bo lahko sploh še dirkal, čeprav res nima nobenega smisla, več bi napravil na svoji priljubljenosti, katera vemo kako nizka je, da bi ta denar daroval Rdečemu križu ali pa Karitasu.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.22
-19
Nekdo, ki mu je smisel zivljenja pisanje kozlarij o MM in prezivi ves cas tukaj, gre in si za 14. nick nadene naziv tomoslaura - ta pa mora biti res usekan sto na uro.
evil_cat
07. 11. 2023 11.28
-18
Ne pozabi dejstva, da je tud ta nick ukradu.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.30
-18
Vsaj spremenil bi ga lahko. Ampak tele je tele.
Bowdaner189
07. 11. 2023 11.39
-17
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 10.19
-18
Pa da bo dan lepsi: FORZA MARC MARQUEZ - DUCATI GRESINI TEAM ITALIA !!!!!!!
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 09.51
-17
Če bi mu vzeli vse točke sezone, kot so Schumaherju ko je naredil isto pidarijo, se danes ne bi imeli o čem pogovarjati. Tako pa so mu dali še eno nezasluženo priložnost, ki bi lahko prišla do izraza, če bi se mu vsi na pisti umaknili in tako oškodovali Lorenza, ki pa je bil boljši v vseh elementih dirkaških parametrov...na enakem motorju.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 10.27
-19
Logicno, da so mu pogledali skozi prste. Ze ko je dirkal v nizjih kategorijah, je Dorna vedela, kaksen magnet za publiko prihaja. In z njim vec, mnogo vec denarja. Zato so mu ze 2. leto dali tovarnisko Hondo pri Azzuro mostvu, zato ga niso kaznovali, ko je 2003 Hondi pokradel vso tehnicno osebje in ga odvlekel k Yamahi. Ma nima veze, vsi so imeli koristi. Zal je ta slava in medijska moc dohtarju prevec stopila v glavo in je mislil, da lahko dela vse. Pa ga je smrkavi Markec 2015 naucil pameti.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 09.10
-19
Ko se clovek recimo med vec-urno voznjo zamisli nad dogodki v motogp sportu, se še enkrat izkaze, da je analiziranje dogodkov z casovne distance zelo zanimiva zadeva, ki kaze, kako enostavne so stvari, gledane za nazaj. Ko je Rossi po Sepangu 2015 popušil kazen starta z zadnjega mesta v Valenciji, bi clovek glede na kokodakanje rumene mnozice mogoce res pomislil, da se je dohtarju zgodila krivica in da mu bodo so-dirkaci na zadnji dirki sezone pustili "špalir", da se takoj na startu neovirano zapelje mimo njih do prvih mest in da mu tako tovariško omogocijo neoviran boj z Lorenzom za naslov svet. prvaka. In? O tem ni bilo ne duha ne sluha, sicer mu niso otezevali prehitevanj, vendar pa je bilo vsem jasno, da z prehitevanjem enega po enega Rossi nikoli ne bo dohitel vodilnih. Torej lahko kaj iz takega obnasanja Rossijevih dolgoletnih so-tovarisev na pisti sklepamo? To, da so bili proti Rossiju in jim je kar pasalo, da poje svoj drek, ki si ga je skupal. Pika. Amen. hahahah
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 09.39
+20
Ne razumem zakaj toliko vroče krvi in pogrevanja okoli Marc Marqueza, bil je nekoč, sedaj je v zatonu, enostavno več ne dohaja mlajših, urnejših, željnih zmagovanja in basta, tu ni več kaj dodati.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 10.16
-19
Kolega, slabo si informiran. Verjetno prevec casa zabušiš ob gledanju Rossijevega poklicnega kolega, Mr. Beana.
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 10.39
-19
evil_cat
07. 11. 2023 11.04
-18
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 08.57
-20
Tukaj na tem portalu nas zblazneli Muha vedno znova spominja na dogodke iz 2015, ki si jih seveda on tolmaci ZELO po svoje, rumena falanga malo MANJ po svoje, no nekateri so ze povsem spremenili mnenje o nedolznosti Dohtarja pri tem, medtem ko strokovna javnost, CAS in FIM, ze od samega zacetka ne upostevata emocij zavedene publike in jasno ostajata pri svojih argumentiranih sklepih, da je Rossi edini krivec za dogajanje na zadnjih 2 dirkah 2015. To je vsa znanost glede tega, skoda, da rumeni tega niso takoj spregledali in so se masovno pustili poneumiti pretkanemu italo populistu, ki jih je s svojim hujskanjem degradiral v v navadne huligane, ki tulijo kot zivali, kopljejo grobove za MM ali obesajo njegove lutke. No, pravi SS-ovec še danes prisega na Dolfeka, ceprav bo od tega ze skoraj 100 let in mu nic na svetu ne spremeni tega mnenja. V isti kos lahko vrzemo @nightflyja, on bo zvest pokvarjenemu karakterju samooklicanega klovna iz Tavullije do konca. Kaj cemo, tudi taki so.
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 08.26
-20
Valentino nikoli ne bo oprostil CAS in FIM, tako kot Lance Armstrong ne bo nikoli oprostil USADA, da so ga dobili pri jemanju dopinga
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 09.43
+18
Kot sem ti že nekoč omenil bi te moralo skrbeti za lastno zgodovino, tako pa je kot je, skratka imaš srečo da neumnost ne boli.
Pagliaccio 46
07. 11. 2023 09.47
-19
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 10.17
-17
Zaenkrat v tem, da se jezdic slabo pretvarja pod svojim novim nickom tomoslaura, mislec, da ga ne boo prepoznali.
evil_cat
07. 11. 2023 11.05
-18
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 11.14
+15
evil_cat
07. 11. 2023 11.29
-17
S kterim od svojih 11ih nickov potem ne razpravljas??
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 12.00
-19
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 12.01
-18
Zdaj pa se samo fali, da se pojavi tecna muha in pozdravi jezdica, tomosa, ahila in kaktusa kot Zdravo kolegi...hahahahahah
evil_cat
07. 11. 2023 12.11
-16
in ta 🇨🇭🐔cic se zdej nima pojma kdo mu je ukradu nick...ceprav ima odgovor na dlani👏👏👌👍
GresiniTeamItalia
06. 11. 2023 21.59
-17
Tole Marinijevo izjavo o zamerljivosti njegovega polbrata jaz razumem kot neke vrste sporocilo Dohtarju, da ima mladina ze poln kufer teh starih lajn in zamer, ki jih morajo iz dneva v dan poslusati na "usposabljanju" na Tavullskem Ranchu. Pred casom je tudi Marco Bezecchi povedal medijem, da " ni nujno, da mladi dirkaci iz Rossijeve Accademie sovrazijo Marqueza". Kako ga tudi bi, ko pa njihovo solanje temelji na posnemanju elementov Marquezove voznje. Po domace povedano je pac Luca Marini preko te izjave hotel sporociti Valetu, "daj nehaj ze s tem cmeravim jamranjem o Marquezu, tak si, ko ena stara tecna nona !"
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 09.45
+16
Vsiljevanje svojega mnenja preko druge osebe je bolano dejanje, prej ko se boš zavedal manj škode si boš napravil.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 10.18
-17
Kolega, v tej svoji dobrodelni misiji se obrni kar na Muho in sebe, saj ze leta in leta vsiljujeta tukajsnjim bralcem svoja sovrazna stalisca o MM.
cbrman
07. 11. 2023 11.11
-15
Seveda ni nujno ,da akademiki sovražijo Marka ,sedaj ,ko se v večini vozi za njimi..Videli bomo v 2024, če bo pred njimi,takrat bodo akademiki hitro spremenili mnenje.Tudi Rossi ni imel hudih besed za Marka, dokler je bil v moto 2. Takoj po prihodu vMGP se je Markec hitro zameril hitrim dirkačem MGPja vključno zRossijem, Lorenzom ,tudi Pedrose .., ker je dirkal pač za en razred boljše...To bivšim prvakom pač ni bilo všeč...Tudi mladim prvakom ne bo všeč,če jih bo stari prdec prehiteval .....
Jezdimir..hehehe
07. 11. 2023 11.16
+16
Jasno je da Marc nikoli ne bo vozil pred akademiki, realno gledano je krepko prepočasen.
GresiniTeamItalia
07. 11. 2023 11.24
-16
Ce se nisi opazil, ze zdaj z leseno Hondo pusca "akademike" za sabo.
cbrman
07. 11. 2023 16.33
-12
Mr Bean zarečenega kruha se največ poje,še letos na popolnoma razštelani Hondi je Markec večini Akademikov kazal auspuh, na kar nekaj dirkah, drugo leto na Ducu bodo lahko akademiki srečni če se bodo borili za 4 in 5 mesta,sploh ,ker se zadnjih nekaj dirk samo Pecco lahko bori za podij ostali samo takrat če Binder ali Martin padeta....
Jezdimir..hehehe
08. 11. 2023 08.39
+10
Vnašanje lažnivih podatkov je sprevrženo dejanje, me pa niti ne čudi da si je Marc moral kupit sedež pri Gresiniju, glede na njegove kilave rezultate.