MotoGP

Angel Charte: Za zdaj kaže, da se je Bagnaia izognil hujšim poškodbam

Barcelona, 03. 09. 2023 14.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Francesco Bagnaia je v prvem krogu dirke v Barceloni grdo padel, zato so ga morali prepeljati na pregled v bolnišnico, ki je pokazal, da italijanski dirkač ni utrpel hujših poškodb.

Preizkušnjo za VN Katalonije so sicer zaradi njegovega in še prej padca štirih dirkačev prekinili z rdečo zastavo.

Prvi voznik Ducatija se je po startu – dirko je začel s prvega mesta – sicer izognil padcu sredi kolone, ko so v pesku končali štirje njegovi tekmeci, Alex Marquez, Enea Bastianini, Johann Zarco in Marco Bezzecchi. A je dva zavoja pozneje po zdrsu zadnjega kolesa grdo padel, po pristanku na stezi pa mu je nič hudega sluteč Brad Binder zapeljal čez nogi. Zmagovalec dirke Aleix Espargaro je po dirki dejal, da je prejel novico, da poškodbe Bagnaie niso prehude.

Brad Binder (levo) se po grdem padcu Francesca Bagnaie (sredina) dirkaču Ducatija ni uspel izogniti in mu je zapeljal čez nogi.
Brad Binder (levo) se po grdem padcu Francesca Bagnaie (sredina) dirkaču Ducatija ni uspel izogniti in mu je zapeljal čez nogi. FOTO: Twitter

Kot je italijanska tiskovna agencija Ansa po dirki citirala glavnega zdravnika v karavani Angela Charta, je "pri zavesti in poškodba je manj resna, kot bi pričakovali". Dodal je, da bodo v bolnišnici v Barceloni opravili dodatne preiskave, prve v ambulanti na dirkališču naj sicer ne bi pokazale kakšnih zlomov.

Francesco Bagnaia, branilec naslova iz sezone 2022, ima v seštevku 260 točk, drugi je Španec Jorge Martin s 194.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (132)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kaktus-x
04. 09. 2023 11.51
+8
Podrepnike zaradi nesposobnega Marca vedno bolj zloba razjeda, vse se vrača vse se plača, pokvarjenci podrepniški!
Gresini Ducati
04. 09. 2023 09.03
-10
No, kot se je vcerajsnji dan koncal, se je danasnji zacel. Izprijenemu jezdicu se je pridruzil se njegov kvazi hudodelski mentor nightfly , seveda z namenom, da nam bosta vsiljevala svoj izprijen pogled na dogajanje v motoGP in seveda na najbolj nesramen nacin zalila MM93 in njegove navijace. In to je vsakdanjica, ki jo podpira urednistvo. Hasta la vista !
viking76
04. 09. 2023 10.21
+13
Mm jokice ste začele z žaljenjem in sedaj ne jokcaj, če dobivate nazaj isto porcijo. Pometite pred svojim pragom, repsol nesposobneži.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.59
-12
Dan je pri koncu, koncalo se je hvalabogu z manjsimi poskodbami pri Peccu, malo huje je z Eneo, pa vendar, lahko bi bilo dosti hujse. Pokvarjencev, kot je Achilleus-kaktus-jezdimir, te stvari ne ganejo, niti ga zanima ta sport, njegova zivljenska misija je vnasati prepir in sovrastvo med bralce s svojimi barbarsko-primitivnimi zmazki, ki jih kopira in lepi dan za dnem. Clovek brez vesti...in postenja.
Night fly
04. 09. 2023 08.34
+15
Neki #####ineos pise o povprecnem dirkacu A.Espargaroju ? No , cisto sam se je "zakal" pri tej oceni ,, in jo ponudil vsem nam . To je dejstvo ,da ta forumas , pisec absurdnih prispevkov nima pojma o motociklizmu . Vceraj sta ESP. in Vinale ,pa tudi Martin prikazala odlicno dirko . Resda zahvaljujoc tudi Aprilii in pnevmatikam , o cemer bi se dalo se veliko napisati ,toda vsi ti dirkaci so prikazali vrhunsko dirkanje . Lepota eksekucije . Ce grem se bolj subtilno , sta oba Prva Ducatija vceraj "opravila" solsko uro ,predvsem Pecco je spoznal nekaj novega z bocnim ritanjem motorja . K sreci kar dobro izslo . Ni vedno v vsem samo moc , motor je treba peljati na cisto prav vsak cm dirke ,da prides do cilja z najboljso pozicijo . In na taki podlagi sta vceraj Aleix in Maverick opravila odlicno . Res odlicno . Kdor vozi motor bo ze vedel zakaj .
Gresini Ducati
04. 09. 2023 08.59
-8
Kdor vozi motor, dobro ve, da sta Marc Marquez in Fabio Quartararo , najboljsa dirkaca motoGP-ja zadnjega desetletja. Tudi Bagnaia ni dalec vstran. Vsi ostali, od A do Z, pa so druga jakostna skupina. Nic ne bi rekel, ce bi Vinales, ki se ni dolgo pri Apriliji, jahal tam nekje v ozadju, tako pa se je z Aleixom boril za zmago. To samo kaze na to, da je vceraj zmagala Aprilija in ne njuna dirkaca. Na Hondi bi bila Aleix in Vinales vceraj krepko zadnja, ce pa bi bilokaj poskusala, pa bi odletela v prvem ovinku s sedla.
Bozji
04. 09. 2023 09.09
+6
Enako bi lahko rekel za Bagnaio na Ducatiju… toda tudi ta super stroj lahko zataji, kot smo videli vceraj. Danes so dirkaci izredno primerljivi, tehnologija pa prevladuje. Kaj iz tega lahko nastane, ko je vse elektronika pa, se enkrat; lep prikaz vceraj ko je mega Ducati lepo katapultiral Pecco! Kaj taksnega se ne…
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.34
-20
Da so povprecnemu Aleixu Espargaroju po zmagi malo prevec zrastla krila, je dokazal na tiskovni konferenci, ko je ostro obsodil napako Bastianinija in zahteval strozjo kazen. Daj prosim te, zdaj ko sedi na super hitri Apriliji, je pa nekaj glasen. Ce Apriliji zmagujeta, Honde pa so na zadnjih 4 mestih, potem je nekaj hudo narobe z motocikli. In to taka dva loleka, kot sta Aleix in Vinales, o moj bog. Na drugi strani je Marc Marquez odgovoril z pametno in preudarno besedo, kot se za Kralja spodobi: "Enea ni neumen in se je iz tega, kar se je zgodilo danes, nekaj naucil. Kaj takega se s temi superhitrimi motocikli lahko enostavno zgodi. Nima smisla, dalje jahati na tej zadevi. Dirkac je naredil napako in je bil zato kaznovan. Zelim mu cimprejsnje okrevanje in vrnitev med nas. " Amen. Tako se govori, Kralj !
Kaktus-x
03. 09. 2023 21.39
+19
Korl če so vsi ti ki jih omenjaš povprečni potem je toliko bolj jasno da je Marc dotalni amater, jasno kot beli dan!
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.48
-16
Cvilis, jezdimir-kaktus-Achilleus...neprecenljivo haha
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.52
+13
Sparrow, bistroumen ravno nisi, glede na zmazke ki jih pišeš.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.55
-15
Ti si pa res zadnji, ki bo tukaj sodil, kdo je bistroumen. To je kot da bi en pizza pek odlocal, kaksno tehnologijo bodo uporabili v novem i-phonu hahahah dej utihni butec
Night fly
04. 09. 2023 08.23
+8
Najbolj ogabno je ,ko kalimeri menjajo svojo nrav . Se Kameleoni bi pri tem zardeli do svojih genitalij ....................ne bom nic drugega napisal , ker je vse ze zapisano . Povabil pa bi vas ,da si ogledate SVOJE lastne zmazke iz let nazaj , ko ste predvsem dirkaca s St. 46 in pa nas njegove navijace ,torej ljubitelje motociklizma na sploh obkladali z imeni , etiketami in besedami ,ki med normalne ljudi ne spadajo .......ste ze POZABILI ? Mi prav sigurno NE , in tudi nikoli ne bomo ,vsaj tisti , ki dajo kaj nase . Jezdimir ,Kaktus ,jaz ,pa se kdo smo se prevec uvidevni v tem oziru . Tudi ni prav ,da svoje bivse in sedanje n´gravzne poteze skusate zakriti s tem ,da kazete s prstom na druge . V zivljenju ne ge tako . Zato boste za vedno prek ......***leti . Lahko si vsak dan spremenite vase ID profile , za vami neprijetno zaudarja se vedno . In prav zaradi tega vemo kaj ste in kdo ste .
Pagliaccio 46
04. 09. 2023 16.10
-2
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.29
+19
Kdo je Marc Marquez?... tisti ki so mu vsa moštva pred nosom zaloputnila z vrati in to praktično v njegovih najboljših letih, ko bi moral na lahko vnovčit minulo delo je prišel čas poravnave računov za vsa leta brezglavega divjanja, torpediranja praktično vsakega dirkača. Ni imel milosti niti do klubskega kolega Danija, brezkompromisno egoistično mu je uničeval dirke in prvenstva med tem ko mu je ta zagotavljal daleč najboljši motor v karavani. Vse se vrača vse se plača, danes ni sposoben ene dirke odpeljat, niti motor nastavit, na motorju je izgubljen bolj kot začetnik, sam sebi več ne zaupa, nevaren je tako sebi kot drugim, nima več nobene perspektive, bolje zanj in za vse ostale da se nikoli več ne približa dirkališču.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.35
-21
Daj zgini buxeljn s tvojimi stokrat prekopiranimi zmazki vred. Tecen si kot driska, smrdis pa se hujse !
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.41
+20
Sparrow-Korl kot vedno prostak brez primere.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.43
-17
Kaktus-x
03. 09. 2023 21.48
+16
Ahil s Korlom se da menit samo z lato, preverjeno!
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.51
-14
Daj poisci si pomoc, sam s sabo se pogovarjas prek dveh telefonov, o boze, kaj vse lazi po tej zemlji
Kaktus-x
04. 09. 2023 08.58
+11
Pred špegu se postavi pa boš videl kaj vse lazi po tej zemlji.
Gresini Ducati
04. 09. 2023 09.07
-8
Nisem brez napak, ampak z 11 telefoni ne provociram po portalu, ne cepim 14 ur dnevno tukaj in ure in ure porabim za dodajanje minusov MM navijacem in plusom rumeni hordi, tudi ne blokiram bralcev, ki bi mi dokazali, kaksen sem - no to pa je ze nekaj, kar me postavlja kot cloveka dalec pred tebe , jezdimir.
Kaktus-x
04. 09. 2023 12.01
+6
Ne vem kje vidiš Jezdimirja, najbrž se ga tolk bojiš da imaš od straha bujno domišlijo.
belidirkac
03. 09. 2023 21.12
+15
Pecco je sam z berglami prišel iz bolnišnice,poškobde niso hude, najbolj ga boli trtica. Pravi tako: "Imel sem srečo,veliko srečo,včasih jo rabiš.Od warm-upa sem imel slab grip,to ni bil normalen highside,težko je razumeti,kaj se je zgodilo v tistem trenutku,moramo to analizirati". Kot kaže,jo je veliko slabše odnesel Enea. " Utrpel je nepomaknjen zlom medialnega maleolusa levega gležnja in subkapitalni zlom druge metakarpalne kosti leve roke," so potrdili pri Ducatiju. "Njegova roka in gleženj sta bila imobilizirana z mavcem, da lahko nocoj odpotuje v Italijo. Potreboval bo operacijo gležnja, za pospešitev okrevanja pa bo v naslednjih dneh operiran tudi na roki." Bil je sicer krivec za nesrečo,za to je dobil tudi kazen dveh dolgih krogov,nekaj pa je kriva tudi tehnologija,ki naj bi pomagala izboljšati start na dirki. To pojasni Oliveira: »Edina stvar, ki jo je mogoče storiti, da preprečimo takšne incidente, je prepoved naprave za višino vožnje. Ker moramo zelo močno in pozno zavirati, da deaktiviramo to pomoč pri speljevanju. Ker moramo štartati z nizkim zračnim tlakom, pnevmatika še ni pripravljena na takšne obremenitve. Če nato poskušate prehiteti preveč kolesarjev v prvih ovinkih, ne da bi motocikel bil na to pripravljen, se lahko zgodijo takšne nesreče.” Binder pa je povedal da ni videl padca Pecca,bil je ujet med Mavericka in Miguela. Najprej je zadel ležeči motocikel,nato pa še Pecca. Nič nisem mogel storiti,še dodaja. Takoj po rdeči zastavi je pohitel do Pecca se pozanimat,kako je stanje z njim. Odstopil pa je zaradi nekega dela Ducatija,ki se je zataknil nekje spodaj v motor. Mavericku pa so komisarji FIM izdali uradno opozorilo zaradi prenizkega tlaka v pnevmatikah,ki jih priporoča Michelin.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.19
-18
Hvala za informacije, Beli. Ce primerjam tvoj izdelek z jezdimir-kaktus-Achilleusovimi zmazki, je kot da bi primerjal kosilo v restavraciji s 5 zvezdicami z pomijem.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.31
+15
Nespametno trobezljanje oziroma tuljenje v luno gospoda Sparrowa(tokrat Ineos...) smo vajini že iz njegovega otroštva, odrasel itak nikoli ne bo, realno gledano.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.39
-15
No Beli, pa ti podaj svoje mnenje o tem buxelnu (jezdimir-kaktus-Achilleus), res me zanima.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.42
+14
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.44
-14
Kaktus-x
03. 09. 2023 21.49
+14
Kaktus-x
03. 09. 2023 21.11
+10
No pa dejmo ponovit! Podrepniki še kar brezglavo poveličujejo komaj 19-to uvrščeno največjo zlobo v zgodovini motoGP-ja, za njim so samo še tisti ki ne nastopajo in testni dirkači, strokovnjaki pravijo, da če bi Dani odpeljal še eno dirko ga Kilavi ne ujame v treh letih...še Nakagami je daleč pred njim, Nakagami!!!!!!
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.16
-18
Ti kar ponavljaj, zraven pa kot obicajno tolci z glavo ob zid, bolnik.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.33
+14
Sparrow ne vem od kje črpaš ves ta gnev do ljudi ki ti nič nočejo, namreč nihče drug ni kriv da Marcu ne gre, kaj ti še ni jasno???
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.41
-12
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.44
+9
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.48
-9
Cvilis, jezdimir-kaktus-Achilleus...neprecenljivo
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.54
+9
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.02
-14
Achileus: kup zlajnanih zmazkov, bedasti, da bolj bedasti ne morjo bit.
Kaktus-x
03. 09. 2023 20.54
+10
A Kilavi93 je že skozi cilj?...vprašam za kolega Korla.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.01
-13
Korl se ne druzi s taksnim olosem kot si ti, smo pa to vprasanje pricakovali, lahko bi ga sem zmazal tudi z Achilleus nickom, cemu preoblacenje? A se tako hitro umazes?
Kaktus-x
03. 09. 2023 21.19
+12
Zakaj je narobe če vprašam zate itak se nočeš sprijaznit da Kilavi nima za burek. Če kdo se predvsem podrepniki preoblačite, predvsem v babe, ne se sprenevedat lepo prosim!
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.20
-16
No to, da se rossijevi podrepniki oblacite v njegove neveste, pa vemo ze dolgo.
Lucky
03. 09. 2023 20.42
-10
Par let nazaj smo bral, kak talent je Vinales. Sicer je bil talent sam par dirk. No, pol je bil Fabio. Zdej so ga vsi pozabl. Vmes je pršu Mir. To je tisti Mir, ki šola Marca na Hondi. No zdej je pa Bagnaia. Ta ma pa talent izšolan na akademiji. Nimaš boljše kombinacije. No, prvi je bil Marc. Sam on je mel motor, ki gre kot po tračnicah. Dons sta bla prva 2 spet brez talenta, ker mata, ne bote verjel, motor, ki gre kot po tračnicah. Torej, mamo 2 vrsti pilotov. Tiste, ki so iz akademije in tiste, ki majo motorje, ki grejo kot po tračnicah. Ni pa dons Achillesa, da nam pove, kaj je novga z lopatkami in grablicami.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.45
+12
Bom poenostavil da ti bo lažje razumet. Markotu priporočam da prestopi k Liv Postojna, verjamem da si bo takoj na ti z njihovo samokolnico.
Lucky
03. 09. 2023 20.49
-9
Ka pa priporočaš tem, k so dons mel smolo? Tvoja analiza bi jim zihr koristla.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.28
+9
Nihče v zgodovini moto dirkanja ni naredil toliko škode svojemu moštvu kot izjemni Marc Hondi, v temu segmentu verjamem da ga nikoli nihče ne bo premagal.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.47
-5
Ravno obratno je, je pa res, da noben honorarni sodelavec portala 24ur ni naredil toliko moralne skode in sramote temu portalu kot bolnik jezdimir-kaktus-Achilleus.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.37
+11
Med tem ko Marc Marquez onesnažuje moto GP njegovi trije podrepniki prelivajo gnojnico po portalu, še sreča de ne več dolgo, namreč pricurljale so informacije da se Honda pripravlja na izdajo šup karte Marcu, nad to informacijo baje ni nihče od poznavalcev presenečen, celo Ezpeleta ne.
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.33
-5
Lahko noč in še enkrat....Pecco si ni zaslužil " Hondinega " padca....pravzaprav si ga nihče
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.32
+8
Zdaj je že vsem jasno da Marc nima ne znanja ne talenta, kar je osvojil mu je zagotovila premočna Honda, kar pa očitno več ne zadostuje. Če tudi se podrepnikom skisa ne bo nič drugače, še kar ne dojamejo.
Lucky
03. 09. 2023 20.44
-8
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.24
-10
Medalja, kaj mislis, a vsi ti popovi motogp novinarji kdaj pokukajo v komentiranje in se vprasajo, pa kaj je to za eden gelipter, tale Jezdimir, ali pa samo tiho skomignejo z rameni, ces, to je ljubcek od šefa, pustmo ga na miru?
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.27
-10
Možno....ampak nepomembno zame...jaz tu nisem zaradi njega ampak zaradi flajerja
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.33
+9
Nihče v zgodovini moto dirkanja ni naredil toliko škode svojemu moštvu kot izjemni Marc Hondi, v temu segmentu verjamem da ga nikoli nihče ne bo premagal.
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.19
-7
Kaj pa pravi o tem stari znanec CAS-a ?
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.34
+9
Honda se lahko Marcu zahvali za najslabše rezultate v zgodovini te znamke.
Lucky
03. 09. 2023 20.45
-8
Gresini Ducati
03. 09. 2023 21.07
-11
Glej Lucky, z njim se moras pogovarjati v njegovem jeziku. To pa gre takole, da omenis Rossijevo sramoto na Ducatiju, Hondino brco Rossiju 2003, 10 letno turisticno voznjo po dirkah motoGP-ja in seveda desert: sezona 2021, ko je Rossi z identicnim motorjem kot takratni svet. prvak Quartararo zasedel 19. mesto, zdrav in cil kot riba na vodi, zato ga Razvan Razali, njegov teamchef ni samo vrgel iz Petronas mostva, pac pa tudi iz motoGP-ja. Sramotni odhod italo ptica, ki je visoko letal in nizko padel. Vmes pa brcal. In tako jezdicu lepo zapres njegov umazan gobcic.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 21.27
+9
Zdaj je že vsem jasno da Marc nima ne znanja ne talenta, kar je osvojil mu je zagotovila premočna Honda, kar pa očitno več ne zadostuje. Če tudi se podrepnikom skisa ne bo nič drugače, še kar ne dojamejo.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 19.52
-10
Nedelja je in kot obicajno jo je jezdimir prezivel na motorju, na katerem so sedeli tudi namisljeni zena in vsi otroci, plus pes in macka. Ampak intelektualni visek dneva bo zanj ob 21:59:45, ko bo napisal zadnji komentar danasnjega dne, nekako v stilu: "A Kilavi93 je že skozi cilj?" in si tako zagotovil blazen spanec, mislec, da je s tem primitivnim zmazkom prizadejal katerega od MM navijacev. Ce to ni beda od zivljenja....
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.56
-7
Gresini Ducati
03. 09. 2023 19.58
-10
To ne, je pa njegova trasa potekala skozi Crno na Koroskem....
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.03
-10
On se po kontaminiranem mulju vozi le med točo, da se mu ne kadi
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.08
-11
In pri tem morajo biti rolete spuscene, zavese zagrnjene, mama pa mu med to seanso na racunalnisku ne sme pridet v njegovo pri 55-ih letih se vedno otrosko sobo z opranim perilom in ga zlagat v omaro.
Jezdimir....hehehe
03. 09. 2023 20.39
+10
Ne vem od kje črpata ves ta gnev do ljudi ki vama nič nočejo, namreč nihče drug ni kriv da Marcu ne gre, še najmanj Rossi in njegovi navijači. Poba enostavno nima pirhov niti znana, dejmo si končno naliti čistega vina.
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.52
-9
Čestitje Gajserju za zmago...ampak zdaj ko vem, da se stratosferska Honda sama vozi to niti ni nek presežek
Gresini Ducati
03. 09. 2023 19.56
-9
Ob neki priloznosti bom Gajserju pokazal nekaj jezdimirjevih inteligencnih presezkov od tule, vendar kot Tima poznam, bo njegov komentar na to podoben besedam ki jih je izrekel Belgijcu, ki ga je lani vrgel z motorja....Lahko si mislite
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.07
-9
Še mene ne zanima Jezdimir potem bo pa Tima ?
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.10
-8
Prav imas, ampak se vedno bolje, kot da mu kazem muhine litanije. Clovek bo pozabil voziti motokross...
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.14
-10
Mogoče bi pa dodatno pridobil na samozavesti, če bi vedel koliko boljši motor ima od konkurence ?
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.18
-7
Vsekakor je za motocross prirocno, ce se motor sam dviga in sam pelje. Honda to zmore, moram pa jezdica povprasat, kako se ze ta sistem imenuje, sem pozabil...
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.45
-7
Flajer torej meni, da je Enea kot prvi v koloni v prvem krogu zal izbral EDINO PROSTO linijo 🤪, ......in prisel na UMAZANO STRAN😜, ne samo NEOGRETE GUME 🥴,bla,...bla , ...bla, ...
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.47
-6
Takih opravičil za druge dirkače nimate ...
Lucky
03. 09. 2023 19.47
-8
Zaenkrat še ne vemo, ka mu je samooklicani svetoval? Mogoč ga je on usmeril tja. Kakorkol, se zgodi. Tudi takim talentom.
Gresini Ducati
03. 09. 2023 19.47
-8
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.55
-8
Je tudi Pecco za vas izbral edino prosto linijo ?
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.01
-9
Tudi, ko je Rossi brcnil ono nedolzno navijacico, je ta dogodek omilil Nightfly z besedami, da je Rossi zensko s svojo brco dejansko resil pred meteoritom, ki je sekundo po tem padel na mesto, kjer je stala .
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.06
-8
Flajerizmi so zmeraj za lase privlečena opravičila....kot ko si dolžan 112 milijonov, pa redno plačuješ davke
Gresini Ducati
03. 09. 2023 20.14
-8
Ko je bil pred motoGP dirko na TV predvajan intervju nase Eve Koderman z Peccojem, ga je povprasala tudi o vplivu Accademije na aktualne dirkace. Peccojev odgovor me je spominjal na recitiranje pesmic v osnovni soli, tekst poln hvale na racun VR46, pod katerim sta podpisana rossi/uccio in je obvezen za vse akademike. Problem je samo v tem, da bodo naslednje leto akademiki brez Ducatijevih motorjev in bo tekst treba spremeniti...
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 20.24
-7
Talent akademikov bo odšel, kakor je prišel
Lucky
03. 09. 2023 19.43
-8
Pravjo, sranje se dogaja. Gogi nam je lepo razložu, kk se to rešuje. Na školjki. Nekaj botov je blo na treningu, drugi na školjki. Torej dogaja. Več jih maš, bolj je pestro. Za nas amaterje, bo zihr zanimiva razlaga iz karmične perspektive. Je možno, da kar želiš drugim, se dogaja tebi? Kakorkoli, Rossi ne bo nkol okusu 10-ga naslova. Pa kakorkol obračamo. Pravjo, da mormo počakat na mnenje dohtarja. Samo upamo, da ne čaka na mnenje samooklicanega. Bi pa blo zanimiv zvedet, kaj mu je svetoval samooklicani. Take mamo.
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.47
-7
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.49
-8
Zdaj bi morali le še reči karma , pa ne bomo. To bi morala elektronika eliminirati ne pa potencirati
Gresini Ducati
03. 09. 2023 19.30
-7
Basti je lepo zakuhal v prvem ovinku......ta njegov kiks se pa ne omenja veliko iz 2 razlogov : on ni Marquez in zaradi Peccojeve nesrece. V bistvu najbolj zaradi prvega razloga.
Pagliaccio 46
03. 09. 2023 19.34
-8
V naših očeh je to dirkaška nesreča...in je za vse dirkače, kljub temu, da je zbil še 3 druge. Da je preveč zveš šele, ko se zgodi...