MotoGP

Marc Marquez do suverene zmage tudi v Le Mansu, Dovizioso in Zarco razočarala z odstopom

Le Mans, 20. 05. 2018 08.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Aktualni svetovni prvak v kraljevem razredu motoGP Marc Marquez je tudi na dirki v Le Mansu za VN Francije prišel do gladke zmage. Že v zgodnji fazi sta zaradi težav s sprednjo gumo odstopila Andrea Dovizioso in domači 'junak' Johann Zarco, zmagovalni oder pa sta z drugim oziroma tretjim mestom dopolnila Danilo Petrucci in Valentino Rossi.

Več videovsebin
  • Vrhunci dirke v Le Mansu v razredu motoGP
    05:18
    Vrhunci dirke v Le Mansu v razredu motoGP
  • Vrhunci dirke za VN Francije v razredu moto2
    09:32
    Vrhunci dirke za VN Francije v razredu moto2
  • Vrhunci dirke za VN Francije v razredu moto3
    07:44
    Vrhunci dirke za VN Francije v razredu moto3

Španski super šampion Marc Marquez (Repsol Honda Team) je tudi na dirki za VN Francije v Le Mansu suvereno opravil s konkurenco in tako vknjižil že svojo tretjo zaporedno zmago v sezoni. Silovito sta začela sicer oba Ducatija, tako Jorge Lorenzo kot tudi aktualni svetovni podprvak v kraljevem razredu motoGP Andrea Dovizoso, toda že ob koncu tretjega kroga je prišlo do nepričakovanega zdrsa s steze slednjega, kar je premešalo karte pri vrhu, ko je vajeti v svoje roke prevzel 25-letni Katalonec, ki vodstva do cilja ni več izpustil iz rok. "V preteklosti sem imel na tej stezi nemalo težav, tokrat pa sem odpeljal pametno in taktično disciplinirano, kar mi je na koncu prineslo prestižno zmago. Tudi tokrat je moja ekipa opravila izvrstno delo, nagrajeni smo bili za trud in dobro pripravo na dirko," je po dirki v Le Mansu povedal veliki zmagovalec Marc Marquez.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Podobno razočaranje Doviziosovemu je doživel tudi ljubljenec domačega občinstva Johann Zarco (Monster Yamaha Tech 3), ki je dobil sobotne kvalifikacije, a dan pozneje 'pokleknil' pod pritiskom visokih pričakovanj in odstopil ob koncu petega kroga. To sta zelo dobro 'unovčila' drugouvrščeni član Alma Pramac Racinga Danilo Petrucci in tretjeuvrščeni dirkaški doktor Valentino Rossi (Monster Yamaha MotoGP). Prav slednji je bil zelo zadovoljen z novo uvrstitvijo na zmagovalni oder. "Večji del dirke sem lovil Petruccija, ki pa je na koncu zasluženo pristal na drugem mestu. Vesel sem tega tretjega mesta," je povedal Rossi.

Petrucci je bil skozi vso dirko odličen in je brez večjih težav ohranjal drugo mesto, kar je glede na petkove treninge in še posebej sobotne kvalifikacije manjše presenečenje. "Marquez je bil znova razred zase, ostali pa smo se mu skušali približati. Dirka je potekala v dobrih pogojih, sam pa sem izjemno zadovoljen s končno uvrstitvijo," zadovoljstva ob drugem mestu na severovzhodu Francije ni skrival Petrucci.   

Marc Marquez je suvereno slavil na dirki v Le Mansu za VN Francije.
Marc Marquez je suvereno slavil na dirki v Le Mansu za VN Francije. FOTO: motoGP
Bagnaia 'počistil' konkurenco
Če je bila dirka v najšibkejšem razredu moto3 prava paša za oči, smo v razredu moto2 spremljali simultanko Italijana Francesca Bagnaie (SKY Racing Team VR46), ki je ciljno črto na stezi v Le Mansu prečkal s prednostjo slabih treh sekund pred drugouvrščenim Alexom Marquezom iz moštva EG 0,0 Marc VDS oziroma slabih petih sekund pred tretjeuvrščenim Marquezovim rojakom in obenem moštvenim kolegom Joanom Mirom. "Vsake zmage smo v naši ekipi izjemno veseli, kar je potrditev kakovostnega dela med pripravami na novo sezono. Tudi v času med samimi dirkami delamo velike korake naprej v vseh segmentih, kar bomo delali še naprej," je bil kratek in jasen zmagovalec dirke za VN Francije v razredu moto2 Francesco Bagnaia.

V moštvu 'srebrnega' Marqueza niso skrivali veselja po še eni dobri predstavi njihovega varovanca. "Poskušal sem pritisniti na Bagnaio, a je bil tokrat preprosto nepremagljiv. veseli me dejstvo, da sem na najbolj nevarnih odsekih ohranil mirno kri in se dokopal do odličnega drugega mesta. Zdaj se moramo še bolj zakopati v delo in nadaljevati v podobnem ritmu," je dejal Alex Marquez. Joan Mir si je želel zmage, a se na koncu moral zadovoljiti s tretjim mestom, kar ga ni preveč razočaralo. "Francesco je bil resnično premočan, ostali pa smo se potegovali za razvrstitev od drugega mesta navzdol. Moral si bom ponovno ogledati potek dirke, saj se ne morem znebiti občutka, da imam še ogromno prostora za napredek," pa je poudaril Mir.   

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
'Junak' minulih dni na uradnih treningih in tudi kvalifikacijah, Nemec Marcel Schrotter (Dynavolt Intact GP) je tokratno dirko končal tik pod zmagovalnim odrom, peto mesto pa je osvojil njegov moštveni kolega Xavi Vierge. Red Bullov Miguel Oliveira ni mogel višje od končnega šestega mesta, medtem ko so se Romano Fenati iz Marinelli Snipers Teama, domačin Fabio Quartararo iz MB Conveyors, Brad Binder (Red Bull KTM Ajo) in naposled Stefano Manzi (Forward Racing Team) razvrstili od sedmega do 10. mesta. Zagotovo sta precej več pričakovala Lorenzo Baldassarri in Jorge Navarro, toda prvi je odstopil zaradi zdrsa s steze, drugi pa se je 'karavani' priključil po postanku v boksih zaradi tehničnih težav motocikla in tako sta oba ostala brez končne uvrstitve.

Drama v razredu moto3, odstop favoritov Bezzecchija in Martina
V Le Mansu je bilo vse pripravljeno za veliki dvoboj med 'kraljem kvalifikacij' v najšibkejšem razredu moto3 Jorgejem Martinom (Del Conca Gresini Moto3) in aktualnim prvakom v omenjeni kategoriji Marcom Bezzecchijem (Redox PruestelGP), toda ravno omenjeni dvojec je poskrbel za 'vrhunec' pete dirke sezone, na kateri jima je odlično kazalo, saj sta bila v položaju, da se borita za zmago na severovzhodu Francije.

A nespretnost obeh je terjala najvišji mogoč davek: trčenje in izstop iz dirke ter posledična ničla v razvrstitvi skupnega seštevka, kar je nekoliko nenadejano izkoristil dirkač KTM-ja Albert Arenas za svojo prvo zmago v letošnji sezoni, čeprav je kot prvi v cilj prispel Fabio DI Giannantonio (Honda), ki pa je bil naknadno kaznovan s tremi sekundami pribitka zaradi prekrška vožnje izven območja steze. "Kar ne morem verjeti, kaj se je dejansko zgodilo. To je velik trenutek zame in moje moštvo, ki vsakodnevno trdo delamo za takšne stvari, kot se je zgodila tokrat v Le Mansu. Če sem povsem iskren, je ta zmaga prišla nepričakovano, toda na koncu povsem zasluženo," je po prvi zmagi v sezoni 2018 sijal od sreče Španec Arenas.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Na drugem mestu je končal Arenasov moštveni kolega pri KTM-ju Italijan Andrea Migno, ki je prav tako izkoristili številne zdrse s steze, med drugim tudi enega od skritih favoritov za najvišja mesta Eneje Bastianinija (Leopard Racing). "Potrebno bo graditi na tem rezultatu tudi na prihodnjih dirkah. Vsi si želimo biti del zmagovalnega odra, večkrat kot si udeleženec zmagovalne trojice, lažje si je pridobiti prepotrebno samozavest za nove izzive. Bili smo pametni, preudarni in taktični, kar nam ne ne nazadnje prineslo odlično drugo mesto," je po dirki v razredu moto3 povedal drugouvrščeni Migno. Španec Marcos Ramirez, ki je skozi celoten vikend kazal zelo spodbudno formo, je vse vse skupaj potrdil z visokim tretjim mestom tudi na glavni dirki v Le Mansu.

"Vedel sem, da sem dober in tudi hiter. Sicer se ni izšlo za končno zmago, toda nič ne de. To je zelo spodbuden rezultat za našo ekipo, ki nenehno proučuje novosti na vseh ravneh. Verjamem, da bomo tudi v prihodnjih dneh, tednih in mesecih napredovali," se je tretjega mesta na dirki za VN Francije razveselil član ekipe Bester Capital Dubaja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (187)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

moto-gp
21. 05. 2018 13.13
+10
"Jezdimir" je "žurnalist" ; Preverjeno 100%!...Mi je bilo preveč sumljivo, da bi moderator strani dovolil njegovo izražanje...v enem primeru tudi moje, katero se je nanašalo direktno na "nick jez.."... Bo treba še koga opozoriti na to "neurejeno štalo"... Bom delala jutri dalje! Ste imeli prav fantje, sum je bil utemeljen!
jebalvisvoju
21. 05. 2018 14.33
+2
itak da je .. vse za klike.. da bodo lahko rekli da je najbolj gledan portal.. samo zaradi komentarjev ne zaradi vsebine :)
jebalvisvoju
21. 05. 2018 14.34
+6
to da je zurnalist sem jaz vedel od samega zacetka.. zakaj bi se en pacien.t boril proti sto ljudem zakaj? ...placan je za to da se ljudje vracajo nazaj na objave zaradi komentarjev.. ipak kliki pa te fore
Achilleus
21. 05. 2018 15.08
+4
moto-gp...absolutno resnično. Opozarjam na to že dolgo.
HladnoLaško
21. 05. 2018 19.42
+3
HladnoLaško
21. 05. 2018 19.43
+2
Noki
22. 05. 2018 08.05
+4
Seveda je , zato pa lahko toliko provocira in laže. On lahko vse. Ko boš pa uporabil njegove žaljitve, bo pa izbris, ali pa kar ban za en mesec. Potem se pa še hvali s tem.
Achilleus
21. 05. 2018 11.17
+12
nighti...večina je zapustila to stran zaradi tebe in jezdića. Pa ne misli, da, če se občasno najdete Rossijevi in si lažete, da je vse uredu...da je to prav. To se zgodi, ker nekdo poskrbi, da se vsi komentarji, ki niso rumeni brišejo. Uničili ste vse...prvi si ti in jezd.
nightifly
21. 05. 2018 10.34
-11
picekfrdamani 20.05.2018, 19:03:56 +14 Ja callux je bul res car in zapustil je portal(ne moreš verjet)zaradi rossijevih navijačev(če temu lahko tako rečemo)..////////////////// ZANIMIVO KAKO ROSSIJEVI HATERJI SPREVRACAJO TUDI NAJBOLJ OCITNA DEJSTVA -KI SE JIH DA VERIFICIRATI / VSI VEMO ,DA JE BIL CALLUX KAR NEKAJKRAT NAPADEN IZ VASE STRANI / DA SE MU JE VSE SKUPAJ PRISKUTILO SE PA NIC NE CUDIM / CLOVEK MORA IMETI DOBER ZELODEC DA PRENESE VSE TO NAPISAL STE (če temu lahko tako rečemo)..ç ----VI TEMU TAKO RECETE IN POTVARJATE / KAR YAVRTITE FILM YA NEKAJ LET NAYAJ PA BOTE VIDEL KAJ VSE SE JE DOGAJALO /IN KAJ VSE SE BI DOGAJALO -CE BI BIL DOHTAR V REYULTATIH NA VRHU -SI NE PREDSTAVLJAM / JE BILO YE LETA 2015 -KO SO MU PRIPRAVILI LEPO ´˝ŚLOVO´´ OD DIRKANJA / dA KULTURI PISANJA IN IZRAZANJA NEKATERIH VASIH kOLEGOV NE GOVORIM / nO ,RAD BI MNENJE cALUUXA -DA ON SAM NAPISE SVOJO RESNICO -NE VI -NE JAZ .
nightifly
21. 05. 2018 10.44
-14
Na koncu koncev niti ni vazno .Napaka je , da podcenjujete ljudi ,obiskovalce tega foruma .Ne ,niso tako trapasti ,da bi vam verjeli kar na besedo - se posebno besedo ,ki ne velja . Je ze bolje ,da si sami ustvarijo sliko . Edino pravilno . Pa tudi ,zakaj bi morali razmisljati po vase ! Se vedno se vse vrti okoli 10.naslova ,ki je bil Rossiju negiran ,in to ne na pisti ampak za zeleno mizo . To je precedense , o tem smo ze govorili ,sam sem predstavil dejstva in dokaze ,katere ni mogel nihce z vase strani potolci in negirati - tega se ne da . Ste pa zato sprozili neverjeten plaz kontraobtozb , zal besed in podlega pisanja (se danes beremo to -je tako ) ,zatorej ni nic cudnega ,da se je nekaj spodobnih ljudi odlocilo za odhod in zapustilo to stran / In to je storil tudi CALLUX ,spomnim se , po se ne videnem izpadu enega od vasih kompanjonov . Kar je res je re .Bil je en poskus opravicitve -pa bolj s figo v zepu . Na koncu koncev niti ni vazno . Vceraj sem videl kar nekaj novih piscev , ki so vam nasuli svoje videnje dogodkov / Torej je res ,da vi nimate vedno ali najveckrat prav . V normalni druzbi se boste morali lepo postaviti v red in dvigniti prst v znak lepega obnasanja -je tako ?
mzvezda
21. 05. 2018 08.32
+12
Go Marc!!! The Champ!!!
mzvezda
21. 05. 2018 08.33
+9
no tale komentar mi je učeraj zbrisal admin!!! Mislm da to veliko pove kakšna politika se vodi na 24ur.....
moto-gp
21. 05. 2018 09.03
+1
moto-gp
21. 05. 2018 13.26
+1
Profesormarck
20. 05. 2018 20.50
+13
Včeraj je žuran napisal:jezdimir 19.05.2018, 20:23:47 -34 Če kdo skrbi Markeca je to Zarco, z nekonkurenčnim motorjem dela čudeže in dokazuje da je trenutno najhitrejši voznik v karavani. Zarcu uspeva skoraj tisto kar je Rossiju pred leti, premaguje daleč najboljšo Hondo samo s svojim talentom, malo pa tudi s srečo kajti Honda v tem trenutku res nima voznika ki bi jo dostojno vozil, glede na njene enormne zmogljivosti...hehehe-------------dans pa ga je magla uzela.Pa ti jaz povem,to kar že vrapčki čivkajo: svet še ni videl takega talenta,kot je MARC MARQUEZ..sedaj se pa zjokaj,reva ena !
Profesormarck
20. 05. 2018 21.01
+3
HladnoLaško
20. 05. 2018 21.08
+9
Zdaj je na večerji v Zavetišču za brezdomce, čez dan pa na pločniku pred lokali, za katere ve, da imajo vsem dostopni WLAN.
Profesormarck
20. 05. 2018 21.34
+5
moto-gp
20. 05. 2018 20.10
+29
Še eno vprašanje vsem vam, ki se bolje zastopite na moto - gp...:-) Ali se je MM odločil, da vozi spredaj že tretjo dirko sam zato, da ne bi ogrožal Dr. motogp-ja? Ali zato, ker je in tudi bo ostal daleč najboljši dirkač? Kaj ta človek rešuje, ko ga z motorjem vred strese...pa to ni res...
HladnoLaško
20. 05. 2018 20.34
+16
Za žensko kar dobro peglaš te rumene nesramneže, pa tudi dobro opaziš, iz kakšnih kritičnih situacij se MM93 rešuje. Tega Rossiju v njegovi dobi ni bilo treba, saj so v ovinke vozili skoraj pokončno.
Noki
20. 05. 2018 20.47
+6
Profesormarck
20. 05. 2018 20.54
+8
Rozek naj sam pazi,da ga neu Marc za celi krog prehitu,pa bo mir....
Celjan74
20. 05. 2018 21.12
+4
moto-gp
20. 05. 2018 21.21
+13
"laško"..pa kaj ti misliš, da ženske nič ne vidimo? :-)ja, sem velik ljubitelj motociklizma že iz mladosti, ko smo dirke spremljali na Grobniku in nam je Mamula z nogo "mahal" v pozdrav.. tako da, ja...spremljam in vidim...Nič nimam proti Rossiju...komplimenti, da še vedno dirka...Bolj me jezi, oz. se mi zdi že smešno, da nekateri vztrajajo pri svojem doktorju...Spoštovanja vredno, če imaš svojega favorita, toda priznaj, da se je pred 25-imi leti rodilo čudežno dete po imenu MM. Ko čas dupušča grem med "rumene" in se iz srca nasmejimo... Ja, le malokdo od le teh se najde, da nebi dal temu dečku poklon...Pa to resno, ne nakladam! Tukaj, na tem forumu pa... Ah, kaj bi se ponavljali, nima smisla!!
moto-gp
20. 05. 2018 21.24
+4
HladnoLaško
20. 05. 2018 21.38
+14
Hja, glede tega foruma pa je tko: Za zdraho nekako skrbita glavna negativca Muha in Jezdimir. Ta prvi je sila neprijeten možakar, ki misli, da ima samo on prav in si je zabil v glavo, da bo MM sovrazil do groba in se z vsakim do konca prerekal o temu, da je Rossi v vseh pogledih naj,naj,naj. Ta drugi pa je malo bolj komplexen firbec, po moje je celo eden od moderatorjev te strani, ki na vsakem koraku provocira navijače MM93, verjetno v želji, da je čim več klikov. Ker pa ob tem nastopa z več nicki in to včasih sila nespretno, pa je mogoče tudi, da gre za internetnega obsedenca, ki si je čist slučajno izbral Rossijev navijaški tabor za odskočno desko pri svojem virtualnem izživljanju nad ljudmi. In verjemi, draga moto-gp miška, da bi brez teh dveh bil ta forum čisto v redu.
Noki
20. 05. 2018 22.20
+6
Saj veš kako to gre, vse za šov in spektakl, tako kot pri Rossiju...hehehe
moto-gp
20. 05. 2018 22.56
+6
"noki" ...ja, se strinjam...:-) pa se nebi raje zgledovali po MM, pa po Doviju, ki nikoli ne delata " spektakla"... No, Italijački so pravi "mački" za izvajanje le teh...Toda dirke se odvijajo na pisti in ne v areni:-)...zdej pa spat:-)
toti mišek
20. 05. 2018 19.21
+14
Primarij Marquez čestitke!
moto-gp
20. 05. 2018 19.18
+11
Upam, da ste uživali v dirki...meni danes to ni uspelo... Čestitke MM, zopet dokazal suvereno vožnjo, glede na zaostanek ostalih...Žal mi je za Dovija!
HladnoLaško
20. 05. 2018 19.25
+2
moto-gp
20. 05. 2018 19.48
+2
..ja, kako veš:-)....pa bi bilo bolje, da bi dirko gledala...:-)
HladnoLaško
20. 05. 2018 20.28
+3
Hehe... bo pa več sreče prihodnjič, a ne
Profesormarck
20. 05. 2018 18.31
+13
Žuran,si vidu,kak profi vozi,rozek ga sam v auspuh lahk gleda...že vsa leta.he,he,he
Booooooooooring
20. 05. 2018 18.58
-16
smiliš se mi ker znaš sam provocirat ti in tebi podobni tu gor! znaš biti nevtralen ali ta beseda ni v tvojem slovarju!?
HladnoLaško
20. 05. 2018 19.27
+11
Hm, jaz sem nevtralen, pa me rossijevi navijači žalijo. Kaj torej narediti, Mister Booooooo?
Profesormarck
20. 05. 2018 19.29
+6
Tebe nič nisem vprašal,al si nov,ali pa si nick spremenil.Preberi si komentarje za eno leto nazaj,pa boš videl,keri žalijo prvi,že od včeraj in predvčeraj bo zadost.
Booooooooooring
20. 05. 2018 21.59
+2
HL js sm nevtraln. navijam za rossija ampak če so drugi boljši od njega jih ne žalim ampak jim čestitam.
Honday
21. 05. 2018 08.59
-2
Boooooooooring, žal tvojih kvalitet internetni obsedenci ne premorejo, o motoGPju itak nimajo pojma...hehehe
Profesormarck
20. 05. 2018 18.21
+18
Ej ga,saj sem že včeraj govoril,da je profesor Marc prišel po Francoski skalp,zmaguje z lahkoto,medtem,ko ostali na hondah ne.Igra se z vsemi.To nam delaj profesor-to ! Keri vodi,keri že?!he,he,he
Booooooooooring
20. 05. 2018 18.08
+8
dovi, dovi, dovi ti je res bilo treba zapravit dirke? tu pa ničesar več ne razumem! 99ka je lep čas vodil in kar naenkrat je puščal konkurente pred sabo. skor vsi razen MM in danija so imeli iste gume.
Booooooooooring
20. 05. 2018 18.29
+11
pramacova dirkača sta me danes prijetno presenetila, tisti ki mi tala minus naj mi še napiše zakaj sem ga dobu? po odstopu ianoneja, zarca in dovija je bila dirka monotona saj so se vodilni 3je vozili daleč drug od druzga.
Celjan74
20. 05. 2018 19.06
+5
Nekateri bi radi monotonost na pisti,ker bi moral biti bonton enak kot na cesti.Lorenzotu pa manjkata fizična in psihična kondicija,da bi celo dirko odvozil v istem tempu
gogi_
20. 05. 2018 17.39
+8
Kje se he zgubil vseved in jasnovidec callux. Njegova 45 ka res obeta.
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.48
+21
Calluxova zgodba je šla takole: je dokaj bister poba, informiran do potankosti, zataknilo pa se je, ko je povedal nekaj dejstev o samooklicanemu, čisto resnico mimogrede, ki se ni dopadla rossičem,pol so ga pa začeli mrcvariti Muha&Jezdič in se je raje umaknu.
Celjan74
20. 05. 2018 19.03
+15
Ja callux je bul res car in zapustil je portal(ne moreš verjet)zaradi rossijevih navijačev(če temu lahko tako rečemo)...
moto-gp
20. 05. 2018 19.24
+5
tudi jaz pogrešam callux-a... to sem povedala že ob prijavi v moto- gp...veliko je vedel, nekonfliktni komentarji, itd...mogoče kdo ve, kako ga najti na "fejsu"...
Booooooooooring
20. 05. 2018 22.02
+1
Booooooooooring
20. 05. 2018 22.04
+1
moto-gp
21. 05. 2018 08.46
janezdollar
20. 05. 2018 17.36
-24
Rossi pa s Tomosom 3...vsa čast, da lahko pri teh letih in s takšnim motorjem pride na stopničke...
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.38
+17
No dobro. Vsaj enkrat ne zineš nič nesramnega o MM93.
Profesormarck
20. 05. 2018 18.30
+14
Saj niti tretji ne bi bil,če ne bi padla zarkov in dovi.Pa tudi zarkov dokazuje,da je tudi yamaha enako vredna,kot ducati ,honda in suzuki,če bo zarkov sedel na ktm-u,pa tudi ta.
Noki
20. 05. 2018 18.42
+17
Glede nato, da yamahi ta proga zelo ustreza, je to slab rezultat...hehehe
gutej
20. 05. 2018 17.17
+5
Kar 3 yamahe med prvimi petimi na lestvici.
Honday
20. 05. 2018 17.31
-29
To samo kaže da imajo najmočnejšo dirkaško zasedbo...hehehe
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.44
+20
Kaj nekaj na pamet bluziš pod vsakim komentarjem, ko pa nimaš pojma.
Honday
20. 05. 2018 17.16
-53
Honda je zopet dokazala da je najboljši motor, klub vsemu jim ne čestitam, imajo preveč umazanih iger za seboj, predvsem prilagajanje pravilnika ter kazni, vsi vemo da Dorna dela samo njim v prid. Čestitke predvsem legendi Dr. VR46, tretje mesto je kot zmaga glede na stanje Yamahe, Horhe pa itak dokazuje da je prida nič glede na to da je najslabši Dukatist, podobno bi bilo z Markecom v drugem moštvu, zato pa ne upa nikamor. Žal se tudi Zarcoju ni izšlo, so pa tribune dokaz da je in bo velik dirkač, mogoče se mu izide že naslednje leto na KTM-u. Vsem tistim ki jih resnica boli svetujem persen oziroma še resnejšo pomoč...hehehe
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.20
+44
Škoda vsake besede v tem zmazku, ker je čista neumnost. Po tvojem je nek funkcionar Dorne na tem ovinku dvignil asfalt, da ni Marquez padel in mu tako pomagal, a ne? Butec provokatorski !
gogi_
20. 05. 2018 17.37
-18
Lasko da se ne bos uzgal,dihi dihi. Vem da boli sam nikoli ni prepozno priznati lastno nevednost.
Honday
20. 05. 2018 17.37
-24
Korl zaradi pomanjkanja argumentov se vedno zatečeš k žaljenju, kar samo priča na kako nizkem nivoju se nahajaš, podlež kakršen si, verjamem da ti je edino Markec lahko vzornik...hehehe
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.40
+18
Bodi srečen, da te ne poznam, ker bi se pol v živo kaj pomenla...
careizavogala
20. 05. 2018 17.44
+19
Navijači MM nič ne trpimo in resnica nas osvobaja, saj je dejstvo, da naš dirkač že krepko vodi v seštevku in danes je bila za njega tretja zaporedna zmaga. pbere se kot maček in kaj bi lepšega. Škoda besed ampak verjemi, nam je lepo
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.50
+10
popstarr
20. 05. 2018 19.01
+13
če malo opazuješ letošnjo Hondo kar razganja od moči, Marquez se kar pol ravnine vozi po zadnji, to je leta nazaj delal Ducati, zato so krilca. Torej krotiti tako zverino moraš bit mojster a ne. Zakaj pa bi šel drugam, če se na Hondi počuti fantastično in z njo osvaja naslove? Sej to je probal že Rossi, kar ga je verjetno stalo 10. naslov, zdaj pa še na Yamahi ne gre več, kot se je vozil pred odhodom na Ducatija. Pa tudi Lorenzo je hotel provat, pa je tam kjer je. Sicer pa je vprašanje KTM, ki lahko konkretno zafura Zarcota, če ne bo naredil konkurenčnega motorja, bo Zarco samo še eden dirkač, ki je vsake toliko kdaj pa kdaj vodil dirko.
Celjan74
20. 05. 2018 19.23
+2
Jap res je laško...pravi provokator je...preskoči ga
Chrome
20. 05. 2018 17.08
+11
Kavč navijači so že v elementu, to kar so dognali na kavču sedaj delijo z nami. Človeka katerega niste videli poznate bolje kot se on pozna sam, svaka vam čast. Pa še to, kako lahko nekoga ki je bolj uspešen od tebe zaničuješ? To je tolažba?
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.17
+30
Nisi povedal, na koga leti ta očitek. Verjetno na rossijeve navijače, ki pišejo nesramnosti, žalitve brez konca, žvižgajo zmagovalcu, zažigajo lutke z podobo mm93 itd. In to delajo človeku "katerega niste videli poznate bolje kot se on pozna sam, svaka vam čast." Tako si mislil, a ne?
Honday
20. 05. 2018 17.40
-19
Korl jaz bi najprej s prstom pokazal nate, tvoji zmazki so dokaz...hehehe
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.52
+20
Kaj bi ti pokazal, ne zanima nikogar. Ti si tukaj najbolj popljuvana, osmešena in z gnojnico pošpricana figura ever.
krnekilojz
20. 05. 2018 19.04
-12
HladnoLaško
20. 05. 2018 19.31
+9
O lej jo, gospa Jezdimir se je postavila v bran svojemu možiclju.
popstarr
20. 05. 2018 17.00
-11
Marquez in njegova Honda - top dirkač na top motorju, to je vse kar šteje in zanj je Honda razvijala ta motor. Za koga pa naj bi ga? Eni tukaj poveličujete samo Marca, drugi spet samo Hondo. Pa tudi v prejšnih sezonah si je marsikateri bolj povprečen dirkač, če se je malo bolj potrudil in če je Marquez odstopil pripeljal prvo zmago prav na Hondi, v drugih moštvih pa lako samo sanja stopničke. Pa ne mislim Pedroso.
HladnoLaško
20. 05. 2018 16.45
+49
Kakorkoli obrneš, je Marquez od njegovega prihoda v motoGP številka 1. Z časom je vedno boljši, zadnje čase mu uspevajo preprečeni neverjetni zdrsi. Da je v MM93 takšen potencial, je stari lisjak Rossi skapiral takoj na začetku. Ampak iz čiste foušije in zlobe je začel rovariti proti novemu šampionu in to dela še danes. In njegova primitivna publika z njim vred. Naj se nekam spelajo z njim vred, sramota so za šport.
gogi_
20. 05. 2018 16.53
-28
A vidis kaj pises? Naviji ti za svoje in uzivaj:)odpusti mu saj ne ve kaj dela :) prepricujes druge pa sam ne verjames v to kar govoris :) smesko
marsikajve
20. 05. 2018 17.06
-15
Hladnolaško ...več ne obstaja je še samo hladno Heinikem pa še zvezda zraven.
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.07
+20
Verjemi prijatelj, da mam tega Rossija do potankosti naštudiranega, točno tako je, kot sem napisal. Pa še marsikateri drugi ljubitelj motociklizma, ki ni zblojen navijač samo enega, ima isto mnenje.
Honday
20. 05. 2018 17.19
-19
Korl dej ne bluzi, itak da nimaš pojma, revček se še nisi pobral od včerajšnjega neurja v ljudskem vrtu, sigurno si na pomirjevalih...hehehe
janezdollar
20. 05. 2018 17.38
-13
Upam, da bo enkrat prestopil v kakšbo drugo moštvo...boste vsi videli, da le ni tako dobrer...lahko se je voziti s Hondo...
HladnoLaško
20. 05. 2018 17.54
+13
Ja, lahko je . Zato pa so na vseh dirkah Honde na prvih štirih mestih, a ne?
Noki
20. 05. 2018 19.58
+7
Zakaj bi Marc naredil takšno napako, kot sta jo Rossi in Lorrenzo ko sta šla k ducatiju. Povej mi en tehten razlog.
HladnoLaško
20. 05. 2018 16.34
+30
Poraženci se zdaj zgovarjajo na navijače. Ok, Rossi jih ima največ, saj je najstarejši in največ truda vloži v svojo popularnost. Marquezu je to malo mar, njemu so pomembnejše zmage in naslovi. V Franciji je logično, da bo tudi njihov edini dirkač imel nekaj navijačev, a ne.? V častnem krogu pa je pokazalo MM93 tribuno, kjer je bilo ogromno Marcovih navijačev. Rajši manj in to dobri, ne pa rumena čreda, ki nešportno žvižga zmagovalcu.
Honday
20. 05. 2018 17.27
-18
Korl kako pa razlagaš ko Markeca njegovi Španci izžvižgajo, a je tudi cela Španija rumena čreda in zakaj je tako. No zdej sva prišla do točke ko dokazuješ da ti ni nič jasno in pogoriš že pri osnovah, če bi imel kaj med ušesi bi ti bilo že zdavnaj čudno da ti samo en puhloglavi Ahil stoji ob strani...hehehe
Mottodedi
20. 05. 2018 18.00
+11
Bravo Lasko, skoncentriran stavek dejstva:Rajši manj in to dobri, ne pa rumena čreda, ki nešportno žvižga zmagovalcu.....zal pa jebiju in muhi ter njemu podobnih nogometnih navijacev ni sposobno dojeti. BV
Honday
20. 05. 2018 18.02
-5
RUBEŽ
20. 05. 2018 16.20
+34
Marquez je lahko primarij, če je Rossi doktor.
careizavogala
20. 05. 2018 16.24
+15
Ne, ne profesor-doktor( primarij ) je premalo.