Prva liga Telekom Slovenije

Vijoličasti po Ligo prvakov s starim znancem: Martin Milec spet v Ljudskem vrtu

Maribor, 06. 08. 2017 13.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Občasni slovenski reprezentant Martin Milec se vrača v staro jato. Maribor je pred nedeljskim gostovanjem v Dravogradu, prenos tekme z Ankaran Hrvatini bo na Kanalu A, predstavil okrepitev za pomembni evropski tekmi s Hapoelom Beer Shevo.

Martin Milec je nazadnje igral v Belgiji in na Nizozemskem.
Martin Milec je nazadnje igral v Belgiji in na Nizozemskem. FOTO: Reuters

Martin Milec je po 123 tekmah, na katerih je nosil dres domačega Maribora, odšel v širni svet in se zdaj iz Beneluksa vrača kot izkušen 25-letnik. Poleg Standarda iz Liega v Belgiji je nastopal še za Rodo na Nizozemskem, po treh letih pa je napočil čas za povratek. "Hoteli smo se okrepiti, dobiti eno kvaliteto več. Ne le za playoff, ampak tudi za prvenstvo, saj nas čaka dolga jesen, ne glede na to, v katerem tekmovanju bomo igrali," je Milca pozdravil športni direktor Zlatko Zahović. "Odločili smo se za Martina, ki je vsem nam dobro znan. Ima bogato zgodovino v našem klubu, pozna proces treninga, zahteve Maribora. Njegovo vključevanje v ekipo bo zelo kratko, saj je seznanjen z vsemi zakonitostmi tega kluba, z navijači in verjamem, da smo dobili vrhunsko okrepitev. Bil je pri Standardu, se ob belgijski preizkusil tudi v odlični ligi, kot je nizozemska. Igral je na višjem ligaškem nivoju in prišel nazaj z velikim motivom, željo po dokazovanju. Da bi z našim klubom dosegel tisto, kar mu manjka. To je Liga prvakov."

Milec je pristavil: "Presrečen sem zaradi vrnitve v Ljudski vrt, ki je res moj dom. Občutek bi lahko primerjal s tem, kot da greš za 14 dni na morje. Je lepo, vse je super. Ko pa prideš nazaj, v svoj dom, v svojo posteljo, pa je nekaj povsem drugega. Nekako tako bi lahko opisal ta trenutek. Rad bi se zahvalil športnemu direktorju, vsem v klubu za izkazano zaupanje. Komaj čakam, da začnem trenirati in igrati. Zdaj sem 3 leta starejši, lasje so daljši in drugačni. Postal sem oče, drugače pa se nisem spremenil. Še vedno lahko obljubim, da se bom boril na vsaki tekmi, dal vse za ta grb in toti naš Maribor. Eno Ligo prvakov sem zamudil. Upam, da naslednje ne bom."

S podrobnostmi Milčevega prestopa v taboru Maribora niso postregli.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BOSON
10. 08. 2017 21.46
Dobrodošel nazaj Martin
badi 27
07. 08. 2017 10.37
+1
Da bi se se Stojanovic vrno bi blo super
revolution17
06. 08. 2017 14.54
-6
Enega vezista še, Bajdeta in Sunyja prodat in pripeljat Maryja pa je sezona rešena..
walter2
06. 08. 2017 15.53
+11
Po komentarju se vidi,da nimaš pojma o nogometu!Bajde je borec in si zasluži več priložnosti kot mali Zahovič!Prodat Albanca,ker se šminkira in je en velik egoist!
Boris Kavčič
07. 08. 2017 12.18
-2
RayManzarek
07. 08. 2017 19.37
+1
@water: Valon bo zelo dober, ko ga bodo zdresirali, da prej poda žogo. Bajde je borec, Sunny pa počasi troši "kredite" ker napak v CL ali LE si ne sme privoščiti.
walter2
06. 08. 2017 13.41
+11
Dobra poteza okrepil je pozicijo v kateri je bil Maribor tanek!