Prva liga Telekom Slovenije

Vratar Zalokar za Krško odigral vseh 89 tekem v prvi ligi: 'Prepričan sem, ostajamo med slovensko elito'

Krško, 01. 12. 2017 12.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prvi golman Krškega Marko Zalokar je pred dnevi na tekmi z Olimpijo presegel 8000 minut igranja v PLTS in je edini nogometaš z vsemi odigranimi tekmami v dresu posavskega prvoligaša. Svojo športno pot je v Krškem začel pri sedmih letih in je v klubu že 20 let.

Marko Zalokar je ves čas član NK Krško. Športno pot je v Krškem začel pri sedmih letih in je v klubu že 20 let.
Marko Zalokar je ves čas član NK Krško. Športno pot je v Krškem začel pri sedmih letih in je v klubu že 20 let. FOTO: Aljoša Kravanja
"Na to, da sem odigral vse tekme za Krško v PLTS sem zelo ponosen in hvaležen vsakemu trenerju za izkazano zaupanje. Na vsakem treningu in tekmi dajem svoj maksimum," je za uradno spletno stran tega posavskega prvoligaša povedal Marko Zalokar. Svojo športno pot je v Krškem začel pri sedmih letih in je v klubu že 20 let. Razmere v klubu se predvsem po vstopu v prvo državno ligo izboljšujejo.
Krško po 17 krogih PLTS zaseda osmo mesto na prvenstveni lestvici, doslej je zbralo 16 točk, toliko kot sedmouvrščeni Aluminij. Na zadnjih šestih tekmah je doživelo kar pet porazov.

"Klub je prišel na višji nivo igranja, zato se tudi pogoji izboljšujejo. Vodstvo se trudi, da bi nam omogočali čim boljše pogoje za delo," je še povedal 27-letni čuvaj mreže. Kako vidi svoje soigralce, ki se v klubu menjajo on pa ostaja v klubu. "Težko je, ko se v sezoni zamenja večina igralcev. Veliko stvari moraš začeti znova. Ampak vedno smo tisti, ki ostanemo, vsakega novega soigralca lepo sprejeli medse in mu pomagali, da se je čim prej privadil na novo okolje." Krčani so v zadnjem obdobju zabeležili niz negativnih rezultatov. "Po dobrem začetku sezone smo padli v formi, vendar smo na zadnjih dveh tekmah pokazali boljšo igro. Trenuten razpored nasprotnikov nam ne gre najbolj na roko, vendar se ne bomo predali. Vzdušje v ekipi je dobro, vemo, da bomo kmalu našli pot do novih točk. Ostajamo v prvi ligi," je za uradno spletno stran krškega obljubil Zalokar.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kiki46
01. 12. 2017 14.25
kapo dol pred takim igralcem
zeleleni
01. 12. 2017 13.19
bravo Marko to je zvestoba vsa čast