Nogomet

Abramovič bo moral seči globoko v žep, Conte zahteva spoštovanje in milijone

London, 07. 11. 2018 17.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Potem, ko je klop angleškega nogometnega velikana v poletnem prestopnem roku moral zapustiti Antonio Conte, bo Italijan pravico očitno iskal na sodišču. Chelsea mu namreč dolguje izplačilo preostanka plače, nekdanji trener modrih pa se ni pripravljen pogajati na štiri oči.

Italijanski nogometni strokovnjak Antonio Conte, je aprila 2016 sedel na klop Chelseaja, že v prvi sezoni na klopi Londončanov pa je na Stamford Bridge pripeljal naslov angleškega prvaka. Julija 2017 je tako s klubom podaljšal pogodbo, a s petim mestom v prvenstvu ob koncu minule sezone ni zadovoljil lastnikov kluba, zato so se ti odločili za predčasno zamenjavo. Italijan je prepričan, da si zasluži spoštovanja, tako zahteva izplačilo plače, ki mu jo, kot poroča Sky Sports, dolgujejo modri.

Conte bo pravico iskal na sodišču.
Conte bo pravico iskal na sodišču. FOTO: AP

Chelsea naj bi se skušal z nekdanjim trenerjem pogoditi na štiri oči, a je Conte zavrnil udeležbo na vseh sestankih. Pravico naj bi tako iskal na sodišču. Zahteva izplačilo slabih 23 milijonov evrov, a kot poročajo tuji mediji, v klubu njegove želje zavračajo. Menijo, da si vsote zaradi obnašanja v času trenerskega staža v klubu ne zasluži. Pri tem omenjajo njegov odnos z Diegom Costo, izmikanje sponzorskim dogodkom, pozne prihode na tiskovne konference in celo parkiranje na napačnem mestu.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Carrasco
08. 11. 2018 09.39
+5
Če je dal Mourinho 30 milijonov bo jih dal še njemu. Uefa ne bo kaznovala klub iz Anglije? Očitno kaznujejo samo balkanske klube drugi lahko počnejo kar jim je volja
juvefor
07. 11. 2018 19.16
+14
Ne bi mu radi plačali pogodbeno vezanega zneska, ker je napačno parkiral? Smešen klub! 😂
Pošteni
07. 11. 2018 18.53
+26
Pogodbo o izpačilu plače je treba spoštovati
Matjž Matjan
09. 11. 2018 16.45
+3
Ne ve se kaj vse so njegove pogodbene obveznosti, da opraviči plačo. Skoraj siguren sem, da bi se moral udejstvovati na vseh sestankih, ki jih skličejo lastniki in ga povabijo ... Težko kr rečemo kdo se moti, ker nimamo vpogleda v vse podrobnosti??