Nogomet

AC Milan podaljšal s Piolijem

Milano, 27. 11. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
4

Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša AC Milana, trenutno drugouvrščenega kluba v Serie A, je podaljšalo pogodbo s trenerjem Stefanom Piolijem do junija 2023, z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

"Rad bi se zahvalil klubu, da mi je dal priložnost voditi takšno ekipo. Ponosen sem na doslej opravljeno delo, na dober odnos z upravo, napredek igralcev in strast, ki jo imajo vsi v klubu. Navijači so neverjetni, upam, da se jim bomo za njihovo predanost odkupili s tem, da bo Milan vse bolj konkurenčen," je za spletno stran kluba dejal Stefano Pioli.

Stefano Pioli (desno) v objemu Zlatana Ibrahimovića.
Stefano Pioli (desno) v objemu Zlatana Ibrahimovića. FOTO: AP

Ta klub vodi zadnje dve leti, v sezoni 2020/21 ga je popeljal v Ligo prvakov, trenutno pa mu dobro kaže v domači Serie A, kjer je na drugem mestu z enakim številom točk kot vodilni Napoli.

V Ligi prvakov ima še vedno možnosti za napredovanje v osmino finala, v skupini B je sicer pred zadnjim krogom dokončno na prvem mestu Liverpool s 15 točkami, sledijo pa Porto (5), Milan (4) in Atletico Madrid Jana Oblaka (4). Prav zadnji krog bo določil drugega potnika v izločilne boje. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

motorist_mb
27. 11. 2021 09.37
+2
Dober trener in naj ga vrne na stare slave,rosso neri forza!
BELAN
27. 11. 2021 09.04
+2
Bravo...FORZA MILAN🤘❤
-2
-2