Nogomet

Ačimović v 12. Fuzbalu: Kek trenutno nima mirnega spanca

Ljubljana, 14. 07. 2020 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Božidar Bulat, Tomaž Lukač
Komentarji
5

Kdo je edini Slovenec, ki je zabil gol Manchester Unitedu? Kdo je edini, ki lahko v najbolj kritičnih trenutkih doseže gol s polovice igrišča? Kdo je 'dosanjal' otroške sanje in zakorakal na beograjsko 'Marakano' z desetko na hrbtu? In kdo se pri svojih dosežkih ni hotel zaustaviti? Samo eden je – Milenko Ačimović!

12. gost oddaje Fuzbal! je bil Milenko Ačimović, ki čaka na novo 'eksplozijo' Josipa Iličića. Spet je ena izmed legend slovenskega nogometa postregla s številnimi zanimivostmi iz nogometnega zakulisja. Kako te v velikem klubu postavijo pred dejstvo, da si postal vodja, kako je, ko v 'tunelu' pred tekmo stojiš z zvezdniki, ki se imajo za 'nadljudi' in jih temu primerno tudi dojemaš?  

In potem se pot konča na Dunaju, kjer želiš kar tako – neopazno – končati kariero, pa postaneš največji car! Milenko Ačimović je eden tistih ljubiteljev slovenskega nogometa, ki mu je žal, da naše prvenstvo še ni odločeno! Ker na vrhu njegova Olimpija nima dovolj velike prednosti ...

Milenko Ačimović, Božidar Bulat in Tomaž Lukač na snemanju 12. epizode oddaje Fuzbal!
Milenko Ačimović, Božidar Bulat in Tomaž Lukač na snemanju 12. epizode oddaje Fuzbal! FOTO: 24ur.com

Seveda nismo mogli mimo najbolj vroče teme našega nogometa: Matjaž Kek v Dinamu ali slovenski reprezentanci? Mile aktualnemu selektorju ne zavida nastalega položaja in močno dvomi o njegovem mirnem spancu. 

Ko ti Milenko Ačimović razkriva delčke ozadja kariere, ga poslušaš z odprtimi usti. Ne verjamete? Preverite v zgornjem videoposnetku!

Vprašaj Tomaža Lukača in osvoji nagrado!
Vprašaj Tomaža Lukača in osvoji nagrado! FOTO: 24ur.com

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tv1206802
17. 07. 2020 14.21
Sploh ne spi mirno. Kesa dovolj za prihodnost se ne boji... ima tezave res.
EEgon
15. 07. 2020 17.42
+2
Moj bog kako slabo nakladate. Sem že mislil, da govorite o Ronaldu toliko neokusnega nakladanja. Kdo sploh pozna A. razen Slovencev,? Nihče.
martinov
14. 07. 2020 12.07
-5
Ačimovič se gre nekega strokovnjaka ! Če mu je uspel en zgodovinski gol, še ne pomeni, da je strokovnjak, saj se pojavlja vprašanje tudi njegove izobrazba ! Kek je trmast, ker ve, da je njegovo srce Vijolično in ne da nič na Diktaruro vodstva kluba ! Ponujen znesek je tako mamljiv, da po pogodbi, sprejme vsak slovenski trener, pa naj bo pameten tudi bedak !
Opta Musi
14. 07. 2020 10.57
-7
A lahko kdo lukaca ven da, tako govori da je treba zvocnike usklajevat, da sploh ves kaj govori. Ozvocenje je podn
martinov
14. 07. 2020 12.10
+5
Lukač je eden od trenutno najboljših komentatorjev. Neki nogometaši so že izrazili željo, da bi opravljali njegovo delo. Glede na sedanje stanje je dobro ! Sledi navijštvo nekih revežev, kateri se, kot profesionalci niso najbolj izkazali ! Morda pričakujejo večjo plačo !!

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.