Nogomet

Adebayo bliže nastopu na četrti tekmi kot Goran Dragić

Orlando, 06. 10. 2020 11.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, M.G.
Komentarji
3

Miami Heat je na novo ocenil možnosti nastopa dveh ključnih igralcev na četrti tekmi finala košarkarske lige NBA proti LA Lakers, ki bo na sporedu v noči na sredo po našem času. Bam Adebayo je vprašljiv, torej ima približno 50 odstotkov možnosti, da se vrne na parket, Goran Dragić pa ostaja na oceni dvomljivo s pripisom: "Po vsej verjetnosti Dragić v torek ne bo nastopil."

Možnosti za nastop Dragića na torkovi tekmi so minimalne ...
Možnosti za nastop Dragića na torkovi tekmi so minimalne ... FOTO: AP

Miami je za Gorana Dragića tudi pred tretjo tekmo v noči na ponedeljek ocenil možnost nastopa za dvomljivega, kar po pravilih NBA pomeni, da naj bi imel 25-odstotne možnosti igranja. Slovenski organizator igre je nato izpustil že drugo tekmo zapored. Četrta tekma – Lakers v seriji na štiri zmage vodijo z 2:1 – bo v sredo ob 3. uri zjutraj.

Oba omenjena igralca sta se poškodovala na prvi tekmi finala. Goran Dragić ima strgano tetivo v stopalu leve noge, Bam Adebayo pa je staknil poškodbo vratu. Goran Dragić je slabe novice potrdil tudi sam na sinočnji video novinarski konferenci.

"Čutim velike bolečine, kar je glavna skrb. Glede na to, kako se trenutno počutim, je le malo možnosti, da bom igral naslednjo tekmo. Vendar so mi povedali, da se lahko situacija spremeni iz dneva v dan. Moram priznati, da je veliko bolje kot pred štirimi dnevi. Bomo videli, kako se bo noga odzivala v bližnji prihodnosti," je dejal Dragić. Razložil je še, da poškodba ni nova in da je bolečine čutil že med tekmami proti Milwaukeeju in Bostonu. "Dobival sem vso nego, ki sem jo lahko, ampak na žalost se je zgodilo, kar se je zgodilo," je dodal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tekač
06. 10. 2020 14.55
+2
Lahko bi šlo,vendar bi bilo super da Miami izenači. Potem laži igraš.
Vapo
06. 10. 2020 11.57
+3
Gogi bo pravi na peti tekmi! Ne se zdej forsirat!
rekapaka
06. 10. 2020 18.24
Naj se ti uresniči želja. Upanje umre zadnje!