Nogomet

Agent Cristiana Ronalda miri vodilne pri Juventusu: 'Ronaldo ni spremenil odločitve'

Lizbona, Madrid, 07. 07. 2018 15.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jan Krstovski
Komentarji
6

Zaradi nenadnih (višjih) zahtev predsednika Reala Florentina Pereza se je pri prestopu Cristiana Ronalda iz Madrida v torinski Juventus zapletlo. Toda na Apeninskem polotoku so prepričani, da bo portugalski nogometni as v kratkem res oblekel belo-črni dres ponosa Piemonta.

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. FOTO: AP
Španski mediji so poročali, da so se pogajanja, vsaj za hip, ustavila zaradi predsednika Reala Florentina Pereza. Skrbelo naj bi ga, da se bo v zgodovino zapisal kot "predsednik, ki je prodal Cristiana Ronalda", zato naj bi poleg višje odškodnine (okoli 150 milijonov evrov) zahteval tudi, da Ronaldo javno pove, zakaj zapušča Madrid. Podobno je moral leta 2014 storiti tudi nekdanji vezist belega baleta in španske reprezentance Xabi Alonso.

Po poročanju dnevnika Corriere dello Sport je agent Cristiana Ronalda, sloviti Jorge Mendes, v pogovoru z generalnim direktorjem Juventusa Giuseppejem Marotto pomiril vodilne pri torinskih belo-črnih, pri katerih so zadnje informacije iz Madrida vzbudile vsaj malce nelagodja.

"Ronaldo ni spremenil odločitve," naj bi Mendes prenesel Torinčanom, ki so bojda edini, ki so za njegove usluge poslali konkretno ponudbo. Vse odkar so se pojavila namigovanja, da bo Ronaldo, bojda že do konca tega tedna, prestopil k Juventusu, se je zdela Portugalčeva zgodba v Madridu zaključena, a je prišlo do komplikacij, predvsem po zaslugi Realovega predsednika Florentina Pereza.

"Pri stari dami so po posredovanju Mendesa zdaj bolj optimistični glede prihodnosti, prepričani so, da bodo tokrat res do konca tedna Cristiano novi član Juventusa," je še poročal Corriere dello Sport. Juventus Ronalda v Torinu pričakuje v torek, dodajajo pri SportMediaset, saj je trenutno še na počitnicah v Grčiji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

resnicaosvobaja
07. 07. 2018 20.53
+14
Tudi jaz si želim, da Ronaldo javno pove zakaj zapušča Real. Naj najprej podpiše, pa šele potem pove...
cripstoned
11. 07. 2018 08.16
zato ker je v spaniji dosegel vse kar se osvojiti da...tam se je dokazal...enako velja za anglijo...zdaj gre v italijo kjer se tvoj messi samo sprehaja ko pride....in gre ponizno domov ze v cetrtfinalu...ronaldo pa medtem z skarijacami sprejme stojece ovacije od najbolj zakompliciranih navijacev v evropi...
resnicaosvobaja
07. 07. 2018 20.50
+11
Kdo bo pa pomiril krispija in zapirača ?
cripstoned
11. 07. 2018 08.17
mi ne potrebujemo miritev...26.5. je razlog zakaj bomo mirni vecno....4x v 5 sezonah od tega 3x zapored....kaksna dominacija real madrida....ko bo nekdo v naslednjih 100letih to dosegel ....bo spet prisel real in dvignil letvico na 5x zapored...
igyyp
07. 07. 2018 18.47
-4
Perez ne bo izpustil cr-ja iz rok. Dobro on ve kaj prinasa klubu. Dvigoval bo ceno kolikor bo pac potrebno na koncu pa se cr-ju dal placo in adijo nakladanje.
šumar
07. 07. 2018 16.50
+2
za motanje po beli točki bo ok haha