Nogomet

Allegri na vratih Uniteda: 'Res je, učim se angleško'

Manchester, 17. 10. 2019 19.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Te dni se v Angliji pogosto omenja ime Massimiliana Allegrija. Ta naj bi bil glavni kandidat za prevzem Manchester Uniteda. Tega v nedeljo čako ligaški derbi z Liverpoolom. V kolikor rdeči vragi izgubijo, bo zdajšnji trener Ole Gunnar Solskjaer težko obdržal službo. Številni britanski mediji, da Allegri čaka v zasedi …

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri FOTO: AP

"Za zdaj angleško govorim preslabo, toda učim se," besede italijanskega strokovnjaka, ki je bil dolga leta na čelu Juventusa, prenašajo pri Przeglad Sportowy.

Mediji poročajo tudi o tem, da naj bi z Allegrijem (pozimi) prišel tudi Mario Mandžukić. "Mandžukić je zame izjemen igralec. Ima ogromno maneverskega prostora. Izjemen nogometaš," je bil v pogovoru za Tuttosport jasen Allegri. "Pogosto je menjal klube, tako da je prehodil težko pot. Toda v Juventusu je ostal pet let. To je eden mojih večjih uspehov," naklonjenosti hrvaškemu napadalcu ne skriva italijanski strokovnjak. Velja dodati, da Allegri zaradi neznanja angleščine oz. drugega tujega jezika ni nikoli vodil klub izven italijanskega ozemlja.

Mandžukić je eden glavnih kandidatov za zimski prihod, poleg tega si v Manchestru Unitedu želijo videti še Emreja Cana, Mousso Dembeleja, Saula Nigueza in Jamesa Maddisona.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Debely
18. 10. 2019 10.07
-6
Petorazredni trener za petorazredni klub.
PartyTime
18. 10. 2019 09.24
+5
Nebi bilo lažje, če bi se Vsi v united-u naučili Italijansko :D... Prvi bi bil Pogba xD
Bigbadjohn
18. 10. 2019 15.52
+1