Nogomet

Alves: Ko oblečem dres Barcelone se počutim kot superjunak!

Barcelona, 15. 11. 2021 18.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dani Alves je po opravljenih zdravniških testih, ki jih je imel v ponedeljek dopoldan, dejal: "Poskušal bom rešiti Barco, tisto, ki jo imamo tako zelo radi." Njegova uradna predstavitev bo v sredo na Camp Nouu, odprta pa bo tudi za vse navijače. Za klub bo debitiral januarja.

Brazilski reprezentant Dani Alves bo že v kratkem oblekel dres Barcelone in tako začel svoje drugo poglavje pri katalonskem velikanu. Opravljen zdravniški pregled mu je na stežaj odprl vrata Camp Noua, na katerem bo v sredo potekala tudi njegova uradna predstavitev, za tem pa še tiskovna konferenca. Alves, zvest svojemu slogu in smislu za humor, je novinarjem, ki so ga čakali pred vrati bolnišnice, hudomušno pripomnil: "Pogrešali ste me, eh!" Njegov sproščen in vesel značaj bo zagotovo pravo poživilo Barcelonine garderobe, da o njegovih izkušnjah sploh ne govorimo. "Še vedno sem v šoku. Dolgo sem se poskušal vrniti in zdaj je napočil ta čas. Privilegij je delati z ljudmi, ki poznajo mene in moje želje. Poskušal bom rešiti Barco, ki jo imamo tako zelo radi. Trenutno je klub v procesu, toda moramo ga pospešiti. V tej ekipi ni več možnosti za napake. Zdaj je odlična priložnost, da to storimo," zagotavlja nogometaš.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Že v ponedeljek popoldan bo Brazilec po petih letih in pol znova lahko treniral s svojimi novimi soigralci. "Ko si oblečem majico Barcelone, se počutim kot superjunak. Upam, da bom okužil svoje igralce s to miselnostjo, kaj Barcelona predstavlja. Prav tako želim prepričati navijače, da moramo združiti moči in pokazati, kaj imamo v sebi," je dejal. Poleg tega je povedal, da gre zahvala za njegove zavidljive uspehe prav Barceloni. "Želim si še naprej zmagovati, in če mi uspe pri Barci, še toliko bolje. Verjeti moramo, da smo najboljši klub na svetu, ni kluba, kot je Barca, dobro vem, kaj govorim." Poleg tega je presenečen dejal, da ni pričakoval, da bo še kdaj zaigral za ta klub in da nikoli ne smeš obupati. Verjel je, da se bo v Barcelono še vrnil, toda šele po koncu kariere profesionalnega nogometaša. Na debi bo moral počakati do januarja, ko bo uradno registriran kot novi član Kataloncev, kar pa mu ne preprečuje, da se ekipi na treningih priključi takoj. Izziv, ki mu ga predstavlja prihajajoče svetovno prvenstvo, je dovolj velik, da želi ostati v vrhunski formi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
15. 11. 2021 20.54
+5
Fulano in Beltrano
15. 11. 2021 20.49
+8
Dani je bil rojen v okolju, kjer je za vecino se danes pralni stroj cisti luksuz. Iz sebe pa je naredil sampiona, ki je bil kapetan zlate olimpijske reprezentance. In mimogrede...na racunu ima tezke desetine milijonov. Tako, da mu je verjetno zelo hudo, ko ga seznanijo z novico, da se mu v Sloveniji posmehujejo.
seloveroni
16. 11. 2021 11.25
+2
AntiFarseloncek
15. 11. 2021 20.38
-7
granada komaj caka da se igra z vami.
pingvinges
15. 11. 2021 20.32
-5
dom za ostarele
fihner
16. 11. 2021 13.21
+1
samomojemnenje
15. 11. 2021 20.10
+6
Bravo dani, tako se govori.
Nimasmisla
15. 11. 2021 20.02
+4
V kateri risanki