Nogomet

Ana Milović zavrnila mamljivo ponudbo iz Italije

Ljubljana, 30. 01. 2021 14.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ženska nogometna reprezentanca je v zadnjem obdobju naredila tektonske premike v razvoju. Napredek je viden na vsakem koraku, tako v organizaciji kot tudi v izvedbi na travniku. Nič čudnega, da se mednarodni avditorij vse bolj zanima za naše igralke. Slovenska nogometna reprezentantka Ana Milović spada med najboljše igralke SŽNL. Pred novim letom je bila ustoličena kot najboljša strelka lanske sezone. Ana Milović je bila lani daleč najboljša strelka slovenske prve lige, ob tem je tudi najboljša strelka v zgodovini ljubljanske Olimpije. In ponudbe uglednih evropskih klubov že dežujejo.

Ana Milović je najboljša strelka Olimpije v zgodovini.
Ana Milović je najboljša strelka Olimpije v zgodovini. FOTO: osebni arhiv

Ana Milović je jesenski del državnega prvenstva sklenila z dvema zadetkoma v mreži Radomelj. 

Prva strelka slovenskega prvenstva je na radarju nekaterih znanih evropskih ekip. Kličejo klubi iz Italije, Nizozemske in Belgije. Se obeta nova slovenska selitev v tujino? To bi bilo novo priznanje za slovenski ženski nogomet.

Kamničanka je iz rok predsednika kluba Borisa Snedca prejela žogo za najboljšo strelko sezone 2019/20. Krilna napadalka je v predčasno končanem prvenstvu 2019/2020, v katerem so odigrali dvanajst krogov, dosegla 29 golov. Z 71 ligaškimi goli je najboljša strelka v zgodovini Olimpije. Nič čudnega, da je mlada slovenska reprezentančna napadalka že lep čas na radarju nekaterih uglednih evropskih klubov, ki prihajajo z vseh koncev in krajev. 

Kamničanka je standardna slovenska reprezentantka.
Kamničanka je standardna slovenska reprezentantka. FOTO: osebni arhiv

Nazadnje je 19-letna napadalka prejela zares mamljivo ponudbo z Apeninskega polotoka, kjer jo je v svoje vrste na vsak način želel pripeljati Sassuolo. Po nekaterih naših informacijah je bil posel tik pred realizacijo, a si je mlada Slovenka v zadnjem trenutku premislila. Kot pravijo zanesljivi viri pa razlog ni bil finančne narave. V tem trenutku je, kot sama pravi, najvažneje, da kontinuirano igra in se razvija.

Koronavirus pasica november
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Boobaq
30. 01. 2021 16.46
+6
Ženski nogomet je krasen, ni egoističen, kot moški in res jih je lepo gledat. Zadeva se fino razvija in punce imajo vse možnosti za uspeh.
gullit
30. 01. 2021 16.39
+5
Zenski fuzbal se zmer bol razvija. Pred leti je bil res amaterski ter negledljiv danes pa rad pogledam kaksno tekmo mednarodno so zanimive. Ni tok umazanih favlov polno akcij pa tudi nekatere imajo dobri strel iz razdalje. Najbolj zanimiv je pa konec ko si zamenjajo drese.:😄
gullit
30. 01. 2021 16.49
+6
Drugače pa pametna punca. Bolje da igra redno in se razvija kot pa da gre takoj v tujino kjer je konkurenca vecja ter je večja verjetnost da greje klopco.
SamoPovemMojeMnenje
30. 01. 2021 16.14
-9
a spremlja kdo sploh ta šport
rekapaka
30. 01. 2021 16.18
+6
SamoPovemMojeMnenje
30. 01. 2021 16.22
-9
rekapaka
30. 01. 2021 16.38
+3
moška odbojka ima večjo gledanost od SNL. Drugič napiši balinanje ali curling.