Nogomet

Ander Herrera: Spoštujemo City, a zanimajo nas zgolj tri točke

Pariz, 28. 09. 2021 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izkušeni španski vezist Ander Herrera, ki si kruh služi pri Paris Saint Germainu, pravi, da bo nocojšnji obračun 2. kroga v skupini A elitne Lige prvakov (neposredni prenos na Kanalu A in VOYO od 20.30) proti Manchester Cityju prava priložnost, da se aktualnemu angleškemu prvaku oddolžijo za boleč polfinalni poraz v prejšnji sezoni.

V taboru Paris Saint Germaina se zavedajo "viška" kakovosti v primerjavi z minulo sezono, v kateri so znova obstali tik pred vrati raja v Ligi prvakov. Takratni krvnik Parižanov je nocojšnji nasprotnik, ki na Park princev prihaja s popotnico dobrih iger v angleškem državnem prvenstvu.

Spopad favoritov v skupini A elitne Lige prvakov, PSG-ja in Manchester Cityja, si boste lahko ogledali v nocojšnjem neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO od 20.30 naprej. Ne zamudite!

Manchester City bo skušal vsiliti svoj način igre v želji, da posamična kakovost Lionela Messija, Kyliana Mbappeja in druščine ne bi prišla povsem do izraza. Zahtevnosti naloge, ki čaka serijske francoske državne prvake, se zaveda tudi 32-letni španski vezist Ander Herrera. "Spoštujemo Manchester City, a se ga ne bojimo. Že na uvodni tekmi proti Leipzigu so potrdili svojo kakovost, toda nas zanimajo zgolj tri točke," odločno sporoča Herrera, ki se veseli nocojšnjega obračuna v francoski prestolnici. "To bo pravšnja priložnost, da poravnamo račune iz preteklosti. Kot sem dejal, City premore ogromno posamične kakovosti, a je premoremo tudi mi. To bo spopad dveh vrhunskih moštev, zmagalo pa bo tisto, ki bo v 90 minutah igre storilo manj napak," je prepričan Španec.

Ander Herrera pravi, da je Paris Saint Germain z Lionelom Messijem na zelenici neprimerljivo nevarnejši za tekmečeva vrata.
Ander Herrera pravi, da je Paris Saint Germain z Lionelom Messijem na zelenici neprimerljivo nevarnejši za tekmečeva vrata. FOTO: AP

Znova brez Messija?
Če v angleškem moštvu nimajo večjih večjih težav s poškodbami, trener Paris Saint Germaina Mauricio Pochettino na drugi strani še ni prepričan, ali bo lahko računal na usluge svojega rojaka Lionela Messija. "Vsi si želimo, da bi zaigral od uvodnega sodnikovega žvižga, a to je odvisno predvsem od njegovega počutja. Leo je imel določene težave s kolenom, toda že nekaj dni je v trenažnem procesu, tako da upam, da nam bo vsaj deloma lahko pomagal. Z njim smo neprimerljivo nevarnejši za nasprotnikova vrata," še dodaja vezist PSG-ja.  

PSG - Manchester City (Torek, 28. 9., ob 20.30)
PSG - Manchester City (Torek, 28. 9., ob 20.30) FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

IgorPolski
28. 09. 2021 11.19
-2
a nogomet se obstaja?