Nogomet

Antonyja izključili iz brazilske reprezentance

Rio de Janeiro, 05. 09. 2023 11.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
4

Zaradi resnih obtožb o nasilju v družini je vodstvo brazilske nogometne zveze CBF Antonyja izključilo iz brazilske nogometne reprezentance za prihajajoče kvalifikacije za svetovno prvenstvo v Južni Ameriki. Petkratne svetovne prvake na uvodu kvalifikacij za mundial 2026 čakajo v petek po lokalnem času Bolivijci, v torek pa še Perujci.

"Zaradi dejstev, ki so postala znana v ponedeljek in jih je treba raziskati, smo športnika odstranili iz Selecaa," je sporočila brazilska nogometna zveza CBF v Riu de Janeiru.

Brazilski mediji so pred tem podrobno poročali o domnevni agresiji 23-letnika nad nekdanjim dekletom. Po poročanju športnega portala Globoesporte je bil primer že predmet policijskih preiskav, ko je bil Antony imenovan v moštvo, vendar vsebina nekaterih obtožb še ni bila javna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralec je v ponedeljek prek Instagrama sicer znova zanikal obtožbe o nasilju.

Namesto napadalca Manchester Uniteda je selektor Fernando Diniz v ekipo vpoklical Gabriela Jesusa (Arsenal), so še sporočili iz CBF.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

športnik66
06. 09. 2023 12.17
+3
Tale Antony že na pogled deluje bolj čudno, da ne rečem, da zgleda res pravi butec...
Robi333
05. 09. 2023 12.52
+4
A ni tako, da je nekdo nedolžen, dokler ni dokazano drugače? Ker ga je nekdo obtožil, sedaj njegova kariera visi na nitki? Na koncu se bo izkazalo, da vse skupaj ni nič. Kdo bo odgovarjal za škodo, ki mu je bila storjena?
KiNgKoNg
06. 09. 2023 17.43
05. 09. 2023 12.52
+5
Bravo sistem,a zdaj ko zaradi tega nebo mogel igrati na svetovnem,jih bo pa manj tepel?