Nogomet

Arsenal bo Benfico gostil v Grčiji, Tottenham pa Wolfsberger na Madžarskem

Nyon, Pirej, 12. 02. 2021 12.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
0

Nogometaši londonskega Arsenala bodo zaradi ukrepov angleške vlade v boju proti pandemiji covida-19 v Ligi Evropa portugalsko Benfico gostil na stadionu grškega Olympiakosa v Pireju, je sporočila Evropska nogometna zveza. Nekaj podobnega čaka tudi nogometaše londonskega Tottenhama, ki bodo tekmeca, Wolfsberger AC, gostili v Budimpešti.

Ollie Watkins in Matt Ryan na tekmi Aston Villa – Arsenal.
Ollie Watkins in Matt Ryan na tekmi Aston Villa – Arsenal. FOTO: AP

Evropska nogometna zveza (Uefa) je preložila že prvo tekmo teh tekmecev, in sicer iz Lizbone na olimpijski stadion v Rimu, poroča francoska tiskovna agencija AFP. V Rimu se bosta ekipi pomerili 18. februarja, v Pireju pa teden pozneje.

Nogometaši londonskega Tottenhama bodo zaradi ukrepov angleške in avstrijske vlade v boju proti pandemiji novega koronavirusa v Ligi Evropa avstrijskega predstavnika iz Volšperka, Wolfsberger AC, gostili v Budimpešti, je sporočila Evropska nogometna zveza (Uefa). Tekma bo na stadionu Puskas Arena na sporedu 18. februarja.

Uefa je skupno spremenila že osem prizorišč tekem Lige prvakov in Lige Evropa. V Ligi prvakov se bosta Atletico Madrid in Chelsea 23. februarja na prvi tekmi pomerila v romunski Bukarešti, Borussia Mönchengladbach in Manchester City bosta dan kasneje igrala v Budimpešti. Na istem stadionu bo v 16. februarja tudi obračun Leipziga in Liverpoola v Ligi prvakov.

V Ligi Evropa so poleg dvoboja Tottenham - Wolfsberger AC spremenili prizorišča še štirih tekem. Tekma Molde - Hoffenheim bo odigrana v Villarrealu (18. 2.), Real Sociedad - Manchester United v Torinu (18. 2.), ter kot omenjeno Benfica - Arsenal v Rimu (18. 2.).

Pasica osmina finala Lige prvakov
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.