Nogomet

Atalanta in Iličić z lepo popotnico pred tekmo z Liverpoolom

Crotone, 31. 10. 2020 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.G., STA
Komentarji
2

Nogometaši Atalante, ki jih boste v torek lahko videli na delu na Kanalu A in VOYO, ko se bodo v Bergamu udarili z Liverpoolom, so v 6. krogu italijanske Serie A v Kalabriji z 2:1 premagali zasedbo Crotoneja. Slovenski reprezentant Josip Iličić je odigral celoten drugi polčas, a se med strelce ali podajalce ni vpisal.

Statistika Josipa Iličića na tekmi s Crotonejem
Statistika Josipa Iličića na tekmi s Crotonejem FOTO: Sofascore.com

Nogometaši Atalante so preko Luisa Muriela, ki se je podpisal pod oba zadetka Bergamascov, v 38. minuti vodili že z 2:0, a je še pred iztekom prvega polčasa zaostanek domačega Crotoneja znižal nigerijski napadalec Simy. V drugem polčasu je v dresu Atalante priložnost za igro dobil tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, ki je vstopil ob nadaljevanju, zamenjal pa je kapetana Alejandra Gomeza

Ob polčasu je v garderobi ostal tudi Muriel, ki ga je zamenjal rojak Duvan Zapata, strelec obeh zadetkov na torkovi tekmi Lige prvakov z Ajaxom (2:2). V drugem polčasu sta sicer mreži obeh golov mirovali, ostalo je pri izidu iz prvega polčasa (1:2 v korist Atalante). Atalanta je vpisala še četrto zmago sezone (ima 12 točk), zadnjeuvrščeni Crotone pa ostaja pri vsega točki, ki jo je presenetljivo vpisal proti prvaku Juventusu. Atalanto v torek (prenos na Kanalu A in VOYO ob 20.40) čaka izjemno pomembna tekma Lige prvakov z Liverpoolom. 

Remi Interja in Parme
Obračun med oslabljenim Interjem - manjkala sta prva zvezdnika Romelu Lukaku in Alexis Sanchez - ter Parmo se je končal brez zmagovalca. Sprva je bolje kazalo Parmi, ki je po golih napadalca iz Slonokoščene obale Gervinha v 46. in 62. minuti že vodila z 2:0, a se je Inter po zadetkih Hrvatov Marcela Brozovića v 64. in Ivana Perišića v drugi minuti sodnikovega podaljška izognil porazu. Nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je odigral celotno tekmo za Inter, zdajšnji reprezentant Jasmin Kurtić pa je za Parmo igral do 74. minute, ko ga je zamenjal Švicar Simon Sohm.

Izid:
Crotone - Atalanta 1:2 (1:2)
Simy 40.; Muriel 26., 38.

Inter - Parma 2:2 (0:0)
Brozović 64., Perišić 90+2.; Gervinho 46., 62.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AS1983
31. 10. 2020 18.07
To bo poslastica atalanta-liverpool po moje over 3,5
Anticripstoned
31. 10. 2020 18.59