Nogomet

Atalanti po odmevni zmagi spodrsnilo proti Veroni

Bergamo, 15. 04. 2024 22.39 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po tem, ko je Atalanta minuli četrtek v Ligi Evropa s kar 3:0 slavila na Anfieldu, so se morali Bergamasci osredotočiti na italijansko prvenstvo in tekmo 32. kroga proti Veroni. Varovancem Gian Piera Gasperinija je šlo vse po načrtih do 56. minute, ko so še vodili z 2:0, nato pa so gostje v štirih minutah dvakrat zadeli in poskrbeli za 2:2, kar je bil tudi končni izid tekme. Tudi preostala ponedeljkova tekma Serie A med Fiorentino in Genoo se je končala brez zmagovalca (1:1).

Za Atalanto, ki je tokrat igrala z nekoliko prevetreno postavo, sta že v prvem polčasu v polno merila junak tekme proti Liverpoolu Gianluca Scamacca ter Ederson. A dva zadetka nista bila dovolj za zmago, saj so se nogometaši Verone v drugem polčasu zbrali in med 56. ter 60. minuto z zadetkoma Darkota Lazovića in Tijjanija Noslina izenačili.

Statistika tekme Atalanta - Verona
Statistika tekme Atalanta - Verona FOTO: Sofascore.com

Statistika tekme Atalanta - Verona

Atalanta bo morala slab drugi polčas čimprej pozabiti, saj Bergamasce že v četrtek čaka povratna tekma četrtfinala Lige Evropa proti Liverpoolu. Nogometaši iz Bergama bodo na domačem stadionu Gewiss branili prednost treh zadetkov s prve tekme, tudi povratno pa si boste lahko od 20.45 dalje v živo ogledali na Kanalu A in VOYO.

Atalanta - Liverpool

Izidi 32. kroga Serie A:

Fiorentina - Genoa 1:1 (0:1)
Gudmundsson 42., Ikone 54.

Atalanta - Verona 2:2 (2:0)
Scamacca 13., Ederson 18., Lazović 56., Noslin 60.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.