Nogomet

Atletico ni uspel streti odpora žilavega Getafeja

Madrid, 04. 02. 2023 21.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši madridskega Atletica so v tekmi 20. kroga španske lige igrali neodločeno 1:1 z Getafejem. Za presenečenje kroga pa je poskrbel zadnjeuvrščeni Elche, ki je premagal Villarreal s 3:1 in tako v 20. krogu dosegel sploh prvo zmago v sezoni.

Madridski Atletico, pri katerem je Jan Oblak branil celo tekmo, je imel priložnosti, da se približa vrhu lestvice. A je to naredil le delno, saj je namesto načrtovanih treh točk proti predzadnji ekipi dobil le eno.

Edini gol Madridčanov je dosegel Angel Correa, sodniki so za potrditev zadetka v 60. minuti potrebovali pomoč Vara, ki je pokazal, da v akciji ni bilo prepovedanega položaja. A Atletico ni zdržal do konca brez prejetega gola. V 83. minuti je Saul Niguez posredoval z roko po strelu Borje Mayorala. Enajstmetrovko je v dvoboju z Oblakom v zadetek spremenil Enes Unal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Villarreal pa si je privoščil še hujši spodrsljaj v boju za mesta v Evropi oziroma za ligo prvakov. Kar bi morale biti gladke tri točke, se je na koncu spremenilo v polom pri zadnji ekipi lige. Elche je dosegel sploh prvo zmago v sezoni, pred tem je imel le šest točk za prav toliko neodločenih izidov. Junak tekme je bil Pere Milla, ki je dosegel vse tri gole svoje ekipe.

Špansko nogometno prvenstvo, 20. krog, izidi sobotnih tekem:
Atletico Madrid - Getafe              1:1 (0:0)
(Jan Oblak je branil celo tekmo za Atletico).
Espanyol - Osasuna                    1:1 (0:1)
Elche - Villarreal                    3:1 (2:1)

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Intihar
05. 02. 2023 18.25
+1
Diego pakiraj kofere ker gres pocasi papa pa loleka oblaka s sabo vzami