Nogomet

Atleti po izjemnem preobratu ostajajo vodilni v La Ligi, Bale Realu priboril točko in predčasno odkorakal z igrišča

Madrid, 01. 09. 2019 21.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši Atletica iz Madrida nadaljujejo za zdaj popolno sezono. V tretjem krogu španskega državnega prvenstva so na domačem terenu s 3:2 premagali ekipo Eibarja, ki je po 20 minutah srečanja vodila že z 2:0. A soigralci Jana Oblaka so v drugem polčasu zrežirali preobrat in v zadnji minuti srečanja prišli do novih treh točk, s katerimi ostajajo zasidrani na prvem mestu La Lige. Nekaj manj sreče je imel njihov mestni tekmec, Real, ki je na gostovanju pri Villarrealu iztržil zgolj remi (2:2).

Nogometaši madridskega Reala so gostovali pri Villarrealu in se ob začetku tekme z minuto molka poklonili hčerki Luisa Enriqueja, ki je pred dnevi izgubila bitko z rakom.

Luka Jović si je tokrat izboril mesto v začetni enajsterici.
Luka Jović si je tokrat izboril mesto v začetni enajsterici. FOTO: AP

Zinedine Zidane je v začetno enajsterico uvrstil Luko Jovića in Ferlanda Mendyja, slednji je tako dočakal svoj prvenec v dresu kraljevega kluba. Na klopi sta obsedela Luka Modrić in Marcelo. Vendar pa sreča v uvodnih minutah tekme ni bila na strani Reala. Domače moštvo je namreč v 12. minuti zatreslo mrežo galaktikov. Po hitrem protinapadu je do strela tik pred vrati prišel Ekambi, Thibaut Courtois je strel uspel odbiti, vendar le do Gerarda Morena, ki je žogo pospravil za hrbet gostujočega čuvaja mreže.

Kljub pobudi na strani Reala, so gostje zaostanek uspeli nadoknatiti šele ob koncu polčasa. Med strelce se je vpisal Gareth Bale, ki mu je Zidane tudi tokrat zaupal mesto v začetni enajsterici. Valižan, ki je bil v minuli sezoni razočaran nad majhnim številom priložnosti je tako začel že na tretji prvenstveni tekmi v novi sezoni. Jović je s peto podal Danielu Carvajalu, slednji je žogo podal pred vrata do Balea, ki ni imel težkega dela, žogo je le potisnil v mrežo za izenačenje.  

V drugem polčasu se je situacija iz prvega ponovila. Domači so v 74. minuti vnovič prešli v vodstvo. Za to je zaslužen Moi Gomez, ki je izkoristil odbito žogo in jo iz neposredne bližine le še potisnil v mrežo. Rešitev za Real je vnovič prišla s strani Balea, po lepi podaji Modrića, ki je v igro vstopil po menjavi Jovića, je sprožil strel v spodnji desni kot mreže in premagal domačega vratarja. Za piko na i si je Valižan ob koncu tekme zaradi grobega prekrška prislužil še rdeč karton, v pičlih dveh minutah je namreč prisilil sodnika, da je dvakrat izvlekel rumeni karton.

Modrić je v igro vstopil v 68. minuti in vpisal podajo pri drugem zadetku Balea.
Modrić je v igro vstopil v 68. minuti in vpisal podajo pri drugem zadetku Balea. FOTO: AP

Real je sicer v drugem polčasu imel več priložnosti za zmago, po zaslugi Karima Benzemaja se je mreža zatresla še v 60. minuti, sodnik pa je presodil, da je bil Francoz ob sprejemu žoge v prepovedanem položaju in zadetek razveljavil. 

Atleti ostajajo na vrhu lestvice

Nogometaši Atletica iz Madrida so tudi v tretjem krogu španskega državnega prvenstva zabeležili zmago z minimalno prednostjo. Po Getafeju (1:0) in Leganesu (1:0) so colchonerosi odpravili še Eibar in tako ostajajo na vrhu razpredelnice. Atletico je na srečanju pokazal dva povsem različna obraza. V prvem polčasu so bili varovanci Diega Simeoneja povsem neprepoznavni. Dovolj zgovoren podatek o nemoči Atletica je bil zgolj en samcat strel v okvir nasprotnika. Gostje iz severovzhoda Španije so v tekmo vstopili odločneje in bili za to nagrajeni že v 7. minuti, ko je Jana Oblaka premagal Charles, ki je po podaji Fabiana Orellane ostal sam pred slovenskim reprezentančnim vratarjem. Nezbranost v sicer granitni obrambi Madridčanov so nogometaši Eibarja znova izkoristili v 19. minuti, ko je po slabi reakciji obrambe ob predložku Alvara Tejera, tudi s pomočjo noge Marcosa Llorenteja, gostujočo prednost povišal Anaitz Arbilla. Domači so se v tekmo vrnili preko portugalskega mladeniča Joaoa Felixa, ki je zadel v 27. minuti. 

Joao Felix je dosegel svoj prvi zadetek v dresu Atletico Madrida.
Joao Felix je dosegel svoj prvi zadetek v dresu Atletico Madrida. FOTO:

Pred začetkom drugega polčasa je Simeone na igrišče poslal Vitola, ki je zamenjal neprepoznavnega Llorenteja. S to potezo je domači strateg zadel v polno, saj je zgolj sedem minut kasneje Vitolo dosegel svoj drugi zadetek v letošnji sezoni. Krilni nogometaš je zaključil lepo akcijo, ki jo je na sredini igrišča začel Thomas Lemar. Nogometaši Atletica so stopili na plin in nizali priložnost za priložnostjo. Najbližje uspehu so bili v 79. minuti, a je bil rezervist Rodrigo Riquelme premalo natančen, Diegu Costi pa je videotehnologija v drugem polčasu razveljavila kar dva zadetka. A Simeone je imel nos za menjave. V 84. minuti je Felixa zamenjal Thomas Partey, ki je v 90. minuti po izjemni solo akciji postavil končni rezultat srečanja. Atletico bo po reprezentančnem premoru gostoval v San Sebastianu pri Real Sociedadu.

Villarreal - Real Madrid 2:2 (1:1)
Moreno 12., Gomez 74.; ale 45+1, 86

Atletico Madrid - Eibar 3:2 (1:2)
Felix 27., Vitolo 52., Partey 90.; Charles 7., Arbilla 19.

tekma

rezultati

lestvica

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (82)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Brgolino
02. 09. 2019 17.11
-1
Bale raztura na zacetku sezone in resuje real...v poduk vsem "strokovnim komentatorjem oz. Navijacev reala",ki so bale pred sezono podili iz kluba...spet se je izkazalo kako bedasti so eni s svojimi napovedmi
265004
02. 09. 2019 16.48
+2
Za vse bo najbolje če Bale že jutri zapusti Real......besede Zidana pred sezono....če bi Bale res šel bi on že zapustil Real....
šumar
02. 09. 2019 14.36
-4
haha belcki karma je hudic
Dany75
02. 09. 2019 18.24
+5
Karma? in ravno ti se oglasas o Karmi,ko si vedno najbolj glasen in se norcujes ko Real kje zapravi pike.... potem takem je tudi tebe dobla tale tvoja Karma,ce Barca ni mogla zmagat .. al kako???! res si smesn ...
igyyp
02. 09. 2019 18.34
+3
Hostar: tebe karma tepe že celo življenje. Verjetno te že ženska, pol se pa tle gor usajaš ker drugje ne moreš. Papir pa računalnik vse preneseta.
alien8potnik
02. 09. 2019 20.57
+0
Kollerik
02. 09. 2019 14.34
+8
Smola Reala, precej podobno, kot pri Barci. Če se te drži smola, potem tistih pravih točk (še) ni. A Balea da je hotel Zidane nagnat? Nč mi ni jasno....
alien8potnik
02. 09. 2019 20.58
+1
jp, tudi meni ne. bale je vrhunski igralec. zizou pa zelo sumljiv, če mene vprašaš.
Maximus
02. 09. 2019 14.29
+7
Letos zna bit pa ena najbolj zanimivih sezon na vseh platformah v vseh državah (razen Francije seveda) vsaj po začetku sodeč.
Kollerik
02. 09. 2019 14.28
+7
Kljub slabemu prvemu počasu popolnoma zaslužena zmaga ATM. Borbenost, napadalnost v drugem polčasu, toda Costi kar dva gola razveljavljena. Na koncu veliko sreče, toda še enkrat, zasluženo!
Petarda10
02. 09. 2019 13.56
+5
sreco pa ima ta atletiko
Štanjkol
02. 09. 2019 13.40
+0
Crreal še živi ali si je žile prerezal, segunda? LOL
cripstoned
02. 09. 2019 13.17
+12
najbolj me pa veseli dejstvo da navijaci real madrida vedno bolj ignoriramo provokacije...z popolnim ignoriranjem bodo tudi sami izginili ali pa zaceli komentirati normalno...vsi vemo na katere osebke to leti....zelo lepo je priti na stran in pokomentirati novico normalno, spostljivo....nekaj kar nekateri niso zmozni pa ceprav so tukaj ze 10let in so zamenjali xy vzdekov...tako da ob tej priliki pozdravljam vse prave navijace reala, barce in atletov in upam da bo letosnja sezona prelomnica kar se nasega komentiranja tice....srecno vsem...
ehjaehja
02. 09. 2019 13.22
-5
Štanjkol
02. 09. 2019 13.27
-1
Končno si doumel da si ti edini provokator tle, preberi si tvoje članke pod člankom o barcini tekmi
Kollerik
02. 09. 2019 14.29
+1
Bravo crips, se strinjam, zlasti ko sam daješ lep primer ;)
AtleticoSLO
02. 09. 2019 18.29
+3
Me veseli tvoja želja...sem takoj za..pa čeprav vas ne prebavljam...komentirajmo nogomet in ne kdo je kakšen.
resnicaosvobaja
02. 09. 2019 12.50
+0
Ne bom komentiral tekme kluba,ki je nisem gledal in ga ponavadi tudi ne gledam...me pa zanima mnenje Zapirača ob neodločenem izidu in koliko bolečine je tokrat ta točka nanesla Barceloni...ampak danes je prvi šolski dan...počakajmo , da si Zapirač sname rumeno rutico...
ehjaehja
02. 09. 2019 12.58
-2
Da ne boš govoril po naslednjem spodrsljaju barce da sem jaz provokator;)
igyyp
02. 09. 2019 13.06
+12
Glede na tvoj komentar si pa ti malo pred zapiračom snel rutko in čakaš svojega sošolčka. Hejter Reala, in seveda sigurno nisi gledal tekme, tako kot veverica ne vzame lešnika. Pravi navijači Reala in Barce smo si dobri med sabo. Vi prvošolčki ste pa tam kjer spadate. Vedno zmaga boljši. Šport je eno. Nagajanje je pa drugo.
ehjaehja
02. 09. 2019 13.09
-3
povej mu iggy! pol pa bodo govorili da operejo svoje ime da sem jaz provokator čeprav oni začnejo vedno prvi, ni ga junaka ki bo zasledil pod člankom ko je barca remizirala da sem jaz bil primitiven in provociral čestitau sem osasuni za točko in opisal najšibkejše člene barce,to pa je daleč od sloga njihovega komentiranja primitivnega.
igyyp
02. 09. 2019 13.27
+12
Zapiramvamusta: realno ti povem kot zvest navijač Reala. Dostikrat sprovociraš, nikoli ne bodo osvojili Lige Prvakov, sam veš da jo bodo slej al prej, La ligo so že kar zaporedoma, Messi je vrhunski igralec, tam v repki se mu nekako ne izide. Je pa res da imate tu vsi en svoj renome, ampak ne navijaški, vendar ne veste kdo bi komu nož v hrbet zabil. Vam je tega treba? Danes sem napisal resnicaosvobaja, to kar je iskal, iskal je tebe, najbolje je da se pridružiš nam, brez provociranja, in to je to. Pogovarjamo se o nogometu, bistvo vsega. Hejtanje enih ali drugih, na koncu štejejo zadetki, ne sodniki, ne prepovedani položaji, ne posest. Samo rezultat. Kdo kaj zakaj, brez veze. Upam da iz mojega nasveta pozabiš vse hejterje reala, in razmišljaš s svojo glavo. Za ostalo pa te boli naprej pa si sam razmisli.
Štanjkol
02. 09. 2019 13.28
+3
Odprti ti se nimaš pravice oglašati pod tem postom ker je tebe tud zajel tam kjer omenja prvošolčke LOL
ehjaehja
02. 09. 2019 13.30
-2
Kollerik
02. 09. 2019 14.30
-1
Trbe se je včasih tut mal kregat, aseptična popolnost ubija....
Kollerik
02. 09. 2019 14.37
-1
mariomandzukic
02. 09. 2019 12.06
-15
Modric je pravi stroj za asistence..vedn sem pisal,da sam naveza Modric-Bale lahk vrneta Real na stara pota,do novih lovorik
alien8potnik
02. 09. 2019 12.23
+2
igyyp
02. 09. 2019 12.41
+13
Mario: ti tolk piješ, al si vsak dan tolk ubrisan. Pa brez zamere, sam s temi tvoji hrvati si pa že vse meje razbil, tam rešte mejo z slo, srbijo, madžarsko, saj nimate nič pošlihtan.
Dany75
02. 09. 2019 11.40
+0
Zmago Reala je vceraj zapravil Zidane... povsem zgresena postava...z menjavami je zamudil.... pa to moras bit slep da ne vidis med polcasom kaj je treba spremenit... Villareal je bil cist brez sape... in takrat bi ga blo treba spravit na kolena... jaooo Zidane... je pa dejstvo da si domaci pac srecno zabili tisti drugi gol... ker sploh ni bila podaja ampak strel na gol, in se je slucajno tam znasel en ki je zogo potisnil v gol.... Mendyja bi moral zamenjat ze med polcasom, Lukasa tudi... prav tako Jovica.... treba bo zabijat ker drugace bo slabo tolena koncu sezone...
Madridista1902
02. 09. 2019 11.48
+11
Nevem kaj imas proti mendiyu in jovicu ampak z njima je bil real bolj nevaren, mendy je dobro opravljal obrambne naloge in tudi sodeloval v napadu, jovic je bil tudi nevaren le se zadeti mora, kar pa mene moti je to da militao sedi na klopi medtem ko igrata ramos in varane ki ne delujeta vec dobro
cripstoned
02. 09. 2019 12.00
+6
tu se moram strinjati z madridisto1902...potrebno je vedeti da sta mendy in jovic bila poskodovana...mendy vceraj vrhunsko kljub manjsim napakam...jovic pravtako...asistenca da dol pades...zato pa mene osebno ne skrbi prihodnost real madrida ker imajo igro, ekipa igra na hitre podaje z veliko prenosi na drugo stran...problem je samo realizacija in tudi ta bo kmalu prisla sploh ko pride nazaj hazard ki je dokazana kvaliteta v nogometu...
mariomandzukic
02. 09. 2019 12.08
-9
Hazard nikol ni bil vrhunski realizator..njegova najboljsa sezona v chelsi je bila 16 golov,od tega 11 iz igre..
Dany75
02. 09. 2019 12.11
-5
Mendy je vceraj zelo plaval... v napadalnih akcijah pa od njega bore malo... tu sta odriozola ali marcelo boljsa pa reci kar hoces... Jovic je igral dobro 30 min potem pa se je izgubil... med polcasom bi moral dat noter Marcela in Viniciusa.... pa
alien8potnik
02. 09. 2019 12.24
+9
mendy je bil odličen, jović je genialno začel napad za prvi gol. o čem ti govoriš?
blueboy0
02. 09. 2019 12.26
+6
Dany, če bi včeraj igral Marcelo sem prepričan, da bi Real izgubil, saj bi Chukwueze, ki je drugač najbolj nevaren Villarealov igralec raztrgal desno stran Realove obrambe, tako pa ga ni bilo nikjer. Mendy je odigral odlično sploh pa za debi in to po poškodbi, čeprav ja je kje pa kje zaplaval ampak še najmanj od vseh ostalih in na njegovi strani celo tekmo skoraj ni bilo priložnosti Villareala, tako da za mene odličen in komaj čakam da odigra še več. In tudi večina vseh resnejših nogometnih strani ga je zasluženo ocenila kot drugega najboljšega igralca takoj za Baleom. Jovič pa ne sicer tako dobro ampak tudi dokaj obetavno, je pa res da ekstra veliko nevarnih žog od vezistov in krilnih ni dobil. Ko je Zidane zaemnjal Joviča za Modriča se je vsaj po mojem igra za lep čas totalno podrla. Edina menjava, ki bi se morala zgoditi po mojem mnenju je namesto Vasqueza not Vini, je pa res da Vini zaenkraz ni toto.
alien8potnik
02. 09. 2019 12.26
+3
varanu je šla žoga med nogama ob prvem golu. res - zakaj ne militao? zizou ga rahlo biksa. sploh, kako gonjo je uprizoril proti baleu, ki je top igralec. zaskrbljujoče.
igyyp
02. 09. 2019 12.26
+2
Dany: tudi jaz se strinjam z Madridisto, in cripsem, mendy je dobro odigral, res da ni Marcelo, samo je pa veliko hitrejši, če ne bi bilo njega bi nam ubežali. Jovič res ni pokazal ne vem kaj, je pa asistiral lepo. Največje razočaranje vsaj zame je Vini, ki je čisto izgubljen, ne vem kaj se z njim dogaja. Vse poškodbe, ki jih ima Real, pa ni noben razlog. Obramba ogromne napake, sploh ramos. Veliko je tu neznank. Dobro šele tretji krog, veliko je še dela.
alien8potnik
02. 09. 2019 12.27
+8
mario, hazard zna vse. preigravat, asistirat, zabijat. nehaj s to favšijo, no!
igyyp
02. 09. 2019 12.49
+2
Sicer pa dany75, je zvest navijač Reala, in prav da je napisal kar je mislil. Več ljudi več ve. Zato mu ni treba talat neumnih minusov. Najbolje da že to ukinejo. Samo sranje s tem.
Dany75
02. 09. 2019 14.23
-3
Meni za minuse dol visi... mi tole ne pomeni prav nic... za Real navijam ze od malih nog, in bom tudi do smrti... vsak pac vidi drugace... jaz sem pac preprican da je Villareal bil zrel za poraz in tole bi nasi morali znati izkoristit... in vem da je tokrat Zidane bil glavni krivec da nismo zmagali... Mendy me ni preprical, predvsem zarad tega ker v napadalnih akcijah ni pokazal nic, proti koncu pa ga je zacel tudi mocno biksat... enako Lukas... samo se repenci... in zapomnite si, da bo ze na nasl. tekmi Marcelo spet igral... pa ne zarad tega ker nebo na tem boku hitrejsega od njega... si pa seveda zelim da se Mendy uveljavi kot dober bocni ... Jovicu pa se vidi da ni glavni kot je bil pri Eintrachtu...
265004
02. 09. 2019 10.13
-12
Real je zapravil že blizu 400M,tako da bo danes še dodatnih 70 za Portugalca....tud to mu ne bo pomagalo,letos ne bo kruha...Barca in Atletico bosta premočna...pa nič ne provociram tako pač je,ta ekipa je iztrošena,to se bo vidlo sploh v drugem delu...
beerch
02. 09. 2019 10.20
+13
Barca mi nekako ne deluje preveč suverena...
Maxx365
02. 09. 2019 10.29
-3
Ne pozabi, da Barci zaradi poškodb manjkajo trije močni členi v napadu: Messi, Suarez, Dembele
cripstoned
02. 09. 2019 11.23
+3
max...zaradi poskodb real ni kompleten ze 4sezono zapored pa so vseeno osvojili ligo prvakov....tudi letos ni nic drugace z poskodbami...barca bo pa v prihodnosti trpela se huje kot je real madrid...sploh ko bo odsel messi...ampak seveda se takrat navijaci real madrida ne bomo naslajali nad slabo barcelono tako kot je praksa nekaterih osebkov tu....bolj se ukvarjajo z realom slabse gre barceloni in tega ne morejo dojeti...
alien8potnik
02. 09. 2019 12.28
+5
Kollerik
02. 09. 2019 17.37
Lock Down
02. 09. 2019 09.29
+2
Koliko privoščljivosti in gnojnice je bilo v soboto polite po Barceloni s strani raznih zapiračev, Crrealov, janezov, laycanov.... danes jih nekako ne zasledim nikjer.
igyyp
02. 09. 2019 10.02
+15
Se moraš z tem obremenjevat.? Spregledaš in veselo naprej. Ker vedno je eno te isto. Vsi komentarji temeljijo na istih provokacijah. Nič novega.
alien8potnik
02. 09. 2019 08.47
+3
tisti razveljavljen gol benza pa se mi zdi precej mejna odločitev. kakorkoli. benz včeraj malo slabši, kot smo ga vajeni, a bo že. glede na stanje stvari v klubu sem kar zadovoljen. škoda pa je nepotrebnih napak v obrambi. courtois se nekoliko popravlja sicer. dve vrhunski obrambi, a kaj, ko so soigralci zatajili. da izgubljamo navasa, pa ... zelo zelo narobe in žalostno.
igyyp
02. 09. 2019 08.56
+13
Alien: gol je bil upravičeno razveljaven, benz je bil pol stopala za zadnjim, tesno vendar pravična odločitev. Obramba prava rupa, 2 so skasiral na isto foro, vratar brani, ni nobenega da bi odpadke skantal stran. Sicer za prvi gol je ramosovo maslo. To da pa navasa dajejo stran to je pa popolno utopija. On je za belgijca doktor.
Janezcesnik
02. 09. 2019 09.05
-1
Mejno ze ampak zato je pa var da odloca o vsem so tud njim sli gledat var tk da nic spornega
alien8potnik
02. 09. 2019 12.30
+2
dobro, saj se ne pritožujem glede te razveljavitve. kruto, pač. stvar centimetrov, a tako pač je.
Fuzbaler
02. 09. 2019 08.45
+14
Letos bosta kot kaze Barca in Real tekmovala kdo ima slabso obrambo...Atleti pa znova zmaga z golom razlike. Spet precej srece,se posebej pri zadnjem golu,a taksne zmage so najslajse. Sreca spremlja hrabre.
alien8potnik
02. 09. 2019 08.42
+5
in zizou se je na vsak način hotel znebiti balea. ne rečem, da balea vse to ni prešejkalo in iz njega izvleklo njegovo najboljšo verzijo, a vseeno. hvala garethu, da ni še enega popolnega poloma. mojster je mojster. če hoče, je v svetovni špici. neya prav nič ne rabimo. potrebujemo pa vse igralce, ne da jih je pol na bolniški, in zizou bo moral sebe v prvi vrsti dvigniti. vinija je že sesul, vidim. mali nima več niti miligrama samozavesti.
igyyp
02. 09. 2019 09.03
+7
Alien: ja kar se Vinija tiče pa res, sem že nekje spodaj napisal, totalno izgubljen, žogo mu takoj vzamejo. Zdaj ali je to posledica poškodbe ali zizuja. Vprašanje. Definitivno pa nekaj ne štima.
dark horse
02. 09. 2019 08.38
+0
Vsi so kritizirali Balea ampak brez njega bi imel Real točko,mogoče 2. Pa ne se zgovarjat na poškodbe edina sprememba bi bila da bi igral Hazard za katerega nihče ne ve kako se bo obnesel v postavi,torej igrate z najmočnejšo mogočo postavo pa se posmehujete Barci
alien8potnik
02. 09. 2019 08.43
+11
jaz se ne posmehujem barsi. hazard bo v redu, v to ne dvomim. bale je špica. kombinacija hazard, benz in bale bo precej dobra, po mojem.
igyyp
02. 09. 2019 08.47
+3
Dark: ne vem kdo se posmehuje, nisem pa niti zasledil da se nekdo zgovarja na poškodbe, spodaj je samo omenjeno kao kompleten, misleč ni hazarda, asensia, pa ne vem koga še, diaza če se ne motim. No ne vem.
dark horse
02. 09. 2019 09.28
+0
Nista nikjer omenjena. Kdo sta glavna v tem ko ne gre in omenjata poškodbe,sodnike itd ko ne gre? Tazaprt in kripsl. Škoda je da se namesto o fuzbalu menimo o takih pajacih ki pišejo le bedarije in številke
User513426
02. 09. 2019 09.39
+0
pa še številke jima ne grejo tako da ostanejo same bedarije
igyyp
02. 09. 2019 10.00
+4
Dark: zakaj sploh odgovarjaš. Jaz vaše tudi ignore, se mi sploh brat ne da ker nič pametnega razen provokacij, enako narediš tu pa ni problema, razen če te res nervira. Mene popolno nič.
AtleticoSLO
02. 09. 2019 08.33
+4
Aupa Atleti! Čestitke za nove 3 pike in borbenost do konca! NUNCA DEJES DE CREER!!! Čestitke tudi Joao-u Felix-u za prvenca v La Ligi..ter prerojenemu Vitolu!!!
blazter
02. 09. 2019 08.29
+4
Tekma zanimiva. Napake RM v obrambi podobne Barcinim, torej je nekaj narobe z branilci, sredina rabi nekoga ,ki bo imel glavno besedo, napad pa dejansko vrhunsko, druge ali celo tretje priložnosti, drugi gol pa napaka VR obrambe in vratarja. Lažje bi bilo s kompletno ekipo, Bale pa gre verjetno na kakšen golf turnir, pa je rabil dodaten vikend fraj. Ker, na koncu tekme, na takšen način? Maščevanje trenerju?
igyyp
02. 09. 2019 08.40
+7
Bale je izgubil živce že pri prvem rumenem, ker ga je igralec prav smešno preigral, drugi rumeni posledično rdeči, je bil pa plod prvega. Ne verjamem, da gre za maščevanje, prej za veliko neumnost.
alien8potnik
02. 09. 2019 08.44
+7
ma, nobeno maščevanje. smola. bale fantastičen.