Nogomet

Badžim ni več trener Domžal

Domžale, 06. 12. 2009 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni klub Domžale in dosedanji trener članske ekipe Vlado Badžim sta sporazumno prekinila pogodbo.

Vlado Badžim (desno)
Vlado Badžim (desno) FOTO: Damjan Žibert

V taboru dvakratnih državnih prvakov so se za menjavo na klopi odločili zaradi nedoseganja zastavljenih ciljev. Badžima bo najverjetneje na klopi Domžal nasledil Darko Birjukov.

Kot so sporočili na spletni strani kluba, bo na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva v Velenju moštvo vodil mladinski trener Birjukov, s katerim se bo vodstvo kluba med zimskim odmorom poskušalo dogovoriti tudi za dolgoročno vodenje članskega moštva.

Petinštiridesetletni Badžim je bil prvič na klopi Domžal lanskega 8. novembra na tekmi s Koprom. V dobrem letu dni je rumeno-modre vodil na 44 prvenstvenih tekmah, na katerih je dosegel 15 zmag, 15 neodločenih izidov in 14 porazov. V letošnji sezoni so Domžalčani dosegli 7 zmag, 5 remijev in 9 porazov, kar jih po 21 odigranih krogih uvršča na skromno sedmo mesto.

Menjavo na klopi je z naslednjimi besedami pojasnil predsednik NK Domžale Stane Oražem: "Pred sezono smo si zastavili jasna cilja, in sicer uvrstitev v zgornjo polovico lestvice in uveljavljanje mladih igralcev. Omenjenih ciljev v jesenskem delu prvenstva nismo dosegli."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nekdo17
07. 12. 2009 14.40
Za Domžale je pa res vse en klinc, kdo je trener pa če so prvaki al pa 8. na lestvici - več kot 150 -200 (pa še teh je polovica zastonj) folka ni na tekmi, pa fertik.
hendikep
06. 12. 2009 21.13
niti eden trener ki ma poprečne igralce v polovici sezone nemore narditi veliki uspehov da nardiš eno dobro ekipo traja nekaj let pol se samo nadgrajuje z kašnim kvalitetnim igračima od drugod ali iz lastneg juniorskog satava trenerji in igralci bi morali dalj časa biti skupaj da bi se lahko ocenjevalo ali je to sodelovanje bilo uspešno ali ne vsaki par mesecov menjava trenerja ne pelje nikamor to se dobro vidi na naši ligi kljub temu da mamo kar nekaj talentov nikamor ne pridemo.
tnaj
06. 12. 2009 19.56
ma mladinci ste še huj...sami folerji gnili...
Mittoo
06. 12. 2009 19.33
zgleda da bomo mladinci dobil nouga trenerja
cokli
06. 12. 2009 17.44
Ah,sedaj je pa trener kriv za napačne poteze nogometnih analfabetov!