Nogomet

Bagnack od naslednje sezone (uradno) v črno-belem

Ljubljana, 16. 06. 2020 13.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na uradni spletni strani vodilne ekipe slovenskega nogometnega prvenstva sporočajo, da sta se NK Olimpija Ljubljana in FK Partizan dogovorila o prestopu igralca Mackyja Bagnacka. Po dolgotrajnih pogajanjih sta se kluba dogovorila, da bo 25-letni Kamerunec od naslednje sezone nova okrepitev črno-belih iz Beograda.

Nejc Vidmar, Marko Putinčanin in Macky Bagnack
Nejc Vidmar, Marko Putinčanin in Macky Bagnack FOTO: Damjan Žibert

Macky Bagnack je med zmaje prišel v sezoni 2018/ 2019, v letu 2019 pa je z Olimpijo osvojil naslov pokalnih prvakov. 

Ljubljančani v prvenstvu vodijo z dvema točkama prednosti pred Celjem in štirimi pred Mariborom.

Kot piše na uradni spletni strani ljubljanskega prvoligaša, trenutno vodilnega v prvenstvu, bo 25-letni branilec iz Kameruna v zeleno-belem dresu ostal do konca te sezone. "Macky je v dveh letih veliko prispeval k uspehom Olimpije in jaz sem prepričan, da bo do konca prvenstva, dokler je član zmajev, še nadaljeval v tem duhu. Po odhodu iz NK Olimpije mu želim še veliko uspehov v Partizanu ter nasploh v nadaljevanju kariere," je od prestopu Bagnacka za uradno spletno stran kluba povedal predsednik Milan Mandarić

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kamerunski branilec, ki se lahko pohvali tudi s tem, da je bil v mlajših letih član Barcelone, je v zeleno-belem dresu odigral 43 tekem, dosegel dva gola in prejel 16 rumenih in tri rdeče kartone.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.