Nogomet

Balotelli ne more iz svoje kože: V tunelu bentil in preklinjal nad francoskimi sodniki

Marseille, 08. 05. 2018 13.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na obračunu Nice in Marseilla, ki ga je z 2:1 dobil slednji, se Mario Balotelli ni mogel zadržati in je kar pred kamerami povedal, kaj si misli o sojenju na tekmi.

Incident se je zgodil po odhodu igralcev v garderobo po prvih 45. minutah, ko je Balotelli izrazil svoje nestrinjanje s sodniško odločitvijo, po kateri si je prislužil rumeni karton za prekršek nad branilcem Marseilla Bounajem Sarrjem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Italijanski napadalec je sicer dosegel prvi zadetek na tekmi, ko je v 5. minuti po slalomu v kazenskem prostoru z natančnim strelom premagal Mandandaja, a je Marseille, ki je na tekmi prevladoval, do konca tekme rezultat po zadetkih Germaina in Payeta obrnil v svoj prid.

Mario Balotelli je letos v Ligue 1 na 34 tekmah prejel 13 rumenih kartonov in enega rdečega.
Mario Balotelli je letos v Ligue 1 na 34 tekmah prejel 13 rumenih kartonov in enega rdečega. FOTO: AP

Balotelliju zdaj preti kazen s strani francoske nogometne zveze, ker pa sta do konca francoskega prvenstva ostala zgolj dva kroga, je zelo verjetno, da je kontroverzni Italijan že odigral zadnjo tekmo za klub iz Azurne obale, saj mu pogodba poteče ob koncu te sezone.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

titema
09. 05. 2018 10.34
prav ima saj sodniki delajo vedno večje napake sramota za sodniško organizacijo
sabla614hudic
08. 05. 2018 13.39
+4