Nogomet

Kriza Barcelone se nadaljuje: Eibar do točke na Camp Nouu

Barcelona, 29. 12. 2020 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kalvarija Barcelone v španskem prvenstvu se je nadaljevala z domačo tekmo proti Eibarju, ki mu je na Camp Nouu uspelo priti do točke (1:1). Gostje so v 57. minuti celo povedli, deset minut kasneje pa je Ousmane Dembele odgovoril za izenačenje. To pa je bilo tudi vse, kar je Barcelona zmogla brez Lionela Messija, ki je bil tokrat odsoten.

Ousmane Dembele, ki je vstopil v drugem polčasu, je postavil izid srečanja – 1:1.
Ousmane Dembele, ki je vstopil v drugem polčasu, je postavil izid srečanja – 1:1. FOTO: AP

Že v peti minuti je Ronald Araujo prodrl v gostujoči kazenski prostor in po domnevnem prekršku padel. Glavni sodnik Javier Alberola Rojas je pustil, da se je igra nadaljevala, a jo je nato kmalu zatem prekinil, ko je dobil sporočilo iz VAR-sobe. Ogledal si je počasni posnetek in pokazal na belo točko v korist Barcelone. Ob odsotnosti Lionela Messija, ki je počival zaradi težav s kolenom, je strelsko odgovornost nase prevzel Martin Braithwaite, ki pa je s slabim strelom zgrešil okvir vrat, tako da je ostalo pri 0:0. Danski napadalec se je v 25. minuti z odličnim zaključkom odkupil za zapravljeno, a je tudi tokrat posredoval VAR, ki je pokazal, da je v izgradnji akcije prišlo do prepovedanega položaja. Zopet je ostalo pri začetnem izidu. 

Kazen za zapravljeno je prišla v 57. minuti, ko je domača obramba Garcii Kikeju ponudila sijajno priložnost, ta pa jo je z natančnim strelom tudi izkoristil za presenetljivo vodstvo gostov na Camp Nouu. Ronald Koeman se je odzval z dvojno zamenjavo, vstopila sta Philippe Coutinho in Francisco Trincao, že na začetku drugega dela pa je priložnost dočakal tudi Ousmane Dembele. In prav nadarjeni Francoz je bil tisti, ki je v 67. minuti kronal sijajno ekipno akcijo domače zasedbe za izenačenje. Dembele je v polno meril po odlični asistenci bočnega branilca Juniorja Firpa. Do konca tekme je Blaugrana stavila na vse ali nič, a je imela zgolj še eno veliko priložnost, ko je po preigravanju v kazenskem prostoru Eibarja poskušal Trincao, a je meril malenkost mimo vrat. 

Da je bila mera polna, se je v sodnikovem dodatku poškodoval še rezervist Coutinho, ki srečanja ni dokončal na zelenici. Brazilec se je poškodoval sam, na prvi pogled se je zdelo, da ga je "zapeklo" v zadnji stegenski mišici. Za kako resno poškodbo gre, bodo pokazali kasnejši pregledi. 

Messi je po bledi predstavi soigralcev razočarano zmajeval z glavo in stadion Camp Nou tudi hitro zapustil:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ne smemo kar reči, da je boja za naslov konec"
"Smo Barcelona, borili se bomo do konca. Ne smemo kar reči, da je boja za naslov konec, čeprav bi si zagotovo želeli vseh treh točk. Moramo ostati samozavestni in se čim prej vrniti na zmagovalne tirnice," je po koncu tekme povedal branilec Araujo, ki je z napako zakuhal zadetek Eibarja. "Vse skupaj se je odvilo zelo hitro. Nisem videl, da mi je bil njihov napadalec tako blizu. Naša zadnja vrsta igra zelo visoko, zato je vselej tvegano, ko tako izgubiš žogo, ampak to je tveganje, s katerim moramo živeti. Kljub temu pa si ne bi smel privoščiti takšne napake, za kar prevzemam odgovornost," je bil po novem spodrsljaju razočaran 21-letni Urugvajec. 

Že pred obračunom Barcelone in Eibarja je Sevilla doma z 2:0 ugnala Villarreal, s čimer je rumeno podmornico točkovno ujela in na račun boljše gol razlike tudi prehitela na lestvici španskega prvenstva. Andaluzijci so sedaj četrti, varovanci Unaija Emeryja peti, sledi pa jim prav Barcelona, ki ima sicer v primerjavi z Villarrealom tekmo manj. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

La Liga, 29. december, izidi: 

Sevilla – Villarreal 2:0 (1:0) 
Ocampos 8. (11-m), En-Nesyri 53. 

Barcelona – Eibar 1:1 (0:0)
Dembele 67.; Kike 57.
Zgrešena 11-m: Braithwaite 8. 

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (136)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vladimir.Krutov
30. 12. 2020 14.08
-2
222...koltura navijačev???niti čestitke iz moje strani za zmago reala so nezaželjene. .toliko o kolturi...
Vladimir.Krutov
30. 12. 2020 13.53
-3
Kaj se je dalo včeraj videti na tekmi...veliko....super grizz..galaktik martin in kralj sredine pijanič...za jagodo na torti pa sam koeman...sem že napisal kaj je koeman požeruh na denar....kakšen sistem igra barca...nobenega ker je to nič od nič...samo dva problema sta....manjkata glavna dva človeka v klubu...predsednik in trener ker ni glave tudi trenerja nima kdo menjat...kar je najbolj žalostno je pa to da barca ima vse hkrati pa nič...sem napisal da če ejbarja niso v stanju premagat brez messija pol pa tudi nima smisla govorit....sem pa vedel da ga niso v stanju...vsi večina pa realovi navijači da naj messi gre ste včeraj videli sliko kako zgleda brez messija...nekateri pa še to prikimavajo...in spodaj berem kao super talent artur..lahko koga drugega farbaš mene ne moreš....
Kollerik
30. 12. 2020 13.29
+4
Spodaj dežurni pljuvalci Barce že na "broju" in na veliko "delajo"... pljuvači in hejterji ala stonicko "lewandowski aka topgunn aka itd. itd.", pa dvolični hinavček hejter cripso, otroček halar, zapiralko, messininikoli, pessi in kar je še podobnih posr**ncev. realna slika navijačev najbolj lopovskega kluba v zgodovini nogometa.
cripstoned
30. 12. 2020 14.23
+2
nasa skrb je 1.mesto in borba za naslov...tvoja skrb smo navijaci real madrida in real madrid sam...kje je tu barcelona? hahahahaha
Od Halerja ati
30. 12. 2020 14.54
+0
naša skrb je Liga prvakov in vrjamem da jo lahko naš trener Luka Elsner pripelje do naslova. v skupinskem delu smo že premagali Šahtar sedaj zmagamo samo še finale in naslov je naš. ( povzeto iz Krispijevega cicibana)
HALAcR7
30. 12. 2020 12.14
+0
Jaz držim pesti da barca ogra tako vedno in za enkrat naj ostane nekje na srdini lestvice,bolje pr dnu,naslednje leto pa lepo priprave za segundo,dosti je bilo umazanega kluba in slamnatih navijačev
Od Halerja ati
30. 12. 2020 12.21
+1
maš lepe želje. ampak Barca načrtuje nakup Solerja. nimate šans hihi
Kollerik
30. 12. 2020 11.33
-6
Katalonski sport poroča, da so na seznamu za prodajo za mesec januar Umtiti, Firpo, Puiq in Alena. Z kešom od prodaje omenjene četrevice planira uprava Blaugrane pripeljati tako zelo želenega Erica Garcio iz MC in M. Depaya iz Lyona. Nekaj se je pisalo tudi, da je na voljo za zimski prestop Coutinho.... boh ga odnesi čim prej!
Kollerik
30. 12. 2020 11.35
-6
Za Umtitija bi naj od otočanov dobili 20 milijonov. Firpo, ki je bil včeraj eden iz peščice boljših igralcev Barce na terenu, naj bi se preselil v Italijo....
HALAcR7
30. 12. 2020 12.06
+2
Ita noben klub nebo sodeloval z umazano barco,razen Ajax židovski klub,,noben pameten igralec nebo šel na potapljajočo barko,,,treba se razumeti z messijem da igraš v barci,ker je mali hinavćek posledično težak karakter
cripstoned
30. 12. 2020 11.17
+6
barca je taksno sezono kot je ta letos imela leta 2003...15 tekem 7zmag 4porazi 4remiji...kar se tice pa zmag z messijem in brez messija...vse od oktobra 2004 ko je messi debitiral za barcelono je barca z messijem zmagala 73.7% tekem...brez messija 55.9%....to je lahko hud pokazatelj dejstva kjer bo barca brez messija ampak ne glede na vse...klub na koncu steje...in za barco bo najbolje da se poslovi od messija...in od neuspelih okrepitev dembeleja, coutinha, de jonga in grizmana...pravtako staresine alba, busqets, pique bi morale ze lani zapustiti klub...potem pa narediti prave spremembe v upravi, pripeljati legende kluba kot so xavi, iniesta in puyol...za vsakega bi se naslo mesto in to so ljudje ki jim je mar za barcelono in ne dvomim da bi barca z vsemi omenjenimi bila boljsa kot je danes ker slabse pac ne more biti..
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.18
-5
ehjaehja
30. 12. 2020 11.23
+6
treba vzeti v zakup tudi slednje informacije pri Barci:Messija je Bartomeu celotno leto psihično uničeval za piko na i mu je vzel še Suareza ki sta bila najboljša prijatelja in sta na zelenici odlično sodelovala,potem je bila rojena nova zvezda po imenu Fati in Barca je izgledala močna in zanesljiva no vsaj v la ligi potem pa je smola nastopila na sceno in Fati se je poškodoval in je vidno da jim zelo manjka. Ko se Fati vrne bo Barca spet filala mreže nasprotnikov z lahkoto v to ne dvomim.
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.27
-1
no mislim da je napad še najmanjši problem pri Barci. Igro že vsak pozna, lepo se postaviš mal nazaj pa jih iz protinapada lahk tut po 8 komadov zabiješ. čist enostavno. Idej pa itak noben nima razn Messi sam sebi si pa žal ne more podat
cripstoned
30. 12. 2020 11.40
+3
zapiramvamusta...fati je vsekakor talent in odkritje barcelone ampak dejstvo je da ze takoj na samem startu svoje kariere obcutil poskodbo kolena...in vprasanje je kako bo v prihodnosti z njegovim kolenom...lahko upamo da ne bo nic hujsega v kolikor bo imel tezave z enakim kolenom bo to razlog da ne bo razvijal svojega talenta in zabijal tako kot je to delal pred poskodbo...seveda mu zelim vse najboljse in cimprejsnji povratek ampak upati na fatija da bo vrnil barco na pota stare slave je nora izjava...najhuje pri vsem tem je to da so imeli arthurja ki bi danes rastel kot igralec se dokazoval pri barcleoni in ko bi odsli vsi nacelu z messijem bi v arthurju lahko imeli veliko moc...arthur, fati, puig, pedrito bi lahko bili prihodnost barcelone...tako pa trpi prihodnost barcelone zaradi nepravih potez iz preteklosti in minilo bo se kar nekaj casa da bo barcelona spet tista barcelona ki jo poznamo...
HALAcR7
30. 12. 2020 12.06
+3
HALAcR7
30. 12. 2020 12.07
+2
Bartomeu mu je vzel ljubćka,ki ga nemore prežalit
ledr
30. 12. 2020 13.45
+2
To, kar si napisal, je takoooo žalostno... Ampak žal popolnoma resnično.
ledr
30. 12. 2020 13.46
+1
Fuzbaler
30. 12. 2020 11.14
+4
No tole je pa že višek. Kakšni igralci igrajo v moji Barci jojojoj. Grba je bil v včerajšnji ekipi vreden le Ter Stegen. Pa Pedrito, ki je s svojimi 18imi leti kar naenkrat glavni kreator Barcine igre, namesto da bi imel ob sebi še dva vrhunska tehničarja. Imamo pa vsaj ob njemu ter Fatiju upanje na boljšo prihodnost in okoli njiju bo potrebno zgraditi ekipo. Soliden je še De Jong, ostali bi pa sedeli na klopi še v kakšnem drugoligašu. Pa igra s tremi štoperji...adijo pamet. To je Barca igrala tudi v boljših časih, a takrat je bil sistem 3-4-3, ne pa 5-2-2-1 oziroma kakorkoli je to včeraj izgledalo. Živa groza!
ledr
30. 12. 2020 13.48
In takšni postavo sestavi nekdo, ki bi naj bil "vrhunski trener"??? Trener vreden Barce??? Pa kdo se dela norca iz nas navijačev??? Obrekovali smo Valverdeja, ker bi ga naj biksal samo, kaj pa ta sedaj počne????
resnicaosvobaja
30. 12. 2020 11.08
-4
Kot je nekdo napisal spodaj, to je realni doseg Barcelone brez Messija in s Koemanom . 2 do 3 točke na leto več ne more biti razlog, da ostajata Griezmann in Coutinho na plačilni listi Barcelone
cripstoned
30. 12. 2020 11.05
+6
je pa ocitna razlika med komentiranjem slabe barce nas navijacev real madrida in komentiranje slabega reala izpred 2 sezon iz strani ''navijacev'' barce...kaj vse so pisali jim lahko v sekundi postrezem...od tega da bo real madrid propadel in da je ta klub zgodovina, barca pa prihodnost...o minusih in zmrzevanjih tudi ne...in to ko je bila barca boljsa...oni so se bolj ukvarjali s tem da pisejo slabo o realu kot pa da se veselijo uspehov oz zmag svoje ekipe....kako pa je bilo takoj sezono po tem in kako je letos? vse slabo kar ste pisali o realu se danes dogaja barceloni in messiju...zato vas naprosam da ne zelite slabo realu ker bo najbolj trpel klub barcelona s katerim seveda nimate nicesar ker ste vedno znova dokazali da je real madrid razlog zakaj ste tukaj...zdaj ko bo odsel messi bo barca koncno izgubila vec kot polovico ''navijacev'' in lahko bo zacela graditi na novo in upam da se bodo hitro pobrali ker ne glede na vse gre za velikana evropskega in svetovnega nogometa in zalostno je gledati taksen klub da bi propadel...enako kot se je to zgodilo unitedu ki se pocasi pobira in milanu ki upam da se je pobral...
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.07
-3
a še kr si jezen pa 2 leti nazaj so to pisali? ufff to pa je hudo.
ehjaehja
30. 12. 2020 11.16
+8
Cripstoned to je pa res ja se spomnem ko je odšel Cr so nas pošiljali v segundo in psihično trpinčili no za vsako rit raste palica poglej kje so oni z Messijem na čelu predstavljaj si kaj šele bo če res odide.
samomojemnenje
30. 12. 2020 11.39
-3
Zapirač, res je bilo tako. Sem bral te komentarje, ampak to so pisali primitivci. Tako kot zdaj, ko bereš nekatere primitivne komentarje nekaterih, ki pišejo, da bo Barca končala v segundi. Vedno se najdejo takšni na obeh straneh. Žal.
Kollerik
30. 12. 2020 11.42
-4
Hejter cripso....Real danes niti približno ni tako dober, kot je to bila Barca v časih še pred nedavnem, o katerih jamraš. In za Barco je odhod drugega snajperista lal lige (296 zadetkov) Suareza podobna izguba, kot za Real odhod CR! To zdaj lahko trdim z gotovostjo!
cripstoned
30. 12. 2020 11.56
+2
ko osvojis 4x ligo prvakov v 5sezonah...od tega 3x zapored...si najboljsi v celotni zgodovini..seveda so tvoja tolazba sodniki ampak kako se lahko potem veselis dalec najvecjih kraj v zgodovini lige prvakov? real ni tako dober? ti se kar tolazi se naprej ko pride pa do elklasika pa je barcelona tista ki igra bunker....ne smesi se in priznaj da je real madrid boljsi ....
Kollerik
30. 12. 2020 11.56
-3
samomojemnenje, situacija danes ni identična, kot to hoče podmuklo prikazati zapiralo, stari hejter Barce in messije sedaj pod svojo novo kožo svetnika in lastnik nekaj profilov! Tedaj (in tudi zdaj) so Barco na veliko goljufali beli sodniki! Pred konstantnimi belimi sodniškimi krajami je Barco tedaj reševala nesporna superiornost v igri in veliko število točk prednosti, kar za prejšnje leto (še en v vrsti sodniških naslovov Realu!) in tudi to sezono ne moremo trditi! Razen tega je bila Braca neprimerno boljša tedaj, kot je recimo sedaj Real.
Od Halerja ati
30. 12. 2020 12.00
-2
kollerik a ti se še kr s krispijem menis mal spodnje komentarje poglej se sam je priznal da nima pojma. skoda pa sm mislu da se da z njim kej menit ampak bo mogu najprej mal pogooglat se par stvari
HALAcR7
30. 12. 2020 12.08
+5
Kollerkonj me zanima kdaj je bila barca po tvoje dobra
Kollerik
30. 12. 2020 13.35
-2
Jaz se s tipi ala kripso samo še zabavam, ga pa že zelo dolgo ne jemljem resno.
cripstoned
30. 12. 2020 14.25
+0
ce bi me jemal resno bi bilo tvoje zivljenje manj stresno....nemoc, bolecina in obup pa se nikoli nista prinesla nic dobrega...pa saj kot hammurabi si bil se normalen ampak leta in stres pri tebi nista prizanasala zato si danes nemocen, obupan in zalosten...nic dobrega za tvoje zdravje...
Od Halerja ati
30. 12. 2020 14.56
+1
ce bi tebe jemali resno bi mislili da je 2, 3 sezone nazaj barca res zgubila vse tekme proti Realu hahaha omg
Kollerik
30. 12. 2020 15.57
+0
Hahaha,ker pacient tale cripelj, tajo kot vsa ta leta vam bom tabelim poserviralkar vam gre predvsem v smislu vašega tradicionalnega goljufanja na podričju sojenja v korist Reala in v škodo drugih klubov, predvsem pa Barce. Misionarska naloga, ki jo opravljam z veseljem, ni kaj...💪
poserjemsenavas
30. 12. 2020 10.33
-3
El classico je samo še na papirju. Obe ekipi padata. Mogoče je bil že čas.
samomojemnenje
30. 12. 2020 10.42
+3
Še vedno je El Classico. Tako se pač imenuje tekma med Barco in Realom. Tudi če bi bila oba v spodnjem delu lestvice. Lahko pa govorimo o tem, koliko je to še "tekma vseh tekem".
cripstoned
30. 12. 2020 10.48
+3
zweistein...pred leti sem povedal da bo v prihodnosti elklasiko izgubil na pomembnosti ker bodo elklasike zamenjali madrilenhi....in nisem se motil..zadnja leta so madrilenhiji odlocali o lovorikah medtem ko so elklasiki odlocali samo o 3 tockah in seveda o prestizu...kar se tice pomembnosti so pa madrilenhi pred elklasiki ze vsaj 3.sezone...in tudi letos ne bo nic drugace saj sta oba kluba iz madrida v borbi za naslov...in cisto mozno je da se srecajo tudi v ligi prvakov kot nekaj let nazaj...
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.11
-7
res je. 3 sezone nazaj je Barca osvojila prvenstvo s 17 točkami pred Realom, 2 sezoni nazaj pa celo s 19. Madrilenhiji so bili veliko bolj pomembni za 2 mesto, kajti klasiki niso meli pomena ob taksni razliki. se koncno strinjava
cripstoned
30. 12. 2020 11.25
+2
3 sezone nazaj je barcelona v laligi izgubila z realom in remizirala z realom...pravtako je izgubila od atletov sredi neu campa pa je kljub temu bila prvak lalige...2 sezone nazaj je 2x izgubila od reala in 1izgubila proti atletom in 1 remi....torej v obeh sezonah ko je bila barca prvak je izgubila tako proti realu kot atletom ki sta jih premagal v laligi na koncu je bila pa barca prvak...in zakaj je bilo temu tako? ker je bila liga prvakov prioriteta...v domacem prvenstvu je bila barca prvak ampak z niti eno zmago proti realu v 2.sezonah...tukaj imas dejstva...ne slepi se..
cripstoned
30. 12. 2020 11.27
+2
madrilenhi pa v zadnjih letih odlocajo na vseh frontah...pokal, laliga, liga prvakov....ko se bom strinjal s tabo bos verjetno imel ze novo ime, bos dolgoletni navijac bayerna in bos spostljiv do real madrida....ampak zadnjega dejstva ne bomo doziveli nikoli..
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.35
-2
hahaha pa zdej te pa res sprasujwm a si prebral kaj si napisal? prosim preveri se enkrat kr tole je pa mal smesno hahaha 3 sezone nazaj 5:1 za barco in 2:2, 2 sezoni nazaj 0:1 gol rakitica in 1:1. plus zmaga v pokalu barce 3:0. od kot tebi podatki a ciciban listas pa si na roke napisal? omg
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.38
-1
aja pa pravis kako je real premagal barco ker jim je bila LP prioriteta a se ti ne zdi da je pol bolj logicno da bi zgubili in se koncentrirali na LP? ejejej tak si jezen da neves vec kaj pises. vea mogoc lahk komu tam pises bi ti mogoc se vrjel za tele rezultate sam zal mene nemors to bi pa zdej res lahk ze vedu
samomojemnenje
30. 12. 2020 11.50
-3
Zdaj pa ne vem več ali gledamo kakšne druge klube v kakšni drugi galaksiji? Cripstoned piše, da je Barca v LaLigi izgubila z Realom in remizirala. A ni bilo tri sezone nazaj 3:0 za Barco in 2:2? In dve sezoni nazaj 5:1 za Barco in 1:0 za Barco? Z nekom tukaj ni nekaj v redu.
Kollerik
30. 12. 2020 11.50
-1
ATM mora v boju za vsak svoj naslov vračunati tudi posredno večno pomoč sodnikov Real Madridu.
cripstoned
30. 12. 2020 11.54
+2
imas prav moja napka...tudi cripsi se kdaj zmoti...ampak to ne spremeni dejstva da so madrilenhi postali pomembnejsi in odlocajo o lovorikah...pravtako ne sprmeeni dejstva da od prihoda zidana k realu barca ne najde recepta in da je messi ugasnil....
Od Halerja ati
30. 12. 2020 11.59
-2
hahahahha kdaj zmoti pa res si tuki cist vse mim useku. bravo. sedaj vsi vidimo kaksen poznavalec nogometa si. pa ne se spet jezit vidis da pol bedarije pises
resnicaosvobaja
30. 12. 2020 10.14
-1
Tekme si " žal " nisem mogel ogledati v celoti ampak le 2. polčas. Je kriv trener? Ja...Je kriva ekipa ? Ja, ker bi morala zmagati tudi brez njega. Je kriv Messi ? Ja , ker se je ekipa spet zanašala nanj...Poškodbe pustimo ob strani, ker jih imajo vsi. Griezmann še ni podal naprej, Coutinho še ni preigral koga niti pretekel ...postava je pač taka ,in ko razen Lengleta zadnjih 5 igra krstno ali drugo sezono je napaka Arauja je pač davek te neizkušenosti, čeprav je naredil to, kar je prvo navodil branilcu, česa naj ne počne.
Kollerik
30. 12. 2020 11.23
-5
Kako in kaj bo kriv Messi in kdo se bo zanašal nanj ko pa ni igral? Počasi bo Messi za nekatere "eksperte"kriv že zato, ker živi! Coutinho, Griezmann in ljubljenček prav tako nesposobnega trenerja "Danski biser" (prosto po Obrezu) Braithwaite, kje so bili in kaj so počeli?? Popolnoma negledljivo!
blazter
30. 12. 2020 10.13
+4
Krive so poteze vodstva. Dragi nakupi za prihodnost? Real se vsaj trudi z mladimi, da bi sestavil ekipo. Barci je ostal Messi, ki sam ne zmore, pa čeprav je najboljši.
Vladimir.Krutov
30. 12. 2020 10.11
+1
Apo...lepo in točno si spodaj napisal vse komentarje...bom kasneje komentiral tekmo...
RUBEŽ
30. 12. 2020 09.42
+0
To je zdaj že res burleska. Se vidi, da Koeman NI trener za Barco. Ok, tudi igralci so pod vsakim nivojem, pa vseeno. Upam da se uredi z novim predsednikom. Obvezno trenerja, ki je že dokazan, ker Koeman ni.
apodgra
30. 12. 2020 08.38
+14
Sramota , sramota in še enkrat sramota. Tega si ekipa ne bi smela dovoliti . Kako ni sram teh drago plačanih žogobrcev , prejeti mesečno plačo in na igrišču demonstrirati vse drugo samo ne nogometno igro. Imajo srečo ,da ni gledalcev. Na marsikateri tekmi bi jih odnesli iz igrišča in postavili pred vhodom v stadion. To kaže na nizek inteligenčni kvocient igralcev , nekateri so na ravni otroka v razvoju . Denar jih je pokvaril in ker so veliki pohlepneži po denarju jih bi bilo treba za vsako tako slabo odigrano tekmo močno udariti po denarnici. Plačani bi morali biti po rezultatih , na pa da so pomembna samo njihova zveneča imena .
Nimasmisla
30. 12. 2020 08.32
+8
to je realnost barce ni denarja ni volje
Rdeča kapica69
30. 12. 2020 08.20
+9
uhh proti Psgju se jim ne obeta nič kaj dobrega najbrž nova katastrofa...
Kollerika
30. 12. 2020 08.18
+1
polovico ekipe nagnat drugam niti sodniškega darila v obliki enajstmetrovke ne znamo več izkoristit.SRAMOTA!!
Od Halerja ati
30. 12. 2020 08.19
+0
domenjj res je. ne se jezit sej bo drugic bols
Lektor Jure T.
30. 12. 2020 08.12
+1
moje mnenje je sledeče..Barca je omogočila dokaj normalen razvoj Messiju v otroštvu, ubistvu ga je klub naredil to kar je, eden največjih. V njega so vložili stotine miljonov €. Mislim, da je čas, da se Messi tega spet zave in pozabi na Bartomeua in zamere, ki jih ima do določenih ljudi. In se spomni na ljubezen do Barce kot klub, ki mu je omogočila vse. Čas je da se potegne nazaj, podredi če je treba, sprejme 50% manjšo plačo (ali pa še več) in pomaga Barci pri novem razvoju, tako kot je klub pomagal njemu ko je bil nič in ko ni imel nič. Sedaj ga najbolj potrebujejo!
Lektor Jure T.
30. 12. 2020 08.15
-5
ampak, največji problem itak vidim v njegovem očetu, ki je pohlepen kot *****
Trend01
30. 12. 2020 09.33
+1
Če mu pa pri 33ih še vedno oče svetuje, potem pa... No, vsaj žalostno.
resnicaosvobaja
30. 12. 2020 09.51
-3
resnicaosvobaja
30. 12. 2020 10.29
-2
Za nasvet nisi nikoli prestar, pa če si nogometaš ali pa samo računovodja
romantika umira
30. 12. 2020 08.08
+3
je barci letos uspelo sploh povezati 4 zaporedne zmage?!?!
Od Halerja ati
30. 12. 2020 08.15
-1
september, oktober jih je 5 zapored nazadnje.
Lektor Jure T.
30. 12. 2020 08.16
+1
Rdeča kapica69
30. 12. 2020 08.21
+4