Nogomet

Barcelona išče napadalca: trenutno najresnejši kandidat Aubameyang

Barcelona, London, 21. 01. 2020 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Poškodba Luisa Suareza je skupaj z zamenjavo na trenerskem stolčku zaznamovala novo leto v taboru Barcelone, ki z novim trenerjem Quiquejem Setienom zdaj razmišlja o morebitni zamenjavi za Urugvajca. Španski in katalonski mediji ponujajo tri najresnejše kandidate, to so: Gabonec Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Nemec Timo Werner (Leipzig) in Španec Rodrigo Moreno (Valencia).

Aubameyang (v redeče-belem dresu) med mestnim obračunom s Chelseajem in starim rivalom iz Bundeslige Antoniem Rüdigerjem.
Aubameyang (v redeče-belem dresu) med mestnim obračunom s Chelseajem in starim rivalom iz Bundeslige Antoniem Rüdigerjem. FOTO: AP
Po poročanju slovite španske nogometne pogovorne oddaje El Chiringuito je Tottenhamov predsednik Daniel Levy med nedavnim pogovorom s kolegom iz vrst Real Madrida, Florentinom Perezom, povprašal tudi po usodi valižanskega napadalca Garetha Bala, ki ga minuli konec tedna spet ni bilo v kadru "kraljevega kluba" za tekmo s Sevillo na domačem Bernabeuu (2:1). Španci opozarjajo, da je bil Bale neuslišana želja Joseja Mourinha že v času, ko je bil trener Manchester Uniteda. Zaenkrat ni jasno, če želijo Spursi nekdanjega člana že pozimi ali v prihajajočem poletnem prestopnem roku.

Katalonski časnik Mundo Deportivo povsem na vrh seznama želja vodstva Barcelone postavlja gabonskega napadalca in novega kapetana Arsenala Pierra-Emericka Aubameyanga. Nekdanji član Saint-Etienna in Borussie Dortmund je v preteklosti sicer večkrat javno dejal, da je njegova velika želja izpolniti obljubo, ki jo je dal pokojnemu dedku ‒ da bo nekoč oblekel dres velikega Barcinega tekmeca Real Madrida.

A to očitno ni odvrnilo zanimanja Kataloncev, ki mrzlično iščejo zamenjavo za nedavno operiranega Luisa Suareza, ki bo po prvotnih ocenah počival še štiri mesece. Odsotnost takšnega napadalca je po prepričanju madridskega dnevnika AS "preveč", če bi "želeli ostati v boju za LaLigo in Ligo prvakov", novega napadalca pa naj bi na ponedeljkovem sestanku zahteval tudi novi glavni trener članov Quique Setien. Ta je na prvi tekmi kot trener Kataloncev na Camp Nouu slavil minimalno zmago proti Granadi, za katero je vnovič poskrbel prvi strelec kluba Lionel Messi (1:0).

AUBAMEYANG

Iščejo specialista
"Na moči je (na ponedeljkovem sestanku z upravo, op. a.) pridobila ideja o iskanju 'devetice', napadalca kazenskega prostora in ne univerzalnega napadalca ali krilnega napadalca, ki zadeva. Prigarana zmaga z 1:0 proti Granadi je vplivala na Barcine namere," piše barcelonski športni časnik Mundo Deportivo.

"Išče se specialist, ki bi lahko bil tudi član začetne postave. Če bo kdo prišel, ne bo še en (Kevin-Prince) Boateng. Kot je MD poročal že minuli teden, je Eric Abidal 'opravil vse potrebno' od poškodbe Suareza naprej. Tržišče je več kot dobro analizirano in kot je izvedel naš časnik, je ime, ki najbolj ustreza, Pierre-Emerick Aubameyang, 30-letni napadalec Arsenala, ki ima podpisano pogodbo do leta 2021. Inferiorna situacija 'gunnerjev' igra malce v prid ofenzivi 'blaugrane' za zbiratelja golov: zbral jih je 14 na 22 tekmah v Premier League 2019/20."

MORENO

Moreno bližje Barcini filozofiji, Aubameyang bolj primeren za 'trše' tekmece
Dodajajo, da Arsenal, ki na desetem mestu ravno za toliko točk zaostaja za četrtim mestom, ki prinaša Ligo prvakov, Aubameyanga ne bo spustil zlahka. Za nameček klubska blagajna na Camp Nouu ni preveč polna, omenjajo pa, da je Afričan dober prijatelj z Barcinima Francozoma Samuelom Umtitijem in Ousmanom Dembelejem, s katerim si je tudi delil slačilnico v Dortmundu. 

Mundo Deportivo omenja tudi španskega reprezentanta Rodriga Morena (Valencia), medtem ko je še en katalonski športni dnevnik Sport presenetil z omembo Nemca Tima Wernerja (Leipzig). Moreno se po mnenju Munda Deportiva bolj sklada z Barcinim slogom igre, saj ima "večjo kapaciteto za kombiniranje in igranje med linijami kot Aubameyang", ki pa je po drugi strani "hitrejši v tranziciji in telesno močnejši (1,87 metra višine)", kot takšen pa bi se bolje spopadel s "čvrstimi nasprotniki v Ligi prvakov", saj "bolje kot kdorkoli pozna angleški nogomet, glede na to, da so v osmini finala Liverpool, Manchester City, Chelsea in Tottenham".

WERNER

Izkušeni dvojec Giroud-Llorente
Tu sta tudi izkušena 33-letni Francoz Olivier Giroud, tudi sam nekdanji član Arsenala, in 34-letni Bask Fernando Llorente. Giroud, ki je trenutno član Chelseaja, je bil tik pred selitvijo k milanskemu Interju, a je vse skupaj zastalo po odhod Matttea Politana k Romi. Svetovni prvak s predlanskega mundiala v Rusiji je prva "špica" francoske izbrane vrste, a je v tej sezoni odigral le sedem ligaških tekem, bi pa predstavljal izkušenejšo in cenejšo opcijo ter omogočal neposrednejšo igro s hrbtom proti golu. Poznavanje in odlično sodelovanje z zvezdniško okrepitvijo te sezone Antoinom Griezmannom seveda prav tako ni nepomembno.

Llorente trenutno nosi dres Napolija, s katerim ima podpisano pogodbo do leta 2021, a je v tej sezoni odigral le tri tekme v Serie A. Prav Napoli je naslednji nasprotnik Barce v osmini finala Lige prvakov, v izločilnih bojih pa je nekdanji član Athletic Bilbaa, Juventusa, Seville in Swansea Cityja blestel že lani, ko je Tottenham tudi z njegovima zadetkoma na poti do finala izločil Borussio Dortmund, Manchester City in Ajax

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (80)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dany75
22. 01. 2020 10.43
+0
Auba je vrhunski napadalec... kdo misli da nebi pasal v Barco se moti... v Arsenal ne pase, v Barco bi se vklopil brez tezav, in si upam trdit da bi se obnesel bolje kot Suarez... skratka ce ga dobijo so lahko srecni, ker je dober!
Roglič šampion
21. 01. 2020 19.58
+7
Crreal pa loh sam rečem, da očitno nisi sposoben objektivnega pa pametnega komentarja... Ti je iggyp kar prov povedo... Se velik slabši si od zapiram
ehjaehja
21. 01. 2020 20.11
-8
nisem jaz nič slabši od tebe in ti nisi nič boljši od mene ne laskaj si.
Roglič šampion
21. 01. 2020 20.23
+4
Mislu sm v sposobnosti podajanja objektivnih izjav... Sicer ti nisi med najslabšimi tu
Roglič šampion
21. 01. 2020 20.27
+1
Kregamo se itak skos tuki gor... Brez tega bi bilo vse skupek velik manj zanimivo tuki... Tkoda hvala vam:)
Lessihinav?ek
22. 01. 2020 08.18
-2
DR.Fejsbuk
22. 01. 2020 08.47
+3
Najcenejša zabava med šihtom ta hip! Fantje, kar veselo vsekat po Barceloni, vsakemu radi povemo, kar mu gre!
DR.Fejsbuk
22. 01. 2020 08.52
+1
Crreal, ti pa ne bodi tako sramežljiv! Si med vodilnimi po zapisanimi neumnostmi! Predvsem zato, ker tisti, ki nekaj zapira, za podobno neumnost, porabi skoraj pol strani! Cripstoned pa celo!
Kollerik
22. 01. 2020 09.00
+1
Crreal ima srčne težave, odkar se je njegov CR tako mastno zalizal z mlado interjevo desetko....
Kollerik
22. 01. 2020 09.01
+2
tipček s svojo adolescentno družbico je po tistem slinastem dogodku prepolovil število posterjev svojega predragega v spalnici...
DR.Fejsbuk
22. 01. 2020 09.12
+1
Ja, sem kar vesel, da imam za nick nogometaša, ki je vzor celemu svetu!
igyyp
22. 01. 2020 09.42
+5
Zapiram včasih kar prov pove, včasih komu živec dvigne, tko kot ga men pa.pol malo pop..zdim. vendar včasih je prav malo heca.
igyyp
22. 01. 2020 09.43
+1
Popravek: kot ga kdo meni, zapiram ne leti nate.
drimtim
22. 01. 2020 09.55
+4
Če prideš z drugim nickom še ne pomeni da bodo komentarji boljši.
Roglič šampion
22. 01. 2020 19.03
Ja komu pa crreal... Ne rečem nc če je tvoj mnenje D je Ronaldo boljši od mesija, real boljši od barce... Neumn pa je če govoriš D je barca zanic, Messi za en k pa krneki... Mesija vrjetn se igrt niš vidu, niti statistike ne poznas
Roglič šampion
22. 01. 2020 19.05
Messibognogometa, ja, je kr zabavn drgac ksn večer pogledat te komentarje haha.
Roglič šampion
21. 01. 2020 19.56
+6
Pa phila coutinho nazaj poklicat za ofenzivnega vezist... Setien ga bo znov uporabt
Roglič šampion
21. 01. 2020 19.54
+3
Če že koga morajo pol Nej kupjo wernerja... Če prov bi mogl prej obrambo krepi k pa napad
grozjak
21. 01. 2020 17.12
+12
Coutinja naj pokličejo nazaj.....pa ne bo treba kupovati....
XAVI NIMA BLAGE VEZE
21. 01. 2020 17.22
-1
couthno je v izvrstni formi zelo dobro igra v bayernu jaz nevem kako ga nismo znali izkoristiti na sredini in v napadalnih akcijah takrat je res igral slabo ampak dosti krat ga je valverde pošiljau na pozicijo katere on sploh ni biu vajen igrati.upam da se mu barca ni preveč zamerla takrat in da ga ne bo hotu bayern odkupit.
bububu123
21. 01. 2020 18.33
+2
saj ga bo Barca vzela nazaj po koncu sezone, ker je Setien velik ljubitelj Coutinhove igre in ga bo znal porabiti na njemu ljubi poziciji
Kollerik
22. 01. 2020 08.01
+3
Ne spremljam Bayerna, toda znanec, ki ga...mi je zadnjič povedal, da Coutinho tudi tam igra toplo-hladno. Ko ima dan, je fenomenalen, ko ga nima...
XAVI NIMA BLAGE VEZE
21. 01. 2020 15.50
+8
imamo tri vhunske napadalce messi fati griezman, suarez pa se je poskodoval. nerabimo napada boljsega napada mislim da razen kaksnega liverpoola ali psgja nima trenutno nobena ekipa. problem je v sredini tisto mucenje zoge brez ideje in premalo hitrosti to je najvecji problem nevem kako to ne vidi uprava barcelone mar se niso nic naucili iz porazov v ligi prvakov? tam nikoli ni bil problem napad saj smo zadevali po 3,4 gole brez problema. problem je bil da ko je ekipa videla da lahko zadane mi nismo znali vec obvladovati sredine in v obrambi izpadli kot neki izgubljeni amaterji ki se le gledajo med seboj.
mmickica
21. 01. 2020 16.39
+7
Kje si ti na tej tekmi z Granado videl kaksno mucenje na sredini? Z lahkoto so prihajali do gola, le zadeli ga niso! In naslednjic, ko bo igral se De Jong, bo sredina se boljsa. Upam, da namesto Rakitica. V napadu pa je problem Griezman, ki se nekako (se) ne znajde. Upam sicer, da se bo pocasi navadil, ampak verjetno ne bo casa, da bi ga cakali.
XAVI NIMA BLAGE VEZE
21. 01. 2020 17.12
+4
kako za koga meni osebno so tiste podaje okoli kazenskega prostora po 15minut brez strela bile mučne za gledat sploh v drugem polčasu ko je bilo jasno da bo barca težko razbila bunker.ideja kreativnost manjka da ne bi bilo messija ne bi mogli nikoli razbiti nobeno ekipo ki je obrambeno naravnana.ta človek hodi po žoge skoraj do obrambe preigrava strelja kreira priložnosti vse on dela ker ostali so nesposobni.glede griezmana pa tako zdej ko je suarez poškodovan sem prepričan da bo ujel pravo formo in dau več od sebe.človek je vrhunski golgeter ki pa mora opraviti ogromno dela tudi v obrambi kjer sploh ni njegovo delo toda zaradi nesposobnih obrambenih igralcev in napak v sredini se dogaja prav to da včasih napadalci rešijo kakšno akcijo.obramba in sredina je problem pomni to.napad imamo vrhunski in silovit.
grozjak
21. 01. 2020 17.13
+10
Griezman je garač...čim več naj igra, ostalo bo prišlo samo po sebi
Brgolino
21. 01. 2020 17.26
-1
Zapirac a si to ti pod novim vzdevkom in navijac barce??? Take stavke znas oblikovati samo ti
Brgolino
21. 01. 2020 17.27
+0
XAVI NIMA BLAGE VEZE
21. 01. 2020 17.35
+0
si ti en pravi zapirač ja.pa sploh ni tako slab kot se ga trudite nekateri pokazati v slabi luči.on usaj pove direktno tudi če so učasih bolj krute besede pa ne zgreši za dosti in med vašo"vojno" mene ne upletaj lepo te prosim nedasemi ukvarjat z vašimi egoti.
ehjaehja
21. 01. 2020 17.35
+0
raje bi navijal za Jardan dekane kot za barco ki piše predsednikom protestna pisma ko ne morejo zmagati:)
ehjaehja
21. 01. 2020 17.38
-3
blaugrana 007 on ni navijač barce on je navijač messija zato pa ga tudi moti ko se mu pove resnica ni pa ga za krivit v treh letih si je mogel človek zamenjati vsaj 10 profilov zaradi mene in Real Madrida ko je kraljeval v ligi prvakov👑
marko1310
21. 01. 2020 19.16
-1
Blaugrana 007 se strinjam, napadalce imamo, ampak sredina(Rakitič, Buskec) penzion!zadaj Pike, Umtiti penzion!
marko1310
21. 01. 2020 19.22
+0
Kaj pomaga čez tisoč podaj, komaj, komaj 1 zadetek, napadalci morajo iti po žogo na sredino igri#ča na sredini je preveč matranja žoge
XAVI NIMA BLAGE VEZE
21. 01. 2020 19.38
-1
marko to pravim tudi jaz takšna premoč v posesti ampak jalova.pol pa ko nasprotna ekipa poveže 4 podaje skupaj pa takoj pred kazenskim barcelone zapretijo ne glede na to kako slaba je ekipa ker obramba enostauno ni na nevoju. sredina pa brez prave ideje je pa obramba dosti bolj katastrofa kot sredina ampak metat miljone za napad ki mu nič ne manjka? po mojem mnenju napaka.raje investirat v obrambo pa coutihna nazaj iz bayerna pa bo ekipa ekstra in nepremagljiva.
dark horse
21. 01. 2020 21.44
+1
Blaugrana si kao nov tu gor in z vsem na tekočem 😂😂😂
Kollerik
22. 01. 2020 08.03
+5
blaugrana je spet en cripsov ali zapiračev nick
Frel
21. 01. 2020 15.48
-10
le zakaj bi odšel v barco? da ga bojo uničili kot mnoge druge (Couthinio, Griezmann, Dembele, Arthur, Malcom, itd.) vse samo zato da bo "argentinski virtuoz" filal lastno statstiko. naj bo pameten in ostane v Arsenalu kjer bo vsaj igral, lovorik tako ali tako najverjetneje ne bo v nobenem klubu, tako da res nesmislena selitev.
Frel
21. 01. 2020 15.49
-9
Ibrahimović je hvalabogu zelo na hitro in pravočasno uvidel kam gre tale vlak pa je spokal. zato pa ga danes pozna širša nogometna javnost, saj se je lahko uveljavil, pri Barci ne bi imel pogojev, saj morajo vsi delati za Messija. dejstva
dark horse
21. 01. 2020 15.56
+2
Grel skrij se da te kdo najde ko si tako pameten
igyyp
21. 01. 2020 16.49
+3
Frel: sem mislu, da tu gor poznam večinoma vse, ampak vedno se najde kaliber kot si ti. Ja cela katalonija dela za Messija, ja da ma dobro plačo verjamem, sam ti še nisi dojel da je barca FC Barcelona, ne pa Messi.
grozjak
21. 01. 2020 17.06
-2
Frel, selitev aubameyanga je nesmiselna samo v tem pogledu, da verjetno ni dovolj dober za barcelono.....
grozjak
21. 01. 2020 17.16
-1
...pa še nekaj, kar ne veš....ko renomiran igralec pride v barco, se na tej točki šele začne...to so vedeli suarez, pique, alba itd.....z egoti tipa ibra, pa je zgodba drugačna...
janezdollar
21. 01. 2020 15.41
-8
Ne sanjaj LP...že nekaj let nimate za burek...
DR.Fejsbuk
21. 01. 2020 15.50
+5
Zajemi sapo in stisni pesti, sedaj bo Ibra spravil Milan na evropski prestol!
igyyp
21. 01. 2020 15.57
+8
Trolar: ti imaš za burek? Al ti posodim ? Kak kaj milan in Ibra, kdaj igrate v LP. Aja leta 1950 bom motal umret za nazaj, da vas vidim.
grozjak
21. 01. 2020 17.09
-2
Forintek, vem, da nima smisla, ampak, kako se ne naveličaš neumno izpostavljati pod članki barce.....vsakič izpadeš nevoščljivo teslo.....
DR.Fejsbuk
21. 01. 2020 15.20
+2
Kako kaj kaže z Coutinhom! V bayernu je tako ali tako samo na posoji! Mislim, da bi novi trener našel pravo pozicijo zanj! Konec koncev je napadalni vezist, ali kako že!
igyyp
21. 01. 2020 15.35
+8
Messi: Couthina so malo pri Barci sory zaj..e. Premalo časa, no sedaj z novim trenerjem bi vam pa prav prišel, sam bog si ga vedi kaj tam razmišljajo. V bayernu ihra zelo dobro. No vidimo kaj se zgodi.
batman1972
21. 01. 2020 16.33
+10
Coutinha je valverde dajal na levo krilo kar pa ni njegova pozicija zato se ni izšlo. sedaj bi ga kike lako dal na sredino in on pa arthur pa buskec bi bili udarni trio na sredini in grizman pa levo fati in desno mesi in je lepo mir. zato je pomembno da se vrne
ehjaehja
21. 01. 2020 15.17
+5
enga obrambnega kakovostnega eno sredino kakovostno in lahko napadejo ligo prvakov.napadalcev že imajo tako kakovostne kot velike zvezde.
drimtim
21. 01. 2020 14.56
-2
baletniki že imajo drisko,čeprav so zaprti
Petarda10
21. 01. 2020 14.16
+3
Najboljsa okrepitev bi bila Timo Werner tudi za prihodnost mali je golgeter
Lessihinav?ek
21. 01. 2020 14.13
-17
Aubumeyang celo življenje sanja da bo zaigral za največjega.dedu je obljubila da bi igral za Real.zdaj igra za Arsenal nevem zakaj bi šel na slabše,v barco
Petarda10
21. 01. 2020 14.17
+9
Ti ne mores brez barce kajne hehehe saj prav
Lessihinav?ek
21. 01. 2020 19.31
-2
igyyp
21. 01. 2020 13.16
+15
Ne razumem zakaj napadalca, ok Suarez res poškodovan, sam bi rabli kakšnega vezista, čeprav se je mladenič, ki je zadnjič zaigral izkazal, pa v obrambo nekaj. No ne vem mogoče se motim.
Lessihinav?ek
21. 01. 2020 14.13
-8
denis pohoric
21. 01. 2020 15.06
+0
DR.Fejsbuk
21. 01. 2020 15.21
+5
DR.Fejsbuk
21. 01. 2020 15.29
+6
Igy, Barca je nakupila za še eno ekipo igralcev, ki pa so vsi po vrsti samo dragi, ne dosegajo pa forme, ki je potrebna za tak klub! Morda je po sredi tudi kaj drugega! Ne vem, morda jih bo novi trener nateral delati, ali pa jih bo, tako kot pod kot Valverdejem, klub spet nekaj za drag denar kupil in potem posojal naokoli! Puig in Fati pa sta oba še premlada ter fizično prelahka in prešibka za ta nivo!
igyyp
21. 01. 2020 15.31
+6
Crreal: tvojih dinh dongov še jaz ne razumem, zdaj al sem jaz vsipan, ali si pa polnoma zgrešil. Zate je Messi pingvin, CR bog, navijač pa neboš nikoli. Smetiš tle gor, zapiram vsaj dejstva napiše pa če so prava ali napačna. Kar jaz napišem prosim spokaj in se ne rabiš oglašat. Pa enkrat se že odloči navijaš za Real ali Juve oz Ronalda.
igyyp
21. 01. 2020 15.52
+1
Messi: če pogledaš pri nas, Vini, Rodrigo itd, na mladih je treba ekipo gradit, tudi pa jaz ne vem kaj je posredi, pri nas tudi kupili, Edena, in kaj, poškodbe, Bale poškodbe, po letih jih ne moraš primerjat, vendar sam sedijo. Mogoče tudi res trenerji, bluzijo. Ah se bodo že znašli, eni in drugi.
Lessihinav?ek
21. 01. 2020 19.33
-4
zamenjaj logo za zastavo od fekalonije ali id varcelone,nas samo sramotiš
dajno
21. 01. 2020 13.15
+3
Napad je povsem OK. Obramba obramba, pa en za sredino.. Lahko pa tudi Messi sredina in en nov vrhunski napadalec
Fuzbaler
21. 01. 2020 13.05
+9
Res ne razumem uprave Barce. Nevem zakaj bi bil problem pripeljati nekoga mlajsega,ne nekoga v 30ih...
Lock Down
21. 01. 2020 13.35
+7
Gre za akutno rešitev, očitno želijo relativno poceni in začasno zamenjavo za poškodovanega Suareza, zato tudi iskanje med bolj izkušenimi napadalci.
Fuzbaler
21. 01. 2020 14.38
+5
Hja ampak tudi Suarez je v letih in tu bi preprosto morali iskati dolgorocno resitev.
DR.Fejsbuk
21. 01. 2020 15.30
+0
blazter
21. 01. 2020 12.59
+1
Pa sredina? Vezista top? No sej bo brez sredine tud šlo
Marcuus
21. 01. 2020 12.44
+3
Naj pripeljejo Šporarja.
AtleticoSLO
21. 01. 2020 11.43
+14
Kako napadalec...a pri Barci še zj niso pogruntal da je prioriteta Obramba...in nek visok igralec
Kollerik
21. 01. 2020 12.35
+10
Pri Barci jih zadetki v lastno meržo ne zanimajo toliko, kot zadetki v nasprotno, zato se išče (trenutna?) zamenjava za Suareza. Upam, da na poletje pripeljejo Lautara Martineza, pa čeprav za 100 + milijonov.
Kollerik
21. 01. 2020 12.35
-4
AtleticoSLO
21. 01. 2020 12.41
+13
Kollerik...kaj pa obramba...ne moreš imet v ekipi 10 napadalcev...da ti bo 7 sedelo na klopi...ko se vam pa nekdo poškoduje iz obrambe oz. vezne liije...pa ni zamenjave...zakaj? ker nabavlate sam napadalce...ni vse v napadu... barci primankujejo kvalitetni vezisti in branilci...ampak lej oni naj bi že vedli kaj počnejo
Kollerik
21. 01. 2020 13.19
+3
Kvalitetni vezisti so že tu, De Jong, Arthur Melo, mladi Riki... Branilec bi se še kakšen potreboval to je res. Toda Suarez je številka dva v ekipi, tako po številu zadetkov, kot po asistencah.
AtleticoSLO
21. 01. 2020 13.56
+5
Ok...kaj pa Griezz, Dembele, ob Suarezu ter želji Neymarju + Messiju, ki je sicer vezist v napadu….to je že 5 igralcev...ki pa so trenutno na razolagao Messi Griezmann ter Dembele...če ima Osuman res težave s poškodbam...ne rezumem zakaj mu potem ne prilagodijo treningov...imam občutek da danes vse več ekip pretirava na zmožnostih...in zato prihaja do raznih poškodb...ki se potem stalno ponavljajo….pa še to...če imate mlade veziste...naj jih potem sedaj Setien lepo začne vključevati čim več...saj se bodo le tako med seboj uigrali...za Obrambo bi potrebovali pa prevsem kakšne mlade in vidoke...Pique je sicer velikan...a že v letih
Lessihinav?ek
21. 01. 2020 14.14
-5
krnekilojz
21. 01. 2020 14.20
+5
Crreal teb par milijard ne more kupiti pameti!
Maxx365
21. 01. 2020 16.50
+2
Janezcesnik
21. 01. 2020 11.38
+4
Pa ka aubameyang neki no