Nogomet

Betis ponižal Barcelono, Solari pa Real popeljal še do četrte zaporedne zmage

Barcelona, 11. 11. 2018 22.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Pred tekmo 12. kroga španskega prvenstva so bile vse oči usmerjene v začetno enajsterico Kataloncev, saj se je po nekajtedenski odsotnosti v vrste blaugrane vrnil prvi zvezdnik Lionel Messi. A niti prisotnost Argentinca ni bila dovolj, Katalonci so morali priznati poraz odlično razpoloženemu Betisu (3:4). Zmage pa so se na gostovanju razveselili nogometaši madridskega Reala, ki so s 4:2 premagali Celto iz Viga.

Argentinski nogometni virtuoz Lionel Messi je sicer z ekipo odpotoval na gostovanje v elitni druščini Lige prvakov v Milano, a je tekmo proti Interju spremljal zgolj s klopi. Po zaslugi izenačujočega zadetka proti Italijanom je priložnost v začetni enajsterici ob Luisu Suarezu in Messiju dobil tudi Malcom.

Pred pričetkom tekme je Luis Suarez prejel nagrado za igralca meseca oktobra v španskem prvenstvu.
Pred pričetkom tekme je Luis Suarez prejel nagrado za igralca meseca oktobra v španskem prvenstvu. FOTO: AP

Začetek Barcelone je bil obetaven, že v uvodnih minutah sta gostujočim vratom zapretila Malcom in Messi, a je njun poskus še pravočasno blokirala obramba Betisa. Prav gostje pa so v 8. minuti zapravili prvo obetavnejšo priložnost na tekmi, volej Joaquina je zaustavil Marc-Andre ter Stegen. Kljub naporom Barcelone so se vrata blaugrane zatresla že v 20. minuti. Dolgo podajo je lepo sprejel Firpo Junior, ki je z izjemno samostojno akcijo ukanil domačo obrambo in zatresel mrežo ter Stegna.

Barcelona je odgovorila z nevarnim poskusom Clementa Lengleta, ki je ustvaril nekaj prostora in sprožil močan strel, a ga je gostujoči vratar s pravočasnim posredovanjem z roko preusmeril v kot. Betis pa se ni zadovoljil le z zadetkom. Cristian Tello se je sprehodil mimo katalonske obrambe, a le za las zgrešil vrata, podjetnost pa se je gostom izplačala v 34. minuti, ko se je po podaji Tella v kazenskem prostoru znašel Joaquin in potisnil žogo v levi spodnji kot za hrbet ter Stegna.

STRELCI

Betis je kar štirikrat zatresel mrežo Kataloncev.
Betis je kar štirikrat zatresel mrežo Kataloncev. FOTO: AP

V začetku drugega polčasa je v igro vstopil Arturo Vidal, a se je zdelo, kot da Katalonci, kljub nekaterim obetavnim poskusom, ne najdejo rešitve za nasprotnikova vrata. Blizu zadetku je bil po samostojni akciji tudi Messi, a je le za las zgrešil vrata Betisa. V 68. minuti pa se je vzdušje na Camp Nou le razživelo, po prekršku Tella v kazenskem prostoru je sodnik pokazal na belo točko, Messi ni izgubljal časa in s preciznim strelom v desni zgodnji kot se je vpisal med strelce. A Betis ni potreboval veliko časa za odgovor.

Barcelonina obramba je zatajila, do prostora za strel je prišel Giovani Lo Celso, ki je zatresel mrežo domačih. V 78. minuti je Barceloni uspelo znižati zaostanek, po podaji rezervista Munirja El Haddadija je do strel prišel Vidal. A tri minute kasneje je sledil nov šok za domače. Po dveh rumenih kartonih je zelenico moral zapustiti Ivan Rakitić, Betis pa je premoč kronal z novim zadetkom. Junior je z leve strani zaposlil Sergia Canalesa, slednji pa je žogo potisnil v mrežo. Čast Kataloncev je v izdihljajih tekme z znižanjem vodstva reševal Messi, ki je po podaji Vidala postavil končnih 3:4. 

TEKMA

Slavje nogometašev Reala po veliki zmagi v Vigu.
Slavje nogometašev Reala po veliki zmagi v Vigu. FOTO: AP

Še četrta zmaga Reala pod vodstvom Solarija
Real je pod vodstvom novega (začasnega) trenerja Santiaga Solarija lovil še četrto zaporedno zmago. A naloga je bila vse prej kot lahka, saj so aktualni evropski prvaki gostovali v Vigu pri vselej neugodni Celti. Gostje iz Madrida so sicer odločno začeli tekmo in že v drugi minuti je do zaključnega strela prišel Karim Benzema, a je njegov poskus z roba kazenskega prostora ubranil domači vratar Sergio Alvarez. Le minuto kasneje je znova sprožil francoski napadalec, tokrat po podaju Sergia Reguilona, a bil premalo natančen, da bi ogrozil Alvareza. V peti minuti pa sao zapretili tudi domačini. Sofiane Boufal je z leve poslal oster predložek, kjer pa do žoge nista prišla Iago Aspas in Maxi Gomez in ostalo je pri 0:0. Še bližje vodilnemu zadetku so bili domačini v 19. minuti, ko je Okay Yokuslu z glavo po kotu zatresel okvir gostujočih vrat.

postavi

V 23. minuti pa so gostje povedli. Luka Modrić je z natančno podajo zaposlil Benzemaja, ta je žogo odlično sprejel in jo mirno poslal za hrbet Alvareza, za vodstvo Reala z 1:0. Francoski napadalec je blestel že med tednom, ko je na gostovanju v Plznu Viktoriji zabil dva gola. Po pol ure igre sta lepi priložnosti za povišanje prednosti zapravila Benzema in Toni Kroos. Prvi je zgrešil z glavo, drugi pa je zgrešil praktično nebranjeni gol po odlični podaji Benzemaja, ki je iz igre vrgla Alvareza. V 43. minuti bi lahko Celta izenačila, a je veselje Boufalu z odličnim posredovanjem preprečil Thiabut Courtois. Tako so Madridčani na odmor odšli z minimalno prednostjo (1:0). Je pa potrebno omeniti, da je gostujoči strateg Solari že v prvem polčasu opravil dve menjavi. Poškodovala sta se Casemiro in Reguilon, v igro pa sta vstopila Javier Sanchez in Dani Ceballos

Drugi polčas se je začel sanjsko za goste iz Madrida. V 56. minuti so namreč vodili z 2:0. Roncagila je zapravil žogo pred svojim kazenskim prostorom, ukradel mu jo je Benzema, ki je nato v domačem kazenskem prostoru uprizoril pravi 'slalom' in pošteno premešal domačo obrambo. Napadalec je nato prišel tudi do zaključnega strela, žoga pa se je od nesrečnega Cabrala odbila v gol Celte za vodstvo Reala z 2:0.  A le pet minut kasneje, so domačini vodstvo gostov prepolovili. Hugo Mallo je z odličnim volejem izkoristil odlično akcija kapetana Aspasa in Braisa Mendeza, ki je z natančno podajo zaposlil soigralca, ta pa je z natančnim strelom znižal zaostanek Celte na 1:2. V 69. minuti bi lahko domačini prišli celo do izenačanja, a je veselje domačinov preprečil pozorni Courtois. Vse tri točke pa je nato gostom v 83. minuti zagotovil Sergio Ramos, ki je uspešno izkoristil enajstmetrovko, potem ko je David Junca v svojem kazenskem prostoru podrl Alvara Odriozolo. V zaključku tekme so domačini ostali še z igralcem manj, potem ko je drugi rumeni karton na tekmi prejel Cabral. In to je v 90. minuti izkoristil še Dani Ceballos, ki se je s natančnim strelom z roba kazenskega prostora podpisal pod najlepši gol na tekmi. A to še ni bilo konec goliade v Vigo. Zadnjo besedo so imeli domačini, potem ko je z nekaj sreče končnih 4:2 postavil Mendez. Madridčani so se tako razveselili šeste prvenstvene zmage. Kljub zmagi pa ostajajo na šestem mestu prvenstvene lestvice, a zgolj še štiri točke za vodilno Barcelono.

TEKMA

Izidi, 12. krog, Primera Division:
Barcelona - Betis 3:4 (0:2)
Messi 67./11m, 90+4, Vidal 79.; Junior 20., Joaquin 34., Lo Celso 71., Canales 83.

Celta Vigo - Real Madrid 2:4 (0:1)
Mallo 61., Mendez 90.; Benzema 23., Cabral 56./ag., Ramos 83./11-m., Ceballos 90.
RK: Cabral 87./Celta

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (258)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
12. 11. 2018 18.44
+4
prehitro ste nekateri prisli iz lukenj....kmalu vas spet ne bo vec in ko bo real prvak lalige brez vara boste tudi takrat dobili svojo porcijo.....kako ne zastopite da ne morete proti realu....lahko proti bayernu, milanu, liverpoolu, barceloni itd ... ampak realu pac ne ....stevilka 1 v nogometu ostaja....nova era brez ronalda bo kmalu tu in s to ero tudi rekordi ki smo jih sami postavili.....nobeden od omenjenih ni niti blizu realu kot klubu....institucija ki bo z novim stadionom zacela vse na novo.....
cripstoned
12. 11. 2018 18.39
+4
2 gol barce neregularen...munir v ofsajdu....kljub varu.....kollerik to te je verjetno pokopalo...hahahahaaha
cripstoned
12. 11. 2018 18.40
+0
za vse kar pises o realu se takoj vrne pri barci.....bodi tiho in odidi stran....
diebaumeister
12. 11. 2018 19.11
-1
dark horse
12. 11. 2018 21.38
+1
Če pojma nima o fuzbalu. Vidiš da se meni sam s seboj
Simoni?
12. 11. 2018 16.24
-3
Da jih gre razbiti moštvo na pol profesionalcev, ki je 12. na lestvici in to na domači njivi... To je res več kot le klub!
Johnny_J
12. 11. 2018 17.45
+3
diebaumeister
12. 11. 2018 19.10
+1
Pol profesionalcev??? Preišči svojo pamet preiskovalec.
ehjaehja
12. 11. 2018 14.29
-1
predsednik barce je po porazu igralce prisilil naj se učijo delat filane paprike,saj po njegovem mnenju je bolje filati kakor biti nafilan.vsekakor se strinjamo z njim:)
Johnny_J
12. 11. 2018 14.58
+4
Zato ti ne filas paprik, ker ti je všeč, ko si nafilan....
Kollerik
12. 11. 2018 15.05
+0
.... rončyjevi pubeci ni kaj...sami riževi narastki jim gredo po mokrih sanjah...
igyyp
12. 11. 2018 16.21
+6
zapiramvamusta: daj prosim te kot navijač RM enkrat napiši nekaj da boš dobil 40 plusov in ne vedno minuse, konkretno, brez pluvanja, nekaj o tekmi, taktiki, ne vem karkoli, sam ne bedarij. Bodi enkrat pravi navijač RM z trezno glavo, ne vem kaj te te provokacije tolko iz tira mečejo. Dostkrat sem napisal v korist tebi, da si car tle gor, ne vem če si razumel kaj hočem povedat. Si navijač Reala pusti Barco pri miru, Messija, in vse ostale, pokomentiraj dobre poteze enega, drugega, tretjega, ne pa vedno v konflikt. Res bova morala na pivo oz gajbo ;)
265004
12. 11. 2018 17.29
+2
evo igyyp pa si dobil minus od zapirača in crispa .naj ti samo povem da njegov domet je Roma,Messi,CR7 in vinicius,pa včasih Perez...Po novem še 3-4....Na koncu sezone bo samo še ponavljal Real 6 mesto -liga Evropa...-17 brrr zebe
dark horse
12. 11. 2018 21.40
+1
O fuzbalu nima pojma in mu ostane trolanje
poserjemsenavas
12. 11. 2018 14.01
-4
Pri barci se pozna da je igral messi, konec je bilo svobode. Vse preveč je šlo na njega. Škoda, ker so dokazali da brez njega igrajo bolj sproščeno.
ehjaehja
12. 11. 2018 14.18
-13
gotofi so.na koncu sezone se bodo borili za peto mesto:)
fihner
12. 11. 2018 14.22
+7
Vsekakor so pred vami in po naslednjem kolu, bodo še vedno...
ehjaehja
12. 11. 2018 14.26
-7
želeli ste trojčka no ta vikend se vam je uresničila želja,pazite od sedaj naprej kaj si zares želite😂😂😂😂
Johnny_J
12. 11. 2018 14.59
+8
Campeones34
12. 11. 2018 13.54
+3
Visok davek plačali za to zmago, Nacho in Casemiro sta out za skoraj 3 mesece (2 mesca in 3 tedne).
ehjaehja
12. 11. 2018 14.11
-3
slabo to res,že od začetka sezone jih pestijo razne poškodbe..
blazter
12. 11. 2018 13.30
+4
Tale Pikije tudi en čuden tič. Zavzame kazenski prostor in ostane tam še iz prvega polčasa. Bi mi lahko kater reku , da so stran menjal. Drugače Betis nima slabe ekipe. Vse igralci , ki so v Barci in RM sedeli na klopi. Če se ne bi bali b lahko zabili še par komadov.
le?o
12. 11. 2018 13.03
-5
Tezko verjetno a resnicno, da en clovek lahko tako vpliva na ekipo. V dveh primerih videno. Julen je zapustil real in je ze rezultat viden. Messi se je pridruzil ekipi in tudi tukaj se vidi rezultat.
diebaumeister
12. 11. 2018 11.35
-3
Pa dejte se pomirit, La liga bi bila preveč dougočasna, če bi Barca igrala vse tekme na polno, že lani se je odločila La Liga Decembra meseca, malce le mora biti zanimivo, predstavljajte si, da bi Barca dala vse od sebe do sedaj, bi bilo že vsaj 10 pik razlike pred drugo uvrščeno ekipo, pred Realom pa že svetlobno leto razlike.
diebaumeister
12. 11. 2018 12.16
+6
nekatere, ki so dobili "petko" boli očitno, hahahaha
Prodanekure
12. 11. 2018 12.16
+3
Ja seveda trener jim je pred tekmo rekel fantje igrajte z 40% moči da bo Laliga bolj zanimiva .. bravo ti si biser inteligence
ehjaehja
12. 11. 2018 12.35
-5
diebaumeister
12. 11. 2018 14.03
+2
Z VAROM, bi bili vi vsako leto ponižani sploh pa 2016 v finalu proti Atleticu, prodanaduša, kaj ma veze kaj jim reče trener, kdo igra na terenu oni ali trener??? Dajta mi petko raje
ehjaehja
12. 11. 2018 14.12
-3
kr jokcaj ja haha TROJČKA ste dobili ta vikend l😂😂😂😂
Kollerik
12. 11. 2018 14.36
+0
ehjaehja
12. 11. 2018 14.38
-2
nemočen kolerči kot že tri leta zapored:)
Kollerik
12. 11. 2018 15.06
+2
vidiš dibeu, kako hitro se prepoznajo...en seljak je že zalajal.... :)
diebaumeister
12. 11. 2018 19.14
+2
Jah kaj češ, petka jih je pač iz tira vrgla, saj sem rekel po REALU PRIHAJAJO TEŽJE TEKME
User416781
12. 11. 2018 11.24
+3
Kot sem že zapisal, se mi dozdeva, da je Barca boljša brez Messija. Nenavadno, ampak po svoje logično, saj če je Messi v igri, je igra preveč odvisna od tega kakšen dan ima...če ga pa ni, je igra bolj ekipna.
ehjaehja
12. 11. 2018 10.41
-2
sedaj ko ste ponižno fasali doma 4 komade od nekega betisa pa vam je naslov butast . karma pubeci karma..
igyyp
12. 11. 2018 10.59
+10
Ej ampak je res butast naslov res da so dobili 4 ampak so 3 dali, Barca je nas razmontirala 5:1 pa ni bilo takšnega naslova, res te novinarji iz muhe naredijo slona. Sicer pa vesel sem za naš klub. Upam da se poberejo, sam te poškodbe veliki davek smo včeraj plačali. Lp
ehjaehja
12. 11. 2018 11.03
-11
sej vem da je butast naslov samo sej me že poznaš,do messijevih navijačev ne morem imeti spoštovanja lsaj ga tudi oni nimajo do svetega kraljevega kluba:) zato pa jih moram še bolj vržti iz tira čeprav so že:)
igyyp
12. 11. 2018 11.18
+11
zapiramvamusta: ne rabiš imet spoštovanja do Messijevih navijačev, lahko pa imaš do Messija, tako kot imaš do CR-ja, jaz spoštujem oba, enega in drugega, žal CR-ja ni več med nami, ampak Real obstaja, in ga spoštujem, prav tako barco, ki je večni nasprotnik Realu. Oziroma obratno. Moraš pa nekaj dojet Messi je virtouz in prav Tako CR igrata različne vloge, o komentatorjih če boš na vsako pikico odgovoru se ti bo zmešal. Hala Madrid
ehjaehja
12. 11. 2018 11.20
-4
igyyp
12. 11. 2018 11.23
+0
diebaumeister
12. 11. 2018 12.16
+2
ehjaehja
12. 11. 2018 12.35
-5
diebaumeister
12. 11. 2018 14.04
+4
komot, lahko tudi trojko iz lanske božičnice
265004
12. 11. 2018 14.11
+1
ti klovn zapiračev nas nasmeješ s svojimi nebulozami.kdo pa tebe resno jemlje?vsaka tvoja napoved zgrešena,edine besede ki jih poznaš pa so "Roma" "premočna ""za sveti klub Real""Messi"car za "CR7"....Ti si iztiril že davno...
ehjaehja
12. 11. 2018 14.20
-3
Kaj govoriš? zadel sem poraz barce proti leganesu,zadel sem remi proti gironi,remi proti interju,ne jezi se saj ste ta vikend osvojili trojčka..barca nafilana ko paprika,zmaga kraljevega kluba in Ronaldo zadel. EVO TI TROJČEK 😂😂😂
Kollerik
12. 11. 2018 14.37
+3
Barca nafilala tvoj RM s petimi goli..evo ti peterček...na suho... :)
ehjaehja
12. 11. 2018 14.40
-2
Kot sem že povedal: ta zmaga na koncu ne bo nič štela kot ni štela lani tako ne bo letos,na koncu se bo štela le liga prvakov kot se že tri leta,še Messi je priznal kako močno si želijo ligo prvakov in da je za njih najbolj pomembna,a ja saj res kako kej šampanjec?
Kollerik
12. 11. 2018 15.09
+4
.... zmaga ne samo rezultatsko, ampak predvsem zmaga prestiža...KDO RESNIČNO JE NAJBOLJŠI.... 5:1.... obesi se.... :)
Johnny_J
12. 11. 2018 17.50
+3
Zaprti lažeš! Napovedal si remi z leganesom in pri 1:1 z interjem, si pisal, da bo 2:1 za inter...druga te pa niti ne berem, ker si kot papagaj, non stop eno in isto
diebaumeister
12. 11. 2018 19.15
+2
zapirač, če si zadel vse te rezultate pa moraš obračat velik denar na stavah??
alien8potnik
12. 11. 2018 10.17
+9
jaz še zmeraj čutim nelagodje ob igrah rm. nisem povsem siguren, da je to zares to. upam, da se motim. vsekakor super, da je kriza trenutno mimo. bo pa treba še precej dodati (pripeljati okrepitve), če želimo kakšno lovoriko. veseli me pa potencial v mladih - vinicious, prihaja rodrigo, ki je menda še boljši/zrelejši, čeprav leto mlajši (ali tu nekje), asensio, ceballos, kup novincev iz castille, ki zares prijetno presenečajo, odriozola ... isco itak. ni vse črno. konec koncev je pa zanimivo, da se rm prenavlja. malo se že naveličaš ena ta istega. tudi če kako sezono ne bo lovorik. skratka, sem zmerni optimist :)
ehjaehja
12. 11. 2018 10.39
-3
Ja samo bi treba zaupati malo bolj viniciusu po mojem mnenju.
alien8potnik
12. 11. 2018 10.56
+3
jaz tudi mislim. če je mbappe lahko na polno igral pri osemnajstih, bi tudi vinicious moral (ki bi lahko bil še boljši od mbappeja, tehniko ima boljšo, brzino pa tudi).
ehjaehja
12. 11. 2018 10.59
+0
sej to tudi jaz pravim,vodstvo oziroma Perez bi mogel zbrati pogum pa naročit solariju da menjava balea z viniciusom ker bale je v grozni formi praktično neviden pa tudi navasa bi vrnil v vrata.
265004
12. 11. 2018 14.14
-1
hahaha Perez bi moral naročiti Solariju hahahah a tko gre to pri vas?hahahaha
ehjaehja
12. 11. 2018 14.32
+0
ej a si ponosen na trojčka ta vikend?barca ponižana doma,real Madrid zmagal,Ronaldo pa zabil hahaha 😂😂
idiu3krasne
12. 11. 2018 10.16
+0
Barca prva....Real daj petko.
ehjaehja
12. 11. 2018 10.40
-3
Na koncu barca ne bo nič osvojila real pa bo,ti pa boš lahko za tolažilno nagrado rekel: DEJ PETKO hahaha:)
alien8potnik
12. 11. 2018 10.57
+5
če bi včeraj igrala barca proti rm, ni nujno, da bi sploh zmagala. tako hitro se to obrača v nogometu.
ehjaehja
12. 11. 2018 11.00
-3
res je barca ima več možnosti za zmago ko ne igra messi:)
Kollerik
12. 11. 2018 11.11
+3
Že celo desetletje "se to obrača v nogometu" da Real skorajda redno "puši" od realno največjega kluba v Španiji in širše, od Barce....
ehjaehja
12. 11. 2018 11.12
-1
Ja na to pa zmaga na bolj pomembnih tekmah medtem ko barco poniža roma:D
Kollerik
12. 11. 2018 11.16
+2
Kollerik
12. 11. 2018 11.16
+3
ehjaehja
12. 11. 2018 11.18
+0
Gre za to da niste sposobni zmagati lige prvakov ki si jo Messi tako sleherno želi;)
diebaumeister
12. 11. 2018 12.17
+5
Saj sem rekel, da po Realu prihajajo težje tekme
265004
12. 11. 2018 14.15
-4
ki si jo Messi tako sleherno želi....hahahaahha kakšen pacient ,kakšen besedni zaklad
ehjaehja
12. 11. 2018 14.33
-1
a to se smeješ rezultatu 3:4 ja tudi jaz sem se včeraj tako široko nasmejal iz srca Ko sem videl kislo mesijevo faco😂😂😂
diebaumeister
12. 11. 2018 19.17
+2
Jaz pa ko sem videl face prizemljikov AKA galaktikov po petardi.
igyyp
12. 11. 2018 09.42
+15
Brez veze, Barco ta poraz ni ubil, Real se jim je malo približal, nič tragičnega za nobenega, še bo zanimivo, in fajn da gledamo napeto prvenstvo, bistvo vsakega navijača! 24 vi pa že umaknite ta bedni naslov ker ni bilo nobenega ponižanja, če ne znate odšteti 4-3 vam tud bog ne more pomagat! lp vsem navijačem
diebaumeister
12. 11. 2018 12.18
+3
Boš videl, na drugem El classicu, bo Brca nazaj vam pobegnla
fihner
12. 11. 2018 08.55
+14
Naslov pa butast, da bolj ne more biti.....
Rolesx
12. 11. 2018 09.07
+7
kdaj pa tu ni naslov butast če je to butasta tv kjer so novinarji "premakjeni v glavi"
igyyp
12. 11. 2018 09.11
+6
sem že spodaj napisal pa še kar vztrajajo ;)
Johnny_J
12. 11. 2018 08.53
+12
Rakitica prodat, že v zimskem prestopnem roku! Pique je hodil v napad že pod taktirko guardiole in to takrat, ko je barca suvereno vodila in so se že zabavali in tudi takrat, ko napadu ni šlo. Včeraj je bil kriv za ukraden gol, ki bi sigurno bil, če bi prepustil žogo vidalu, ampak tudi v tem primeru, je prej šlo za pomanjkanje komunikacije, kot karkoli drugega. Poglejte si posnetek tekme in opazujte rakitica, kako se je počasi vračal v obrambo. Kaj pa naj naredijo obrambni, če ima nasprotna ekipa 3 igralce več v napadu? Tudi busquets bi lahko šel malo na hlajenje, saj zadnje čase ni tako zanesljiv na žogi, poleg tega je tudi on cepljen proti hitrosti. Torej 2 zelo počasna vezista v igri in, ko žoga ne teče tiki-taka in poceni izgubljene žoge na sredini, je to recept za veliko število prejetih golov.
igyyp
12. 11. 2018 09.17
+4
Tu se strinjam s tabo, enako pri Realu, Carvajal, Marcelo, in velikokrat tudi Ramos sploh če gubijo, vsi v napadu ostane samo Varane al Nacho, in potem avtocesta do gola. Pikec je pa poseben primer, neglede al vodijo ali izgubljajo, v vsakem primeru ga ni tam kjer bi moral bit. In potem luknja, saj isto pr Realu se je brez veze z tem ukvarjat.
Kollerik
12. 11. 2018 11.15
+1
Tile igralci so že stari asi in zato maksimalno uigrani...toda prihajajo v nogometna leta. In dobre zamenjave ne ležijo kar na cesti, pa tudi če klub odšteje čez 100 miljončkov. Lep primer za to so barcine težave npr. z Dembelejem. Tu so še obvezne poškodbe, ki pri vseh pobirajo na trenutke previsok davek, toda tako pač je.
saturnsky23 saturnsky23
12. 11. 2018 08.45
+5
Že stokrat ugotovljeno. Barcelona je takšen ustroj, da deluje lahko tudi brez trenerja, bolje rečeno brez, kar ima sedaj, enako velja tudi za leta nazaj, če odmislimo Gvardiolo. Ernesto je nekaj časa obetal, sedaj pa deluje odsotno. Ni sposoben motivacije igralcev, niti ob polčasu. Za ekipo, je skoraj bolje, da takšna figura ne sedi na klopi, da je na tribuni. Barcelona je postala s tem možakarjem toliko negotova, toliko nestabilna, da po že nekaj uvodnih minut gledanja, boš ugotovil kakšen bo izid srečanja, negativen, pozitiven.
Viejo cabron
12. 11. 2018 08.38
-5
Tak je ko so ljudje pod vplivom medijskega onesnaževanja in navijajo samo za klube (Real, Barca, MU, Juve,....) vse ostalo pa jih ne zanima. Ko je človek enkrat pod takim vpliv om so vse krave vijolične barve in dekle ob tebi je še samo ekran. Reveži...pojdite ven v svet med ljudi, telefone pustite doma in pozabite na vse Trumpe, Pahorje,Janše, Junkerje, Ruse, Kmetije, ....Ronalde, NLB, komuniste, Merklovco,....in še lahko naštevam. No in sedaj grem na kavo in če mi nekdo začne trobezljat o fusbalu in politiki ga pošljem v maloro. Pa lep dan želim.
Kollerik
12. 11. 2018 09.08
+4
ti spet nč ne kapiraš...fora je v veselju do xy...
dark horse
12. 11. 2018 08.23
+4
Tazaprti onaniral celo noč. Ko je Real izgubljal po tekočem traku brez da bi dal gol se pa po 3 dni skrival v luknji
igyyp
12. 11. 2018 08.31
+6
Ah daj se že nehaj ukvarjat s tem, vsak napiše kakšno neumnost, sicer tle bi se morali pogovarjat dejansko o nogometu, konkretno, sam pač ne gre, mene tudi ker vaš razpizdi pa ignoriram.
krnekilojz
12. 11. 2018 09.09
+5
Res je da vsak napise kaksno neumnost, ampak vasa cripl in zapirac pa vsake tok napiseta kaksen normalen komentar v 99,99% primerih pa piseta neumnosti. Resite se teh dveh nepomembnezev in bo takoj normalen razgovor o nogometu. S tema dvema, mogoce je samo en, pa to ni mogoce, ker o nogometu nimata pojma in samo zalita in lazeta.
igyyp
12. 11. 2018 09.26
+6
Krnekilojz: ja glej tudi vi mate dva šumar, idiu3krasne, ampak jaz to ignoriram, če napišeta kaj pametnega se vključim v komentar, če ne pač ne, isto pa pri nas komentiraš če je za komentirat, logično, če je kaj neumnega samo mimo pa stvar rešena. Jaz sem itak navijač, in fajn nekaj vas je tle gor, tako da.
idiu3krasne
12. 11. 2018 10.19
+3
igyyp
12. 11. 2018 11.09
+3
idiu3krasne: da ne boš meni kaj zameru, bog nedaj da sem te užalu, ni bil namen, ampak vedno je vojna zapirač proti tebi, oz obratno, jaz vama obema častim gajbo piva. Drugače pa fajn da se pohecamo, samo včasih je to že daleč od hecanja.
KavčStrokovnjak
12. 11. 2018 08.21
+5
Kako? A ni bil Real Madrid to sezono že odpisan? Letos nima šans za karkoli? Na ligaški lestvici pa samo 4 točke zaostanka za 1. mestom... Alaves na 4. mestu ima samo točko zaostanka. A če se Barca še enkrat spotakne boste tudi njih odpisali?