Nogomet

Barcelona na krilih najstnika Fatija do zmage proti Levanteju

Barcelona, 02. 02. 2020 20.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Barcelona je v 22. krogu španskega prvenstva gostila Levante, katalonski ponos pa se je po dveh zadetkih Ansuja Fatija veselil nove prvenstvene zmage (2:1), častni zadetek za goste je v sodnikovem podaljšku dosegel Ruben Rochina. Katalonski zaostanek za vodilnim Realom tako znaša tri točke.

Katalonci so se pognali v lov za trenutno vodilno ekipo španskega prvenstva, Realom, ki je po zmagi v madridskem derbiju ohranil prednost na lestvici. Quique Setien, ki je pred tedni sedel na trenerski stolček katalonskega ponosa, doslej še ni opravičil zaupanja, tokrat pa je imel odlično priložnost, da popravi prvi vtis.

Quique Setien je prevzel vajeti Barcelone po odhodu Valverdeja, vse odtlej je klub nanizal štiri zmage in en poraz.
Quique Setien je prevzel vajeti Barcelone po odhodu Valverdeja, vse odtlej je klub nanizal štiri zmage in en poraz. FOTO: AP

Barcelono sicer pestijo številne poškodbe, med drugim manjkajo Luis Suarez, Ousmane Dembele in Arturo Vidal, kljub temu je bila blaugrana prepričana, da na Camp Nou opraviči vlogo favorita. Levante se je ob gostovanju Kataloncev v Valencii že trikrat zapored izkazal za izjemno neugodnega, vendar pa trinajstouvrščeno moštvo španske La Liga na gostovanjih v Barceloni kaže povsem drugačen obraz.

Gerard Pique si je prislužil nov rumeni karton, zaradi česar bo moral izpustiti naslednjo tekmo.

Katalonski ponos gostm vse od prve minute ni dal dihati, že v prvem polčasu so Setienovi varovanci štirikrat streljali v okvir vrat Levanteja, od tega dvakrat uspešno. V 30. minuti je Lionel Messi z mojstrsko globinsko podajo zaposlil hitrega Ansuja Fatija, ki je žogo med nogami gostujočega vratarja poslal v mrežo. Na drugi zadetek 17- letnika je bilo potrebno počakati le minuto. Podajalec je bil ponovno Messi, žogo je poslal na levo stran kazenskega prostora, kjer so Levantejevi branilci spet pozabili na Fatija, ta pa se je še drugič na tekmi vpisal med strelce. 

Lionel Messi je prispeval podajo za oba zadetka Barcelone.
Lionel Messi je prispeval podajo za oba zadetka Barcelone. FOTO: AP

Barcelona bi lahko svojo prednost do konca polčasa še povišala, vendar je strel Nelsona Semeda trčil ob prečko. 

Tudi v drugem polčasu so prednjačili domači, nekajkrat pa je bilo nevarno tudi pred vrati Marca-Andreja ter Stegna. V 54. minuti se je izjemna priložnost ponudila Rubenu Rochini, ki pa je streljal previsoko, nevaren je bil tudi Hernani, čigar udarec je požrtvovalno ubranil ter Stegen. Trud gostov se je izplačal v sodnikovem podaljšku, Rochini je močno z roba kazenskega prostora streljal na vrata, žoga se je odbila od Hernanija, spremenila smer in zmedla ter Stegna ter pristala v mreži (2:1). 

TEKMA

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Roglič šampion
03. 02. 2020 19.50
+3
Prvi polčas odličen, drugi za pozabo... Najpomembneje je da ohranjamo stik z vodilnim realom... Sicer me pa začenja skrbeti... Liga prvakov se bliža, barca pa ne igra nič kaj prepričljivo... Se pa forma kaj hitro lahko obrne... Bomo videli kako bo, barce ne smeš nikoli odpisati
cripstoned
03. 02. 2020 18.53
-1
smesni ste nekateri ki tako hvalite barcelono...ljudje bozji igrala je z levantejem in leganesom v zadnjih 2 tekmah...te ekipe lahko nadigrajo...proti boljsim ekipam od omenjenih v prvenstvu in v gosteh bodo trpeli...to se je dogajalo lansko sezono le da real madrid ni bil tako dober in na nivoju...ne veselite se prehitro ker ze naslednjo tekmo barca gostuje pri vedno neugodnem betisu in se to brez piqueja...ceprav pique vcasih deluje nezanesljivo je prav njegova prisotnost tista ki daje soigralcem neko varno zavetje...in brez njega ne vem kdo bo to...umtiti, lenglet? vsekakor ne...
grozjak
03. 02. 2020 18.19
+4
Mimogrede, Guardiola pije živce lastnikom cityja...Morda, res upam, pa pride nazaj in pošlihta stvari. Njemu še ibre ni bili težko napoditi, ker se je preveč zajeb...l......
Roglič šampion
03. 02. 2020 20.00
+2
Nevem kaj se majo za prtozvat... Pomislijo naj, kaj je pep napravil iz cityja... Nedvomno eno najboljših ekip v angleški zgodovini
samomojemnenje
03. 02. 2020 13.03
+8
Jaz pa sem imel občutek, kot da je Barca v 2.polčasu igrala trening tekmo. Zakaj? Podajat žogo Ter Stegnu in nazaj do branilcev. In spet vratarju, ki je nato držal žogo in čakal, da se nasprotni igralci postavijo više, nato pa poskus hitrega prenosa na napadalno polovicco, ko je obramba nasprotnika razredčena, oz. ko ni postavljen bunker. To je vse lepo in prav, ampak ni pravih vezistov, da bi to udejanili. Ker toliko podaj, kot jih je bilo včeraj vratarju, se ne spomnim, da jih bilo kdaj prej. Nadalje, kako Obrez ve oz. je videl, da Fati ni niti pogledal vratarja? In še dobro, da je Messi iskal Fatija, kar se je obrastovalo, kajti Griezmann še tiste žoge, ki jih dobi, pospravi mimo gola. No in včeraj se je tudi videlo, da je Messi začel preveč forsirati sam sebe, da bi dal gol. Pač pride dan, ko ne gre žoga v gol, kar pa ne velja za Griezmanna, ki se mu to stalno dogaja. No, vsaj borben je v obrambi. V napadu tudi ko dobi žogo, namessto, da bi poizkusil koga preigrati, vrača žogo nazaj, čeprav je naloga napadalca koga preigrati in s tem narediti višek. Mi je paa bil včeraj zelo všeč Semedo, čeprav je naredil nekaj napak, ampak je v napadu in tudi obrambi boljši od Roberta. Je pa ta igra s podajami okoli golmana ravno prava za trganje živcev navijačem, ki samo čakajo, kdaj bodo naaredili napako. In so jo. In sreča, da so bili napadalci Levanteja preveč štorasti, da bi zadeli gol. Me res zanima, kaj bo v Bilbau in v Sevilli proti Betisu.
grozjak
03. 02. 2020 18.11
+3
Mislim, da je griezman za to ceno sposoben precej več...zakaj ni tako, pa mora rešiti trener...
grozjak
03. 02. 2020 10.30
+6
Athletic bo vzel mero, zopet...tole se ne bo izšlo....
Trend01
03. 02. 2020 09.10
+3
Off topic - kot kaže še vedno ni uspelo nobeni SLO TV mreži dobiti pravice za prenos Cope. Živeli "streami"!
resnicaosvobaja
03. 02. 2020 12.20
+6
Za vas je tako še vseeno ...vi še tako niste igrali s prvoligašem
Trend01
03. 02. 2020 15.14
+1
Me vikaš? OK. A ni treba. Sem pa že igral proti prvoligašu. Oz. nisem. Proti prvoligašu iz Slovenije v času Juge (torej Olimpiji), je bilo to kar malo težko. Sem pa igral proti 1. ligašu iz takratne "republiške" lige igral.
grozjak
03. 02. 2020 18.13
+2
Kapo dol, jaz sem prilezel samo do občinske lige....
resnicaosvobaja
03. 02. 2020 09.03
+10
Barcelona se je vrnila svoji klasični igri ? Njena klasična igra je napadalna, tika taka pa je le posledica poznavanja vrhunskih soigralcev v igri, ki omogoča tako igro, ampak bi morala biti izključno za dosego gola.Všečnih je bilo nekaj prenosov žoge preko sredine po nekaj podajah na prvi dotik, kar pa je ponavadi jalovo, če se sočasno ne gibljejo. Semedo je pravi igralec za to mesto, ker boljšega Barcelona pač nima. Barcelona potrebuje trenerja, ki goji napadalni in totalni nogomet in za zdaj še tega ni zaznati v taki meri, da bi lahko govorili o razliki
grozjak
03. 02. 2020 10.32
+3
Včeraj se je vse dogajalo po levi na fatija.... dokler ni setien zamenjal grizmana ni šla niti ena podaja od messija na desno......
samomojemnenje
03. 02. 2020 13.06
+1
Kar nekaj napadov je bilo po desni preko Semeda. Griezmann pa, četudi je dobil žogo, ni gledal naprej, ampak samo kako bo vrnil žogo nazaj...
saturnsky23 saturnsky23
03. 02. 2020 08.57
+8
Priznajmo simpatizerji. Nikoli v zgodovini tako slaba Barcelona. Zadnje čase in to med katerakoli tekmo lahko greš v hladilnik ali na WC, nič nisi zamudil. Neverjetna non šalanca, neborbenost. Kam smo prišli, da Rakitić ostaja in celo igra. S to ekipo in takšnimi predstavami, ni niti malo možnosti za visoko uvrstitev ali kakšno trofejo.
DR.Fejsbuk
03. 02. 2020 09.45
+6
Trend01
03. 02. 2020 10.56
+5
BBarca
03. 02. 2020 08.56
+5
Dober prvi polčas, slab drugi. Škoda da ni kaj več šlo v gol. Priložnosti je bilo dovolj. Da vidimo zdaj kako bo na gostovanju v Bilbau.
DR.Fejsbuk
03. 02. 2020 08.37
+7
Kaj imata Messi in Griezman? Suarezu podaja do nezavesti, pa tudi če zgreši vse živo! Griezman pa, kot da ne obstaja! 120 miljonov za razdor ekipe, kar poceni, ane?
igyyp
03. 02. 2020 08.41
+8
Gizmo je neke vrste bol garač v obrambi kot v napadu, vrača se pri vsaki akciji praktično, in dosti žog pospravi. Odnos Messi - Grizz je pa res za vprašanje.
Trend01
03. 02. 2020 08.49
+6
A nisi slišal, da je Lionelov brat tudi manager Fatija? Morda zato tako "fila" Fatija s podajami. Griezmann in Messi sta pa kot dva petelina na istem kupu. Le, da se bo moral Griezmann podjarmiti Messiju. Je le on tisti, kise je prišel na novo, že zasedeno dvorišče. Do takrat ne bo podaj.
igyyp
03. 02. 2020 08.54
+6
Trend01: Misliš da res Barco toliko fura Messi? Ne sam vprašam ker se mi zdi to smešno, vemo da je vrhunski nogometaš sam skoraj ne morem verjet, da bi imel takšen vpliv, vemo pa tudi iz kje je prišel Grizz iz garaškega kluba.
Trend01
03. 02. 2020 08.59
+3
Takoj, ko je dal Setién intervju, in dejal kako občuduje igro Messija in, da gleda vsako njegovo tekmo v posnetku, je bila zadeva zaključena. Messi + Bertomeu furata klub. Pomaga jima še Abidal. Setién je tam le zato, ker občuduje Messija ter sistem "tika-take"- Mislim, da bo Messi kdaj sedel? Počival? Le, če bo sam želel.
apodgra
03. 02. 2020 09.13
+1
Trend Da sanjaš pri belem dnevu je mogoče samo takrat, če cele noči ne spiš. Če sodiš po tem ,da pri nepomembnih tekmah ne igra , da je to njegova odločitev .Potem tudi Ronaldo vodi Klub Juventusa. Vsaka ne igrana tekma je samo slabo za igralca , počitek ne prinese ničesar dobrega . To so napaka trenerjev, ki hočejo svoje najpomembnejše igralce malo spočiti , počivajo naj takrat ,ko so poškodovani. V NBA ligi, ki igrajo po tri tekme na teden ,pride kdaj trenerju Dallasa na misel , da bi pustil zdravega ,tudi že utrujenega Donćica na klopi za rezerve ali med gledalci. Niti slučajno. Morda pa imaš res zanesljive informacije iz reve roke , da si upaš takšno trditev obelodaniti. Kaj vse še bomo izvedeli od žice enciklopedije .
Trend01
03. 02. 2020 09.21
+4
NBA tekme trajajo 48 minut. Od tega jih košarkaši odigrajo med 30 in 35 (torej med 62 in 73%). Evo, iz "žice" enciklopedije. In, da ne boš še bolj brihten kot si že, se takšne nogometaše, ko je tekma že odločena, da ven zaradi morebitnih poškodb (npr. . Ne zaradi pomanjkanja moči, kondicije. ) Največja "žrtev" takšnega pretiravanja, je bil v zadnjem času npr. Mané. Ko igraš tekme, ko to ni potrebno. Ampak, ti že veš. Iz izkušenj, Kajne? Kaj je delal Messi v 2. polčasu? Soliral, driblal in želel "pod nujno" zadeti gol.
Trend01
03. 02. 2020 09.26
+6
Hja, Ronaldo? Kaj dela pri Juvetu me ne zanima. Vem, kaj je želel narediti in pripeljati k Realu. 3, oz. 4 igralce. pa mu ni uspelo. K sreči.
laycan
03. 02. 2020 09.37
-2
Poglej kaj je Messi naredil z Argentino. Tu ima isto proste roke.
Trend01
03. 02. 2020 09.38
+1
V bistvu jih je več. André Silva, João Félix (ja, že takrat je bil v špilu), Gonçalo Guedes, De gea, Marquinhos, David Alaba, Bonucci... Pa je bil zavrnjen. K sreči.
Trend01
03. 02. 2020 09.51
+4
Na, še igralce, ki jih želi (jih je želel) imeti pri Juvetu: Isco, Manolas, Marcelo, Ndombele N., Chiesa, Zaniolo, João Félix... Je koga dobil? Ne, ni. Tone, ti pa kar sanjaj naprej. Le Messi je tisti, ki v glavnem dobi kar želi. Še Neymarja mu bodo na koncu nazaj pripeljali. Pa naj stane kar mora...
grozjak
03. 02. 2020 10.33
+5
Tačas pa coutinho v munchnu jajčka praska.....
Trend01
03. 02. 2020 10.57
+5
apodgra
03. 02. 2020 16.29
+2
Trend Kaj igrajo samo trideset ali 35 tekem ali minut . Če hočeš biti dlakocepec, potem se bom postavil v tvoje kožo. "ŽIce-živa " .Košarkarji igrajo res 30 do 35 minut efektivnega časa . Koliko minut pa je efektivni čas igre pri nogometaših. Messi soliral , "driblal" in želel zadeti gol " pod nujno" ? Torej, kdo pa naj potem strelja in poizkuša žogo spraviti v mrežo , če ne on . Morda Griezmann , Raktić , Busqets , Alba …. "Gospod" Trend , vem samo nekaj , da sem v svojem življenju nekaj dosegel in se na to tudi ponosen. Tvoje ignorance pa tako in tako ne štejem ,kot nekaj , zakar bi me morala boleti glava . Rad pa bi spoznal tega vse vsevednež in se potem sam prepričal, kakšen je ta naš kaliber. Ti mi ne moreš prodati tvojega znanja , ker ga sam nimaš dovolj. Lahko pa ti dam nasvet , veš za eno kapljico , kar pa ne veš , pa je ocena. Zato si ne domišljaj ,da si nekaj in da ti spadaš med brihtneže. Skromnosti ti pa res ne manjka. Si pa zelo močan na ignoranci in podcenjevanju , ne samo do mene ,tudi do drugih nisi nič boljši. Če bi število tvojih minusov postavil v vrsto, bi si lahko tlakoval dvorišče pred svojo lastno hišo , je jo sploh imaš. To je moj zadnji daljinski pogovor s tabo.
Trend01
03. 02. 2020 17.01
Campeones36
03. 02. 2020 08.34
+5
Levante si je na koncu se priigral več zicerjev kot barca, sam Ter Stegnu se lahko zahvalijo oz nezbranosti Levantejevih napadalcev.
BBarca
03. 02. 2020 08.57
+2
Realno bi lahko bilo 5-2, če bi oba golmana slabše branila
Campeones36
03. 02. 2020 14.21
-1
a se ti hecas??? Levante imel 5 zicerjev v 2. polčasu
Dany75
03. 02. 2020 08.21
+7
Cestitke Barci in navijacem za zmago... igra pa res za pozabo, predvsem drugi polcas, ko je Barca naredila vsaj tri katastrofalne napake v obrambi in dala Levanteju priloznost da zabije .. na sreco niso bili dovolj zbrani da bi zadeli ze prej oz vec kot enkrat... v gosteh bo s takimi napakami Barca to drago placala... res skoda da taka ekipa na koncu tako trpi za tri tocke... Ter Stegen res vrhunski... pa se Messi z asistencami... vsi ostali pa za pozabo... zoga krozi, nevarnosti pa nobene... bo treba se vec mladih zacet forsirat, ker drugace se jim slabo pise....
igyyp
03. 02. 2020 08.20
+6
Čestitke Barci za zmago, spet zrežirala Ter Stegen in Messi, v 1 polčasu gledljivo, drugi polčas sploh proti koncu, pa velika nevarnost da bi prišlo do izenačenja, nevem se kar zajebavajo tko mal od noge do noge. No 3 pike štejejo.
Petarda10
03. 02. 2020 08.05
+5
messi in ter stegen ostalo je za v pozabo
Nimasmisla
03. 02. 2020 07.57
+3
ma kakšna igra borba za golo preživetje rešuje pa jih ter stegen še 10 minut pa bi izgubili
fihner
03. 02. 2020 08.51
+0
Trend01
03. 02. 2020 07.56
+1
Točno tako kot sem včeraj po prvem polčasu pisal in na začetku tekme. Postavitev Levanteja 4-4-2 je napaka. Seveda, če ne bodo stopili višje, bolj agresivno na Barçino sredino. In v drugem polčasu so. Omenil sem, da igrajo trije igralci proti Levanteju (Messi + Fati + Semedo). A, roko na srce, se jim je MORAL pridružiti tudi Ter Stegen! Res, da je bil Messi proglašen za MOM, a meni je tokrat bolj »sedel« Fati. Več je tekel, garal... Bil je bolj vsestranski. Messi je zgrešil 2 »100%« priložnosti (od 10 strelov proti golu), Fati je dve nekako zadel (od 5ih priložnosti). »V miže«. Sploh ni pogledal kam tolče. A je sedla. Messi je 8x uspešno driblal (od 9ih), Fati 2 od 2. Fati je odvzel, prestregel 5 žog, Messi nič. Messi je imel 7 ključnih podaj, Fati – 3. Messi je izgubil 22 žog, Fati »le« 12. A na koncu je v bistvu Barçi v prid odločil spet Ter Stegen. Naveza Griezmann (bil tokrat »lost in space«) – Messi in obratno: katastrofa. Sredina Barçe: žalostno. Nič od nič. Obramba: skromna, a k sreči je tam Ter Stegen. No, verjetno je nekomu »bolj sedel« Messi, drugemu Fati, tretjemu Ter Stegen. Četrtega pač ni. Pričakoval sem vseeno bolj zanesljivo igro in zmago. Na drugi strani bi lahko pohvalil Postiga (7 razčiščevanj + 5 blokad + 4 ukradene žoge + 1x »čiščenje« z golove linije) ter tudi vratarja Aitorja. P.s. – bi pa omenil še Miramóna, ki je Fatiju vse to, s slabo obrambno igro, tudi omogočil. Brez prekrška nad njim! Messi je bil favliran le 1x. Čudno. Največ prekrškov je fasal Rakitić – 4x. Največkrat je favliral Piqué – 4x. P.p.s. – pred Setiénom je še ogromno dela. To je nič od nič. A štejejo točke. Je kdo opazil, da Barcelona spet klasično igra? 4 zadaj, 3 na sredini. Zato pa je tako dobro uspevalo Semedu. So s postavitvijo presenetili Levante,
resnicaosvobaja
03. 02. 2020 08.47
+2
Kdor da takšno daljinsko asistenco, kot jo je spet Messi, se nimamo kaj pogovarjati o MOM
Trend01
03. 02. 2020 08.56
+0
Tako kot so nekateri "zaljubljeni" v Ronalda, ste/so nekateri v Messija. Žal.
apodgra
03. 02. 2020 09.27
+1
Tredn Pa res brez statistike pri tebi ne gre? Lahko bi bil zaposlen na uradu za RS za statistiko . Če si vse te podatke zbiral sam, potem , pa res nisi dobro videl same tekme .Istočasno , eno in drugo , se ne da . Kar se pa tiče igralih sistemov znano in videno samo to, da v modreni igri nogometa ,vsi v napad in vsi v obrambo. Kako lahko nekdo spozna , kateri sistem se igra , ko se igra samo na eni polovici igrišča ali v kazenskem prostoru . Tudi če bi Levante ne igral po tvojem sistem 4-4-2 , bi bilo kaj drugače. Vse ekipe ,ki igrajo proti Barci ,koristijo samo proti napade , zato ker se vsi igralci preselijo na polje nasprotnika in puščajo za sabo veliko praznega prostora . Da je toka povejo številke , koliko gol zabije in koliko gol dobi Barce.
apodgra
03. 02. 2020 09.33
-1
Tredn Nekateri so zaljubljeni v Ronalda, nekateri v Messija , eden pa je prav gotovo zaljubljen v statistiko in prepričan ,da je posrkal vse znanega o nogometni igri. Si zelo obetaven in še uspešno naprej. Vedno več imaš novih bralcev , ki pa se sprašujejo od kod imaš vse te" izvirne " vire-informacije .
DR.Fejsbuk
03. 02. 2020 09.49
+2
oba sta nekaj najboljšega, kar se je v nogometu zgodilo zadnjih 15 let! Večina nas česa podobnega ne bo uspela videti še enkrat! Zaljubljenost? Prav, če tako hočete!
Trend01
03. 02. 2020 10.03
+1
Tone, jaz ne vem kaj si delal v življenju. Prav veliko, oz. zanimivega verjetno ne. Ne znaš opazovat tekme, ne veš kako igrajo, ne znaš brati analiz, ne poznaš statistike. Nekaj nabijaš v tri krasne in verjetno sploh ne veš kaj si napisal. Le, da nekaj si. Ker je "cool". Umiri se, in napiši kdaj kaj brez napak, smiselnega in kaj zanimivega povej. Poskusi.
resnicaosvobaja
03. 02. 2020 12.53
+2
apodgra
03. 02. 2020 16.43
+1
Tend ,To pa je res čudna zadeva , da ti veš , da nisem in nič kaj zanimivega in vrednega storil v svojem življenju .Gledal sem tekme in igral , ki še ti za svojega očeta nisi vedel . Moram ti priznat , da še vedno, kaj delam in zakaj , zato, ker me nekateri še vedno potrebujejo . Pisati brez napak , nekaj smiselnega in zanimivega povedati človeku , ki se spozna samo na isto, kar nekje prebere in naprej posredovati kot lastno zanje .Temu se pravi plagiat . Od sedaj naprej , bom pisal samo o tvojih slovničnih napakah , vsebina me tako ali tako na zanima.
Trend01
03. 02. 2020 17.05
-2
Zanimivo kako nekateri zajokajo in so užaljeni, ko jim vrneš z enako mero kot jo drugim postrežejo. Ja, čuden je ta svet.
dark horse
03. 02. 2020 07.48
+4
Igra dobiva vse lepšo podobo,predvsem več teka,agresivnosti,bolj kreativne kombinatorike. Ob boljši realizaciji bi lahko včeraj dali 6,7 komadov lahko pa bi tudi dobili še kakšna 2 poleg brez izjemnega TerStegna
AS1983
03. 02. 2020 07.39
+17
Barca bo imela letos kar tezko delo da ubrani domaci naslov
Barni3
03. 02. 2020 07.30
+7
Uceri prvi polcajt je bil super drugi pa spet nonsalanca....je pa tut res d mesiju uceri zoga ni hotla u gol...ja pa spet fati dokazal zakaj pravijo da je supertalent (bo potrebno se velik delat) in pa super tekma semeda...raketic je igral celo tekmo pa je to opazu sam gkedalec u zadnji vrsti ki ga je ob edinem poskusu nastreljal...grizman u napadu spet slabo driblingi mu ne stecejo,zoga mu uhaja streli nenatancni...je pa spet oddelal dobro tekmo v obrambi,kar se tudi pozna prej jih je blo 8v fazi branjenja z grizmanom jih je 9...obcasno prideta nazaj tut fati in mesi ampak redko
Johnny_J
03. 02. 2020 07.27
+10
Govoril sem pred nakupom griezmanna, ob nakupu in se vedno trdim, da je to eden najslabsih od mnogih flopov tega vodstva. Teka kot kura brez glave in iz 1m zgresi gol za 2m.
Janezcesnik
03. 02. 2020 07.28
+0