Nogomet

Real Madrid na Camp Nouu prisolil zaušnico Barceloni, Atletico boljši od Betisa

Barcelona, 24. 10. 2020 17.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši Reala iz Madrida so na večnem španskem derbiju v gosteh s 3:1 ugnali Barcelono. Po izenačenem prvem polčasu (1:1) sta srečanje v korist galaktikov prevesila veterana Sergio Ramos, ki je izkoristil kar nekoliko sporno dosojeno enajstmetrovko, in rezervist Luka Modrić. Real je z zmago znova skočil na prvo mesto prvenstvene razpredelnice. Njegov mestni tekmec Atletico pa je v večerni tekmi z 2:0 odpravil Betis.

Raphael Varane, Lionel Messi in Nacho Fernandez v borbi za žogo na tokratnem el clasicu.
Raphael Varane, Lionel Messi in Nacho Fernandez v borbi za žogo na tokratnem el clasicu. FOTO: AP
Ansu Fati je s 17 leti in 359 dnevi postal najmlajši strelec na el clasicih v tem tisočletju. Pred tem je rekord držal Vinicius Jr., ki je zabil pri 19 letih in 233 dnevih. 

Oba trenerja sta nase opozorila že pred srečanjem. Ronald Koeman se je odločil, da namesto Antoinu Griezmannu priložnost od prve minute ponudi 17-letnemu Pedriju. Na drugi strani je Zinedine Zidane posedel Luko Modrića, namesto katerega je začel bolj ofenzivni Marco Asensio. Napadalni pristop se je galaktikom obrestoval že v peti minuti. Karim Benzema je lepo zaposlil Fedeja Valverdeja, Urugvajec pa je v kazenskem prostoru ostal priseben in premagal Neta, ki je začel namesto poškodovanega Marc-Andrea ter Stegna. A tudi na odgovor Barce ni bilo treba čakati dolgo. Sadove je v deveti minuti obrodila lepa ekipna akcija, Jordi Alba je po levi strani podal pred vrata gostov, kjer je bil v slogu najboljših napadalcev spreten še en mladenič v prvi postavi domačih Ansu Fati. 17-letnik je z desnico poslal žogo na drugo vratnico Thibauta Courtoisa, Belgijec je bil brez moči in srečanje se je na Camp Nouu začelo znova. 

Po uvodnih zadetkih se je obračun povsem razživel. Obe strani sta imeli do konca prvega dela nekaj priložnosti, po katerih bi lahko povedli. Za Real je z glavo zapretil Sergio Ramos, a se je izkazal Neto. Na drugi strani pa je Courtoisa ogrel Lionel Messi, a se je belgijski vratar proslavil z odličnim posredovanjem. V 28. minuti je bil prvič na tekmi na delu VAR, ki je pregledoval morebiten prekršek Casemira nad Messijem v Realovem kazenskem prostoru, a je sodniška piščalka naposled ostala nema. 

Prvi del se je tako končal z 1:1, z videnim pa smo lahko bili še kako zadovoljni. Obe ekipi sta namreč jasno pokazali, da ju je zanimala zgolj in samo zmaga. Pri Barceloni je blestel Ansu Fati, ki je letos eden najboljših posameznikov blaugrane, nekoliko več težav pa je imel Pedri, ki se po presenetljivi uvrstitvi v prvo enajsterico ni najbolj izkazal. Velja izpostaviti tudi poletnega prišleka iz Ajaxa Sergina Desta, ki je bil zelo nevaren po desni strani Barceloninega napada. 

Statistika Sergia Ramosa proti Barceloni
Statistika Sergia Ramosa proti Barceloni FOTO: Sofascore.com
Ramos je postal prvi nogometaš Reala po Cristianu Ronaldu (februarja 2013), ki je proti Barceloni izkoristil enajstmetrovko. 

Priložnosti na obeh straneh so se nadaljevale tudi v drugem delu. Fati je v 52. minuti nevarno zapretil po podaji Messija. Strel je šel za las mimo Realovih vrat, a je bil Argentinec vidno nezadovoljen, saj je pričakoval povratno žogo. Tri minute pozneje je bil Fati v vlogi asistenta, ko je z glavo za las zgrešil Philippe Coutinho. Ravno v trenutkih, ko se je zdelo, da zadetek domačih visi v zraku, pa si je nespametno potezo privoščil Barcelonin branilec Clement Lenglet, ki je za majico potegnil Ramosa. Ta je teatralno padel, a ravno dovolj, da je video sodniški pomočnik še enkrat posredoval. Tokrat pa je Jose Munuera presodil, da je šlo za prekršek, in je pokazal na belo točko. Odgovornost je nase prevzel prav Ramos, ki je z nizkim, a močnim strelom zanesljivo zabil za 1:2. 

Ob tem izidu sta bili dve pregrešno dragi okrepitvi Barce Ousmane Dembele in Antoine Griezmann še vedno na klopi. Koeman pa se je zanju odločil šele v 82. minuti, ko je ob trojni zamenjavi vstopil še Francisco Trincao. Na drugi strani je bil Zidane prvič prisiljen menjati v 69. minuti, poškodovanega Valverdeja je nadomestil Luka Modrić, ki so ga mnogi pričakovali že od prve minute. Prav 35-letni Hrvat pa je bil tisti, ki je v 90. minuti dokončno odločil srečanje. Žoga je do Modrića prišla po medlem posredovanju Neta, Zadrčan pa je nato po lepem preigravanju rutinirano zabil za 1:3. 

Zidane lahko lažje zadiha, koliko spodrsljajev lahko še "preživi" Koeman?
Sledilo je še pet minut sodniškega dodatka, v katerem pa priložnosti nismo več videli. Ostalo je pri 1:3. Pomembna zmaga za goste iz Madrida, ki so po dveh zaporednih porazih znova pokazali zobe. Zidane, ki na Camp Nouu kot trener še ne pozna poraza (tri zmage in trije remiji, op. a.) si je z uspehom morda celo rešil službo. Na drugi strani pa je Koeman pod vse večjim plazom kritik, saj blaugrana trenutno zasede šele deseto mesto La Lige in niti slučajno ne kaže predstav, ki so jih navijači pred sezono pričakovali. 

Pet tekem in le sedem točk je tako izkupiček Kataloncev na začetku prvenstva. Koeman zaradi tega še ne bo izgubil trenerskega stolčka, a bo po vsej verjetnosti moral odgovarjati na številna vprašanja. "Zakaj je Philippe Coutinho odigral 90 minut, če tokrat ni imel svojega dne? Zakaj je na prve zamenjave čakal do 82. minute? Zakaj najdražja nogometaša v zgodovini kluba tako dolgo drži na klopi, da nato niti nimata pravega časa, da bi kaj spremenila?" so se med drugim spraševali pri BBC. Ni kaj, nizozemski strateg bo moral marsikaj pojasnjevati. 

Statistika tekme Barcelona – Real Madrid
Statistika tekme Barcelona – Real Madrid FOTO: Sofascore.com

Nogometaši Atletica so v prvem polčasu napadali s slepimi naboji, že v prvi minuti nadaljevanja pa so prek Marcosa Llorenteja le prišli do vodstva. Pot do zmage jim je v 74. minuti olajšal Martin Montoya, nekdanji nogometaš Barcelone je prejel neposredni rdeči karton. Vse dvome o zmagovalcu na Wandi pa je v 90. minuti razblinil Luis Suarez. Jan Oblak je branil vso tekmo in še četrtič v tej sezoni mrežo ohranil nedotaknjeno. 

Staistika Jana Oblaka proti Betisu
Staistika Jana Oblaka proti Betisu FOTO: Sofascore.com

Špansko prvenstvo, 24. oktober, izidi: 

Barcelona – Real Madrid 1:3 (1:1) 
Ansu Fati 9.; Valverde 5., Ramos (11-m) 63., Modrić 90.

Osasuna – Athletic Bilbao 1:0 (0:0) 
Ruben Garcia (11-m) 81. 

Sevilla – Eibar 0:1 (0:1) 
Kike 41. 

Atletico Madrid – Betis 2:0 (0:0)
Llorente 46., Suarez 90. 
RK: Montoya (Betis)
Jan Oblak (Atletico) je branil vso tekmo

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (505)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mojjca95
25. 10. 2020 19.23
+1
E Barca serjete ga že 3 leta zapored, sodniki gor dol, takale obramba, plus grozen Busquets, Messi tut ni več tiste iskrice(razumem pač ma poln kufer uprave.), edina svetla točka sta Dest in Coutinho. Čestitke Realu, Modrić bravo za gol. Vseeno upam na boljšo igro v sezoni.
User513426
25. 10. 2020 17.33
+1
za avtorja članka J.B. bi bilo bolje če bil pisal članke o mesarskem klanju in barbarih ne pa o fuzbalu. barco ni razštelal real temveč sodniki na terenu in VAR sobi
alien8potnik
25. 10. 2020 11.09
+0
res smešno. kašen cvilež. pri vsej toleranci do vašega hejterstva je še meni dovolj. kaj vam ni jasno? rm je ta hip boljša ekipa od razštelane barse, četudi je rm še daleč od svojega običajnega blišča. pika. zmaga včeraj zaslužena. luka vas je obrnil pri tretjem golu tako, da je za v učbenike. a ste morda izgubili z 2:1, da se toliko pridušate? pri 2:1 bi še razumel, ne razumem pa vaše logike pri 3:1. aja, jasnovidci ste? če ne bi bilo penala, ne bi bilo tudi tretjega gola?! aja? dajte, no, dajte. smirite doživljaje. rm vas je nabunkal sredi camp nou popolnoma zasluženo.
Ledo44
25. 10. 2020 11.13
-1
Uživaj v podarjeni zmagi Reala in ne smeši se s kretenskimi izjavami
Kollerik
25. 10. 2020 11.39
-2
alien, naj ti bo lahka tvoja "čista" vest tudi med spanjem....
alien8potnik
25. 10. 2020 13.27
-2
to je res absurdno. poglejte na marci fotko, kjer je prikaz vlečenja majice pri real betisu, ki je prav tako rezultiral v penal. to, da je tam bil njihov igralec pred obrambnim, ramos pa za njim, nima veze. cel svet ve, kaj naredi ramos, ko se dvigne v zrak in dobi žogo na glavo. identična situacija. zato, utihnite že, za božjo voljo. nekaj sekund ga je vlekel lenglet. ni ga samo malo pocukal. res ste absurdni. a verjamete, da je barsa trenutno dobra? najboljša v španiji???
Roglič šampion
25. 10. 2020 13.35
+2
pa se neki brez logike. Zakaj bi moral navijaci reala met to na vesti, kollerik? Tud ce se sodi v korist reala, kaj majo s tem navijaci?Js ce bi blo tko v barcinem primeru se tud neb prevec sekirov, fuzbal je v zivljenju pac drugotnega pomena, je precej stvari pomembnejsih za vecino
Kollerik
25. 10. 2020 14.00
-2
Torej vesti ni? Tudi dobro...iste sorte ptiči skupaj letate....
Roglič šampion
25. 10. 2020 16.10
+0
ma pozab. Otroku iz vrtca bos lazje kej dopovedov
kamu
26. 10. 2020 09.38
+3
Na tekmi Betis-Real Sociedad za tisto vlečenje, ki je bilo veliko bolj intenzivno, ni bila dosojena enajstmetrovka. Pozanimaj se bolj, preden pišeš neresnice.
Kollerik
26. 10. 2020 12.25
+0
kamu, otrokom je brez veze nekaj dopovedovat. Živijo v nekem svojem svetu laži kajti če ne bi, potem bi iskreno priznali nesojen penal nad Messijem (Casemiro za rdečega!) in seveda nepravično, dramaturško dosojen "penal" za Ramosa. Torej imamo opravka z lažnivi otročaji.
Roglič šampion
26. 10. 2020 18.08
+1
ma obe situaciji sta bla tko. Lahko dosodi penal, lahko ga ne. Pa me ne mot tvoj mnenje o tem ampak te nore teorije zarote. Pa da pravis navijacem reala pokvarjenci, sploh ker imam med realovci nekaj kolegov. Za barco sem vedno, zakaj bi morov podpirat tvojo zmesanost?
cripstoned
25. 10. 2020 11.00
+2
jokajte hejterji real je prvi in spet bo prvak ....vse kar vam ostane je da se tolazite in pisete o sodnikih...ampak ko se srecata real madrid in barcelona je zmagovalec real madrid...pa ceprav je imela barcelona vselej sodnike na svoji strani....tudi vceraj...rdeci karton za lengleta..
Od Halerja ati
25. 10. 2020 12.10
+3
da nebom spet zbrisan ti bom na cimlepsi nacin SPET razlozil da nisi lih najbol inteligenten clovek in da si se enkrat poglej tekmo prosim. rumen karton po Varu je dobil ALBA a tut ti mal prevec Obreza poslusas? Svašta majka rodi res
cripstoned
25. 10. 2020 10.59
-1
zakaj o sodnikih ce pa je sodnik prizanesel barceloni ko ni pokazal se 2.rumenega kartona lengletu...takrat bi odjeknila petarda...
CityApp Cmart Cities
25. 10. 2020 10.45
+3
Hala Madrid :)
Kollerik
25. 10. 2020 10.56
-2
User513426
25. 10. 2020 17.37
+1
kolerik narobe si napisal, ne spuščaj črk. da te popravim: HVALA beli sodniki
Kollerik
26. 10. 2020 12.26
-1
Ledo44
25. 10. 2020 10.32
+1
Kako se Realovci trudijo, da bi opravičili še eno podarjeno zmago Realu, pa to je neverjetno. En kup laži, sprenevedanj, manipulacij, podtikanj....pa saj jim ni za zamerit za takšen beden klub ki navijajo ki je brez sodnikov nula ne moreš biti pošten
ehjaehja
25. 10. 2020 10.35
+2
kako se messifili trudite opravičit slabo predstavo vašega idola in ekipe. Toda dejstvo je da je barco in messija povozil čas.
Ledo44
25. 10. 2020 10.40
+1
Ponosni na Barco in Messija vedno ob zmagah in porazih. Ti pa uživaj v podarjenih zmagah Madridskih simulantov
CityApp Cmart Cities
25. 10. 2020 10.48
+6
Pa res ne razumem zakaj so eni tako sfrustrirani. Zmagali so s 3:1, kaj je tu podarjenega? Trener Barce je dve največji okrepitvi pustil na klopi, priložnost pa je dal enemu sedemnajstletniku, ki je kot kura zmeden letal po igrišču. Razloge za poraz iščite pri sebi.
alien8potnik
25. 10. 2020 11.01
+3
aja? je modrićev gol tudi sumljiv? bilo bi torej 2:1, če ne bi bilo penala. še kaj?
Trend01
25. 10. 2020 11.01
+6
Zakaj opravičili, če je bila upravičena?
Kollerik
25. 10. 2020 11.03
-2
Ledo44, točno tako! Si eden redkih, ki pove pošteno in z vzravnano hrbtenico. Kar nekaj osebkov tule pa... še je čas, da tudi oni spregledajo...
Ledo44
25. 10. 2020 11.11
+0
Od vseh komentarjev je pa ta izjava najbolj debilna...če bi bilo 1:1 do gola Modriča verjetno ne bi prišlo ker ne bi bila samo 2 iz obrambe v 90 min v igti...
Trend01
25. 10. 2020 11.16
+6
"Kollerik 25.10.2020, 11:03:04 0 Ledo44, točno tako! Si eden redkih, ki pove pošteno in z vzravnano hrbtenico. Kar nekaj osebkov tule pa... še je čas, da tudi oni spregledajo..." ALI drugače. Preneseno. Pijanček govori kolegu za šankom. Ti si edina faca tukaj, ker piješ Laško pivo. Drugi pozarji pa Union, bevendo, špricarje...
Kollerik
25. 10. 2020 11.40
+0
Jp. Tako ti je to vedno znova. Španska liga- balkanska liga
Kollerik
25. 10. 2020 11.41
-2
Kollerik
25. 10. 2020 11.42
-2
trendy bojim se, da je zate čas za spregledat že zdavnaj potekel..
CURVANORD Zanetti
25. 10. 2020 12.15
+1
Ze slabih 10 let jamras in kadar ne zmaga Barca, isces teorije zarote in trobentas kako so drugi krivi in da so podarili zmago nasprotniku.
Kollerik
26. 10. 2020 12.29
-1
Zanetti, vidim da bolj slabo razumeš. Ni to nobeno jamranje, pač pa inštalacija aplikacije resnica.si... za vse tiste, ki non stop podpirajo to večdesetletno sistematsko sodniško krajo Barce in po drugi strani pomoč Realu! Tujak imaš še besede glavnega moža La Lige, da si boš lažje predstvil vse skupaj:Prvi človek španske La Lige Javier Tebas je po obtožbah, da sodniki sodijo v prid Realu, spomnil na to, kaj je po eni od Realovih tekem storil predsednik kluba Florentino Perez. "Ponavljam, da se je v zvezi s sistemom VAR v Španiji vse spremenilo, odkar je Florentino Perez januarja osebno poklical Luisa Rubialesa in se mu pritožil glede sojenja. To je storil 20 minut po Realovi tekmi. To je škandalozno, nedopustno in neprimerno. To je neposreden pritisk na sodnike in sojenje. Ta klic je spremenil vse, ustvaril je pritisk, sodniki na igrišču in v VAR sobi pa se niso več razumeli," je dejal Tebas za Footbal Espana, 6.7.2020.
Kollerik
26. 10. 2020 12.30
Vir torej imaš podan, datum tudi. Vse ostalo je na tvojem osebnem poštenju, a si... ali pač nisi!
StarDeluxe
25. 10. 2020 10.21
-1
To ti je ta La madrid liga...ko ne gre, so vedno sudje v bližini.
Ledo44
25. 10. 2020 10.18
+2
Kar dela sodniška mafija v Španiji nima več nobene zveze z nogometom. Enostavno so uničili nogomet in skoraj ni tekme da niso nasprotniki Rala oškodovani. Že po 6 odigranih kolih lahko rečemo da bodo Realu podarili še eno prvenstvo.
Frel
25. 10. 2020 10.09
-3
pa to je že smešno. da je včeraj vaša superiorna barca bila premagana na pošten in fer način (še sodniki so mičkeno pomagali barci zaradi dveh nepiskanih rumenih kartonov), a vi o tem kako je bila barca oškodovana. da vas še enkrat poskušam razsvetlilti, v kar se pa bojim da je že mnogo prepozno za 90 % barcafanov. penal nad messijem? ma dajte no kakšen penal. kot prvo tam je casemiro kot prvo zadel žogo kot drugo messi je simuliral prekršek torej rumeni za messija. penal nad ramosom čist kot solza, kaj pa ga je lengle vlekel za dres. tam bi moral biti lengle kaznovan z rumenim. ker seveda imate barcafani dvojna merila naj vas spomnim na tekmo dne 19. 3. 2017 ko je Mangale oz. igralec valencie povlekel suareza za dres. direktna izključitev plus penal za barco. res je, da je bil suarez zadnji igralec ampak vseeno. torej kaj pripišemo še eno velekrajo barci ala psg, chelsea, real madrid na vsaj 4 elclassotih zadnjih 5 let??????? saj saj dvojna merila oz. vidite samo tisto kar želite videti. saj me ne čudi ampak malo objektivnosti in ne vedno ko barca zmaga je oh in sploh najboljša ekipa na svetu ko valladoidu dajo 4 komade, ko pa zgubijo je avtomatska pomoč sodnikov nasportni ekipi. dajte se malo zamisliti prosim.
cripstoned
25. 10. 2020 10.10
-1
frel prosim da ne solis ze tako presoljene rane hejterjev....bravo za komentar
Ledo44
25. 10. 2020 10.24
+4
Poglej si posnetek kaj je delal Ramos z Longlea preden je bil povlečen za dres...to čist prekršek v napadu....Realovci lažete da sami sebi verjamete...
cripstoned
25. 10. 2020 10.58
-1
ce bi barca dobila taksen penal bi bilo pa vse cisto...pa prevec dolgo vas ze poznam da vem s kom imam opravka...
Ledo44
25. 10. 2020 11.03
+2
Barca ne dobi takšnega penala..takšnega dobijo samo Madridski simulanti in to na vsaki drugi tekmi
cripstoned
25. 10. 2020 11.14
+1
hahahahahaha kaksne penale je dobila barca na racun neymarja in suareza ni real dobil nikoli...vse cisto pri realu..penal cist kot vasa solza..jokajte hejterji...o simuliranju pa tudi raje ne...vsi vemo kdo je zacel trenirati simuliranje (pep and co)..
Frel
25. 10. 2020 12.19
-4
ledo sem si še enkrat pogledal in ja legnle je prvi povlekel za dres torej penal čist kot solza. če pa trdiš da se takšni penali piskajo samo real madridu pa si prosim poglej barca vs valencia 19. 3. 2017 na youtubu in poglej kaj so takrat piskali barci plus dali še rdeči karton. in potem nekaj bluzi na pamet.
krneki_123
25. 10. 2020 10.02
+4
Real je bil res boljši, ostaja pa neizpodbitno dejstvo, da je sodnik aktivno vplival na rezultat s tem, ko ni dosodil penala za Barcelono in obratno dosodil izmišljeni penal za Real. To je v štartu dva gola razlike in temu se trenutna Barcelona z igro ni zmožna zoperstaviti. Škoda za takšne sodnike, Real ni rabil takšne pomoči.
cripstoned
25. 10. 2020 10.08
-2
so pa celotno tekmo lahko po ovinkih messi in druscina faulirali in zabijali bodiceke ter dvigovali visoko nogo (pique) na noge igralcev reala in pri tem niso bili kaznovani ali pa sodnik sploh ni piskal faula..da o 2.rumenem kartonu lengleta ne zacnem...pa lanski elklasiko decembra kjer je bil real oskodovan za 2penala in ciste 3 tocke....ne vem zakaj gledate real ki ne rabi sodnikov na svoji strani saj je v 90minutah pokazal in dokazal da so boljsi in kvalitetnejsi od barcelone ki z MESSIJEM na celu ne more konkurirati zidanovemu realu...pa se to...odkar je trener reala zidane je vselej imela barca pomoc...lanska oba elklasika, superpokal in pokal...pa se vedno real madrid do zmag....to je ta moc ki jo ima real madrid...seveda se pa vecina hejtejrev tolazi na taksen nacin da je realu vse podarjeno ker jim je tako lazje preboleti realovo premoc ampak to je njihov problem ne nas...
Kollerik
25. 10. 2020 10.57
+1
cripsy, kar sprijazni se... spet ste zmagali s pomočjo sodnikov, ker drugače pač ne gre :)
jodr
25. 10. 2020 10.02
+1
Real ne more zmagati brez podarjenega penala. Ramos pada v stilu največjih bleferjev, sodnik pa komaj čaka, da lahko zapiska.
User792410
25. 10. 2020 10.01
+7
Vsaj na začetku je največje razočaranje prvenstva Valencija, takoj za njo pa že Barcelona. Še bolj zanimivo pa je, da so Atletico Madrid ob tekmi manj, trenutno najbolj efikasna, ter edina ekipa brez poraza in če še zmagajo preloženo tekmo z Levanteom prevzamejo tudi prvo mesto na lestvici.
Trend01
25. 10. 2020 10.09
+0
Pozabil si na Seviljo, ki je dobro začela v Evropi (minimalen poraz z Bayernom, remi z Chelseajem) in doma strmoglavila. Sicer je vedno tu nekje. Blizu, a jim nekako zmanjka. Ter Bilbao.
cripstoned
25. 10. 2020 10.14
-1
sevilla je vceraj klonila doma proti eibarju...
Trend01
25. 10. 2020 10.16
+2
cripstoned
25. 10. 2020 09.54
-3
elklasiko je koncan...3tocke realu in 1.mesto...zdaj pa tekmo po tekmo naprej...real madrid naslednjo tekmo doma gosti huesco nato pa prihajata 2 tezka gostovanja pri valenciji in villarealu...do novega leta pa pravtako peklensko...po villarealu igrajo doma proti alavesu, v gosteh sevilla, doma atletiko, doma bilbao, v gosteh eibar, doma granada in v gosteh elche...torej valencia, villareal, sevilla, atletiko in bilbao.....v kolikor bo real tukaj ostal brez poraza bo prvenstvo slo v prid real madrida pa ceprav sem mnenja da bo letos real madrid samo potrdil lansko prevlado v spaniji...v tem trenutku imamo najdaljso in najboljso ekipo v spaniji in preprosto ne vidim da bi lahko bila barca ali pa atletiko pred nami..
User513426
25. 10. 2020 17.47
+1
ne sekiraj se, so že poskrbeli perez in sodniki da bo real dobil prvenstvo
Trend01
25. 10. 2020 09.53
+0
NIKOLI nisem navijal PROTI Barceloni, proti Atléticu, proti Sevilji, proti Valenciji, proti Sociedadu..., proti konkurentom iz LP. Nikoli. Če želi Real do naslova, mora sam zmagovati in se ne ozirati ali pričakovati nespametne poraze nasprotnikov. Vedno. A, ko bereš neboluze po forumu, me ima (te ima), da bi začel dejansko proti enemu klubu navijati. Pa ni nič kriv. Ga spoštujem. A nekateri "navijači" kvarijo ugled tega giganta. Že tako imajo notranje probleme, nesoglasja. A potem še "navijači". A nimajo sami dejansko dovolj problemov? Jim morate še po forumih dodajati? Velja seveda le za nekatere primerke. Pa srečno!
cripstoned
25. 10. 2020 09.45
-1
kollerik in ostali do kdaj boste danes in se jutri jokali o sodnikih? neverjetno ...real je premagal barcelono v vseh segmentih igre, ustvaril je vec priloznosti in bil boljsi zato je zasluzeno in posteno zmagal....repriza lanskega elklasika kjer je bil real madrid pokraden tako kot nobena ekipa v nadaljevanju lanske sezone...pravica je prisla na svoj racun in lepo je da ste si jo pogledali....tako barca kot atleti nimajo kvalitete da se lahko kosajo z realom ki po nepotrebnem kiksa proti manj kvalitetnejsim ekipam...ko pride do elklasika ali madrilenha je real madrid tisti ki dokaze kdo je numero uno v spaniji...tako je ko imas v ekipi velicino zidana in mladenice ki rastejo pod njim...v prihodnosti bo vse to samo se bolje in bolj kvalitetneje...
Trend01
25. 10. 2020 10.00
-1
Atlético se v prvenstvu dviga in bo vse bolj nevaren (Costa, Suárez , Oblak, Marcos, Félix, Ñíguez, Giménez, Koke, Lodi...) S tekmo manj je le 2 točki za Realom in gol razliko 10:1. Ta poraz proti trenutno fantastičnemu Bayernu je pač odraz forme Bavarcev. Predvsem dnevne forme. In Bayern je v fantastični. Verjetno bi lahko razbil vsako evropsko ekipo. Je pa do maja, junija še dolga pot.
cripstoned
25. 10. 2020 10.03
+1
bolj me skrbijo tekme proti sevilli, valenciji, betisu, villarealu in bilbau kot pa elklasiko ali pa madrilenho....tako pac je pri meni...zidane ima recept za katalonce in sosede medtem ko nima proti ekipam katerim bi morali dati 3gole v 1.polcasu...
Trend01
25. 10. 2020 10.16
+0
Atlético gara tako proti Realu, kot Barceloni, Sevilji... in proti "underdogom". To je njih kvaliteta. Tako kot so letos (imensko) močni - še niso bili. Nikoli. Real žal vedno ne gara.
Crazy_Horse
25. 10. 2020 09.45
-3
PENAL NI STORIL SODNIK AMPAK NESPAMETNI IN NAIVNI LENGLET seveda navijačem kantaloncim to no pogodu da jih ponižuje veliki najboljši REAL MADRID
cripstoned
25. 10. 2020 09.56
-3
to je pac njihov nacin tolazbe...da je realu vse podarjeno....hahahaha
sinhron
25. 10. 2020 09.44
+6
Čeprav vsaka zmaga šteje , je zmaga s pomočjo sodnikov nizkotna in nečastna !
apodgra
25. 10. 2020 09.41
+0
Ni Real prisolil zaušnico Barci , zato je poskrbel podkupljeni , kot vedno sodnik . Ali ni res nikogar v španski nogometni zvezi, da bi napravil konec tej ustaljeni sodniški praksi. Gledati špansko ligo postaja vse bolj ogabno Sodniki proti Barci piskajo prekrške smo še v v nenevarnih conah , ko pa se zgodi prekršek v kazenskem prostoru ali v bližini njega , pa sodnik ne vidi nič in tudi sodniki pri VAR-u so gluhi n slepi. Real je že tri tekme dobil podarjene od sodnikov. Upam ,da si bo Ramos pogledal posnetek in videl , kako je lepo odigral in prepričal sodnika za najstrožjo kazen. Bilo je veliko težje odigrati prekršek , kot pa se skorumpiranemu sodniku odločiti za najstrožjo kazen. Kako umazan igralec je Ramos vemo dobro in kako dobro je zapisan pri sodnikih.
cripstoned
25. 10. 2020 09.57
+0
hahahahahahaha pa kje si bil po lanskem elklasiku da bi omenjal sojenje....kako podmuklo in dvolicno od vas hejterjev real madrid...vam je barcelona samo krinka....real madrid je tisti zaradi katerega se zrete in vam ne da mira...se na mnoga leta hejteriiiiii
jodr
25. 10. 2020 10.04
+0
Točno tako; odlično povedano. Real brez podarjenega penala ni sposoben premagati ni Šahtjorja brez devetih prvokategornikov.
Kollerik
25. 10. 2020 10.58
+0
Kollerik
25. 10. 2020 11.03
-2
Kollerik
25. 10. 2020 09.24
+2
Število "panelov", ki jih dobiva v dar ljubljenec številnih realovih sodnikov Ramos, presega vse okvirje kriminala v svetu žogobrca. Upam, da Barca čim prej zapusti to špansko-balkansko greznico in naj se raje poda v kakšno dugo ligo.
cripstoned
25. 10. 2020 09.27
-1
glede na trenutno mesto barcelone mislim da je blizu druge lige..
Kollerik
25. 10. 2020 09.38
+0
cripstoned
25. 10. 2020 09.40
-2
ko pride real v goste obema ima zagarantiranih 6tock...pa tebi to prav ali ne...
Crazy_Horse
25. 10. 2020 09.48
-1
kollerik SI MISLIL SEGUNDA DIVISION TAM ŽE SPADA